Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de deli gi su içiyorum. Ayrıca menün gayet güzel. Göze batan hiçbir şey yok. Afiyet olsun.

Günaydın deniz. Hoşgeldin gönül bende. 86 ile basladım. 79 lu kıloları daha yeni gördüm. Boyum 1.63. Yasım 33.

canımm biliyorum t25 i fakat spor isteği yok bende bu aralar hiç o nedenle basenlerimi kabullendim

günaydın kızlar. güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum hepinize. pazartesiniz mübarek olsun

seninde mübarek olsun bebek

Dizginleyememekten bahsetmişsin ama maşallah menün gayet güzel. Dondurma da nazarlık olsun.

Kızlar bir iki kişiden başka menü yazan yok. Lütfen herkes menüsünü paylaşsın. Tuba yok kaç gündür. Havva bir cumadan cumaya uğruyor. Doğal olarak paylaşım ve motivasyon düşüyor. Lütfen herkes daha çok zaman ayırsın t akıma. Yoksa hepimiz için kötü olacak.

Dünkü menüm

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pide içine peynir

İftar
1 dilim karnıyarık
4 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanaklı yoğurt
1 dilim tb

Ara limonlu soda
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

hoş geldin aramıza :) Şeyda coşkun diyetleri protein ağırlıklı galiba dimi ? Once kg verip hedeflediğiniz kiloya ulaşıp ondan sonra spor yapın diyodu. Diyet yaparken spor olarak yürüyüşü öneriyodu sanırsam :)

Selam kızlar

Deniz hosgeldin, ben tuba , 27 yasındayım
75 kiloyla basladım 64 e düştüm, suan 69 civarıyım, boyum 169
İstanbuldayım, 2 kızım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geldim kaptan geldim, dünkü menumu yazayım

Sahur
1 yumurta
Cok az bal kaymak
3-4 lokma pide
Peynir

İftar
1 kepce corba
1,5 arap dolması
Salata
Fırında yagsız mucver azcık
2-3 tane elma dilim patates fırında

23:30 ev yapımı dondurma

Slm kuzum kpss zorlu bi sınav geçmiş olsun inş atanacak kdr alırsın😊
Hmm iyi yapmışsın cnm kendini tutmuşsun ne güzel 😊 ya bn bu ara sahuru fazla kaçırmaya başladım sanki huzursuzum 😔
İyi olmuş cnm aa süper haber dikkat edersen daha da aşağıya düşebilirsin
Harikasın cnm afiyet olsun
Aramıza hoşgeldin Denizcim ben Beste 27 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim bekarım.. Daha önce 8. Takımda 65 ten 55 e düştüm ama malesef aradan geçen 1 yılın sonunda tekrardan 65 olunca soluğu burda aldım şuan 64 üm inş sen de en kısa zamanda hedef kilona ulaşırsın😊
günaydın kızlar. güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum hepinize. pazartesiniz mübarek olsun
Saol cnm senin de mübarek olsun 😊 bomba gbi geldiğimiz bir hafta olur inş😀
Menü güzel dondurma hariç gerçi dün bnde yedim 😁
İyi gidiyorsun rakipp 😉
Afiyet olsun cnm bu sıcakta dondurmaya hayır denmiyor

Selam kızlar nasılsınızz? Sizlerin menüsüne yorumlarımı yaptıktan sonraa sıra geldi kendi menüme ... Dün iftarda ananemlerdeydik tüm gün mantı açtık çok yorucu geçti hala dinlenmiş değilim... Malesef menüm de evde olduğu kdr düzenli iyi olmadı

Sahur
1 dilim tb
6-7 tane fırında yağsız sigara böreği
Salata az reçel ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 küçük parça fırın tavuk göğüs eti
1 tabak mantı
Kavun karpuz
2 küçük br gazoz

Az sonra külahta vanilyalı pastane dondurması

kızlar ben kendimi dizginleyemiyorum her akşam mutlaka ya tatlı ya dondurma yiyorum ama kilo aldım mı bilmiyorum çokçok hafif hissediyorum kendimi gece de baya yiyorum börek filan akşam bi tartılcm iftardan önce merak ettim umarım unutmam

Sigaa böreği reçel seni daha çok acıktırır şekerim. Uyy mantı dondurma nam nam nam. Hadi biz en iyisi bı günü saymayalım da bugün yatın telafi edelim dimi canımcım.

selam tatlım,, :) menun hiç ama hiç olmamış 6,7 börek gece yemişsin, gazoz içmişsin 1 tabak mantı, dondurma , hepsi aynı gün olmamış ki, bugün telafi edersin inşallah canımm, :)

ramazan ayı dizginlemek zor gibi, menüler ağır ve cezbedici, bakalım nasıl olcak canım, tartıl bakalım bende merak ettim

Menüm

Sahur 15.00
1 but incik
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta

iftar 20.38
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
5 kaşık ton balıklı salata

21.15
4 kayısı
4 ceviz
1 kupa sıcak çikolata

su 2 lt den fazla

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.

Doğrusu da o zaten. Önce fazla kilolardan kurtulup arkasından sıkılaşabileceğin sporlara yönelmek. Diyet esnasında yürüyüş ve koşu en ideal spor. Şeyda Coşkun' u twiterdan takip ediyorum. Oldukça çok takipçisi var. Bir çok ünlünün zayıflamasına da o yardımcı olmuş. En bilindiği Gülben Ergen.

Arap dolması ne Tuba? Patatesler haricinde güzel bir menü. Evde dondurmayı nasıl yapıyorsun?

Woouuuwww Beste sen menü niyetine kendine ziyafet çekmişsin canım Umarım en kısa zamanda telafi edersin.

Ahhh Burcu ahhh. Sorma al benden de o kadar. İçimdeki öküzü kovalayamıyorum bir türlü. İftara kadar hiç bir şey yok. Canım hiç bir şey istemiyor. İftarda içimden başka biri çıkıyor. Sonra pişman oluyorum. Ama iş işten geçiyor. Nolcak bizim bu halimiz

Sıcak çikolata bu sıcakta nasıl içilir bilemedim Onun dışında gayet güzel bir menü.

Hey ahali neredesiniz? Neden kimsecikler yok? Canlanalım artık. Yoksa zayıflamak yerine hepimiz şişko patatesler olacağız

Arap dolması kurutulmıs patlıcan ve kırmızı biber dolması , cok acılı filan..

Evde dondurma yapıyorum nefis oluyor %90 organik, içinde işlenmiş gıda olarak sadece şeker var, gerisi dogal ...
Süt receli hazırlanıyor önce Ebrucum, aslında direk sitenin ismini vereyim orda cok guzel anlatılmıs ama siddetle tavsiyemdir özellikle cocukları olanlara..

Googleda cahide jibek çilekli dondurma yazın çıkıyor, bu hatun harika seyler yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…