Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum

Sahur

Yarım gözleme peynirli
Peynir domates salatalık
Azıcık bal kaymak

İftar
1 kase corba
1 kase mantar sote
1 arap dolması
Salata

22:30 azıcık dondurma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aklıma gelmişti kuru dolma olduğu ama arap dolması denildiğini ilk senden duydum. Umarım bulgurludur Tarif içinde teşekkürler hemen bakıyorum.

Gözleme dışında idare eder ama onca saat aç duruyorsun ramazana göre güzel bir menü sayılır. Bakalım bu cuma ne kadar kilo vereceksin.

Bugünkü menüm kızlar

Sahur
2dilim köy ek
Tereyağı ve salça sürdüm yanında salata peynir ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim fırın mücver yanında cacık
3 zeytin 1 hurma
3 dilim karpuz

Ara
Karadut
Kayısılı form çayı
Kayısı

Kizlar herkese ilgisi icin tesekkur ederim internet paketim bitmis o yuzden simdi eve gelebildim yazıyorum herkese bu sicak gunlerde saglikli kilo vermelerini diliyorum. Isimlerinizi yavas yavas ogrenicegim ủmaim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma kaptan yaa tüm sindirim sistemim de alt üst oldu bnde hiç memnun değilim ama kalabalıkta yedim işte... Bugün tekrar sağlıklı iyi bi menüyle devam ettim
Sıcak çikolata dışında iyisin canım
Afiyet olsun canım
selam tatlım,, :) menun hiç ama hiç olmamış 6,7 börek gece yemişsin, gazoz içmişsin 1 tabak mantı, dondurma , hepsi aynı gün olmamış ki, bugün telafi edersin inşallah canımm, :)

Selam bebeğim sorma çok kötü denk geldi böreği hiç istememiştim heke, telafi etmeye çalışıyorum bgn

Bugun tartı beni memnun etmişti.. Cumaya kadar üç gun var ve üçünde de misafir olayları olacak, yarın öbürgün kayınvalidemde olucaz, persembe de o bizde olacak.. Gerci persembe iftardan önce tartılıcam etkilemez:) insallah bu hafta sizi de mutlu edicem kilomla:)

ramazan ayı dizginlemek zor gibi, menüler ağır ve cezbedici, bakalım nasıl olcak canım, tartıl bakalım bende merak ettim
60.2 olmuşum şekerim ya 1 kilo almışım şiş de olabilirm ama bakalım

ebru hiç bilmiyorum dikkat ediyorum azcık göbegin çıksın frenliyorum ama daha fazlası yok 59 61 arası oynuyorum hep

günaydın kızlar

dünkü menüm
03:00 1 kk peynır
yarım dilim karpuz
2 dilim tbdan tost
çay

20:50 1 kepçe taze fasulye
domates
2 yk pilav

22:00 waffle arkadaslarla dısardaydık malesef. ne zamandır yiyelim diyolardı erteliyordum hep

menün gayet güzel duruyor canım afiyet olsun

hadi bakalım inşallah Tubacım

normalde olsa neler neler yazardık biz menülere ramazan sessizliği var hepimizde :) güzel menü afiyet olsun

afiyet olsun Gönül. ben waffle yedikten sonra senin sıcak çikolataya ne diyeyim ki

Son düzenleme:

iftardan sonra biz

tşk ederim canım, anca bu kadar dikkat edebiliyorum :) su içiyorum ama az

aynen canım bende Bi ara instagramdan takip ediyodm,beğendim tarzını kadının. Çok mantıklı :) zayıflattığı ünlülerin fiziği de hoş oluyo sdece zayıflamış demiysn,sabahın 6 sında Bi kaç saat yürüyüş yaptırıyo. İnsan o saatte uyanıp yürüyüp koşsa , çevresi de müsait olsa nasıl güzel başlar güne :)

işte buuuu :) menun çok iyi canım, inşallah hep böyle devam

60.2 olmuşum şekerim ya 1 kilo almışım şiş de olabilirm ama bakalım

ebru hiç bilmiyorum dikkat ediyorum azcık göbegin çıksın frenliyorum ama daha fazlası yok 59 61 arası oynuyorum hep

çok almamışsın canımm,çok rahat 59 a inebilirsin geri :)

Uh, kızlar 50 dk pilates
5 dk zumba yaptım geldimmmm:)) sabah enerjim yerindeyken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…