- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Liste aşağıda canım. Ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşün artık. Haftaya mutlaka ilk 3 e girmemiz lazım çünkü bu hafta sarı kart alacağız. Ceza almak istemiyorum. Çünkü bu hepimizi kötü etkileyecek.
Bu akşam iftar için kendime ayrı menü çıkarıcm, tavuk ızgara, salata. Ayran dışında hiçbir şey yemicm. Sahurda da sadece 2 haşlanmış yumurta, bol su ,
Protein diyeti gibi olacak bakalım nolucak,:)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Kendine düşündüğün iftar süper canım bunların dışına asla çıkmamalısın unutma bayramda taş hatun olma yolunda epey ilerlemiş olmamız gerekiyor 😀😍 annen kalorili şeyler yapıyor heralde ayrı menü çıkardığına göre😊 bnde bugün oruç tutmaya başladım çok şükür..sahurda tıka basa yedim çok acıkmıştım ama bugün hava serin diye 3 saat avm gezdikk çok hareketliydim iyi oldu... Bu arada kendime çok güzel beyaz dantelli bir bluz aldım şuan epey dar 😣 ama en kısa zamanda o bluz bana yakışıcak inşşl😀
ya hiç sorma, börekler, etli yağlı sulu yemekler , pirinç pilavı , sahurda açma,poğaça falan . Baya ağır bizim menüler , onlarda kg yok . Kardeşim fit zaten futbolcu, babam annem yaşına göre iyi .beni etkiliyo bu yemekler Bio menulerein arasından seçip yiyorum da,kaçırıyorum, duşun yani napıp edip bayrama incelmek şart. Bayramı geçtim biz niye şişko geziyos ya ala alaa , ben kg aldım alalı doğru düzgün alışveriş yapmıyorum ya. Bi toprak rengi dar pantolon aldım oda 57 olursam içine anca girerim, bilerek eski giydiğim beden de aldım , amacım o Na girmek. Keşke sonbaharda o pantolon bana olsa, ki olacakta, başka yolu yok :) inşallah sen de o beyaz bluzunu rahatça giyersin göbek falan olmadan dar gelmeden :)
Kızlar selam.Menümü paylaşayım:
Dün iftarda çok kaçırdığım için sahurda bir şey yemedim sadece su içtim. Bugün iyiyim ama sahur yapıcam.
İftar (20:29)
Börülce salatası (bol bol)
3 sarma (1 lahana, 2 yaprak)
Biraz turşu
1 dilim civarı ekmek
2 bardak çay
Bol su. (Bugünden itibaren ölçücem.)
Önceki iftarlara göre çok çok iyi atlattığımı düşünüyorum. Daha da iyileriyle görüşmek üzere.
Slm bebekler kimseler yok yine umarım kimse fazla kaçırmamıştır😀 ben sahura kdr uyumuyorum zaten bu akşam ilk kez spor yaptım 3 mil ve bacak çalıştım yehuu haydi kızlar spora 😆😆
Süpersin canım aynen böyle devam 😆 spora gelince oruçluyken yapılmaz zaten de iftardan hemen sonra da olmaz o şişkinliği attıktan sonra saat 12 civarı çok güzel yapılıyo tabi uyumuyorsan 😃selam canım , dun kaçamak yoktu bende güzel geçti. Su içmeyi unuttum bitek iftarda ayranı içip durunca şiştim. Su da aklıma gelmedi. Sen spor yapıyosn ne güzel ya ben iftardan önce yapamıyorum halsizim.iftardan sonra da yapamıyorum yine halsiz oluyorm mide şişiyo , napcm bilmiyorum
Harikasın baby aynen devam 😉Dünkü menüm
Sahur
1 minik dilim kabaklı,peynirli börek
Çay
İftar
Izgara tavuk 300,400 gram tam bilmiyorum
Salata
Ayran
Üzüm
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Canım bir servis kaşığı pilav hiç olmamış.. Tatlı dan yememen iyi de dondurma da çok masum sayılmaz umarım az yemişsindirSelam kızlar
Dünkü menum
Sahur
4 ceviz
Beyaz peynir
1 bardak süt
İftar
Yarım kepçe çorba
1 servis kaşığı pilav
1 sevis kaşığı kuşbaşı hindi
Bir kaçtane fırında elma dilim patates
Salata - 1 mücver(cok az yaglı)
Ev yapımı dondurma
En hafif boyle atlatabildim, cok sevdiğim tatlıdan vardı yemedim, dondurmayla atlattım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süpersin canım aynen böyle devam 😆 spora gelince oruçluyken yapılmaz zaten de iftardan hemen sonra da olmaz o şişkinliği attıktan sonra saat 12 civarı çok güzel yapılıyo tabi uyumuyorsan 😃
Harikasın baby aynen devam 😉
Canım bir servis kaşığı pilav hiç olmamış.. Tatlı dan yememen iyi de dondurma da çok masum sayılmaz umarım az yemişsindir
Süpersin canım aynen böyle devam 😆 spora gelince oruçluyken yapılmaz zaten de iftardan hemen sonra da olmaz o şişkinliği attıktan sonra saat 12 civarı çok güzel yapılıyo tabi uyumuyorsan 😃
Harikasın baby aynen devam 😉
Canım bir servis kaşığı pilav hiç olmamış.. Tatlı dan yememen iyi de dondurma da çok masum sayılmaz umarım az yemişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?