Oldugunu dusundugun elbiselerin olmamasida coooook sinir bozucu!!!
Dimi?
:thumbdown:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başka süt içemem ki ben :))Rakibimmm super
Kahvedeki sut inek sutumu?
Daha saglikli olurda.
Sagol kuzum :))Sahurun da iftarında çok sağlıklı ve hafif cnm afiyet olsun 😊 yeme tabi kesinlikle öylee
Ooo harikasın Edaaaa 😃
Hayırdır canımmm..?Günaydınn kızlarrr bugün bnm için kritik birgün dualarınıza ihtiyacım vaar ❤️
Tebrikler :)Ayy harika ben de bugün olmayan bi pantolonumu giydi.
Öyle olmasına dikkat ettim..bide bu ara ne yesem dokunuyo...Masum bir menü olmuş Canim.
Benim de öyleannemin komşuları dün zayiflamissin dedi çok mutlu oldum. İnsanlar farkedince daha da gaza geliyor insan.
Başka süt içemem ki ben :))
Sagol kuzum :))
Hayırdır canımmm..?
Tebrikler :)
Öyle olmasına dikkat ettim..bide bu ara ne yesem dokunuyo...
Aynen :) bugün avmde bi hoca arkadasla karsılaştık bakışıp durduk tanıyamamış ben adını söyleyince bi şaşırdı ki anlatamam :))
mutlu oldum valla :)
162,163 filan heralde doğru düzgün hiç olçemedim , :) senin kaç ?
benim 1.58 tatlım senin boy da kurtarıyo kilonu kuzum benim boy kısa olduğu için öyle güzel durmuo giydiklerim yeni yeni tayt giymeye basladım işte bende atarım yakında foto
Kizlar selam wve yeni geldim cok halsizim ve ben yine okuz gibi yedim ya cok iradesizim
Ayarlar ve duzenlersin canım. sen de o irade var.
valla bebegim yok ya bide dün regl oldum hayatımda bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum
Malesef regl döneminde böyle oluyo ya. Ama olumlu yanını düşün regl bitince daha hızlı kilo gidiyor.
Bende gecen yaz oldugu insanlarin aaaa ne guzel kilo vermissin demelerini istiyorum..Pantlonlarimin icine girebilmek istiyorum..
Hadi bakalim kizlar..Durmak yok..Savasa devam..
Malum yaz geliyor. Bugün izmirde hava baya sıcak. Birde orucluyum içim kavruldu. Tum yaz gazlı tatlı iceceklerden uzak durcam inşallah. Ama ferahlatıcı ne icebiliriz. Limonlu ice tea yapsam evde basil olur acaba sekersiz karanfilli. Ben bunu bi deneyeyim. Sizde varmı bir fikri olan.
08:00
Kavurmalı yumurta(ısınınca yagını süzdüm)
Bitki çayı
Yarım dilim tb
10:30
Nane limonlu yesil çay
Şekersiz çay
13:30
6 parca gögüs eti(hiç masum degil kızlar fast food cinsi bişeydi içim rahat degil)
Büyük boy ayran
19:45
300 gr yogurt karışımı(bi avuç kurukayısı,zencefil,zerdeçal,tarcın,keten tohumu)
Su 1 bucuk lt,şimdilik yarım saat yürüyüş ama en az bi saat daha yürücem inş...
08:00
Kavurmalı yumurta(ısınınca yagını süzdüm)
Bitki çayı
Yarım dilim tb
10:30
Nane limonlu yesil çay
Şekersiz çay
13:30
6 parca gögüs eti(hiç masum degil kızlar fast food cinsi bişeydi içim rahat degil)
Büyük boy ayran
19:45
300 gr yogurt karışımı(bi avuç kurukayısı,zencefil,zerdeçal,tarcın,keten tohumu)
Su 1 bucuk lt,şimdilik yarım saat yürüyüş ama en az bi saat daha yürücem inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?