- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Günaydınn kızlarr hadi bakalım kaçamaksız güzel birgün olur inşallah 😊 beni de sabah sabah yol yorduu kendime gelmeye çalışıyorum.... Dün gece yazamadım şimdi geçmişe bakıcam
Sana da günaydın rakibemm sabah sabah ne güzel şeyler istemişsin yahuu ah ah 52 kiloo hayalimin kilosu 😃
Menün çok iyi görünüyor Sevgi☺️günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek
öğle 1 kase bulgur çorbası
akşam tavuklu salata yogurt
2 litre su
😃süpersin Gönül aynen devamYan odada iş arkadaşlarım bal kaymak yiyorlar. Ben de davetliyim ama odanın kapısına bile yaklaşmıyorum. 😒
Saol kuzum çok hafifti tatlı.. Hadi sma sen de bi silkelen hedefimiz var unuttunmu 😃 no kaçamak 😡BBugün ggüzel geçmiş tatlım :) tatlı çok ağırmıydıki ? Hafif oluyodu sanırsam kadayıflı tatlı pek sevmem bilmiyorum da:):)
Beni bi ddövsene yaaaa lütfen :/ kaçamk yapıp duruyorum hala 62.8 62.9 63 çıkıp duruyorum. Bi hareket lazım bana , boyle olmaski, hedeflerim hayalim bu değil
Afiyet olsun kolayı görmezsek 😠Sabah (11:50)
Yarım kase nesfit + süt
Öğle (15:30)
4 tavuk nugget
Akşam (20:30)
Fırında köfte (9 tane)
Fırında garnitür (domates, soğan, bezelye)
1 bardak kola
Bu tarif iyi oldu cnm denicemSabah detoks niyetine iç canım. Başka bi tarif vereyim sana. 10 sap maydonoz bir yk limon suyu bir bardak şu blendirda geçir. Ama maydonozlar iyice ezilcek. Yemyeşil olcak şu. Aç karına yemekten yarım saat önce iç ödem sokuyo çok güzel.
Wuhuuuu😆 su şampiyonu olmuşum ❤️❤️İYİ Akşamlar bayanlar :)
Geçen haftaki cezam salı - cuma arası su ve spor takibi yapıp birincileri belirlemekti, ama ben çarşamba gününden sonra pazar gününe kadar net paketimden ötürü girememiştim.
Şimdi geçmişe bakıp geçen haftanın (salıdan cumaya) birincilerini belirledim :)
İlk üç bence aynen devam etmeli diğerleri daha dikkatli olup bu cumaya kadar daha fazla su tüketip spor yapmalı :)
!!!!!! SU İÇME ŞAMPİYONU !!!! 😊
1.Eloisee 10 Lt
2.Ozlem 9Lt
3.jessie_j 8 Lt
4.burcugncy 7.5Lt
5.Argleton/Kelebekcim 6Lt
6.edahafiz 4.5 Lt
!!!!!! SPOR BİRİNCİSİ !!!!!
1.Edahafiz 335 dk
2.Kelebekcim 220 dk
3.Argleton / jessie_j 180 dk
4.eloisee 152 dk
5.burcugncy 110 dk
6.Ozlem 75 dk
Sporlarınızı hesaplarken dakika olarak yazdıklarınızı aynen yazdım, adet olarak paylaştığınız egzersizleri 100 : 5 dk cinsinden ele aldım , herkesi bu şekilde ele aldığım için daha adil oldu :)
Pizza kraker tehlikeli cnm dikkat et olmamışşşBugün ki menüm
10.00
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim Tb
1 avuç içi kadar lor
5 zeytin
Domates salatalık
12.00
1 fincan süt
1 dilim Tb peynirli tost
2 çeri domates
18.00
4 yk mantarlı tavuk sote
2 yk yoğurt
2 yk pilav
1 dilim Tb
20.00
1 avuç pizza kraker :/
1 saat yürüyüş
200 ip atlama
2Lt su
2 lahmacun fazla olmuş cnm yaaSağlıksız bir menü
10:30
1,5 tereyaglı yumurta
Kk peynir
Küçük bi parca ekmek
Şekersiz çay
15:00
Sekersiz sütlü türk kahvesi
18:00
2 lahmacun salata ayran
Su 1 lt
İyi fikir canım ya evett tatlının cazibesine dayanamadım hep annem yüzünden o yapmasa yemicektimm😃😃Tatlim.kek ve meyvelerden yemicm mercimek kofte ve yogurt dusunuyorum tatlim kacamaginda gozumden kacmadi
Hehe bu ara dostoyevski çok okuyorum. Onun sayfalarca betimlemelerinden sonra alışkanlık yaptı galiba canım
Günaydın bestecimmm ♡.♡♡.♡
Ben de Bi 55 olsam büyük ihtimalle hedefimi 52 ye çekerim :) senin hedefin kaçtı 52 mi ?
Yan odada iş arkadaşlarım bal kaymak yiyorlar. Ben de davetliyim ama odanın kapısına bile yaklaşmıyorum. 😒
Günaydın Bağğyanlaaarrrr ! :)
POoffff keşke şuan kahvaltımı maldivlerde yapıyo olsaydım, deniz ,kum güneş falan , 😃birde 52 kg filan olsaydım, herşeyi özgürce yiyebilceğim Bi kgda ,
Çok iyi yapmissin canim.
Hehe sabah sabah ne guzel istekler. Gerçekleşir umarım hepsi de.ben 60 olsam bi sonra belki hedefimi dusururum. Ama daha 60 a bile 15.9 kg var :'(
Çok iyi yapmissin canim.
Hehe sabah sabah ne guzel istekler. Gerçekleşir umarım hepsi de.ben 60 olsam bi sonra belki hedefimi dusururum. Ama daha 60 a bile 15.9 kg var :'(
Canımm❤️ düşüncelerimiz tamamen aynııı bnm de şuan 55 ama ulaşsam gözüm 52 de😃 su şampiyonluğumu gördüm 😃😃
Menün çok iyi görünüyor Sevgi☺️
😃süpersin Gönül aynen devam
Saol kuzum çok hafifti tatlı.. Hadi sma sen de bi silkelen hedefimiz var unuttunmu 😃 no kaçamak 😡
Afiyet olsun kolayı görmezsek 😠
Bu tarif iyi oldu cnm denicem
Wuhuuuu😆 su şampiyonu olmuşum ❤️❤️
Pizza kraker tehlikeli cnm dikkat et olmamışşş
2 lahmacun fazla olmuş cnm yaa
İyi fikir canım ya evett tatlının cazibesine dayanamadım hep annem yüzünden o yapmasa yemicektimm😃😃
İyi bir alışkanlık olmuş 😊
Oooo bir bakmissin 60 olmussun.bak ozlemee degisimine hayran kaldim.
Cok istikrarlisin sen cnm.
Ilk takima geldigin zaman arkadaslar 2 ogun ve az beslenme ile olmaz diye yazdiklarinda surekli olarak tek verdigin cevap ben bu sekilde kilo verebiliyorum olurdu.(yanlis hatirlamiyorsam tabi)
Kisa surede kendini gelistirdin.,cok guzel aciklamalar yapiyorsun.bu bildiklerini bu istikrarla uygulamaya devam edersen Allah'in izniyle kısa surede kilolarindan kurtulur ve omur boyu cıtır bir hatun olarak kalırsın.
Tabi bir saglik sorunu falan olmazsa.:)
inşallah canım sende 60 olursun boyle devam edersen :)
Kızlar elma diyetimin ikinci gunundeyim, dünü cok iyi kapattım, bakalım bugun de myle olursa iyi, bi aclıkla şoklamış oluyorum vucudumu:) ramazana da hazırlık:) bakalım bugun spora giderim insallah, esim hasta evde onun için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
su şampiyonu oldun ya kimse seni tutamaz yürürsünboyun kaçtı peki??
İnş öyle olur bakalım ☺️ 1.65 cnm boyum
geçmiş olsun, inş çabucak iyileşir eşiniz..
Ben emine 23 yaşındayım, 62.8 kg ym. :)
Once tanışalım istedim,elma diyetine nasıl dayanıyosn ya ben hiç açlığa gelemiyorum, kiraz detoksu yapmak istiyorum ama bakalım.bi gün cesaret edersem yapcm :)
Selam hanımlarr
Alsimi senle biz yarısıyorduk dimi? Benim finaller girdi araya, simdi yarısa dvammı? Ben bu hafta listeye giricem insallah tabi ebru beni alırsa, onun için bu hafta cok iyi kilo vermem lazım ki takımı cok kotu etkilemeyim. Eee sen simdi kaç kilosun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?