Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar oglen yemeginden sonra uyuya kalmisim.simdide dayak yemis gibi hissediyorum.kendime gelemedim birturlu.:what:

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Son düzenleme:
Oldugunu dusundugun elbiselerin olmamasida coooook sinir bozucu!!!
Dimi?
:thumbdown:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet o çok çok kötü. Az oturup aglamadim o yüzden. Mesela bi yere gitcez ne giycegimi aklımdan tasarliyorum. Tam gitcez giyinmeye gidiyorum ama olmuyor. Işte o an elbisenin içine giremedigine mi yanarsin. Yeniden bi kombin yapmak zorunda olduğuna mi. İnşallah geride kalcak o günler.

Rakibimmm super
Kahvedeki sut inek sutumu?
Daha saglikli olurda.

Başka süt içemem ki ben :))

Sahurun da iftarında çok sağlıklı ve hafif cnm afiyet olsun 😊 yeme tabi kesinlikle öylee

Ooo harikasın Edaaaa 😃
Sagol kuzum :))

Günaydınn kızlarrr bugün bnm için kritik birgün dualarınıza ihtiyacım vaar ❤️
Hayırdır canımmm..?

Ayy harika ben de bugün olmayan bi pantolonumu giydi.
Tebrikler :)

Masum bir menü olmuş Canim.
Öyle olmasına dikkat ettim..bide bu ara ne yesem dokunuyo...

Benim de öyle annemin komşuları dün zayiflamissin dedi çok mutlu oldum. İnsanlar farkedince daha da gaza geliyor insan.

Aynen :) bugün avmde bi hoca arkadasla karsılaştık bakışıp durduk tanıyamamış ben adını söyleyince bi şaşırdı ki anlatamam :))

:thumbup: Süpeeerrr :thumbup:

Belki sut tozu falandir diye sordum.

Son düzenleme:
Kizlar selam wve yeni geldim cok halsizim ve ben yine okuz gibi yedim ya cok iradesizim

benim 1.58 tatlım senin boy da kurtarıyo kilonu kuzum benim boy kısa olduğu için öyle güzel durmuo giydiklerim yeni yeni tayt giymeye basladım işte bende atarım yakında foto

evet tatlım boyla da ilgili olabilir:) sende resim atarsın merak ettim canım seni de

Aynen Özlemcimmm iki fıstık gbi kumaş pantolonumun içine giremiyorum gömleklerim dar oluyor ! En kısa zamanda elimizden geleni yaparak fit olucaz yineee

kızlar geçmişi okurken patlamış mısır mevzusu geçmişti alıntıladım ama çıkmamış. yagsız ve tuzsuz olarak patlatırsanız yararlı diye okumuştum ama yinede bi çorba kasesinden az olmalı

Malum yaz geliyor. Bugün izmirde hava baya sıcak. Birde orucluyum içim kavruldu. Tum yaz gazlı tatlı iceceklerden uzak durcam inşallah. Ama ferahlatıcı ne icebiliriz. Limonlu ice tea yapsam evde basil olur acaba sekersiz karanfilli. Ben bunu bi deneyeyim. Sizde varmı bir fikri olan.

limonata ayran yada şekersiz vişne kaynatablirsin canım şekersiz hoşaf filan

08:00
Kavurmalı yumurta(ısınınca yagını süzdüm)
Bitki çayı
Yarım dilim tb

10:30
Nane limonlu yesil çay
Şekersiz çay

13:30
6 parca gögüs eti(hiç masum degil kızlar fast food cinsi bişeydi içim rahat degil)
Büyük boy ayran

19:45
300 gr yogurt karışımı(bi avuç kurukayısı,zencefil,zerdeçal,tarcın,keten tohumu)

Su 1 bucuk lt,şimdilik yarım saat yürüyüş ama en az bi saat daha yürücem inş...

Bugün ki menüm

10.00
1 fincan yeşil çay
2yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb
Domates salatalık taze nane
5 zeytin

14.00
1 kase yoğurtlu kabak havuç salatası

18.00
1 büyük kase tavuk salatası
Yoğurt

1.5 Lt su
Yarım saat yürüyüş

Canım sabah ve akşam iyi ama öğle senin içine sinmediyse demek ki kötü olmuş , cumaya bişey kalmadı, :)

Çok iyi canım. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…