- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Gunaydın kızlar
Dünü unutalım, dün iftar saatini unutalım, dün iftar saatindeki tatlı faslını unutalım. Noolur unutalım, unutmalıyız
Yeni haftaya basladık, cumaya kadar en az 600-700 gr gitsin kızlar, hepbirliktee:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugünkü menüm
Sahur
1,5 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 kk peynir salça ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği ve cacıkk
Azönce de 1 br vişne suyu ev yapımı
Aynen canım. Mağazaya giriyorum neyi beğendiysem üzerime giyip çıkıyorum. Paha biçilemez bir mutluluk. Birde ben hayatımda hiç bu kadar şişman olmamıştım. Üniversitede okurken 172 boyla incecik çıtır bir hatundum. 36 beden bol geliyordu çoğu zaman. Arkasından bu kadar kilo psikolojimi alt üst etti. Allaha şükür burası sayesinde toparladım ve şişman geçen 3-4 yılımı kaybettiğim yıllardan sayıyorum. En güzeli biran önce zayıflayıp hafif hafif dolaşmak.
manken gibiymişsin maşallah,aramızda 10 cm varezildim şimdi
Bende zayıflayıp topuklu giyince manken gibi oluyorumdur bencehedef kilon kaçtı canım senin?
Az önce bir sürü bir sürü cevap yazdım pc kapanınca gitti hepsi. Şimdi yeniden yazıyorumDayanmaya çalısıcam:)
Bu gunden sonra çok iyi gidebilirim ben, evde eşimle cok super iftarlar yapıyoruz, corba ve iki çeşit salata filan , yemekmiş pilavmış oyle seyler yapmıyoruz, o da kilo vermek istiyor, gecen ramazan hep boyle yapmıstık.. Bi haftaya çrş yada prş biyere davetliyiz onun dısında evde boyle kontrollu olucam insallah, cezayı atlatırız endişelenmeyin:)
Bence zayıf olmak gelinliğin tadilata gitmesinden daha güzel bir olay. Ama karar senin yine de. Seni de listede yanı başımda görmek mutlu edecek beni.tartılmadım ebrucum açıkçası suan merak etmiyorum çünkü şişliği var şu reglim bitsin dönmeyi düşünüyorum da bakalım bi canım açıkçası daha fazla vermek istemiyorum gelinlik tadilata gitsin gelsin istemiyorum ayrılmak istemiyorum gelinlikten
Sen yazmasan da zaten ben seni izne ayıracaktım Havva' cım. Son zamanlarda paylaşımların yok denecek kadar azaldı. Sadece cumadan cumaya kilo bildirimi yapmaya başladın. Biliyorsun ki en az 5 mesaj kuralımız var. Günlük olarak takıma gelip mutlaka kurallara uyman lazım. Listeye izinden sonra yeniden dönebilirsin ama paylaşımını çoğaltman lazım.Kızlar ben bildirim yapamadım sabah ameliyata yetişmem gerekiyordu geç kaldım Ramazan sonuna kadar izinli sayılabilir miym
Ramazan sonunda geri dönebilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah Deniz' cim çok güzel kilo vermişsin.Kizlar ben
geçen cuma 69.2
Bu cuma 67.7
Uyguladığım listeyi biraktim cok agir ve surekli bulamiycagim sebzeler vardi
var mi beslenme onerisi olan arkadaslar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım aslında seni izne ayırmak istemedim. Hatta mesaj olarak da yazdım ama sen sonradan girmeyince istediğin gibi izinli yazdım. İzinli olman buralardan uzak olmanı gerektirmiyor zaten. Kendini bu iki hafta içinde toparlarsan eğer yeniden listeye girersin. Ayrıca kendini bırakma lütfen. Yoksa bütün emekler boşa gider.gördüğüm kadaarıyla izne ayrımıssın ebrucum. ama buralardayım kopmıycam. kendimi toparlıycam inşallah.
Ben listeye girmeseydim zaten yine - ortalamayla sonuncu olacaktık. Geçen hafta sonuncuyduk zaten. Ama haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum. Unutma sakın. Ne dersin yarışalım mı? Gerçi hep ben kazanıyorum yarışları amaOhooo millet dökülmüş, ebru bi biz yürütmüşüz bu hafta listeyi, bir de 200 gr veren arkadas.. Kötü olmuş ya, haftya böyle olmasa bari
Kilo Veremeyenlere koca bi NANİİİKKKK yapıyorum
Menün harika olmuş canım. Afiyet olsun. Vişne suyu sırıtıyor ama ramazanda çok görmüyorum.Bugünkü menüm
Sahur
1,5 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 kk peynir salça ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği ve cacıkk
Azönce de 1 br vişne suyu ev yapımı
Tamamdır canım o zaman başladık yarışmaya. Ona göre düşün bu hafta menülerini. Sanırım ben kazanabilmek için çok dikkat edeceğim. Takımı canlandırmak bizim elimizde Beste' cim. Ne kadar sık gelirsek o kadar iyi olur hepimiz için. Ayrıca yeni üye lazım ama ramazan dolayısıyla kimsenin aklına diyet gelmiyor galiba. 8. takımın durumu çok kötü. Sadece Moni var tek başına. Yeni üye de çağıramıyoruz. Kendi başımızın çaresine bakacağız artık.Aynen öyle Ebru ya takım çok durgun motive olucak canlılık hiç yok çoğu zaman kimse olmuyor bir de menülere yorum yapılmıyor hep birlikte buna dikkat etmeliyiz yoksa sonumuz kötü olucak... Şuan 64 üm canım tam olarak yarışalım tabi bu arada bu hafta çok iyi vermişsin tebrik ederim
Bende çoğu zaman oturuyorum sahura kadar. Sabah kalkmak zor oluyor ama erken yatınca da yat kalk daha zor oluyor.sahura kadar uyumamak iyi oluyo kızlar ya bol bol su içme imkanım oluyo yeşil çay da içiyorum bol tarçınlı metabolizmamı ateşlemem lazım hiç bu kdr veremediğim olmamıştı yapıştı kilolar sanki araöğün yaptım ben de şimdi kayısı bol su ve yeşil çay ile...
Cumartesi çalışmak çok kötü bir duygu. Allaha şükür uzun zamandır cumartesileri çalışmıyorum. Sana da allah kolaylık versin canım.günaydın kızlar. herkese iyi hafta sonları. gerçi ben bugun de çalışıyorum. cumartesileri biraz zor oluyor o yuzden
Ben ne zaman yoğun olsam takıma uğrayamasam böyle oluyor. Önceden Burcu vardı o canlandırıyordu takımı. O da yoğunlaşınca ipin ucu kaçtı. Yukarda da dediğim gibi canlandırmak bizim elimizde. Herkes elini taşın altına koysun lütfen. Sık sık gelelim takıma.kızlar bence de canlanmak lazım ya çok sıkıcı oldu grup. ramazan herkesi fena vurdu dicem ama öyle de değil ramazandan önceden beri var bu durum
Tuba tam dayaklıksın. Yine çok kaçırdın dimi. Umarım bir haftan boşa gitmez. Eğer kilo veremezsen çok kötü şeyler yaparım sana haberin olsunGunaydın kızlar
Dünü unutalım, dün iftar saatini unutalım, dün iftar saatindeki tatlı faslını unutalım. Noolur unutalım, unutmalıyız
Yeni haftaya basladık, cumaya kadar en az 600-700 gr gitsin kızlar, hepbirliktee:)
Akşam erken yemenin sana çok faydası olacak. Bol bol da su iç. Yeşil çayla destekle. Cumaya bomba bir sonuçla karşımıza çık. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazım.verices inş canım. Bende regl oldum. 6 gün sürüyo, akşam yemeğimi 6 gibi yerim, geç yemek yemiyeceğim için regl le birlikte gider inş kg:)
Gunaydınnn, dünkü menüm :)
Sahur
1 finçan çay
Su
İftar
1 kase den az yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurtlu Kızartma
Kavun
1 dilim tb
Dun regl oldum ama iftardan yarım saat sonra :) çok ballıyım ,oruç güme gitmedi
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
günaydın canımgünaydın kızlar. herkese iyi hafta sonları. gerçi ben bugun de çalışıyorum. cumartesileri biraz zor oluyor o yuzden
evet cnm gerçekten öyle oluyor ama tabi çalışanlar için uymayabilirevet canım sahura kadar uyumayınca güzel oluyor. ben ancak cumartesi geceleri bunu uygulayabiliyorum.
kesinlikle katılıyorum hadi kızlar biraz daha özveri ve birlik beraberlik diyorumkızlar bence de canlanmak lazım ya çok sıkıcı oldu grup. ramazan herkesi fena vurdu dicem ama öyle de değil ramazandan önceden beri var bu durum
ahh canım hepimizin isteği bu biraz olsun şu kiloların gitmesi ama tatlı fasıllarını unutunca da gitmez ki cok daha dikkatli olmalıyızGunaydın kızlar
evet cnm sen uyuduğun için geç oluyordu iftar saati senin için şimdi çok daha iyi 6da yemen regl zamanı zaten metabolizma da daha hızlı çalışıyor bunu avantajına çevirmelisin canımverices inş canım. Bende regl oldum. 6 gün sürüyo, akşam yemeğimi 6 gibi yerim, geç yemek yemiyeceğim için regl le birlikte gider inş kg:)
ne yani sen şimdi sahurda hiç birşey yemedinmi??? iftar menün gayet iyi canımGunaydınnn, dünkü menüm :)
Sahur
1 finçan çay
Su
İftar
1 kase den az yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurtlu Kızartma
Kavun
1 dilim tb
Dun regl oldum ama iftardan yarım saat sonra :) çok ballıyım ,oruç güme gitmedi
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
ama öyle olmuyor işte gerçi yemek ne olursa olsun ramazanın başından beri iftarda çok dikkatli yiyorum gerçekten bir kez fazla kaçırdım o yüzden bu hafta kilo da veremedim....pide hiç yemiyorum mesela tatlı desen öyle...ama neden veremiyorum bilmiyorum ?????? sahurda ekmek yiyip karnımı iyi doyuruyorum ama o mu verdirmiyor acaba ya offfçok iyi menü tatlım. Her günün boyle olsa haftada 1.5 kg gider aslında, :)
Kızlar yeni gelenlere motivasyon olsun diye resimlerimi ekleyeyim. Eskiler biliyorlar ama olsun yeniden baksınlar
Eki Görüntüle 1186723 Eki Görüntüle 1186724 Eki Görüntüle 1186725 Eki Görüntüle 1186726 Eki Görüntüle 1186727 Eki Görüntüle 1186728 Eki Görüntüle 1186729 Eki Görüntüle 1186730 Eki Görüntüle 1186731 Eki Görüntüle 1186732 Eki Görüntüle 1186733 Eki Görüntüle 1186734 Eki Görüntüle 1186735 Eki Görüntüle 1186736 Eki Görüntüle 1186737 Eki Görüntüle 1186738
Tamamdır canım o zaman başladık yarışmaya. Ona göre düşün bu hafta menülerini. Sanırım ben kazanabilmek için çok dikkat edeceğim. Takımı canlandırmak bizim elimizde Beste' cim. Ne kadar sık gelirsek o kadar iyi olur hepimiz için. Ayrıca yeni üye lazım ama ramazan dolayısıyla kimsenin aklına diyet gelmiyor galiba. 8. takımın durumu çok kötü. Sadece Moni var tek başına. Yeni üye de çağıramıyoruz. Kendi başımızın çaresine bakacağız artık.
Bende çoğu zaman oturuyorum sahura kadar. Sabah kalkmak zor oluyor ama erken yatınca da yat kalk daha zor oluyor.
Cumartesi çalışmak çok kötü bir duygu. Allaha şükür uzun zamandır cumartesileri çalışmıyorum. Sana da allah kolaylık versin canım.
Ben ne zaman yoğun olsam takıma uğrayamasam böyle oluyor. Önceden Burcu vardı o canlandırıyordu takımı. O da yoğunlaşınca ipin ucu kaçtı. Yukarda da dediğim gibi canlandırmak bizim elimizde. Herkes elini taşın altına koysun lütfen. Sık sık gelelim takıma.
Tuba tam dayaklıksın. Yine çok kaçırdın dimi. Umarım bir haftan boşa gitmez. Eğer kilo veremezsen çok kötü şeyler yaparım sana haberin olsun
Akşam erken yemenin sana çok faydası olacak. Bol bol da su iç. Yeşil çayla destekle. Cumaya bomba bir sonuçla karşımıza çık. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazım.
O nasıl bir sahur öyle yaaa. Hiç olmamış. Neden yemedin? İftarda tek dikkat çeken yoğurtlu kızartma. Onun haricinde iyi bir iftar olmuş. Ayrıca gerçekten ballıymışsın. Oruç boşa gitmemiş ne güzel .
aaa Ebru buralardaymışşşş nasılsın canım ya burda birilerini görmek ne güzelll
tamamdır canım hadi bakalım umarım her ikimizde çoook karlı bir şekilde çıkarız bu yarıştan çünkü bu şart artık gerçekten ben çok kötü hissetmeye başlıyorum dışarı çıkasım gelmiyor bu kilolar yüzünden hele de bayramda kilolu olarak akraba ziyaretlerini düşününce çıldıracak gibi oluyorum geçen arkadaşlarla dışarı çıktık iftardan sonra of görmelisin ya kıyafetlerin içine zor girdim lanet bir duygu neden kendimize bu eziyeti çektiriyoruz ki ????? ben de çok dikkat edeceğim Ebru hatta hırs yaptım şimdi, tatlı ve pide zaten yemiyorum bu akşam karpuza dikkat etmem gerekiyor iftarda o kadar...gece 12 gibi sporumu yapacağım ve sahurda da artık krem peyniri çoktan bıraktım onun yerine ekmeğime tereyağı ve salça sürüyorum yumurta salata ve kahvaltılık yiyorum....düşünsene tüm bunlara rağmen o geçen hafta pazar günkü kaçamak yüzünden bu hafta hiç veremedim...ama bu hafta zinciri kırma vakti......8. takım benim eski takımımım moni de ayşe ablamız zor durumda olmasına üzüldüm gerçekten...umarım en kısa sürede hem onlar toparlar hem de biz şuan birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla dediğin gibi elimizi taşın altına koyarak mücadele vermeliyiz paylaşımları artırmalıyız elimden geleni yapıyorum ben de umarım en kısa sürede daha iyi motive olabiliriz burada...
İyiyim canım bende seni gördüğüme sevindim. Uzun zamandır kimseyle denk gelemiyorduk.
aynen öyle canımm bunu özlemişim nasıl gidiyor orucun?
Bugün zor geçiyor biraz. Temizlik yapmaya çalışıyorum. Evdeki bütün halıları topladım. Yıkamaya gidecek. Haftaya iftara misafir ağırlamayı düşünüyorum. Temizliği önceden bitirirsem eğer yemek faslı kolay oluyor. Temizlik ister istemez susatıyor insanı. Bu arada Konya çok sıcak. Eminim diğer şehirlerde öyledir. Sende ne var ne yok nasıl gidiyor? Başladın mı oruca?
evet haklısın canım misafir ağırlamanın en zor faslı temizlik gerçekten Allah kolaylık versin...burası da çok sıcak canımm durmadan elimi yüzümü yıkıyorum ben de :)) oruc bayadır tutuyorum canımm ama nedense bu hafta hiç tık yok ona kafam takılıyor yukarıda uzun uzun da yazdım zaten ama bu hafta azimliyim gidicek inşallah sen şuan tam kaç kgsun?
İftarların iyiymiş de sahurlarda sanırım kaçırıyorsun ondan gitmiyor olabilir. Duraklamaya girmişte olabilirsin. Ama pes etme eninde sonunda gidecek. Ben perşembe iftardan önce 64,6 çıktım. Geçen hafta 65,4 tü. Üzerine hala tartılmadım. Birde spor yapmıyorsan eğer ondan gitmiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?