Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım bilmiyorum ödem olabilir ama bu ramazanın mucizesi, midem rahatsız olduğu için ramazana iştahsız başladım

İnş kurtulursun canım çok daha dikkat etmelisin özellikle de iftarda 😉

Teşekkürler canım bilmiyorum ödem olabilir ama bu ramazanın mucizesi, midem rahatsız olduğu için ramazana iştahsız başladım
Benimde hiç iştahım yok Beste' cim ama yiyorum nedense. Sanırım psikolojik biraz. Hatta yemek hazırlamak bile içimden gelmiyor. Şuan bile midem bir tuhaf. Geçtiğimiz senelerde canım herşeyi çekerdi oruçluyken. Bu sene ne acıkıyorum, ne susuyorum. Sadece midem ağrıyor. Hele dünkü yediklerimden sonra bir türlü düzelmedi. Gün içinde hem ağrıdı hem bulandı. İnşallah düzelir biran önce çünkü sürekli rahatsız ediyor. Hatta şuan sahura kalkmamayı bile düşünüyorum ama yarının kötü geçmesinden korktuğum için kalkmaya çalışacağım.

İnş kurtulursun canım çok daha dikkat etmelisin özellikle de iftarda 😉
Eğer istersek yapamayacağımız şey yok biliyorsun. Seninle yarışacaktık güya. Sen kilo verdin ben aldım

Canım benim iştahın yokmuş daha ne istiyorsunn😀 bnmde midem bulanıyordu o çok kötü bişey yedirtmiyor.. Sende kafanı topla biranönce tombik Ebru olmak istiyor musun önce ona bi karar ver 😀😀

Menümü paylaşayım

Sahur
2 dilim kızarmış tb
Salata az labne yarım yumurta az reçel ve çay

Gün içinde 3 kayısı 1 br ev yapımı vişne suyu ve 1 bisküvi yedim

İftar

1 kase tarhana çorbası
1 parça fırın tavuk incik
2 mini biber dolması ve cacık

Ara olarak da önce çilek sınra az kiraz yedim

kızlar affınıza sığınarak bildirimimi yapıyorum:

geçen hafta: 65.9
bu hafta: 66.4
fark: +500 gram.

iftarda batırıyorum. :26: size, bu hafta iftarlarda dikkat edip menümü burada düzenli paylaşacağıma söz veriyorum. zaten iftarda yine çok kaçırmışım sahurda birşey yiyebileceğimi sanmıyorum. midem kötü. sadece su içicem yarın da iftarımı bildiririm.

Günaydın

Çok fark yok
Geçen hafta 84.400
Bu hafta 84.200
Fark -200 gram

Ek iş bitti
Yürüyüşlere tekrar başlıyorum.
Haftaya hedefim -800 gram.

geçmiş olsun canım sana
umarım sonuçlar da harika gelir

hadi geçmiş olsun canım. umarım tüm sınavlarından cok güzel sonuçlar alırsın

çok Sağolun kızlar finaller bitti butler baslicak şimdi de hayatım sınav oldu resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 92.8
Bu hafta 92.1
Fark 700gr
Yüzde 0.75

Nerdeyse dünkü menünün aynı olmuş. Reçel, bisküvi ve vişne suyu haricinde güzel. Umarım suyu çok içiyorsundur.

Bende bundan sonra menülerini kontrol edeceğim. Haftaya kilo alanların mutlaka kilo vermesi lazım. Bu hafta takımın ortalamasını düşürdünüz haftaya çıkarmanız lazım. Çok yemeye midemiz bile dayanamıyor. Ben o hatayı bir defa yaptım bir daha yapmam. Çünkü hala midem düzelmiş değil.

Günaydın

Çok fark yok
Geçen hafta 84.400
Bu hafta 84.200
Fark -200 gram

Ek iş bitti
Yürüyüşlere tekrar başlıyorum.
Haftaya hedefim -800 gram.
Hiç yoktan iyidir. Hiç olmazsa almamışsın. Ama şu 80 in altını göremedin gitti. Böyle olduğun yerde saymakta motivasyonunu etkiler. Biraz daha gayret ette. Hiç olmazsa 7 li rakamları gör tartıda.

çok Sağolun kızlar finaller bitti butler baslicak şimdi de hayatım sınav oldu resmen

Benden ümidi kesin diyorsun yani

Günaydın kızlar
Geçen hafta 92.8
Bu hafta 92.1
Fark 700gr
Yüzde 0.75

Ama maşallahın var. Bu kadar sınav stresi altında yine de kilo verebiliyorsun. Tebrik ederim. Ayrıca 80 lere az kaldı. Biraz daha gayretle bayramdan önce 8 li rakamları görebilirsin.

Gunaydın hanımlar
Bugun orucunun ilk gunu, sabah midem kazınıyordu:) şimdi geçti
Bu hafta regl ile geçtiği için sonuc pek iyi olmayabilir , ama artık oruca basladım bu 3 hafta süper bir sonucla ramazanı bitirecegime inanıyorum.. Birazdan tartılıcam..

Kızlar bakıyorum da herkes ramazabdan korkuyor kilo alıcaz diye, halbuki bunu fırsata cevirebiliriz

Bi corba içip ara verelim nefes alalım, sonra zaten cok yemenin verdiği rahatsızlıgı dusunup frenleyelim, cok da zor değil kızlar, toparlanın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68,8
Fark +300

Regl haftamdı, insallah haftaya duzelticem

Çok güzel söylemişsin de bunu diyen kişinin sen olması çok ilginç geldi bana

Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68,8
Fark +300

Regl haftamdı, insallah haftaya duzelticem

Ahh bee Tuba sen bari almasaydın.

tamam canım , haftaya söz verdim , 1 kg gidicek. Ödem olabilir. Ciddi anlamda şiş hissediyorum, su da tüketilmiyorm, spor yapmıyorum, ramazan başladığından beri, bunlar etkiliyo işte.

***13. TAKIM 368. ETAP***

Alsimi (65.9/66.4/-0.5/%-0.76)

argleton(75.1///%)

jessie_j(61.8/62.7/-0.9/%-1.46)
mavera87(68.5/68.8/-0.3/%-0.44)
OoOturtleOoO ( 92.8/92.1/0.7/%0.75)

13.TAKIM ORTALAMASI : %

tamam canım , haftaya söz verdim , 1 kg gidicek. Ödem olabilir. Ciddi anlamda şiş hissediyorum, su da tüketilmiyorm, spor yapmıyorum, ramazan başladığından beri, bunlar etkiliyo işte.

Liste aşağıda canım. Ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşün artık. Haftaya mutlaka ilk 3 e girmemiz lazım çünkü bu hafta sarı kart alacağız. Ceza almak istemiyorum. Çünkü bu hepimizi kötü etkileyecek.

Son bildirim saatimiz 11:30 du. Ama Nazmiye hala yok ortalıklarda. Dünden beri girişte yapmamış. Umarım sorun yoktur. :44:

Son bildirim saatimiz 11:30 du. Ama Nazmiye hala yok ortalıklarda. Dünden beri girişte yapmamış. Umarım sorun yoktur. :44:

Kaptan çok çok çok özür dilerim gereksiz bi yoğunluk var sabahtan beri giremedim bur türlü hatta dünden beri. Kilom sabit almamişim vermemisim de. ben kilo alırım diye izin isteyecektin ama bu durumda istemiyorum

Son düzenleme:
Çok güzel söylemişsin de bunu diyen kişinin sen olması çok ilginç geldi bana

Ahh bee Tuba sen bari almasaydın.

Adın cıkınca dokuza , inmez sekize:))

Kaptan gör bak bu soylediklerimi kendim uygulayıp iyi kilo vericem ramazanda, gecen ramazan 5 kilo verdim, yine veririm Allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…