Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hımm doğru diyorsun. Biz onu tebrik etmiştik. Önemli olan vermiş olman zaten. Hadi bakalım daha iyi sonuçlar bekliyorum senden haftaya. Bayrama kadar biraz daha incel.

*** 13. TAKIM 368. ETAP ***

Alsimi (66.4/66.2/0.2/%0.30)

argleton(75.1/76.2/-1.1/%-1.46)
jessie_j(62.7/62.7/0/%0) Kilosu sabit
LAydLiNe (65.4/64.6/0.8/%1.22) Mezun olan üye 3. kez yarışıyor

mavera87(68.8/68/0.8/%1.16)
OoOturtleOoO ( 92.1///%)

13.TAKIM ORTALAMASI : %

Hadi bakalım kızlar bende listeye girdim. Umarım her şey daha güzel olacak hepimiz için.

Ve artık en az 5 mesaj kuralımızı uyguluyoruz. Herkes uysun lütfen.

Son düzenleme:

Ahahah çok guldum Ebru, anladım ben onu anladım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır umudunu yitirme. Her gün yeni bir fırsat. Bu duraklamalar hepimizde oluyor. Ben 86 ile başladım. Şimdi 79 u görüotum şükür. Nisandan beri yavaş gidiyor. Ama gidiyor ☺️☺️

yitirmiycem canım, kendime söz verdim, gidicek bu kilolar, bu haldeyken mutsuzum , huzursuzum,mutlu olmam lazım..

Haklısın
canım biraz çabalayabilirdim,haklısın, regl sonrası inşallah vermiş olurum 1 kg , daha regl olmadım, şişim, hissediyorum olcm,
Listeye ggirmişsin hayırlı olsun :):) artık sende çok dikkat edeceksin :)

Kızlar ben de çok üzgünüm ama bu hafta hiç veremedim bir gün bile kaçırsam hemen yansıyor of böyle olmamalıydı ama yaa😞

oldu artık geçmişe bişey yapamıyoruz tatlımm maalesef, bende veremedim, bu hafta veririz inş, dikkat edelim,gerçekten çabalayalım,

Haftaya senden iyi bir kilo bekliyorum çünkü geçen hafta kilo almışsın bu hafta kilo veremedin haftaya da veremezsen eğer üç hafta üst üste kilo verememiş oluyorsun. Takım kurallarına göre de bu diskalifiye gerektiriyor. Lütfen bu hafta bunu aklından çıkartma ve haftaya mutlaka kilo ver.

yitirmiycem canım, kendime söz verdim, gidicek bu kilolar, bu haldeyken mutsuzum , huzursuzum,mutlu olmam lazım..

Zayıf olmak dünyanın en büyük mutluluklarından bir tanesi emin ol. Ne zaman zayıfladım o zaman mutluluğum geri geldi kendime olan güvenim arttı.

Kızlar nerdesiniz yaaaaaaa Cuma günü özel bir gün ve kimsecikler yok takımda

ayyyyy tırstım, vercm,vercm bak görürsün :)

Zayıf olmak dünyanın en büyük mutluluklarından bir tanesi emin ol. Ne zaman zayıfladım o zaman mutluluğum geri geldi kendime olan güvenim arttı.

57,58 kg iken mağazalara o kadar mutlu girip mutlu çıkıyodum ki anlatamam , aynaya bakarken, tartıya çıkıp 5li rakam gördüğümde gerçekten çok mutluydum,

Kızlar bugun misafirim var, kayınvalidemler dün gelicekti bugune ertelendi, döktürdüm birsürü şey, neyseki haftaya tartı zamanına 1 hafta var dolu dolu, bugun kaçabilir ama tabi dikkat edicem.. Pilates de yapamadım, onun yerine tüm gun ayakta iş yapıyor olucam..

Olmaz Tuba kaçırma sakın. Ye ama az ye. Tadımlık olsun. Nefsini körelt. Daha bir hafta var diye düşünme sonra aldıklarını yakmaya uğraşıyorsun.

Son düzenleme:
57,58 kg iken mağazalara o kadar mutlu girip mutlu çıkıyodum ki anlatamam , aynaya bakarken, tartıya çıkıp 5li rakam gördüğümde gerçekten çok mutluydum,

Aynen canım. Mağazaya giriyorum neyi beğendiysem üzerime giyip çıkıyorum. Paha biçilemez bir mutluluk. Birde ben hayatımda hiç bu kadar şişman olmamıştım. Üniversitede okurken 172 boyla incecik çıtır bir hatundum. 36 beden bol geliyordu çoğu zaman. Arkasından bu kadar kilo psikolojimi alt üst etti. Allaha şükür burası sayesinde toparladım ve şişman geçen 3-4 yılımı kaybettiğim yıllardan sayıyorum. En güzeli biran önce zayıflayıp hafif hafif dolaşmak.

ebruuuuu yine sahalarda ama bu kez son olcak inş.

kızlar ben bugün hem mutluyum hem değilim mutluluk sebebim hersey yoluna girdi tıkır tıkır işliyo mutsuzluk nedenim ise oruçtum bugun hiç beklemiodum regli oldum bi anda oruç gitti

Evet bu kez son inşallah. Ve hedef bu kez 58. Mezuniyetten sonra incecik çıtır bir hatun olacağım inşallah. Seni bekliyorum biran önce dön izinden tozunu attıralım şu yarışmanın

Orucun için üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki. Sonradan tutarsın yerine. Her şeyin yoluna girmesine ise çok sevindim. Kaç kilosun tartıldın mı?

Sonunda listede kendimi gorebildim,
Ben gecen hafta 68,8 miymişim? Ben 68,5 diye hatırlamıştım, ooh ddaha iyiymiş ozaman sonuç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…