Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar benim Kpss maratonun dvam ediyor hala. Sabah alan sınavına girdim iki de.bida gircemm sınava bitsedw kurtulsam artık

kolay gelsin şekercim

Gerçekten çok saçma ve çok gereksiz sorular vardı. Bildiğin kim milyoner olmak ister den kopyala yapistir yapmışlardi. Hep o tarzdi sorular. Hakkımızda hayırlısı olsun canim

amin tatlım ya amin

Kızlar merhaba, artık ek iş yok..buralardayım...kpss ye girenler inşallah istedikleri sonuçları alırlar. Allah yardımcınız olsun. ay ben de bugün gözlerime inanamadım. tartı 79.5 gösteriyordu. cumaya kadar değişmez inşallah :)

Menüm

Sahur 03.00
Yarım kıymalı pide (Misafirlikteydim, ev sahibi pide yaptırmış.)
birkaç kaşık salata
1 haşlanmış yumurta

iftar 20.40
1 but kendi yağında pişmiş
1 kaşık yoğurt
4 kaşık dolusu salata
1 kayısı
6 tane taze üzüm
1 tane de mürdüm eriği

Su 2 lt oldu arttıracağım
spor yarım saat yürüyüş
yine yürümek istiyorum. yürürsem yazarım..

Nihayet birine rastlayabildim. Nasılsın Gönül' cüm?

Gördüğüm kadarıyla 80 in altına inmişsin tebrikler kocaman

İyiyim ebrucum. Oruca başladım, mutluyum. Sen nasılsın?
Çok ama çok yoğunum. Çocuklar, ev işleri, oruç, iş derken günler uçup gidiyor. Benim 7. günümdü bugün oruca başlayalı. Alıştım artık iyice. Eskisi kadar abartmıyorum ama yine de çok dikkat etmiyorum. Aslında dikkat etsek çok güzel kilolar vereceğiz ama az bir kilo verince bir rahatlama çöküyor bana. Hoppp verdiğimi geri alıyorum

Herkese merhaba ben yeniyim yapmam gereken bisey var mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoş geldin canım aramıza Sana kurallarımızı yazıyorum. Okuduktan sonra eğer senin için uygunsa kurallar okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

Bu arada benim adım Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşımdayım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kız çocuk annesiyim. Aynı zamanda çalışıyorum. Sende bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. Ayrıca şuan ki kilon, boyun ve hedef kilonu da yazman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Boyum 1.65 kilom 69 21 yasindayim universite ogrencisiyim seyda coskunun diyet programlarindan birine basliyorum yarin ayrica t25 spor programini yapmaya devam edicem diyet olmadan sadece sporla olmuyor bakalim nasil gecicek bu yaz

Yazdim ama gelmemis galiba adim deniz kurallar bana uygundur okudum aranizda olmakdan mutluluk duyarim

Yazdim ama gelmemis galiba adim deniz kurallar bana uygundur okudum aranizda olmakdan mutluluk duyarim

O zaman yeniden aramıza hoş geldin Deniz. Katılma topiğine boyunu kilonu yazmışın ama birde buradaki arkadaşlar için yazarsan sevinirim. Çalışıyor musun? Öğrenci misin? Hangi şehirde yaşıyorsun?

denizcim hoşgeldin ben burcu 22 yaşımdayım bu takımla 17 kilo verdim 10 aydır korumadayım 59 la mezun olmuştum şuan 59.4 filanım nişanlıyım 6 eylülde düğünüm var sadece basen problemim var şuan sende inş. hemen verirsin kilolarından

Son düzenleme:
Hosbulduk burcucum cok sevindim senin adina t25 i oneririm basen icin mukemmel ter attiriyor :) dugune az kalmis kilolardan kurtulmussun cok sanslisin mutluluklar canim :)

günaydın kızlar. güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum hepinize. pazartesiniz mübarek olsun

Herkese merhaba ben yeniyim yapmam gereken bisey var mi :)

merhaba Deniz hoşgeldin. ben Nazmiye. 25 yasındayım. 75.1 kg. basladıgımda 91 dim. boyum 170.

Gönülcüm süpersin çok çok iyi bi menü olmuş ramazan için. offf offf ben kendimi dizginleyemiyorum. ramazan bitsin deli gibi spor yapıcam

süpersin 80 in altına indin tebrikler. cumaya kadar daha da azını görürsün inşallah

dünkü menüm

03:00 2 dilim tb dan tost
3 çatal karpuz
1 kk peynir
2 şekersiz çay

20:50 ızgara et ve tavuk birer parça
bol bol salata
1 kase ayran çorbası

23:00 dondurma

suyun haddi hesabı yok kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…