Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar ne güzel hareketlenmiş burası 😀 evet ya burcu hep aklımdaydı bugün inşş çok iyi geçmiştir ... Ben de uyandığımdan beri hep hareket halindeydim 😀 tüm evi süpürdüm sonra annemle yürüyerek markete gittik geldik annemle birazdan da saçıma maske yapıcam çünkü çok zayıfladılar yıprandılar..rakibem, nazmiye sizde ne var ne yok??

saat 12 de gözlerim kapanıyo. Uyku basıyo , yatağımda oluyorum o saatte :)
Gündüz evde değil misin gece uyumamayı denesene sende zaten sahur çok yakın arası az .. Gündüz uykunu alıyorsun zaten
Bugün lisans kpss si vardı Allah herkesin yardımcısı olsun. Burcununki de güzel geçiyodur inşallah :) benim sınav eylülde bakalım ben napıcmmm
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Elinden geleni yap seninde güzel geçer inş kuzucukkk😘
slm kızlar kpss vardı bugun. salak saçma bi sınavdı malesef. bıktım artık sınavlardan.

Senddmi girdin kuzum evet malesef çok sıkıntılı oluyo bu sınavlar

Canım sacına maskeyi kendinmi hazırlıyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ben de girdim sınava. pek çalışıp ciddiye aldığım söylenemez ama. sorular çok sacmaydı çalışsam da yapamazmısım zaten. ordan birde koştur koştur işe geldim. üstelik yarın da alan sınavlarına gireceğim. bu hafta tatil yok malesef

Güzel gibiydi bugün de :)

Sahur
2 haşlanmış yumurta

İftar
300 gr tavuk ızgara
Salata
Ayran

1 dilim muhallebili kadayıf tatlısı

Rakibem kdr olmasa da bnm de fena değil 😀😛

Sahur
2 dilim kızarmış tb
1 mini biber dolma
Salata peynir az labne salça reçel ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase taze fasülye
2 kaşık erişte pilavı
2 zeytin 1 hurma
Kaapuzz😋

Ara olarak türk kahvesi 1 mini kemalpaşa

:):):) seninki de iyi rakipCannn :):)

Güzel gibiydi bugün de :)

Sahur
2 haşlanmış yumurta

İftar
300 gr tavuk ızgara
Salata
Ayran

1 dilim muhallebili kadayıf tatlısı

İkimizde tatlıya hayır diyememişiz bugün kuzucuk 😀 en az hasarla atlatmaya çalıştım bişi sorcam 2 yumurtayla oruç nası geçti?
:):):) seninki de iyi rakipCannn :):)
Saol şekerimm☺️

Bugün lisans kpss si vardı Allah herkesin yardımcısı olsun. Burcununki de güzel geçiyodur inşallah :) benim sınav eylülde bakalım ben napıcmmm

umarım burcunun sunavı iyi geçmiştir.

kızlar selam bir kuş kadar hafifim fakat biro kadar sinirliyim mlesef hyatımda böyle bir sınav görmedim ben kendim için demiyorum ama insanlar o kadar çalışıp emek veriolar yüksek puanlar almak için fakat adam en kuytu köşe var onu sormuşlar cografya hep yapılan yollar ve ulşım sekilleri filan türkesi bi garipti tek sorunsuz kısım matematikti sanırım bilmiyorum kaç puan gelir ama umarım atanacak kadar gelir şekerler ya

İkimizde tatlıya hayır diyememişiz bugün kuzucuk 😀 en az hasarla atlatmaya çalıştım bişi sorcam 2 yumurtayla oruç nası geçti?

Saol şekerimm☺️

ya ben sahurda dünyaları yesem gündüz yine açlıktan ölüyorum 😄 farketmiyo canım, protein ağırlıklı beslenmeye çalıştığım için bu ara 2 yumurta yedim :)
Tatlı sütlü,muhallebili olunca dayanamıyorum ki :) şerbetli olsa yemezdim, sevmiyorum :)

inşallah sonuç güzel olur da atanırsın canım ya :) çoğu insan zor geçti diyo ,

Geçmiş olsun canım. İnşallah dediğin gibi güzel bir sonuç gelir. Sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Eee şimdi okul bitti, KPSS geçti gitti. Önünde tek düğün kaldı.

Düğün demişken Eda geldi aklıma. Gelirim ara ara demişti. Hala yok ortalıklarda. Umarım tümden unutmaz bizi

inşallah sonuç güzel olur da atanırsın canım ya :) çoğu insan zor geçti diyo ,

inş. tatlım ben atanırım d o kdar emek veren ğretmenlere filan üzülüyorum ya

bakalım ebrucum ne gelek evet düğün kaldı ama onunda hazırlıkları bitti desem yeridir boşluktayım

Slm kızlar benim Kpss maratonun dvam ediyor hala. Sabah alan sınavına girdim iki de.bida gircemm sınava bitsedw kurtulsam artık

Gerçekten çok saçma ve çok gereksiz sorular vardı. Bildiğin kim milyoner olmak ister den kopyala yapistir yapmışlardi. Hep o tarzdi sorular. Hakkımızda hayırlısı olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…