Slm kızlar benim Kpss maratonun dvam ediyor hala. Sabah alan sınavına girdim iki de.bida gircemm sınava bitsedw kurtulsam artık
Gerçekten çok saçma ve çok gereksiz sorular vardı. Bildiğin kim milyoner olmak ister den kopyala yapistir yapmışlardi. Hep o tarzdi sorular. Hakkımızda hayırlısı olsun canim
Selam kızlar. iftar bekleyişindeyim....
Nihayet birine rastlayabildim.Nasılsın Gönül' cüm?
Gördüğüm kadarıyla 80 in altına inmişsin tebrikler kocaman
Çok ama çok yoğunum. Çocuklar, ev işleri, oruç, iş derken günler uçup gidiyor. Benim 7. günümdü bugün oruca başlayalı. Alıştım artık iyice. Eskisi kadar abartmıyorum ama yine de çok dikkat etmiyorum. Aslında dikkat etsek çok güzel kilolar vereceğiz ama az bir kilo verince bir rahatlama çöküyor bana. Hoppp verdiğimi geri alıyorumİyiyim ebrucum. Oruca başladım, mutluyum. Sen nasılsın?
Herkese merhaba ben yeniyim yapmam gereken bisey var mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman yeniden aramıza hoş geldin Deniz. Katılma topiğine boyunu kilonu yazmışın ama birde buradaki arkadaşlar için yazarsan sevinirim. Çalışıyor musun? Öğrenci misin? Hangi şehirde yaşıyorsun?Yazdim ama gelmemis galiba adim deniz kurallar bana uygundur okudum aranizda olmakdan mutluluk duyarim
Boyum 1.65 kilom 69 21 yasindayim universite ogrencisiyim seyda coskunun diyet programlarindan birine basliyorum yarin ayrica t25 spor programini yapmaya devam edicem diyet olmadan sadece sporla olmuyor bakalim nasil gecicek bu yaz
Yazdim ama gelmemis galiba adim deniz kurallar bana uygundur okudum aranizda olmakdan mutluluk duyarim
Herkese merhaba ben yeniyim yapmam gereken bisey var mi :)
Menüm
Sahur 03.00
Yarım kıymalı pide (Misafirlikteydim, ev sahibi pide yaptırmış.)
birkaç kaşık salata
1 haşlanmış yumurta
iftar 20.40
1 but kendi yağında pişmiş
1 kaşık yoğurt
4 kaşık dolusu salata
1 kayısı
6 tane taze üzüm
1 tane de mürdüm eriği
Su 2 lt oldu arttıracağım
spor yarım saat yürüyüş
yine yürümek istiyorum. yürürsem yazarım..
Kızlar merhaba, artık ek iş yok..buralardayım...kpss ye girenler inşallah istedikleri sonuçları alırlar. Allah yardımcınız olsun. ay ben de bugün gözlerime inanamadım. tartı 79.5 gösteriyordu. cumaya kadar değişmez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?