Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben de merak ediyordum ellerine sağlık. Sayen de az su içtiğimi anladım. Bu hafta daha cok dikkat edeceğim. Aslında bunu her hafta birimiz yapsak harika olur.

Bugün ki menüm

10.00
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim Tb
1 avuç içi kadar lor
5 zeytin
Domates salatalık

12.00
1 fincan süt
1 dilim Tb peynirli tost
2 çeri domates

18.00
4 yk mantarlı tavuk sote
2 yk yoğurt
2 yk pilav
1 dilim Tb

20.00
1 avuç pizza kraker :/

1 saat yürüyüş
200 ip atlama

2Lt su

Canım acikmamak normal olan. Boş mideyle uyumak önemli olan. Sen 7 de yemissin aksam. 12 de uyuşan zaten salata yemissin miden boşalır iyice. Önemli olan aksam yemeğini geç yememek. Zaten bu şekilde devam edersen acikma duygusu azalıyor. Alisiyo bünye zamanla. Uyku süresince miden iyice boşalır ve zayıflama hormonları salgilanir.

Canım ben de merak ediyordum ellerine sağlık. Sayen de az su içtiğimi anladım. Bu hafta daha cok dikkat edeceğim. Aslında bunu her hafta birimiz yapsak harika olur.

aynen canım iyi olur boyle Bi takip yapılması. Yanlışlarımı daha belli oluyo :) sen sporda iyisin maşallah ama su daha iyi olmalı dimi :)

Ellerine saglik canım inanamadım kendime ne kadar az şu icmisim. Çok iyi oldu bu liste.

Canım aksam ya ekmek ya pilav birini tercih etseymisin. Saat sekizi görmüyorum bile. Sporun cok güzel tebrikler.

BBugün ggüzel geçmiş tatlım :) tatlı çok ağırmıydıki ? Hafif oluyodu sanırsam kadayıflı tatlı pek sevmem bilmiyorum da:):)
Beni bi ddövsene yaaaa lütfen :/ kaçamk yapıp duruyorum hala 62.8 62.9 63 çıkıp duruyorum. Bi hareket lazım bana , boyle olmaski, hedeflerim hayalim bu değil

Spor için sevindim. Ama suyu da iyi içiyorum sanıyodum ama demekki yanılıyormuşum.

daha fazla tuketmende fayda var canım , ama ben yazdıklarını ele aldım bazı günler su ve sporunu yazmayan olmuş , sen varmısn aralarında şimdi hatırlamıyorum , yani belki daha fazladır ,su ve sporunuzu özellikle yazın bence, eğer kontrol edilirse birincilik için , net rakamlar ele alınmış olur :)

Sabah (11:50)
Yarım kase nesfit + süt

Öğle (15:30)
4 tavuk nugget

Akşam (20:30)
Fırında köfte (9 tane)
Fırında garnitür (domates, soğan, bezelye)
1 bardak kola

Gunaydin kizlar.

Cnm ne kadar salata yedin merak ettim.cünkü cok takmıssın kafana.
Şu buyuk servis kaselerinden mi?

Ben bir kac gun yazmamistim cnm.:-/

Gunaydin kizlar.

Cnm ne kadar salata yedin merak ettim.cünkü cok takmıssın kafana.
Şu buyuk servis kaselerinden mi?

Ben bir kac gun yazmamistim cnm.:-/

Günaydım evet canım. Karar verfüm salata olsa bile ölçülü yicem. Hem midem küçülsün 😊

Yan odada iş arkadaşlarım bal kaymak yiyorlar. Ben de davetliyim ama odanın kapısına bile yaklaşmıyorum. 😒

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek

öğle 1 kase bulgur çorbası

akşam tavuklu salata yogurt

2 litre su

Günaydın Bağğyanlaaarrrr ! :)
POoffff keşke şuan kahvaltımı maldivlerde yapıyo olsaydım, deniz ,kum güneş falan , 😃 birde 52 kg filan olsaydım, herşeyi özgürce yiyebilceğim Bi kgda ,

Günaydınn kızlarr hadi bakalım kaçamaksız güzel birgün olur inşallah 😊 beni de sabah sabah yol yorduu kendime gelmeye çalışıyorum.... Dün gece yazamadım şimdi geçmişe bakıcam

Günaydın Bağğyanlaaarrrr ! :)
POoffff keşke şuan kahvaltımı maldivlerde yapıyo olsaydım, deniz ,kum güneş falan , 😃 birde 52 kg filan olsaydım, herşeyi özgürce yiyebilceğim Bi kgda ,

Sana da günaydın rakibemm sabah sabah ne güzel şeyler istemişsin yahuu ah ah 52 kiloo hayalimin kilosu 😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…