- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
İYİ Akşamlar bayanlar :)
Geçen haftaki cezam salı - cuma arası su ve spor takibi yapıp birincileri belirlemekti, ama ben çarşamba gününden sonra pazar gününe kadar net paketimden ötürü girememiştim.
Şimdi geçmişe bakıp geçen haftanın (salıdan cumaya) birincilerini belirledim :)
İlk üç bence aynen devam etmeli diğerleri daha dikkatli olup bu cumaya kadar daha fazla su tüketip spor yapmalı :)
!!!!!! SU İÇME ŞAMPİYONU !!!! 😊
1.Eloisee 10 Lt
2.Ozlem 9Lt
3.jessie_j 8 Lt
4.burcugncy 7.5Lt
5.Argleton/Kelebekcim 6Lt
6.edahafiz 4.5 Lt
!!!!!! SPOR BİRİNCİSİ !!!!!
1.Edahafiz 335 dk
2.Kelebekcim 220 dk
3.Argleton / jessie_j 180 dk
4.eloisee 152 dk
5.burcugncy 110 dk
6.Ozlem 75 dk
Sporlarınızı hesaplarken dakika olarak yazdıklarınızı aynen yazdım, adet olarak paylaştığınız egzersizleri 100 : 5 dk cinsinden ele aldım , herkesi bu şekilde ele aldığım için daha adil oldu :)
Böyle giderse sonuc iyi olacak. Ama haftaya daha iyi olacak muhtemeln regli bitecek. Aslında akşam salatasının cok oldugunu şimdi farkediyorum. Çünkü hala acıkmadım. Karayay hoca anlatıyorya leptün hormonu aç yattığında uykudayken daha cok salgılanırmıs ve kilo verirmissin. Bu gece bende leptün zor sağlanacak. Akşam aç geliyorum ama.salata porsiyonu da olsa orta yesem iyi olacak. Aslında bunun da bir ölçüsü olsa :))
Canım ben de merak ediyordum ellerine sağlık. Sayen de az su içtiğimi anladım. Bu hafta daha cok dikkat edeceğim. Aslında bunu her hafta birimiz yapsak harika olur.
aynen canım iyi olur boyle Bi takip yapılması. Yanlışlarımı daha belli oluyo :) sen sporda iyisin maşallah ama su daha iyi olmalı dimi :)
Geçen haftaki cezam salı - cuma arası su ve spor takibi yapıp birincileri belirlemekti, ama ben çarşamba gününden sonra pazar gününe kadar net paketimden ötürü girememiştim.
İlk üç bence aynen devam etmeli diğerleri daha dikkatli olup bu cumaya kadar daha fazla su tüketip spor yapmalı :)
1.Eloisee 10 Lt
2.Ozlem 9Lt
3.jessie_j 8 Lt
4.burcugncy 7.5Lt
6.edahafiz 4.5 Lt
1.Edahafiz 335 dk
2.Kelebekcim 220 dk
4.eloisee 152 dk
5.burcugncy 110 dk
6.Ozlem 75 dk
Sporlarınızı hesaplarken dakika olarak yazdıklarınızı aynen yazdım, adet olarak paylaştığınız egzersizleri 100 : 5 dk cinsinden ele aldım , herkesi bu şekilde ele aldığım için daha adil oldu :)
Bugün ki menüm
10.00
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim Tb
1 avuç içi kadar lor
5 zeytin
Domates salatalık
12.00
1 fincan süt
1 dilim Tb peynirli tost
2 çeri domates
18.00
4 yk mantarlı tavuk sote
2 yk yoğurt
2 yk pilav
1 dilim Tb
20.00
1 avuç pizza kraker :/
1 saat yürüyüş
200 ip atlama
2Lt su
SELAM KIZLAR MENÜMÜ PAYLAŞIP GEÇMİŞE GİDİYORUM
Sabah 9:00
2 dilim kızarmış tb
domates salatalık 1 kk peynir az kaymak ve malesef tahin pekmez
sonrasında sabah yazdığım sporumu yaptımm kendimi çok daha iyi hissettim
öğlen 13:30
1 dilim tb dan tavuk döner yaptım kendime arasına tavuk ve domates soğan koydum
1 bardak ayran
ara 15:00
2 kaşık kase sütlü ve cevizli kadayıf
ara 17:00
1 kupa tarçınlı yeşil çay
akşam 18:30
1 kase tavuk çorbası
1 mini enginar dolma ve 4 sarma bol sarımsaklı yoğurt
bol su
Ellerine saglik canım inanamadım kendime ne kadar az şu icmisim. Çok iyi oldu bu liste.
Spor için sevindim. Ama suyu da iyi içiyorum sanıyodum ama demekki yanılıyormuşum.
Canım aksam ya ekmek ya pilav birini tercih etseymisin. Saat sekizi görmüyorum bile. Sporun cok güzel tebrikler.
Cnm ne kadar salata yedin merak ettim.cünkü cok takmıssın kafana.Böyle giderse sonuc iyi olacak. Ama haftaya daha iyi olacak muhtemeln regli bitecek. Aslında akşam salatasının cok oldugunu şimdi farkediyorum. Çünkü hala acıkmadım. Karayay hoca anlatıyorya leptün hormonu aç yattığında uykudayken daha cok salgılanırmıs ve kilo verirmissin. Bu gece bende leptün zor sağlanacak. Akşam aç geliyorum ama.salata porsiyonu da olsa orta yesem iyi olacak. Aslında bunun da bir ölçüsü olsa :))
1.Eloisee 10 Lt
2.Ozlem 9Lt
3.jessie_j 8 Lt
4.burcugncy 7.5Lt
6.edahafiz 4.5 Lt
1.Edahafiz 335 dk
2.Kelebekcim 220 dk
4.eloisee 152 dk
5.burcugncy 110 dk
6.Ozlem 75 dk
Gunaydin kizlar.
Cnm ne kadar salata yedin merak ettim.cünkü cok takmıssın kafana.
Şu buyuk servis kaselerinden mi?
Ben bir kac gun yazmamistim cnm.:-/
Yan odada iş arkadaşlarım bal kaymak yiyorlar. Ben de davetliyim ama odanın kapısına bile yaklaşmıyorum. 😒
Günaydın Bağğyanlaaarrrr ! :)
POoffff keşke şuan kahvaltımı maldivlerde yapıyo olsaydım, deniz ,kum güneş falan , 😃birde 52 kg filan olsaydım, herşeyi özgürce yiyebilceğim Bi kgda ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?