Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eyvah eyvah, cezam neee

sende süpersin bestecimm , buluşma olayını okudum bu arada, tapatalk güncellenince forumu mobilden kullanmam zorlaştı ondan pek yorum yapamıyorum maalesef.
Sevindim senin adına, aynı durum bende de var

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Gerçekten hiç iyi olmamış özlemcim. İnşallah 60 ları birliktr görürüz. Kaç kilodan 67 ye düşmüştün.

Max 83 kusuru gormustum cnm.
Ama gecen yil 24 mayista takima 75 küsür ile girdim.
Veee sporu birakip kendimi yemeye verdim.gece bile uykumdan uyanip yedigim zamanlar oluyordu.
En kotusu kendime dur!!! diyemedim.biri bisey diyince dahada cok yerdim.
Veee 4 ay bile surmeden 16 kilo aldim.
Insulin direncim daha cok artti.
Zor gidiyor kilolar.ilac kullaniyorum
Insallah birlikte basaracagiz cnmm insalllahhh.

Son düzenleme:
eyvah eyvah, cezam neee

sana ne ceza verebilirim diye düşünüyorum canım buldum bi tablo hazırlıcaksın salı çarş perş ve cumayı kapsayan kim ne kadar su içmiş ne kadar spor yapmış bunun içindende haftanın birincisini seçeceksin.

yapılan hareketle işte 100 mekik atıyorum ortalama kaç dkikada yapılacağına sen karar vereceksin canım yani sporu dakika olarak istiyorum

canım ama ben telden giriyorum, tapatalktan ve güncellendi. Karman çorman oldu, tablo yapamam ki bu şekilde :/ başka ceza versen

Menüleri okuyorum yorum bile yapamıyorum. Bazıları quote lıyo bazılarını almıyo

bebegim ceza bu bi yolunu bul artık tatlım

bide 100 mekiği dakika cinsinden nasıl yazayım ki, ben mesela 100 mekik çekirken setler halinde yapıyorum , 30,30,30,10 gibi , arada Bi durup dileniyorm , direk mekiğin adedini yazsam diğeri karışık. Kafamdan atarsam doğru tahmin olmaz dakikası

ya bende indirdim canım o uygulamayı ama kullanıcı adımı kabul etmiyo yanlış diyo aslında çok iyi ama

canım zaten mekiği setli çekmek gerekiyo mesela 100 mekik yaklaşık 5 dk sürüyo

ya bende indirdim canım o uygulamayı ama kullanıcı adımı kabul etmiyo yanlış diyo aslında çok iyi ama

ya eski hali güzeldi ama şimdi bazen donuyo kapanıyo. Alıntıyı Bi yapıo Bi yapmıyo, şuan yapıyo mesela Bi kaç mesaj sonra yapmıyo. Mesajları olduğu gibi kullandığınız içeriklerin renklerin kodlarıyla gosterito ,yazdıklarınızı kodların arasından seçiyorum :):)

Arkadaşlar hepinizin sporunu suyunu kontrol edip birinci seçeceğim cuma günü, sizden ricam 100 ve katları olsun küsuratlı yapmayın hesaplamam zorlaşmasın hem sizde ne güzel bol spor yapmış olursunuz:d:d

sen yine girebiliyon canım ya

Cezalar baya ağır gibi görünüyor ya. Sırf bu cezaları almamak için bile dikat edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…