Günaydın ebrucum. Tartı günü 80.200 diye hatırlıyorun. Sonra hafta içi tartıldıgımda 79 ları görmeye başlamıştım. Hatta dün yemekten önce tartıldıgımda 78.900 gramdım :) ama bu sabah 79.500 geldim. Doğru diyosun dikkat edersem diye bişey yok. Edicem mutlaka.
Tebrik ederim Tuba.Senden 100 gr bile gitse mutlu oluyorum nedense. Anladın sen onu
Keşke birazcık çabalasaydın. Mutlaka verirdin az da olsa. Ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Regl haftasını iyi geçirirsen sonrasında çok güzel kilo verirsin. Unutma bunu.
Az da olsa vermişsin. Tebrikler.
Kaç kilosun Beste? Bu hafta kesin olarak başlayalım yarışmaya olur mu? Yüzdelerimize göre olsun.Belki işe yarar.
Sonuç çok kötü canım yaaaa1.1 kilo çok ama çok fazla. İzne ayrılırsan durumun düzelecek mi? Ben sanmıyorum. İstersen takımda kal senin için daha iyi olur. Haftaya mutlaka vermeye çalışırsın. İzne ayrılırsan kendini bırakma ihtimalin var. İyi düşün bu konuda kararını ona göre ver.
Teşekkürler canım.Haftaya hepimiz için daha iyi olacak umarım. Ben extra bişey yapmıyorum. Sadece oruçtan dolayı gitti ama bu hafta çok dikkat edeceğim yediklerime. Çünkü bayram için 63 hedefi koymuştum. Umarım ulaşacağım.
Ahahah çok guldum Ebru, anladım ben onu anladım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır umudunu yitirme. Her gün yeni bir fırsat. Bu duraklamalar hepimizde oluyor. Ben 86 ile başladım. Şimdi 79 u görüotum şükür. Nisandan beri yavaş gidiyor. Ama gidiyor ☺️☺️
Tebrik ederim Tuba.Senden 100 gr bile gitse mutlu oluyorum nedense. Anladın sen onu
Keşke birazcık çabalasaydın. Mutlaka verirdin az da olsa. Ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Regl haftasını iyi geçirirsen sonrasında çok güzel kilo verirsin. Unutma bunu.
Az da olsa vermişsin. Tebrikler.
Kaç kilosun Beste? Bu hafta kesin olarak başlayalım yarışmaya olur mu? Yüzdelerimize göre olsun.Belki işe yarar.
Sonuç çok kötü canım yaaaa1.1 kilo çok ama çok fazla. İzne ayrılırsan durumun düzelecek mi? Ben sanmıyorum. İstersen takımda kal senin için daha iyi olur. Haftaya mutlaka vermeye çalışırsın. İzne ayrılırsan kendini bırakma ihtimalin var. İyi düşün bu konuda kararını ona göre ver.
Teşekkürler canım.Haftaya hepimiz için daha iyi olacak umarım. Ben extra bişey yapmıyorum. Sadece oruçtan dolayı gitti ama bu hafta çok dikkat edeceğim yediklerime. Çünkü bayram için 63 hedefi koymuştum. Umarım ulaşacağım.
Kızlar ben de çok üzgünüm ama bu hafta hiç veremedim bir gün bile kaçırsam hemen yansıyor of böyle olmamalıydı ama yaa😞
Haklısın
canım biraz çabalayabilirdim,haklısın, regl sonrası inşallah vermiş olurum 1 kg , daha regl olmadım, şişim, hissediyorum olcm,
Listeye ggirmişsin hayırlı olsun :):) artık sende çok dikkat edeceksin :)
yitirmiycem canım, kendime söz verdim, gidicek bu kilolar, bu haldeyken mutsuzum , huzursuzum,mutlu olmam lazım..
Haftaya senden iyi bir kilo bekliyorum çünkü geçen hafta kilo almışsın bu hafta kilo veremedin haftaya da veremezsen eğer üç hafta üst üste kilo verememiş oluyorsun. Takım kurallarına göre de bu diskalifiye gerektiriyor. Lütfen bu hafta bunu aklından çıkartma ve haftaya mutlaka kilo ver.
Zayıf olmak dünyanın en büyük mutluluklarından bir tanesi emin ol. Ne zaman zayıfladım o zaman mutluluğum geri geldi kendime olan güvenim arttı.
Seviyorum seni Tuba
Kızlar bugun misafirim var, kayınvalidemler dün gelicekti bugune ertelendi, döktürdüm birsürü şey, neyseki haftaya tartı zamanına 1 hafta var dolu dolu, bugun kaçabilir ama tabi dikkat edicem.. Pilates de yapamadım, onun yerine tüm gun ayakta iş yapıyor olucam..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
57,58 kg iken mağazalara o kadar mutlu girip mutlu çıkıyodum ki anlatamam , aynaya bakarken, tartıya çıkıp 5li rakam gördüğümde gerçekten çok mutluydum,
*** 13. TAKIM 368. ETAP ***
Alsimi (66.4/66.2/0.2/%0.30)
argleton(75.1/76.2/-1.1/%-1.46)
jessie_j(62.7/62.7/0/%0) Kilosu sabit
LAydLiNe (65.4/64.6/0.8/%1.22) Mezun olan üye 3. kez yarışıyor
mavera87(68.8/68/0.8/%1.16)
OoOturtleOoO ( 92.1///%)
13.TAKIM ORTALAMASI : %
ebruuuuu yine sahalarda ama bu kez son olcak inş.
kızlar ben bugün hem mutluyum hem değilim mutluluk sebebim hersey yoluna girdi tıkır tıkır işliyomutsuzluk nedenim ise oruçtum bugun hiç beklemiodum regli oldum bi anda oruç gitti
ebruuuuu yine sahalarda ama bu kez son olcak inş.
kızlar ben bugün hem mutluyum hem değilim mutluluk sebebim hersey yoluna girdi tıkır tıkır işliyomutsuzluk nedenim ise oruçtum bugun hiç beklemiodum regli oldum bi anda oruç gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?