Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün harika canım :) bu ramazan sana yarıyacak gibi inş

evet canım kpss çalışıyorum daha öncede bahsettim ama görmemişsin :)

Seni nasıl ayırmıştık Zeynep? Kendi isteğiyle ayrıldı mı demiştik? Eğer öyleyse 6 ay geçmesi gerekiyor.

Aynen canım yaaa. Bugün saat 07:00 de uyandım. Gerçekten çok etkiliyor uykusuzluk. Cumartesi pazarı iple çekiyorum. Benimde iznim çok ama küçük bebeğim olunca kullanmak istemedim. İlerde lazım olur diye. Bide dün sahura kalkmadım. Daha doğrusu su içtim sadece. İftarda o kadar çok yemişim ki hala şu saat olmuş midem bulanıyor. Hayatımda ilk defa bu kadar çok yedim galiba

benim de kendimi dizginlemem gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum :18::18:
Bir şekilde yapmamız lazım. Yoksa ramazandan sonra kafamızı duvarlara vuracağız. Ben dün buraya yazdıktan sonra hala aynıyım. Sahuru yapmadığım için sorun yok ama bakalım iftarda ne yapacağım. Menümü de yazacağım buraya.

Makarna ve kadayıf olmamış. Onun haricinde menü iyi. Su ne kadar içtin?

Oruç tutuyor musun tutmuyor musun anlayamadım menüden Tutmuyorsan kötü bir menü. Bu kadar saat boş yere aç bırakma kendini. Tutuyorsan reçel haricinde iyi bir menü.

Kızlar yeni geldim eve. Laptop basına oturup tüm paylaşımları okudugum günleri özlüyorum.
Maşallah sana canım. Bu kadar yoğun bir tempoya dayanmak çok zor. Umarım biran önce sakin bir hayata geçersin.

Gözün aydın canım. Senin adına sınavların bitmiş olmasına sevindim. Artık rahatlarsın. Takıma da daha sık uğramanı bekliyorum.

Kızlar bugün perşembe. Oruç tutanlar iftardan önce tartılmayı unutmasın lütfen

inşallah ya, umudum yok ama bu akşama . Bakalım kaç çıkıcm,

Evet çok yorucu gerçekten. Neyseki dönemsel bir iş. Bugünlerde bitmesi lazım. Ben de çok yoruldum artık.

inşallah ya, umudum yok ama bu akşama . Bakalım kaç çıkıcm,

Öyle düşünme canım. İyi düşün iyi olsun. İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Eğer bu hafta ve haftaya iyi bir sonuç alırsam bende listeye girmeyi düşünüyorum. Yoksa 58 olamayacağım.

uyku problemi çok fena canım ya 2 saat uyuyup sahura kalk sonra yat 3 saat sonra gene kalk... birazdan uyancam diye düşünmekten uyuyamıyorum bi de Allah hepsinin mükafatını verir inşallah

Amin, inşallah. ben sahura kadar uyumuyorum valla. ama tabi ben tatilim o yüzden. yoksa uyunur mecburen.

bencede sen kullanma iznini. acil durumlar için sakla. ben dün sahurda su içmeyi unuttum biliyor musun? yemek yerken 2-3 bardak içtim ama sonrasında unutmuşum. normalde susarım diye 2 litreye yakın içiyordum.

geçen gün bende senin gibi çok kaçırdığım için sahurda yemedim. içime öküz kaçmış gibi yiyorum iftarlarda. sahurda dikkat ediyorum, gün boyunca içim rahat oluyor ama iftarda tutamıyorum kendimi. alışamadım hala.

O öküzlerden ben de de çok var. Ramazanda kilo verebilenlere şaşıyorum. Ben pidenin kokusunu duyunca bile kendimden geçiyorum. Aslında tek başıma olsam yani eşim ve çocuklar olmasa kilo almam ama onlar yesin diye yapıyorum bende fazlasıyla yiyorum. Ama artık kararlıyım. bayrama 63 ten az olacağım yine.

ama iyi düşünsem bile neden göbeğim çıktı ramazan başladığından beri hadi ben iyi düşüneyimde ya şişliğim ne olucak ? Bilmiyorm canım ya , bende alışamadım bu ramazan a , ne oluyo anlamıyorum, tartıldım 62.7 çıktım , 61.8 den geldiğim yere baksana

Geçen hafta 61.8
Bugün 62.7
artı 900 nedir yaaa, vasatında vasatı
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

evet her iftarda bende fark ediyorum ki bende evdekiler yüzünden yiyorum. akşama kadar ne yiyeceğimi kafamda belirliyorum, onun dışına çıkmayacağım diyorum; bir bakıyorum tulumba tatlısı alınmış, kola alınmış... gidiyor öyle olunca. yalnız olsam ne planladıysam onu yerim ama tek başına da ramazan mı geçer? en az hasarla atlatmamız lazım ramazanı.

Canım tutmuyorum tabiki ramazan doğal bir detoks bana göre ve bu yüzden oruç tutuyormuş gibi yiyip içiyorum yani sahur ve iftar yapıyorum ama çok halsiz kalmıyım diye de gün içinde meyve gbi küçük şeyler atıştırıyorum... Bu yüzden de oruç tutmayan biri için kötü bir menü olduğunu düşünmedim
Geçen hafta 61.8
Bugün 62.7
Hadi ya canım tüh bak görüyomusun ilk günlerdeki iştahın yaramadı sana..tartıyı da gördün bundan sonra daha dikkatli olmalısın

kesinlikle yaramadı ya ,, ramazanı en az kg ile atlatmam lazım, sen tartıldın mı canım ?

Geçen hafta 61.8
Bugün 62.7
Çok kötü bir sonuç olmuş bu ama belli ki şişkinliğin var. Bende seninle aynı durumdayım. Hatta dedim yaa bir ara 67 yi bile gördüm ama ödem gidince birazcık normale döndüm. Liste için sonuç berbat. Ama bırakma kendini. Haftaya daha azimli ol ve en az 1 kilo vermeye çalış.

Valla artık kendime geldim ben. Bugün eski menülerime göre çok güzel geçti. İnşallah artık hep böyle atlatacağım. Az da olsa kilo vermemiz lazım.

Gün içinde hiç bir şey yemediğin için söyledim canım. Madem tutmuyorsun normal bir şekilde beslensen daha iyi olur. Çünkü oruç insanın dengesini alt üst ediyor. Yani ilk zamanlarda. İkinci haftada ancak kendine geliyor vücut. O nedenle söyledim.

Kilo bildirimimi yapayım kızlar

Geçen hafta 65,5
Şu an 64

Geçen haftaya göre harika bir sonuç. Ödem mi vardı acaba? Yoksa bir haftada 1,5 kilo süper. Tebrikler kocaman

Bende bildirim yapayım. Geçen hafta cuma günü 65,1 i görmüştüm tartıda. Bu hafta pazartesi tartıldığımda (İş yerinde ayrı bir tartıda tartıldım. Üzerimde kıyafetlerim vardı. Sadece ayakkabımı çıkarttım.) 67,65 gramdı. Çalıştığım birimdeki bütün arkadaşlar (erkeklerde dahil) tartılıp bir yere not aldık. Ramazan sonuna yeniden aynı şekilde tartılacağız. Bakalım ramazanda neler olacak diye düşündük. Bugün ki tartıda ise 65,4 ü gördüm. Bu bile beni mutlu etmeye yetti. Şuan mezuniyet kiloma göre yani 61 e tam 4,4 kg fazlalığım var. Bayrama hedefim 63 tü. İnşallah en kısa zamanda şu 2,4 kg den kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…