- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
dünkü menüm
03:00 2 dilim tb dan tost
3 çatal karpuz
1 kk peynir
2 şekersiz çay
20:50 ızgara et ve tavuk birer parça
bol bol salata
1 kase ayran çorbası
23:00 dondurma
suyun haddi hesabı yok kızlar.
Boyum 1.65 kilom 69 21 yasindayim universite ogrencisiyim seyda coskunun diyet programlarindan birine basliyorum yarin ayrica t25 spor programini yapmaya devam edicem diyet olmadan sadece sporla olmuyor bakalim nasil gecicek bu yaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbulduk burcucum cok sevindim senin adina t25 i oneririm basen icin mukemmel ter attiriyor :) dugune az kalmis kilolardan kurtulmussun cok sanslisin mutluluklar canim :)
günaydın kızlar. güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum hepinize. pazartesiniz mübarek olsun
dünkü menüm
3 çatal karpuz
1 kk peynir
2 şekersiz çay
bol bol salata
1 kase ayran çorbası
Boyum 1.65 kilom 69 21 yasindayim universite ogrencisiyim seyda coskunun diyet programlarindan birine basliyorum yarin ayrica t25 spor programini yapmaya devam edicem diyet olmadan sadece sporla olmuyor bakalim nasil gecicek bu yaz
Slm kuzum kpss zorlu bi sınav geçmiş olsun inş atanacak kdr alırsın😊kızlar selam bir kuş kadar hafifim fakat biro kadar sinirliyim mlesef hyatımda böyle bir sınav görmedim benkendim için demiyorum ama insanlar o kadar çalışıp emek veriolar yüksek puanlar almak için fakat adam en kuytu köşe var onu sormuşlar cografya hep yapılan yollar ve ulşım sekilleri filan türkesi bi garipti tek sorunsuz kısım matematikti sanırım bilmiyorum kaç puan gelir ama umarım atanacak kadar gelir şekerler ya
Hmm iyi yapmışsın cnm kendini tutmuşsun ne güzel 😊 ya bn bu ara sahuru fazla kaçırmaya başladım sanki huzursuzum 😔ya ben sahurda dünyaları yesem gündüz yine açlıktan ölüyorum 😄 farketmiyo canım, protein ağırlıklı beslenmeye çalıştığım için bu ara 2 yumurta yedim :)
Tatlı sütlü,muhallebili olunca dayanamıyorum ki :) şerbetli olsa yemezdim, sevmiyorum :)
İyi olmuş cnm aa süper haber dikkat edersen daha da aşağıya düşebilirsinKızlar merhaba, artık ek iş yok..buralardayım...kpss ye girenler inşallah istedikleri sonuçları alırlar. Allah yardımcınız olsun. ay ben de bugün gözlerime inanamadım. tartı 79.5 gösteriyordu. cumaya kadar değişmez inşallah :)
Harikasın cnm afiyet olsunMenüm
Sahur 03.00
Yarım kıymalı pide (Misafirlikteydim, ev sahibi pide yaptırmış.)
birkaç kaşık salata
1 haşlanmış yumurta
iftar 20.40
1 but kendi yağında pişmiş
1 kaşık yoğurt
4 kaşık dolusu salata
1 kayısı
6 tane taze üzüm
1 tane de mürdüm eriği
Su 2 lt oldu arttıracağım
spor yarım saat yürüyüş
yine yürümek istiyorum. yürürsem yazarım..
Aramıza hoşgeldin Denizcim ben Beste 27 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim bekarım.. Daha önce 8. Takımda 65 ten 55 e düştüm ama malesef aradan geçen 1 yılın sonunda tekrardan 65 olunca soluğu burda aldım şuan 64 üm inş sen de en kısa zamanda hedef kilona ulaşırsın😊Boyum 1.65 kilom 69 21 yasindayim universite ogrencisiyim seyda coskunun diyet programlarindan birine basliyorum yarin ayrica t25 spor programini yapmaya devam edicem diyet olmadan sadece sporla olmuyor bakalim nasil gecicek bu yaz
Saol cnm senin de mübarek olsun 😊 bomba gbi geldiğimiz bir hafta olur inş😀günaydın kızlar. güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum hepinize. pazartesiniz mübarek olsun
Menü güzel dondurma hariç gerçi dün bnde yedim 😁dünkü menüm
3 çatal karpuz
1 kk peynir
2 şekersiz çay
bol bol salata
1 kase ayran çorbası
İyi gidiyorsun rakipp 😉Dünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pide içine peynir
İftar
1 dilim karnıyarık
4 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanaklı yoğurt
1 dilim tb
Ara limonlu soda
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Afiyet olsun cnm bu sıcakta dondurmaya hayır denmiyorGeldim kaptan geldim, dünkü menumu yazayım
Sahur
1 yumurta
Cok az bal kaymak
3-4 lokma pide
Peynir
İftar
1 kepce corba
1,5 arap dolması
Salata
Fırında yagsız mucver azcık
2-3 tane elma dilim patates fırında
23:30 ev yapımı dondurma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar nasılsınızz? Sizlerin menüsüne yorumlarımı yaptıktan sonraa sıra geldi kendi menüme ... Dün iftarda ananemlerdeydik tüm gün mantı açtık çok yorucu geçti hala dinlenmiş değilim... Malesef menüm de evde olduğu kdr düzenli iyi olmadı
Sahur
1 dilim tb
6-7 tane fırında yağsız sigara böreği
Salata az reçel ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 küçük parça fırın tavuk göğüs eti
1 tabak mantı
Kavun karpuz
2 küçük br gazoz
Az sonra külahta vanilyalı pastane dondurması
Sigaa böreği reçel seni daha çok acıktırır şekerim. Uyy mantı dondurma nam nam nam. Hadi biz en iyisi bı günü saymayalım da bugün yatın telafi edelim dimi canımcım.
Selam kızlar nasılsınızz? Sizlerin menüsüne yorumlarımı yaptıktan sonraa sıra geldi kendi menüme ... Dün iftarda ananemlerdeydik tüm gün mantı açtık çok yorucu geçti hala dinlenmiş değilim... Malesef menüm de evde olduğu kdr düzenli iyi olmadı
Sahur
1 dilim tb
Salata az reçel ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tabak mantı
Kavun karpuz
2 küçük br gazoz
kızlar ben kendimi dizginleyemiyorum her akşam mutlaka ya tatlı ya dondurma yiyorum ama kilo aldım mı bilmiyorum çokçok hafif hissediyorum kendimi gece de baya yiyorum börek filan akşam bi tartılcm iftardan önce merak ettim umarım unutmam
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.Dünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pide içine peynir
İftar
1 dilim karnıyarık
4 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanaklı yoğurt
1 dilim tb
Ara limonlu soda
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Doğrusu da o zaten. Önce fazla kilolardan kurtulup arkasından sıkılaşabileceğin sporlara yönelmek. Diyet esnasında yürüyüş ve koşu en ideal spor.hoş geldin aramıza :) Şeyda coşkun diyetleri protein ağırlıklı galiba dimi ? Once kg verip hedeflediğiniz kiloya ulaşıp ondan sonra spor yapın diyodu. Diyet yaparken spor olarak yürüyüşü öneriyodu sanırsam :)
Arap dolması ne Tuba? Patatesler haricinde güzel bir menü. Evde dondurmayı nasıl yapıyorsun?Geldim kaptan geldim, dünkü menumu yazayım
Sahur
1 yumurta
Cok az bal kaymak
3-4 lokma pide
Peynir
İftar
1 kepce corba
1,5 arap dolması
Salata
Fırında yagsız mucver azcık
2-3 tane elma dilim patates fırında
23:30 ev yapımı dondurma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Woouuuwww Beste sen menü niyetine kendine ziyafet çekmişsin canımSelam kızlar nasılsınızz? Sizlerin menüsüne yorumlarımı yaptıktan sonraa sıra geldi kendi menüme ... Dün iftarda ananemlerdeydik tüm gün mantı açtık çok yorucu geçti hala dinlenmiş değilim... Malesef menüm de evde olduğu kdr düzenli iyi olmadı
Sahur
1 dilim tb
Salata az reçel ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tabak mantı
Kavun karpuz
2 küçük br gazoz
Ahhh Burcu ahhh. Sorma al benden de o kadar. İçimdeki öküzü kovalayamıyorum bir türlü. İftara kadar hiç bir şey yok. Canım hiç bir şey istemiyor. İftarda içimden başka biri çıkıyor. Sonra pişman oluyorum. Ama iş işten geçiyor. Nolcak bizim bu halimizkızlar ben kendimi dizginleyemiyorum her akşam mutlaka ya tatlı ya dondurma yiyorum ama kilo aldım mı bilmiyorum çokçok hafif hissediyorum kendimi gece de baya yiyorum börek filan akşam bi tartılcm iftardan önce merak ettim umarım unutmam
Sıcak çikolata bu sıcakta nasıl içilir bilemedimMenüm
Sahur 15.00
1 but incik
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
iftar 20.38
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
5 kaşık ton balıklı salata
21.15
4 kayısı
4 ceviz
1 kupa sıcak çikolata
su 2 lt den fazla
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.
Doğrusu da o zaten. Önce fazla kilolardan kurtulup arkasından sıkılaşabileceğin sporlara yönelmek. Diyet esnasında yürüyüş ve koşu en ideal spor.Şeyda Coşkun' u twiterdan takip ediyorum. Oldukça çok takipçisi var. Bir çok ünlünün zayıflamasına da o yardımcı olmuş. En bilindiği Gülben Ergen.
Arap dolması ne Tuba? Patatesler haricinde güzel bir menü. Evde dondurmayı nasıl yapıyorsun?
Woouuuwww Beste sen menü niyetine kendine ziyafet çekmişsin canımUmarım en kısa zamanda telafi edersin.
Ahhh Burcu ahhh. Sorma al benden de o kadar. İçimdeki öküzü kovalayamıyorum bir türlü. İftara kadar hiç bir şey yok. Canım hiç bir şey istemiyor. İftarda içimden başka biri çıkıyor. Sonra pişman oluyorum. Ama iş işten geçiyor. Nolcak bizim bu halimiz
Sıcak çikolata bu sıcakta nasıl içilir bilemedimOnun dışında gayet güzel bir menü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?