Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olmaz Tuba kaçırma sakın. Ye ama az ye. Tadımlık olsun. Nefsini körelt. Daha bir hafta var diye düşünme sonra aldıklarını yakmaya uğraşıyorsun.

Dogru soyluyorsun, bakalım, yemeklerde tutarım kendimi de tatlı için söz veremem:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonunda listede kendimi gorebildim,
Ben gecen hafta 68,8 miymişim? Ben 68,5 diye hatırlamıştım, ooh ddaha iyiymiş ozaman sonuç:)

Kadınlar kulübünün uygulamasında hata var galiba. Geçen hafta +0,30 demişsin. Bende şaşırdım ama kontrol edince benim hesabın doğru olduğunu gördüm. İyi oldu ama bişey ifade etmiyor yine 0,30 un altında ortalamamız oluyor. Yani takıma ceza geliyor. Hazır olun hepiniz. Ceza alırsak eğer hepimiz çekeceğiz ona göre.

Dogru soyluyorsun, bakalım, yemeklerde tutarım kendimi de tatlı için söz veremem:)

Tatlıdan ye ama en fazla bir dilim olsun. Mümkünse sadece tadına bak. Akşama bizde de tatlı var. Ben bir dilimle kalmayı düşünüyorum. Belki gaza gelir hiç yemem ama ne kadar az yersek o bile kâr sayılır.

Dayanmaya çalısıcam:)

Bu gunden sonra çok iyi gidebilirim ben, evde eşimle cok super iftarlar yapıyoruz, corba ve iki çeşit salata filan , yemekmiş pilavmış oyle seyler yapmıyoruz, o da kilo vermek istiyor, gecen ramazan hep boyle yapmıstık.. Bi haftaya çrş yada prş biyere davetliyiz onun dısında evde boyle kontrollu olucam insallah, cezayı atlatırız endişelenmeyin:)

tartılmadım ebrucum açıkçası suan merak etmiyorum çünkü şişliği var şu reglim bitsin dönmeyi düşünüyorum da bakalım bi canım açıkçası daha fazla vermek istemiyorum gelinlik tadilata gitsin gelsin istemiyorum ayrılmak istemiyorum gelinlikten

Kızlar ben bildirim yapamadım sabah ameliyata yetişmem gerekiyordu geç kaldım Ramazan sonuna kadar izinli sayılabilir miym
Ramazan sonunda geri dönebilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

*** 13. TAKIM 369. ETAP ***

Alsimi (66.4/66.2/0.2/%0.30)

argleton(75.1/76.2/-1.1/%-1.46) Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.7/0/%0) Kilosu sabit
LAydLiNe (65.4/64.6/0.8/%1.22) Mezun olan üye 3. kez yarışıyor.
Hedef kilo : 58
mavera87(68.8/68/0.8/%1.16)
OoOturtleOoO ( 92.1/92.1/0/%0)
Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.20

Son düzenleme:
Kizlar ben
geçen cuma 69.2
Bu cuma 67.7
Uyguladığım listeyi biraktim cok agir ve surekli bulamiycagim sebzeler vardi
var mi beslenme onerisi olan arkadaslar?

gördüğüm kadaarıyla izne ayrımıssın ebrucum. ama buralardayım kopmıycam. kendimi toparlıycam inşallah.

Ohooo millet dökülmüş, ebru bi biz yürütmüşüz bu hafta listeyi, bir de 200 gr veren arkadas.. Kötü olmuş ya, haftya böyle olmasa bari

Kilo Veremeyenlere koca bi NANİİİKKKK yapıyorum

Cnn çok geçmiş olsun eviniz için kötü olmuş ...😔 kilo konusunda aynıyız bu hafta ben de veremedim malesef ama umudumuzu kaybetmeyelim cnm çünkü çok istiyoruz vermeyi bi şekilde gidicek

Bugünkü menüm

Sahur
1,5 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 kk peynir salça ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği ve cacıkk

Azönce de 1 br vişne suyu ev yapımı

Aynen öyle Ebru ya takım çok durgun motive olucak canlılık hiç yok çoğu zaman kimse olmuyor bir de menülere yorum yapılmıyor hep birlikte buna dikkat etmeliyiz yoksa sonumuz kötü olucak... Şuan 64 üm canım tam olarak yarışalım tabi bu arada bu hafta çok iyi vermişsin tebrik ederim

sahura kadar uyumamak iyi oluyo kızlar ya bol bol su içme imkanım oluyo yeşil çay da içiyorum bol tarçınlı metabolizmamı ateşlemem lazım hiç bu kdr veremediğim olmamıştı yapıştı kilolar sanki araöğün yaptım ben de şimdi kayısı bol su ve yeşil çay ile...

günaydın kızlar. herkese iyi hafta sonları. gerçi ben bugun de çalışıyorum. cumartesileri biraz zor oluyor o yuzden

evet canım sahura kadar uyumayınca güzel oluyor. ben ancak cumartesi geceleri bunu uygulayabiliyorum.

kızlar bence de canlanmak lazım ya çok sıkıcı oldu grup. ramazan herkesi fena vurdu dicem ama öyle de değil ramazandan önceden beri var bu durum

Gunaydın kızlar

Dünü unutalım, dün iftar saatini unutalım, dün iftar saatindeki tatlı faslını unutalım. Noolur unutalım, unutmalıyız

Yeni haftaya basladık, cumaya kadar en az 600-700 gr gitsin kızlar, hepbirliktee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…