Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Offf offf canım zaten felaket tatlı cekiyodu :'(

ufff benım de cok canım ıstedı cevizli kadayıfff,,ammaaa olmamış bestecim..
onun dışında güzel. afiyet olsun..
haklısın canımm ya öyle lezzetliydi kii dayanamadım ama yedikten sonra da içim hiç rahat değildi zaten
afiyet olsun canım gayet iyi olmuş bence
gayet iyi canım afiyet olsunn
afiyet olsun cnm salatalık iyidir sen sadece ondan ye
canım benim kahvaltı fikri güzel de öğlenkiler sana göre değil bence yaa, patates salatası, mercimek köftesi kısır tarzı bişey yap börek veya tatlı yaparsan da onlardan yeme bir çeşit salata mutlaka olsun sen onunla idare et D
yahuu Nazmiye masal gibi yazmışsın resmen...inş istediklerin tez zamanda olur senin de manzaralı kahvelerin daha çok anlam kazanır
:) vay vay vayyyyy
Süpersin yaaa, buluşmaya kadar fit olucaksın :)
öyle görünüyorrr inşallah bakalım
iyiyim canım yaa, güzel Bi diyet kahvaltıyla açılışı yaptım :) spor yapmam lazım benim de

yaptınmı peki sporunu güzel bayan

Sağlıksız bir menü
10:30
1,5 tereyaglı yumurta
Kk peynir
Küçük bi parca ekmek
Şekersiz çay

15:00
Sekersiz sütlü türk kahvesi

18:00
2 lahmacun salata ayran

Su 1 lt

Sağlıksız bir menü
1,5 tereyaglı yumurta
Kk peynir
Küçük bi parca ekmek
Şekersiz çay

2 lahmacun salata ayran

Su 1 lt

Aslında çok yememişsin. Düzensiz olmuş. Lahmacun yiyebilirseniz demişti karatay. Akşam menünü öğlen yesen daha iyi olacakmış sanki. Sıkma canımı. Kötü sayılmaz. Suyun az canım. 2 ye tamamla. Biraz da spor yapmaya çalış.

Afiyet oldun kelebekcim.bit tek salata yemissin cnm.cok yagli degilse bir sakincasi yok bence cnm.
Sağlıksız bir menü
1,5 tereyaglı yumurta
Kk peynir
Küçük bi parca ekmek
Şekersiz çay

2 lahmacun salata ayran

Su 1 lt

Afiyet olsun Eda'cim..
Lahmacunlar buyuk degilse bence sagliksiz degil.
Ama aksam 1 tane olsa daha iyi olurdu sanki.

Tatlim.kek ve meyvelerden yemicm mercimek kofte ve yogurt dusunuyorum tatlim kacamaginda gozumden kacmadi

sabah 10.30
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
5 zeytin
Yarim kupa sut

Ogle 14.30
Patlicab salatasi
1 kase yogurt

Aksam 19.30
4 yk et sote
4 yk firinda patlicn biber
2 vardak ayran
Salata

2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi

Süper canım, maaşallah çözmüşsün sen bu işi. Artık ideal kilona çok yaklaştığın için mi spor yok canım...

Hehe bu ara dostoyevski çok okuyorum. Onun sayfalarca betimlemelerinden sonra alışkanlık yaptı galiba canım

Afiyet olsun burcu çok güzel bi menü olmuş

Sağlıksız bir menü
1,5 tereyaglı yumurta
Kk peynir
Küçük bi parca ekmek
Şekersiz çay

2 lahmacun salata ayran

Su 1 lt

Yatana kadar suya devam canım. Lahmacun sağlıklı yenilebilir. Kahvenin yanına kuruyemiş eklesen süper olurdu. Sağlıksız olmamış Menun

Ben maydonoz sapı haşladım. Suyunu içicem de şimdi mi içsem sabah mı. Bişey söyleyin üstadlar.

Sporun çoook güzel canım. Tavuk 1 parça yeterliydi avuç içi kadar. Kuruyemisi 1 bardak tuketmelisin. Yarım yarım ikiye bol istersen. Salatadan zarar gelmez doyana kadar yiyebilirsin.

Peynir ölçüsü 1 porsiyon :basparmak hariç dört parmagimiz kadar.

Et ölçüsü 1 porsiyon : avuç içimiz kadar

Elimizin üstü peynir altı et

Son düzenleme:
Ben maydonoz sapı haşladım. Suyunu içicem de şimdi mi içsem sabah mı. Bişey söyleyin üstadlar.

Sabah detoks niyetine iç canım. Başka bi tarif vereyim sana. 10 sap maydonoz bir yk limon suyu bir bardak şu blendirda geçir. Ama maydonozlar iyice ezilcek. Yemyeşil olcak şu. Aç karına yemekten yarım saat önce iç ödem sokuyo çok güzel.

Son düzenleme:

Harika teşekkür ederim yorumların için. O halde peyniri çok yememişim. Dediğin gibi tavuk bir porsiyon olsa iyi olacaktı ama ona rağmen öğlen hemen açıktım. Öğlen yoğurtta yesem iyi olacaktı aslında. Kuruyemişi de yarın senin dediğin gibi yapıcam. Sabah 10.00 yarım çay bardağı. Öğleden sonra 15.00 yarım çay bardağı olarak tüketicem. Tam acıktığım saatler. Kuruyemiş; kuru kayısı, incir, erik, üzüm, beyaz leblebi ve çiğ fındıktan oluşacak. Nasıl sence uygun mu. Senin bu verdiğin ölçüler karataydan mı. Bizim kütüphanede kitapları var aslında karatayın alıp okusam mı.

Tamamdır kaydettim. Aslında bu perşembe cuma regli olucam nasıl olacak bilmiyorum. Bu tarifi yapsam faydası olur mu. Yarın maydonoz ve limon alayım.

Gayet iyi canım kuruyemisin. İyi yapmissin. Bu olculer karataydan değil. Tvde gürkan kubilay vermişti. Ondan kapmistim. Herkesin kendi eli porsiyonu belirler demişti.

Tamamdır kaydettim. Aslında bu perşembe cuma regli olucam nasıl olacak bilmiyorum. Bu tarifi yapsam faydası olur mu. Yarın maydonoz ve limon alayım.

Bende olucam bugün yarın bekliyorum. Yuzuklerim olmuyor. Ama asıl güzel yani reglin bittiği hafta ödem gidiyo ve hızlı kilo veriliyor. Ona odaklan. Bu hafta bu yüzden şişkinlik olursa sakin pes etme. Tarifin faydası oluyor yine. En kötü ödem gidiyor.

Böyle giderse sonuc iyi olacak. Ama haftaya daha iyi olacak muhtemeln regli bitecek. Aslında akşam salatasının cok oldugunu şimdi farkediyorum. Çünkü hala acıkmadım. Karayay hoca anlatıyorya leptün hormonu aç yattığında uykudayken daha cok salgılanırmıs ve kilo verirmissin. Bu gece bende leptün zor sağlanacak. Akşam aç geliyorum ama.salata porsiyonu da olsa orta yesem iyi olacak. Aslında bunun da bir ölçüsü olsa :))

İYİ Akşamlar bayanlar :)

Geçen haftaki cezam salı - cuma arası su ve spor takibi yapıp birincileri belirlemekti, ama ben çarşamba gününden sonra pazar gününe kadar net paketimden ötürü girememiştim.
Şimdi geçmişe bakıp geçen haftanın (salıdan cumaya) birincilerini belirledim :)

İlk üç bence aynen devam etmeli diğerleri daha dikkatli olup bu cumaya kadar daha fazla su tüketip spor yapmalı :)

!!!!!! SU İÇME ŞAMPİYONU !!!! 😊

1.Eloisee 10 Lt
2.Ozlem 9Lt
3.jessie_j 8 Lt
4.burcugncy 7.5Lt
5.Argleton/Kelebekcim 6Lt
6.edahafiz 4.5 Lt

!!!!!! SPOR BİRİNCİSİ !!!!!
1.Edahafiz 335 dk
2.Kelebekcim 220 dk
3.Argleton / jessie_j 180 dk
4.eloisee 152 dk
5.burcugncy 110 dk
6.Ozlem 75 dk

Sporlarınızı hesaplarken dakika olarak yazdıklarınızı aynen yazdım, adet olarak paylaştığınız egzersizleri 100 : 5 dk cinsinden ele aldım , herkesi bu şekilde ele aldığım için daha adil oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…