Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen durum vahim. Önümüzdeki cuma boyle olmayacak inşallah :)

Bu akşam iftar için kendime ayrı menü çıkarıcm, tavuk ızgara, salata. Ayran dışında hiçbir şey yemicm. Sahurda da sadece 2 haşlanmış yumurta, bol su ,
Protein diyeti gibi olacak bakalım nolucak,:)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Kendine düşündüğün iftar süper canım bunların dışına asla çıkmamalısın unutma bayramda taş hatun olma yolunda epey ilerlemiş olmamız gerekiyor 😀😍 annen kalorili şeyler yapıyor heralde ayrı menü çıkardığına göre😊 bnde bugün oruç tutmaya başladım çok şükür..sahurda tıka basa yedim çok acıkmıştım ama bugün hava serin diye 3 saat avm gezdikk çok hareketliydim iyi oldu... Bu arada kendime çok güzel beyaz dantelli bir bluz aldım şuan epey dar 😣 ama en kısa zamanda o bluz bana yakışıcak inşşl😀

ya hiç sorma, börekler, etli yağlı sulu yemekler , pirinç pilavı , sahurda açma,poğaça falan . Baya ağır bizim menüler , onlarda kg yok . Kardeşim fit zaten futbolcu, babam annem yaşına göre iyi .beni etkiliyo bu yemekler Bi o menulerein arasından seçip yiyorum da,kaçırıyorum, duşun yani napıp edip bayrama incelmek şart. Bayramı geçtim biz niye şişko geziyos ya ala alaa , ben kg aldım alalı doğru düzgün alışveriş yapmıyorum ya. Bi toprak rengi dar pantolon aldım oda 57 olursam içine anca girerim, bilerek eski giydiğim beden de aldım , amacım o Na girmek. Keşke sonbaharda o pantolon bana olsa, ki olacakta, başka yolu yok :) inşallah sen de o beyaz bluzunu rahatça giyersin göbek falan olmadan dar gelmeden :)

Ay hadi yaa iyiki de ayrı menüü yapmışsın şekerrr😊 yoksa durumun kötüymüş yani neyse ki bizim menüler iyi yoksa yanmıştım ama bizim evde tek kilolu bn değilim annemin de dikkat etmesi gerekiyor 😀 evet ya kuzum zayıf olmak varken niye böyleyiz bgn görsen okdr güzel şeyler var ki ama bn çoğuna bakamıyorum bu kilolar yüzünden kardeşim çok zayıf o dar kot aldı ben daha nerdeee... Ama azim ettik bir kere başarıcazz💪 zayıflayınca birsürü şey alıcazz sen de giricen pantolona bnde bluza 👍😀😀 bn lisede calışcam ya artık nasıl hayallerim var görsen çok şık olucam çok tarz giyinicem hoş bir ingilizceci olucam ama hepsi kilolardan kurtulmaktan geçiyor

kizlar selam yarin sinav var bana cok.cok dua edin diyet iyi gidiyo biraktigim kiloya dondum doyebilirim ama daha fazla vermeyi dusunmuyorum kizlar cunku yuzum filan coktu bu ara ramazandan sonra ebruyla plates yapip sıkılasma dusuncem var bakalim bosluk bulabilirsem ramazanda olmuyo kizlar iftar gec iftardan sonra mayisip kaliyorum nedenle ama kilo almamaya dikkat ediyorum 60 in ustunu gormicem kararliyim yarindan sonra daha cok vakit ayircam size optum.cok 😍😍😍

Kızlar selam. Menümü paylaşayım:

Dün iftarda çok kaçırdığım için sahurda bir şey yemedim sadece su içtim. Bugün iyiyim ama sahur yapıcam.

İftar (20:29)
Börülce salatası (bol bol)
3 sarma (1 lahana, 2 yaprak)
Biraz turşu
1 dilim civarı ekmek
2 bardak çay

Bol su. (Bugünden itibaren ölçücem.)

Önceki iftarlara göre çok çok iyi atlattığımı düşünüyorum. Daha da iyileriyle görüşmek üzere.

Gayet güzel bir iftar olmuş. Öncekileri tahmin edebildiğim için bu menü bana da iyi göründü Artık kendimize gelmemiz lazım. Yoksa sonumuz kötü olacak takım olarak.

Menüm geldi

Sahur
2 dilim tb
3-4 kaşık kuskus
Salata, peynir, reçel labne salça ve çay

İftar

1 hurma 2 zeytin
1 kase tarhana çorbası
1 parça tavuk incik fırın
2 kaşık şehriye pilavı
Arkasından 4 dilim karpuz

Şimdi de türk kahvesi

Bol su

Slm bebekler kimseler yok yine umarım kimse fazla kaçırmamıştır😀 ben sahura kdr uyumuyorum zaten bu akşam ilk kez spor yaptım 3 mil ve bacak çalıştım yehuu haydi kızlar spora 😆😆

Slm bebekler kimseler yok yine umarım kimse fazla kaçırmamıştır😀 ben sahura kdr uyumuyorum zaten bu akşam ilk kez spor yaptım 3 mil ve bacak çalıştım yehuu haydi kızlar spora 😆😆

selam canım , dun kaçamak yoktu bende güzel geçti. Su içmeyi unuttum bitek iftarda ayranı içip durunca şiştim. Su da aklıma gelmedi. Sen spor yapıyosn ne güzel ya ben iftardan önce yapamıyorum halsizim.iftardan sonra da yapamıyorum yine halsiz oluyorm mide şişiyo , napcm bilmiyorum

Dünkü menüm

Sahur
1 minik dilim kabaklı,peynirli börek
Çay

İftar
Izgara tavuk 300,400 gram tam bilmiyorum
Salata
Ayran
Üzüm

Selam kızlar
Dünkü menum

Sahur

4 ceviz
Beyaz peynir
1 bardak süt

İftar

Yarım kepçe çorba
1 servis kaşığı pilav
1 sevis kaşığı kuşbaşı hindi
Bir kaçtane fırında elma dilim patates
Salata - 1 mücver(cok az yaglı)

Ev yapımı dondurma

En hafif boyle atlatabildim, cok sevdiğim tatlıdan vardı yemedim, dondurmayla atlattım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpersin canım aynen böyle devam 😆 spora gelince oruçluyken yapılmaz zaten de iftardan hemen sonra da olmaz o şişkinliği attıktan sonra saat 12 civarı çok güzel yapılıyo tabi uyumuyorsan 😃
Dünkü menüm

Sahur
1 minik dilim kabaklı,peynirli börek
Çay

İftar
Izgara tavuk 300,400 gram tam bilmiyorum
Salata
Ayran
Üzüm

Harikasın baby aynen devam 😉
Canım bir servis kaşığı pilav hiç olmamış.. Tatlı dan yememen iyi de dondurma da çok masum sayılmaz umarım az yemişsindir

saat 12 de gözlerim kapanıyo. Uyku basıyo , yatağımda oluyorum o saatte :)

tişikkirlir sipirmin

Bugün lisans kpss si vardı Allah herkesin yardımcısı olsun. Burcununki de güzel geçiyodur inşallah :) benim sınav eylülde bakalım ben napıcmmm

slm kızlar kpss vardı bugun. salak saçma bi sınavdı malesef. bıktım artık sınavlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…