Olmaz Tuba kaçırma sakın. Ye ama az ye. Tadımlık olsun. Nefsini körelt. Daha bir hafta var diye düşünme sonra aldıklarını yakmaya uğraşıyorsun.
Kadınlar kulübünün uygulamasında hata var galiba. Geçen hafta +0,30 demişsin. Bende şaşırdım ama kontrol edince benim hesabın doğru olduğunu gördüm. İyi oldu ama bişey ifade etmiyor yine 0,30 un altında ortalamamız oluyor. Yani takıma ceza geliyor. Hazır olun hepiniz. Ceza alırsak eğer hepimiz çekeceğiz ona göre.Sonunda listede kendimi gorebildim,
Ben gecen hafta 68,8 miymişim? Ben 68,5 diye hatırlamıştım, ooh ddaha iyiymiş ozaman sonuç:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlıdan ye ama en fazla bir dilim olsun. Mümkünse sadece tadına bak. Akşama bizde de tatlı var.Dogru soyluyorsun, bakalım, yemeklerde tutarım kendimi de tatlı için söz veremem:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kadınlar kulübünün uygulamasında hata var galiba. Geçen hafta +0,30 demişsin. Bende şaşırdım ama kontrol edince benim hesabın doğru olduğunu gördüm. İyi oldu ama bişey ifade etmiyor yine 0,30 un altında ortalamamız oluyor. Yani takıma ceza geliyor. Hazır olun hepiniz. Ceza alırsak eğer hepimiz çekeceğiz ona göre.
Tatlıdan ye ama en fazla bir dilim olsun. Mümkünse sadece tadına bak. Akşama bizde de tatlı var.Ben bir dilimle kalmayı düşünüyorum. Belki gaza gelir hiç yemem ama ne kadar az yersek o bile kâr sayılır.
Evet bu kez son inşallah. Ve hedef bu kez 58. Mezuniyetten sonra incecik çıtır bir hatun olacağım inşallah. Seni bekliyorum biran önce dön izinden tozunu attıralım şu yarışmanın
Orucun için üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki. Sonradan tutarsın yerine. Her şeyin yoluna girmesine ise çok sevindim. Kaç kilosun tartıldın mı?
Kızlar ben bildirim yapamadım sabah ameliyata yetişmem gerekiyordu geç kaldım Ramazan sonuna kadar izinli sayılabilir miym Ramazan da sonra tekrar gelmemde bi sakınca olur mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Utanarak kg bildirimi yapıyorum, regl olcm bugün yarın onun vermiş olduğu bişey büyük ihtimalle, sabitim maalesef, çok ama çok üzgünüm, bütün umudumu yitirdim, lg gitmiyo, yapamıyorum galiba
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
oldu artık geçmişe bişey yapamıyoruz tatlımm maalesef, bende veremedim, bu hafta veririz inş, dikkat edelim,gerçekten çabalayalım,
Tebrik ederim Tuba.Senden 100 gr bile gitse mutlu oluyorum nedense. Anladın sen onu
Keşke birazcık çabalasaydın. Mutlaka verirdin az da olsa. Ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Regl haftasını iyi geçirirsen sonrasında çok güzel kilo verirsin. Unutma bunu.
Az da olsa vermişsin. Tebrikler.
Kaç kilosun Beste? Bu hafta kesin olarak başlayalım yarışmaya olur mu? Yüzdelerimize göre olsun.Belki işe yarar.
Sonuç çok kötü canım yaaaa1.1 kilo çok ama çok fazla. İzne ayrılırsan durumun düzelecek mi? Ben sanmıyorum. İstersen takımda kal senin için daha iyi olur. Haftaya mutlaka vermeye çalışırsın. İzne ayrılırsan kendini bırakma ihtimalin var. İyi düşün bu konuda kararını ona göre ver.
Teşekkürler canım.Haftaya hepimiz için daha iyi olacak umarım. Ben extra bişey yapmıyorum. Sadece oruçtan dolayı gitti ama bu hafta çok dikkat edeceğim yediklerime. Çünkü bayram için 63 hedefi koymuştum. Umarım ulaşacağım.
sahura kadar uyumamak iyi oluyo kızlar ya bol bol su içme imkanım oluyo yeşil çay da içiyorum bol tarçınlı metabolizmamı ateşlemem lazım hiç bu kdr veremediğim olmamıştı yapıştı kilolar sanki araöğün yaptım ben de şimdi kayısı bol su ve yeşil çay ile...
Aynen öyle Ebru ya takım çok durgun motive olucak canlılık hiç yok çoğu zaman kimse olmuyor bir de menülere yorum yapılmıyor hep birlikte buna dikkat etmeliyiz yoksa sonumuz kötü olucak... Şuan 64 üm canım tam olarak yarışalım tabi bu arada bu hafta çok iyi vermişsin tebrik ederim
Aynen öyle canım benim bu hafta vermemiz şartt o şekil yani 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?