Aklıma gelmişti kuru dolma olduğu ama arap dolması denildiğini ilk senden duydum. Umarım bulgurludurArap dolması kurutulmıs patlıcan ve kırmızı biber dolması , cok acılı filan..
Evde dondurma yapıyorum nefis oluyor %90 organik, içinde işlenmiş gıda olarak sadece şeker var, gerisi dogal ...
Süt receli hazırlanıyor önce Ebrucum, aslında direk sitenin ismini vereyim orda cok guzel anlatılmıs ama siddetle tavsiyemdir özellikle cocukları olanlara..
Googleda cahide jibek çilekli dondurma yazın çıkıyor, bu hatun harika seyler yapıyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözleme dışında idare eder ama onca saat aç duruyorsun ramazana göre güzel bir menü sayılır. Bakalım bu cuma ne kadar kilo vereceksin.Bugunku menum
Sahur
Yarım gözleme peynirli
Peynir domates salatalık
Azıcık bal kaymak
İftar
1 kase corba
1 kase mantar sote
1 arap dolması
Salata
22:30 azıcık dondurma
Sorma kaptan yaa tüm sindirim sistemim de alt üst oldu bnde hiç memnun değilim ama kalabalıkta yedim işte... Bugün tekrar sağlıklı iyi bi menüyle devam ettimAfiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.
Doğrusu da o zaten. Önce fazla kilolardan kurtulup arkasından sıkılaşabileceğin sporlara yönelmek. Diyet esnasında yürüyüş ve koşu en ideal spor.Şeyda Coşkun' u twiterdan takip ediyorum. Oldukça çok takipçisi var. Bir çok ünlünün zayıflamasına da o yardımcı olmuş. En bilindiği Gülben Ergen.
Arap dolması ne Tuba? Patatesler haricinde güzel bir menü. Evde dondurmayı nasıl yapıyorsun?
Woouuuwww Beste sen menü niyetine kendine ziyafet çekmişsin canımUmarım en kısa zamanda telafi edersin.
Ahhh Burcu ahhh. Sorma al benden de o kadar. İçimdeki öküzü kovalayamıyorum bir türlü. İftara kadar hiç bir şey yok. Canım hiç bir şey istemiyor. İftarda içimden başka biri çıkıyor. Sonra pişman oluyorum. Ama iş işten geçiyor. Nolcak bizim bu halimiz
Sıcak çikolata bu sıcakta nasıl içilir bilemedimOnun dışında gayet güzel bir menü.
Sıcak çikolata dışında iyisin canımMenüm
Sahur 15.00
1 but incik
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
iftar 20.38
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
5 kaşık ton balıklı salata
21.15
4 kayısı
4 ceviz
1 kupa sıcak çikolata
su 2 lt den fazla
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sahur
Yarım gözleme peynirli
Peynir domates salatalık
Azıcık bal kaymak
İftar
1 kase corba
1 kase mantar sote
1 arap dolması
Salata
selam tatlım,, :) menun hiç ama hiç olmamış6,7 börek gece yemişsin, gazoz içmişsin 1 tabak mantı, dondurma , hepsi aynı gün olmamış ki, bugün telafi edersin inşallah canımm, :)
Aklıma gelmişti kuru dolma olduğu ama arap dolması denildiğini ilk senden duydum. Umarım bulgurludurTarif içinde teşekkürler hemen bakıyorum.
Gözleme dışında idare eder ama onca saat aç duruyorsun ramazana göre güzel bir menü sayılır. Bakalım bu cuma ne kadar kilo vereceksin.
60.2 olmuşum şekerim ya 1 kilo almışım şiş de olabilirm ama bakalımramazan ayı dizginlemek zor gibi, menüler ağır ve cezbedici, bakalım nasıl olcak canım, tartıl bakalım bende merak ettim
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.
Doğrusu da o zaten. Önce fazla kilolardan kurtulup arkasından sıkılaşabileceğin sporlara yönelmek. Diyet esnasında yürüyüş ve koşu en ideal spor.Şeyda Coşkun' u twiterdan takip ediyorum. Oldukça çok takipçisi var. Bir çok ünlünün zayıflamasına da o yardımcı olmuş. En bilindiği Gülben Ergen.
Arap dolması ne Tuba? Patatesler haricinde güzel bir menü. Evde dondurmayı nasıl yapıyorsun?
Woouuuwww Beste sen menü niyetine kendine ziyafet çekmişsin canımUmarım en kısa zamanda telafi edersin.
Ahhh Burcu ahhh. Sorma al benden de o kadar. İçimdeki öküzü kovalayamıyorum bir türlü. İftara kadar hiç bir şey yok. Canım hiç bir şey istemiyor. İftarda içimden başka biri çıkıyor. Sonra pişman oluyorum. Ama iş işten geçiyor. Nolcak bizim bu halimiz
Sıcak çikolata bu sıcakta nasıl içilir bilemedimOnun dışında gayet güzel bir menü.
Bugünkü menüm kızlar
Sahur
2dilim köy ek
Tereyağı ve salça sürdüm yanında salata peynir ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim fırın mücver yanında cacık
3 zeytin 1 hurma
3 dilim karpuz
Ara
Karadut
Kayısılı form çayı
Kayısı
Bugun tartı beni memnun etmişti.. Cumaya kadar üç gun var ve üçünde de misafir olayları olacak, yarın öbürgün kayınvalidemde olucaz, persembe de o bizde olacak.. Gerci persembe iftardan önce tartılıcam etkilemez:) insallah bu hafta sizi de mutlu edicem kilomla:)
Bugunku menum
Sahur
Yarım gözleme peynirli
Peynir domates salatalık
Azıcık bal kaymak
İftar
1 kase corba
1 kase mantar sote
1 arap dolması
Salata
Menüm
Sahur 15.00
1 but incik
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
iftar 20.38
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
5 kaşık ton balıklı salata
21.15
4 kayısı
4 ceviz
1 kupa sıcak çikolata
su 2 lt den fazla
Selam kızlar nasılsınızz? Sizlerin menüsüne yorumlarımı yaptıktan sonraa sıra geldi kendi menüme ... Dün iftarda ananemlerdeydik tüm gün mantı açtık çok yorucu geçti hala dinlenmiş değilim... Malesef menüm de evde olduğu kdr düzenli iyi olmadı
Sahur
1 dilim tb
6-7 tane fırında yağsız sigara böreği
Salata az reçel ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 küçük parça fırın tavuk göğüs eti
1 tabak mantı
Kavun karpuz
2 küçük br gazoz
Az sonra külahta vanilyalı pastane dondurması
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Normalde yenmemesi gerekenler var ama ramazan için süper bir menü. Bol su içmeyi unutmamışsındır.
Bugünkü menüm kızlar
Sahur
2dilim köy ek
Tereyağı ve salça sürdüm yanında salata peynir ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim fırın mücver yanında cacık
3 zeytin 1 hurma
3 dilim karpuz
Ara
Karadut
Kayısılı form çayı
Kayısı
afiyet olsun Gönül. ben waffle yedikten sonra senin sıcak çikolataya ne diyeyim ki
60.2 olmuşum şekerim ya 1 kilo almışım şiş de olabilirm ama bakalım
ebru hiç bilmiyorum dikkat ediyorum azcık göbegin çıksın frenliyorum ama daha fazlası yok 59 61 arası oynuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?