Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canım unuttuk gitti inşallah gidecek kglar

Gunaydınnn, dünkü menüm :)

Sahur
1 finçan çay
Su

İftar
1 kase den az yayla çorbası
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurtlu Kızartma
Kavun
1 dilim tb

Dun regl oldum ama iftardan yarım saat sonra :) çok ballıyım ,oruç güme gitmedi
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

çok iyi menü tatlım. Her günün boyle olsa haftada 1.5 kg gider aslında, :)

manken gibiymişsin maşallah,aramızda 10 cm var ezildim şimdi
Bende zayıflayıp topuklu giyince manken gibi oluyorumdur bence hedef kilon kaçtı canım senin?

manken gibiymişsin maşallah,aramızda 10 cm var ezildim şimdi
Bende zayıflayıp topuklu giyince manken gibi oluyorumdur bence hedef kilon kaçtı canım senin?

Hedefim 60 tı ama bu kez 58 e kadar inmeyi düşünüyorum. Üzerine spor yapıp sıkılaşırsam tam taş gibi olcam diyomuşum

Az önce bir sürü bir sürü cevap yazdım pc kapanınca gitti hepsi. Şimdi yeniden yazıyorum Haftaya kesin ilk üçe girmemiz lazım. Yoksa ceza geliyor. Bu nedenle bu hafta senden büyük bir performans bekliyorum. Listede çok az kişi kaldık. Yenileri gelene kadar işimiz zor. O nedenle hep söylediğin gibi beslenmen gerek. Umarım başarabilirsin.

Bence zayıf olmak gelinliğin tadilata gitmesinden daha güzel bir olay. Ama karar senin yine de. Seni de listede yanı başımda görmek mutlu edecek beni. Bu arada uzun zamandan foto yüklemiyorsun. Vaktin olursa yeni foto atsana. Motivasyon olur bizlere.

Sen yazmasan da zaten ben seni izne ayıracaktım Havva' cım. Son zamanlarda paylaşımların yok denecek kadar azaldı. Sadece cumadan cumaya kilo bildirimi yapmaya başladın. Biliyorsun ki en az 5 mesaj kuralımız var. Günlük olarak takıma gelip mutlaka kurallara uyman lazım. Listeye izinden sonra yeniden dönebilirsin ama paylaşımını çoğaltman lazım.

Maşallah Deniz' cim çok güzel kilo vermişsin. Beslenme listen nasıldı? İstersen sen önce uygulamış olduğun listeyi yaz bizde sana ona göre yol gösterelim. Ayrıca deneme süresinde paylaşımlarının çok olması lazım listeye girebilmen için. Lütfen kurallarımızı yeniden oku ve uymaya çalış.
gördüğüm kadaarıyla izne ayrımıssın ebrucum. ama buralardayım kopmıycam. kendimi toparlıycam inşallah.
Tatlım aslında seni izne ayırmak istemedim. Hatta mesaj olarak da yazdım ama sen sonradan girmeyince istediğin gibi izinli yazdım. İzinli olman buralardan uzak olmanı gerektirmiyor zaten. Kendini bu iki hafta içinde toparlarsan eğer yeniden listeye girersin. Ayrıca kendini bırakma lütfen. Yoksa bütün emekler boşa gider.

Ben listeye girmeseydim zaten yine - ortalamayla sonuncu olacaktık. Geçen hafta sonuncuyduk zaten. Ama haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum. Unutma sakın. Ne dersin yarışalım mı? Gerçi hep ben kazanıyorum yarışları ama

Menün harika olmuş canım. Afiyet olsun. Vişne suyu sırıtıyor ama ramazanda çok görmüyorum.

Tamamdır canım o zaman başladık yarışmaya. Ona göre düşün bu hafta menülerini. Sanırım ben kazanabilmek için çok dikkat edeceğim. Takımı canlandırmak bizim elimizde Beste' cim. Ne kadar sık gelirsek o kadar iyi olur hepimiz için. Ayrıca yeni üye lazım ama ramazan dolayısıyla kimsenin aklına diyet gelmiyor galiba. 8. takımın durumu çok kötü. Sadece Moni var tek başına. Yeni üye de çağıramıyoruz. Kendi başımızın çaresine bakacağız artık.

Bende çoğu zaman oturuyorum sahura kadar. Sabah kalkmak zor oluyor ama erken yatınca da yat kalk daha zor oluyor.

günaydın kızlar. herkese iyi hafta sonları. gerçi ben bugun de çalışıyorum. cumartesileri biraz zor oluyor o yuzden
Cumartesi çalışmak çok kötü bir duygu. Allaha şükür uzun zamandır cumartesileri çalışmıyorum. Sana da allah kolaylık versin canım.

kızlar bence de canlanmak lazım ya çok sıkıcı oldu grup. ramazan herkesi fena vurdu dicem ama öyle de değil ramazandan önceden beri var bu durum
Ben ne zaman yoğun olsam takıma uğrayamasam böyle oluyor. Önceden Burcu vardı o canlandırıyordu takımı. O da yoğunlaşınca ipin ucu kaçtı. Yukarda da dediğim gibi canlandırmak bizim elimizde. Herkes elini taşın altına koysun lütfen. Sık sık gelelim takıma.

Tuba tam dayaklıksın. Yine çok kaçırdın dimi. Umarım bir haftan boşa gitmez. Eğer kilo veremezsen çok kötü şeyler yaparım sana haberin olsun

verices inş canım. Bende regl oldum. 6 gün sürüyo, akşam yemeğimi 6 gibi yerim, geç yemek yemiyeceğim için regl le birlikte gider inş kg:)
Akşam erken yemenin sana çok faydası olacak. Bol bol da su iç. Yeşil çayla destekle. Cumaya bomba bir sonuçla karşımıza çık. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazım.

O nasıl bir sahur öyle yaaa. Hiç olmamış. Neden yemedin? İftarda tek dikkat çeken yoğurtlu kızartma. Onun haricinde iyi bir iftar olmuş. Ayrıca gerçekten ballıymışsın. Oruç boşa gitmemiş ne güzel .

günaydın kızlar. herkese iyi hafta sonları. gerçi ben bugun de çalışıyorum. cumartesileri biraz zor oluyor o yuzden
günaydın canım yani bana göre hala günaydın denilebilir sana ve tüm çalışanlara da Allah kolaylık versin canımmm
evet canım sahura kadar uyumayınca güzel oluyor. ben ancak cumartesi geceleri bunu uygulayabiliyorum.
evet cnm gerçekten öyle oluyor ama tabi çalışanlar için uymayabilir
kızlar bence de canlanmak lazım ya çok sıkıcı oldu grup. ramazan herkesi fena vurdu dicem ama öyle de değil ramazandan önceden beri var bu durum
kesinlikle katılıyorum hadi kızlar biraz daha özveri ve birlik beraberlik diyorum
ahh canım hepimizin isteği bu biraz olsun şu kiloların gitmesi ama tatlı fasıllarını unutunca da gitmez ki cok daha dikkatli olmalıyız
verices inş canım. Bende regl oldum. 6 gün sürüyo, akşam yemeğimi 6 gibi yerim, geç yemek yemiyeceğim için regl le birlikte gider inş kg:)
evet cnm sen uyuduğun için geç oluyordu iftar saati senin için şimdi çok daha iyi 6da yemen regl zamanı zaten metabolizma da daha hızlı çalışıyor bunu avantajına çevirmelisin canım
ne yani sen şimdi sahurda hiç birşey yemedinmi??? iftar menün gayet iyi canım
çok iyi menü tatlım. Her günün boyle olsa haftada 1.5 kg gider aslında, :)
ama öyle olmuyor işte gerçi yemek ne olursa olsun ramazanın başından beri iftarda çok dikkatli yiyorum gerçekten bir kez fazla kaçırdım o yüzden bu hafta kilo da veremedim....pide hiç yemiyorum mesela tatlı desen öyle...ama neden veremiyorum bilmiyorum ?????? sahurda ekmek yiyip karnımı iyi doyuruyorum ama o mu verdirmiyor acaba ya offf

waaw Ebruu zayıf olduğun zaman çok süper bi hatun oluyorsun...fiziğin yerinde maşallah...ah işte ya benim de kilolar yüzünden o kadar çok kaybolan yıllarım oldu kiii o yüzden çok pişmanlık duyuyorum ama gelgelelim şuan yine kiloluyum ve düşün ben bekar bir genç kızım yani en zayıf olmam gereken zamanlardayım geçen konusurken annem bile kızdı bana şişko patates diyo :

tamamdır canım hadi bakalım umarım her ikimizde çoook karlı bir şekilde çıkarız bu yarıştan çünkü bu şart artık gerçekten ben çok kötü hissetmeye başlıyorum dışarı çıkasım gelmiyor bu kilolar yüzünden hele de bayramda kilolu olarak akraba ziyaretlerini düşününce çıldıracak gibi oluyorum geçen arkadaşlarla dışarı çıktık iftardan sonra of görmelisin ya kıyafetlerin içine zor girdim lanet bir duygu neden kendimize bu eziyeti çektiriyoruz ki ????? ben de çok dikkat edeceğim Ebru hatta hırs yaptım şimdi, tatlı ve pide zaten yemiyorum bu akşam karpuza dikkat etmem gerekiyor iftarda o kadar...gece 12 gibi sporumu yapacağım ve sahurda da artık krem peyniri çoktan bıraktım onun yerine ekmeğime tereyağı ve salça sürüyorum yumurta salata ve kahvaltılık yiyorum....düşünsene tüm bunlara rağmen o geçen hafta pazar günkü kaçamak yüzünden bu hafta hiç veremedim...ama bu hafta zinciri kırma vakti......8. takım benim eski takımımım moni de ayşe ablamız zor durumda olmasına üzüldüm gerçekten...umarım en kısa sürede hem onlar toparlar hem de biz şuan birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla dediğin gibi elimizi taşın altına koyarak mücadele vermeliyiz paylaşımları artırmalıyız elimden geleni yapıyorum ben de umarım en kısa sürede daha iyi motive olabiliriz burada...

Hadi bakalım inşallah. Ben eminim senin kilo verebileceğine. Ayrıca listelerde olmamana rağmen diğer bir çok üyeden daha fazla buralardasın. İnşallah bunun mükafatını da zayıf çıtır bir hatun olarak alacaksın. Üsteki fotoğraf mesajına alıntı yapmadım. Çok yer kaplamasın diye. Buradan yazıyorum cevabını. Aslında yeni çekilmiş fotoğraflarımda var bir ara onlardan da ekleyeyim. Düşüncelerinde de haklısın. Ben iki çocuklu 32 yaşında bir hatun olarak çevremde gördüğüm bir çok genç kızdan daha iyi bir görünüme sahibim. Ben yapabiliyorsam eğer bunu eminim sen daha iyisini yapabilirsin. Sadece biraz daha çabalamamız lazım. Bu hafta çok çok iyi sonuçlar alacağımızı da hissediyorum. Ve heyecanla tartı gününü bekliyorum.

aynen öyle canımm bunu özlemişim nasıl gidiyor orucun?

Bugün zor geçiyor biraz. Temizlik yapmaya çalışıyorum. Evdeki bütün halıları topladım. Yıkamaya gidecek. Haftaya iftara misafir ağırlamayı düşünüyorum. Temizliği önceden bitirirsem eğer yemek faslı kolay oluyor. Temizlik ister istemez susatıyor insanı. Bu arada Konya çok sıcak. Eminim diğer şehirlerde öyledir. Sende ne var ne yok nasıl gidiyor? Başladın mı oruca?

evet haklısın canım misafir ağırlamanın en zor faslı temizlik gerçekten Allah kolaylık versin...burası da çok sıcak canımm durmadan elimi yüzümü yıkıyorum ben de :)) oruc bayadır tutuyorum canımm ama nedense bu hafta hiç tık yok ona kafam takılıyor yukarıda uzun uzun da yazdım zaten ama bu hafta azimliyim gidicek inşallah sen şuan tam kaç kgsun?

İftarların iyiymiş de sahurlarda sanırım kaçırıyorsun ondan gitmiyor olabilir. Duraklamaya girmişte olabilirsin. Ama pes etme eninde sonunda gidecek. Ben perşembe iftardan önce 64,6 çıktım. Geçen hafta 65,4 tü. Üzerine hala tartılmadım. Birde spor yapmıyorsan eğer ondan gitmiyor olabilir.

Alıntılayamadım ama Ebru böyle yazayım,
Kilomuz aynı değilki snle nasıl yarısıcaz? Yüzde üzerinden mi? Olabilir

Ya ben tatlıyı cok guzel yapmışım da ayıptır soylemesi:)) dayanamadım, ama yemeklerim de iyiydi, abartmadım hiç:)
Ben de resim koysam aslında. Yeni resmim pek yok cekersem koyarım.. Senin de yenilerini beekliyorum kaptan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım kesinlikle en yapmamam gereken şey pes etmek.... saydığımız tüm sebepler olabilir bundan sonra üstüme düşen ekstradan dikkat etmek hem sahurda hem de iftarda...sporumu da yapıcam akşam bayrama kadar ne kadar incelsem o kadar kar !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…