Çok kötü bir sonuç olmuş bu ama belli ki şişkinliğin var. Bende seninle aynı durumdayım. Hatta dedim yaa bir ara 67 yi bile gördüm ama ödem gidince birazcık normale döndüm. Liste için sonuç berbat. Ama bırakma kendini. Haftaya daha azimli ol ve en az 1 kilo vermeye çalış.
Valla artık kendime geldim ben. Bugün eski menülerime göre çok güzel geçti. İnşallah artık hep böyle atlatacağım. Az da olsa kilo vermemiz lazım.
Gün içinde hiç bir şey yemediğin için söyledim canım. Madem tutmuyorsun normal bir şekilde beslensen daha iyi olur. Çünkü oruç insanın dengesini alt üst ediyor. Yani ilk zamanlarda. İkinci haftada ancak kendine geliyor vücut. O nedenle söyledim.
Geçen haftaya göre harika bir sonuç. Ödem mi vardı acaba? Yoksa bir haftada 1,5 kilo süper. Tebrikler kocaman
Bende bildirim yapayım. Geçen hafta cuma günü 65,1 i görmüştüm tartıda. Bu hafta pazartesi tartıldığımda (İş yerinde ayrı bir tartıda tartıldım. Üzerimde kıyafetlerim vardı. Sadece ayakkabımı çıkarttım.) 67,65 gramdı.Çalıştığım birimdeki bütün arkadaşlar (erkeklerde dahil) tartılıp bir yere not aldık. Ramazan sonuna yeniden aynı şekilde tartılacağız. Bakalım ramazanda neler olacak diye düşündük. Bugün ki tartıda ise 65,4 ü gördüm. Bu bile beni mutlu etmeye yetti. Şuan mezuniyet kiloma göre yani 61 e tam 4,4 kg fazlalığım var. Bayrama hedefim 63 tü. İnşallah en kısa zamanda şu 2,4 kg den kurtulurum.
Benimde hiç iştahım yok Beste' cim ama yiyorum nedense. Sanırım psikolojik biraz. Hatta yemek hazırlamak bile içimden gelmiyor. Şuan bile midem bir tuhaf. Geçtiğimiz senelerde canım herşeyi çekerdi oruçluyken. Bu sene ne acıkıyorum, ne susuyorum. Sadece midem ağrıyor. Hele dünkü yediklerimden sonra bir türlü düzelmedi. Gün içinde hem ağrıdı hem bulandı. İnşallah düzelir biran önce çünkü sürekli rahatsız ediyor. Hatta şuan sahura kalkmamayı bile düşünüyorum ama yarının kötü geçmesinden korktuğum için kalkmaya çalışacağım.Teşekkürler canım bilmiyorum ödem olabilir ama bu ramazanın mucizesi, midem rahatsız olduğu için ramazana iştahsız başladım
Eğer istersek yapamayacağımız şey yok biliyorsun. Seninle yarışacaktık güya. Sen kilo verdin ben aldımİnş kurtulursun canım çok daha dikkat etmelisin özellikle de iftarda 😉
Benimde hiç iştahım yok Beste' cim ama yiyorum nedense. Sanırım psikolojik biraz. Hatta yemek hazırlamak bile içimden gelmiyor. Şuan bile midem bir tuhaf. Geçtiğimiz senelerde canım herşeyi çekerdi oruçluyken. Bu sene ne acıkıyorum, ne susuyorum. Sadece midem ağrıyor. Hele dünkü yediklerimden sonra bir türlü düzelmedi. Gün içinde hem ağrıdı hem bulandı. İnşallah düzelir biran önce çünkü sürekli rahatsız ediyor. Hatta şuan sahura kalkmamayı bile düşünüyorum ama yarının kötü geçmesinden korktuğum için kalkmaya çalışacağım.
Eğer istersek yapamayacağımız şey yok biliyorsun. Seninle yarışacaktık güya. Sen kilo verdin ben aldım
geçmiş olsun canım sana
umarım sonuçlar da harika gelir
hadi geçmiş olsun canım. umarım tüm sınavlarından cok güzel sonuçlar alırsın
of of şu tatlılar büyük sorun canım ya bende çok severim neyse ki ramazan başladığından beri evde hiç tatlı yapmadık almadık da yoksa hayır demesi zor sen de üzülme artık bugün yap telafisini iftara çok dikkat et canım
hoşgeldin Zeynepçim nerelerdesin sen bir ara uğramıştın sonra yine kayboldun...malesef seviyoruz işte yemeyi ama daha iradeli olmamız şart...yoksa hiçbir zaman istediğimiz gibi olamayız...artık buralarda olacağına sevindim cnm hadi hep birlikte yine mücadeleye devam :)
çok geçmiş olsun kuzumm o final dönemlerini bilirim...artık dinlenmene bir de zayıflamana bak
menün daha iyi cnm öncekilere göre, aman kendini dizginlemeye devam et...kpss çalıştığını bilmiyordum kolay gelsin kuzucumm
Maşallah sana canım. Bu kadar yoğun bir tempoya dayanmak çok zor. Umarım biran önce sakin bir hayata geçersin.
Gözün aydın canım. Senin adına sınavların bitmiş olmasına sevindim. Artık rahatlarsın. Takıma da daha sık uğramanı bekliyorum.
Nerdeyse dünkü menünün aynı olmuş. Reçel, bisküvi ve vişne suyu haricinde güzel. Umarım suyu çok içiyorsundur.Menümü paylaşayım
Sahur
2 dilim kızarmış tb
Salata az labne yarım yumurta az reçel ve çay
Gün içinde 3 kayısı 1 br ev yapımı vişne suyu ve 1 bisküvi yedim
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 parça fırın tavuk incik
2 mini biber dolması ve cacık
Ara olarak da önce çilek sınra az kiraz yedim
Bende bundan sonra menülerini kontrol edeceğim. Haftaya kilo alanların mutlaka kilo vermesi lazım. Bu hafta takımın ortalamasını düşürdünüz haftaya çıkarmanız lazım. Çok yemeye midemiz bile dayanamıyor. Ben o hatayı bir defa yaptım bir daha yapmam. Çünkü hala midem düzelmiş değil.kızlar affınıza sığınarak bildirimimi yapıyorum:
geçen hafta: 65.9
bu hafta: 66.4
fark: +500 gram.
iftarda batırıyorum. :26: size, bu hafta iftarlarda dikkat edip menümü burada düzenli paylaşacağıma söz veriyorum. zaten iftarda yine çok kaçırmışım sahurda birşey yiyebileceğimi sanmıyorum. midem kötü.sadece su içicem yarın da iftarımı bildiririm.
Hiç yoktan iyidir. Hiç olmazsa almamışsın. Ama şu 80 in altını göremedin gitti. Böyle olduğun yerde saymakta motivasyonunu etkiler. Biraz daha gayret ette. Hiç olmazsa 7 li rakamları gör tartıda.Günaydın
Çok fark yok
Geçen hafta 84.400
Bu hafta 84.200
Fark -200 gram
Ek iş bitti
Yürüyüşlere tekrar başlıyorum.
Haftaya hedefim -800 gram.
Benden ümidi kesin diyorsun yaniçok Sağolun kızlar finaller bitti butler baslicak şimdi de hayatım sınav oldu resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama maşallahın var. Bu kadar sınav stresi altında yine de kilo verebiliyorsun. Tebrik ederim. Ayrıca 80 lere az kaldı. Biraz daha gayretle bayramdan önce 8 li rakamları görebilirsin.Günaydın kızlar
Geçen hafta 92.8
Bu hafta 92.1
Fark 700gr
Yüzde 0.75
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel söylemişsin de bunu diyen kişinin sen olması çok ilginç geldi banaGunaydın hanımlar
Bugun orucunun ilk gunu, sabah midem kazınıyordu:) şimdi geçti
Bu hafta regl ile geçtiği için sonuc pek iyi olmayabilir , ama artık oruca basladım bu 3 hafta süper bir sonucla ramazanı bitirecegime inanıyorum.. Birazdan tartılıcam..
Kızlar bakıyorum da herkes ramazabdan korkuyor kilo alıcaz diye, halbuki bunu fırsata cevirebiliriz
Bi corba içip ara verelim nefes alalım, sonra zaten cok yemenin verdiği rahatsızlıgı dusunup frenleyelim, cok da zor değil kızlar, toparlanın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh bee Tuba sen bari almasaydın.Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68,8
Fark +300
Regl haftamdı, insallah haftaya duzelticem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok kötü bir sonuç olmuş bu ama belli ki şişkinliğin var. Bende seninle aynı durumdayım. Hatta dedim yaa bir ara 67 yi bile gördüm ama ödem gidince birazcık normale döndüm. Liste için sonuç berbat. Ama bırakma kendini. Haftaya daha azimli ol ve en az 1 kilo vermeye çalış.
Valla artık kendime geldim ben. Bugün eski menülerime göre çok güzel geçti. İnşallah artık hep böyle atlatacağım. Az da olsa kilo vermemiz lazım.
Gün içinde hiç bir şey yemediğin için söyledim canım. Madem tutmuyorsun normal bir şekilde beslensen daha iyi olur. Çünkü oruç insanın dengesini alt üst ediyor. Yani ilk zamanlarda. İkinci haftada ancak kendine geliyor vücut. O nedenle söyledim.
Geçen haftaya göre harika bir sonuç. Ödem mi vardı acaba? Yoksa bir haftada 1,5 kilo süper. Tebrikler kocaman
tamam canım , haftaya söz verdim , 1 kg gidicek. Ödem olabilir. Ciddi anlamda şiş hissediyorum, su da tüketilmiyorm, spor yapmıyorum, ramazan başladığından beri, bunlar etkiliyo işte.
Son bildirim saatimiz 11:30 du. Ama Nazmiye hala yok ortalıklarda. Dünden beri girişte yapmamış. Umarım sorun yoktur. :44:
Çok güzel söylemişsin de bunu diyen kişinin sen olması çok ilginç geldi bana
Ahh bee Tuba sen bari almasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?