Alıntılayamadım ama Ebru böyle yazayım,
Kilomuz aynı değilki snle nasıl yarısıcaz? Yüzde üzerinden mi? Olabilir
Ya ben tatlıyı cok guzel yapmışım da ayıptır soylemesi:)) dayanamadım, ama yemeklerim de iyiydi, abartmadım hiç:)
Ben de resim koysam aslında. Yeni resmim pek yok cekersem koyarım.. Senin de yenilerini beekliyorum kaptan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tuğbaaa ne kapalı kadınlar var o kadar giydikleri mantolar hırkalar yakışıyor ki üzerlerinde efil efil duruyor taş gibiler biraz gayretle sen de onlardan biri olabilirsin tatlımm
Kızlar yeni gelenlere motivasyon olsun diye resimlerimi ekleyeyim. Eskiler biliyorlar ama olsun yeniden baksınlar
Eki Görüntüle 1186723 Eki Görüntüle 1186724 Eki Görüntüle 1186725 Eki Görüntüle 1186726 Eki Görüntüle 1186727 Eki Görüntüle 1186728 Eki Görüntüle 1186729 Eki Görüntüle 1186730 Eki Görüntüle 1186731 Eki Görüntüle 1186732 Eki Görüntüle 1186733 Eki Görüntüle 1186734 Eki Görüntüle 1186735 Eki Görüntüle 1186736 Eki Görüntüle 1186737 Eki Görüntüle 1186738
Tamamdır canım o zaman başladık yarışmaya. Ona göre düşün bu hafta menülerini. Sanırım ben kazanabilmek için çok dikkat edeceğim. Takımı canlandırmak bizim elimizde Beste' cim. Ne kadar sık gelirsek o kadar iyi olur hepimiz için. Ayrıca yeni üye lazım ama ramazan dolayısıyla kimsenin aklına diyet gelmiyor galiba. 8. takımın durumu çok kötü. Sadece Moni var tek başına. Yeni üye de çağıramıyoruz. Kendi başımızın çaresine bakacağız artık.
Bende çoğu zaman oturuyorum sahura kadar. Sabah kalkmak zor oluyor ama erken yatınca da yat kalk daha zor oluyor.
Cumartesi çalışmak çok kötü bir duygu. Allaha şükür uzun zamandır cumartesileri çalışmıyorum. Sana da allah kolaylık versin canım.
Ben ne zaman yoğun olsam takıma uğrayamasam böyle oluyor. Önceden Burcu vardı o canlandırıyordu takımı. O da yoğunlaşınca ipin ucu kaçtı. Yukarda da dediğim gibi canlandırmak bizim elimizde. Herkes elini taşın altına koysun lütfen. Sık sık gelelim takıma.
Tuba tam dayaklıksın. Yine çok kaçırdın dimi. Umarım bir haftan boşa gitmez. Eğer kilo veremezsen çok kötü şeyler yaparım sana haberin olsun
Akşam erken yemenin sana çok faydası olacak. Bol bol da su iç. Yeşil çayla destekle. Cumaya bomba bir sonuçla karşımıza çık. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazım.
O nasıl bir sahur öyle yaaa. Hiç olmamış. Neden yemedin? İftarda tek dikkat çeken yoğurtlu kızartma. Onun haricinde iyi bir iftar olmuş. Ayrıca gerçekten ballıymışsın. Oruç boşa gitmemiş ne güzel .
günaydın canımyani bana göre hala günaydın denilebilir sana ve tüm çalışanlara da Allah kolaylık versin canımmm
evet cnm gerçekten öyle oluyor ama tabi çalışanlar için uymayabilir
kesinlikle katılıyorum hadi kızlar biraz daha özveri ve birlik beraberlik diyorum
ahh canım hepimizin isteği bu biraz olsun şu kiloların gitmesi ama tatlı fasıllarını unutunca da gitmez ki cok daha dikkatli olmalıyız
evet cnm sen uyuduğun için geç oluyordu iftar saati senin için şimdi çok daha iyi 6da yemen regl zamanı zaten metabolizma da daha hızlı çalışıyor bunu avantajına çevirmelisin canım
ne yani sen şimdi sahurda hiç birşey yemedinmi??? iftar menün gayet iyi canım
ama öyle olmuyor işte gerçi yemek ne olursa olsun ramazanın başından beri iftarda çok dikkatli yiyorum gerçekten bir kez fazla kaçırdım o yüzden bu hafta kilo da veremedim....pide hiç yemiyorum mesela tatlı desen öyle...ama neden veremiyorum bilmiyorum ?????? sahurda ekmek yiyip karnımı iyi doyuruyorum ama o mu verdirmiyor acaba ya offf
waaw Ebruu zayıf olduğun zaman çok süper bi hatun oluyorsun...fiziğin yerinde maşallah...ah işte ya benim de kilolar yüzünden o kadar çok kaybolan yıllarım oldu kiii o yüzden çok pişmanlık duyuyorum ama gelgelelim şuan yine kiloluyum ve düşün ben bekar bir genç kızım yani en zayıf olmam gereken zamanlardayım geçen konusurken annem bile kızdı bana şişko patates diyo:
Kızlar yeni gelenlere motivasyon olsun diye resimlerimi ekleyeyim. Eskiler biliyorlar ama olsun yeniden baksınlar
Eki Görüntüle 1186723 Eki Görüntüle 1186724 Eki Görüntüle 1186725 Eki Görüntüle 1186726 Eki Görüntüle 1186727 Eki Görüntüle 1186728 Eki Görüntüle 1186729 Eki Görüntüle 1186730 Eki Görüntüle 1186731 Eki Görüntüle 1186732 Eki Görüntüle 1186733 Eki Görüntüle 1186734 Eki Görüntüle 1186735 Eki Görüntüle 1186736 Eki Görüntüle 1186737 Eki Görüntüle 1186738
maşallah kızlar cosmussunuz bugun geriye dönüp okumayı bile özlemişi yaebrucum ne kadar da değişmişsin. terik ederim. kilo insanı ne kadar da cok farklı gösteriyor
Evet canım yüzdeye göre olsun yarışımız. Besteyle kilo yarışması yapacağız. Onunla kilomuz hemen hemen aynı sayılır. Ben biraz fazlayım ama nasıl olsa geçeceğim için sorun yokAlıntılayamadım ama Ebru böyle yazayım,
Kilomuz aynı değilki snle nasıl yarısıcaz? Yüzde üzerinden mi? Olabilir
Ya ben tatlıyı cok guzel yapmışım da ayıptır soylemesi:)) dayanamadım, ama yemeklerim de iyiydi, abartmadım hiç:)
Ben de resim koysam aslında. Yeni resmim pek yok cekersem koyarım.. Senin de yenilerini beekliyorum kaptan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eski halin daha iyiydi Tuba. Önceki fotoğraflarını hatırlıyorum. 64 lere düştüğünde bile süper oluyorsun.
Ben de mi yapsam acaba spor? Ama hem çocuklar, hem iş, hem oruç beni çok etkiliyor. Nasıl akşam ediyorum bende bilmiyorum. Ev işi bu sıcakta zaten spor yerine geçiyor. Birde arabayı sattıktan sonra günde 20 dk sırf otobüse binmek için yürüyorum. O bile etkili oluyor. 10 dk sabah 10 dk akşam yetiyor.evet canım kesinlikle en yapmamam gereken şey pes etmek.... saydığımız tüm sebepler olabilir bundan sonra üstüme düşen ekstradan dikkat etmek hem sahurda hem de iftarda...sporumu da yapıcam akşam bayrama kadar ne kadar incelsem o kadar kar !!!
Resimlerde yüzüm açık değil o nedenle çok belli olmuyor ama eski ve yeni halim arasında dağlar kadar fark var. Burası herkese açık diye yüzümü kapattım ama profilime yakın zamanda yüzüm açık olanlardan eklerim. O zaman farkı daha iyi görürsünüz. Eski halim toplu değildi ayrıca bildiğin şişko patatesmişim yaaa. Tek şansım boyumun uzun olması ve kilonun vücuduma eşit dağılması. Yoksa çok kötü durumdaydım.Maşallah baya vermişsin ya, eski halin cidden çok toplu, üstünden baya yük gitmiş :) hedefin 58 olması çok iyi, boyuna göre en ideal kg :) 6 kg cuk kalmış hedefine,2,3 ayda o kadar rahat verilebilir ki sıkmadan kasmadan :) inş ulaşırsın hedefine.
Sahur yapabilsen senin için çok iyi olur. Madem kalkamıyorsun akşamdan yiyip yatsan yaaa. Daha iyi olmaz mı? Mesela saat 01:00 e kadar bekle ye yat. Sağlığın için daha iyidir eminim.canım ben geçtiğimiz senelerde sahura hiç kalkmazdım bile, gece yatmadan su içer niyet ederdim, gece midem yemek kabul etmiyodu sabaha karşı acayip mide bulantısı oluyo , bu sene biraz biraz yedim ama canım istemedi , gitmiyo o saatte :/ gözümü zor açıyorum
maşallah kızlar cosmussunuz bugun geriye dönüp okumayı bile özlemişi yaebrucum ne kadar da değişmişsin. terik ederim. kilo insanı ne kadar da cok farklı gösteriyor
Evet canım yüzdeye göre olsun yarışımız. Besteyle kilo yarışması yapacağız. Onunla kilomuz hemen hemen aynı sayılır. Ben biraz fazlayım ama nasıl olsa geçeceğim için sorun yokEn kısa zamanda yeni resimlerimi paylaşacağım.
Eski halin daha iyiydi Tuba. Önceki fotoğraflarını hatırlıyorum. 64 lere düştüğünde bile süper oluyorsun.
Ben de mi yapsam acaba spor? Ama hem çocuklar, hem iş, hem oruç beni çok etkiliyor. Nasıl akşam ediyorum bende bilmiyorum. Ev işi bu sıcakta zaten spor yerine geçiyor. Birde arabayı sattıktan sonra günde 20 dk sırf otobüse binmek için yürüyorum. O bile etkili oluyor. 10 dk sabah 10 dk akşam yetiyor.
Resimlerde yüzüm açık değil o nedenle çok belli olmuyor ama eski ve yeni halim arasında dağlar kadar fark var. Burası herkese açık diye yüzümü kapattım ama profilime yakın zamanda yüzüm açık olanlardan eklerim. O zaman farkı daha iyi görürsünüz. Eski halim toplu değildi ayrıca bildiğin şişko patatesmişim yaaa. Tek şansım boyumun uzun olması ve kilonun vücuduma eşit dağılması. Yoksa çok kötü durumdaydım.
Sahur yapabilsen senin için çok iyi olur. Madem kalkamıyorsun akşamdan yiyip yatsan yaaa. Daha iyi olmaz mı? Mesela saat 01:00 e kadar bekle ye yat. Sağlığın için daha iyidir eminim.
Yaaa işte demek ki hepimizin uğraşması gerekiyor bu halden kurtulmamız için. Daha sık gelin lütfen takıma daha iyi olsun. Bol bol geçmiş okuyalım ama öyle içi boş geçmiş olmasın. Muhabbetimiz hoş olsun. Yukarda da dedim yüzümün açık olduğu fotoğrafları uygun bir zamanda ekleyeyim profilime. Daha iyi anlayın nasıl değiştiğimi.Eğer sizde pes etmeden devam ederseniz eminim sizlerde başaracaksınız.
Evet canım yüzdeye göre olsun yarışımız. Besteyle kilo yarışması yapacağız. Onunla kilomuz hemen hemen aynı sayılır. Ben biraz fazlayım ama nasıl olsa geçeceğim için sorun yokEn kısa zamanda yeni resimlerimi paylaşacağım.
Ben de mi yapsam acaba spor? Ama hem çocuklar, hem iş, hem oruç beni çok etkiliyor. Nasıl akşam ediyorum bende bilmiyorum. Ev işi bu sıcakta zaten spor yerine geçiyor. Birde arabayı sattıktan sonra günde 20 dk sırf otobüse binmek için yürüyorum. O bile etkili oluyor. 10 dk sabah 10 dk akşam yetiyor.
Resimlerde yüzüm açık değil o nedenle çok belli olmuyor ama eski ve yeni halim arasında dağlar kadar fark var. Burası herkese açık diye yüzümü kapattım ama profilime yakın zamanda yüzüm açık olanlardan eklerim. O zaman farkı daha iyi görürsünüz. Eski halim toplu değildi ayrıca bildiğin şişko patatesmişim yaaa. Tek şansım boyumun uzun olması ve kilonun vücuduma eşit dağılması. Yoksa çok kötü durumdaydım.
Sahur yapabilsen senin için çok iyi olur. Madem kalkamıyorsun akşamdan yiyip yatsan yaaa. Daha iyi olmaz mı? Mesela saat 01:00 e kadar bekle ye yat. Sağlığın için daha iyidir eminim.
Yaaa işte demek ki hepimizin uğraşması gerekiyor bu halden kurtulmamız için. Daha sık gelin lütfen takıma daha iyi olsun. Bol bol geçmiş okuyalım ama öyle içi boş geçmiş olmasın. Muhabbetimiz hoş olsun. Yukarda da dedim yüzümün açık olduğu fotoğrafları uygun bir zamanda ekleyeyim profilime. Daha iyi anlayın nasıl değiştiğimi.Eğer sizde pes etmeden devam ederseniz eminim sizlerde başaracaksınız.
O zaman ne yapacaksın iftarda çok yemeyeceksin. Saat 1 e kadar acıkmıyorsan demek ki iftarını çok yapıyorsun. Bu hafta senden düzenli menüler bekliyoruz o zaman. İkide birde hatırlatayım sana da bilinç altına yer etsin. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazımmmmmSahur yapsam sağlık açısından tabiki iyi olurdu ama erkene alsam yine olmaz çünkü iftarda doyuyorum o saate kadar acıkmıyorum hiç :/zaten şimdi reglim, 6 gün sahur yok. Sonrada idare ederim artık ramazan bitiyo nasılsa :)
Ben hiç sevmiyorum kadınlar kulübünün uygulamasını. Telefondan girdiğim zaman bile normal siteyi açıyorum zor oluyor ama uygulama bir işe yaramıyor. Etrafında yok mu normal bir pc, tablet ya da diz üstü. Bende merak ettim şimdi senin fotoları. Ayrıca diyet döneminde mutlaka her hafta fotoğraf çektir. İlerde çok mutlu oluyor insan nasıl zayıfladığını görünce.Ya bende resim atmak istiyorum mmama uygulama izim vermiyooo. Atıyo beni.
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Menün karışık olmuş canım yaaa. Tereyağ, erişte sahurda olmamış. Bir dilim pideden bişey olmazdı ama çorbada yemişsin. İkisi bir arada olunca olmamış. Sodanı sade iç, meyveliler sakıncalı diyette.Slm bebekler menümü paylaşayım
Sahur
1,5 dilim kızarmış ek
Üzerine tereyağı ve salça sürdüm
Yanına salata ve 1 kk peynir
3-4 kaşık erişte
Çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 3 zeytin
1 kase yoğurtlu patlıcan yemeği
1 dilim pide
2 dilim kavun
Soğuk soda içicem çünkü pide yemiyordum fazla geldii of kızlar moralim çok bozuk bgn oruç ağız annemle tartıştık çok alıngan oldu çoğu zaman iyi anlaşıyoruz ama bazen böyle oluyor çok sinir oluyorum bu halim de yememe yansıdı malesef
Woow çok iddialı gördüm seni kuzum hadi bakalım😀 seni bilmem ama benim kesin spor yapmam lazım çünkü pide yedim !!!
O zaman ne yapacaksın iftarda çok yemeyeceksin. Saat 1 e kadar acıkmıyorsan demek ki iftarını çok yapıyorsun. Bu hafta senden düzenli menüler bekliyoruz o zaman. İkide birde hatırlatayım sana da bilinç altına yer etsin. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazımmmmm
Ben hiç sevmiyorum kadınlar kulübünün uygulamasını. Telefondan girdiğim zaman bile normal siteyi açıyorum zor oluyor ama uygulama bir işe yaramıyor. Etrafında yok mu normal bir pc, tablet ya da diz üstü. Bende merak ettim şimdi senin fotoları. Ayrıca diyet döneminde mutlaka her hafta fotoğraf çektir. İlerde çok mutlu oluyor insan nasıl zayıfladığını görünce.
Menün karışık olmuş canım yaaa. Tereyağ, erişte sahurda olmamış. Bir dilim pideden bişey olmazdı ama çorbada yemişsin. İkisi bir arada olunca olmamış. Sodanı sade iç, meyveliler sakıncalı diyette.
Çok iddialıyım ama bu iftarda kaçırdım ipin ucunu. Bende peynirli ve kıymalı pide yedim. Hatta o kadar gözüm döndü ki ne kadar yediğimi bile saymadım. Üzerine kola ve iki dilimde şöbiyet yedimmmm :26::26:
Benim de bunları yakmam lazım. Nasıl olur bilmiyorum ama mutlaka gitmeli bu fazlalıklar.
erişte planımda yoktu aslında annem sonradan çıkardı bu sahurda yumurta ve yine kahvaltı olucak...ohaaa yani Ebru eğer senin iddian bu şekilde olacaksa hiç olmasın daha iyi batırmışsın yahu..eğer o göz dönmesi olayından kurtulamazsak zayıf olmayı unutalım yani
Ohhh maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Bende de misafir vardı. Biraz önce gittiler. Hiç bir şey yapamadım ama yarın yine temizliğe devam. Camları silmem gerekiyor. Çok işim var çokkkkk. Sanırım spor yerine geçeceksonunda sporumu yapabildim yine çok mutluyum hu huuu3 mil yürüdüm epey ter attım sonra kol bacak ve bel çalıştım şuanda da kayısı tarçınlı yeşil çayım ve bol suyla ara öğünümü yapıyorum
Ramazanın başından beri gözüm dönüyor zaten Beste. Hiç sorma sen benim menüleri. Sahurda bile kaçıyor bazen. Bugün haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir zeytin düşünüyorum ama iş sofranın başına geçince değişiyor. Bakalım ne olacak yarışın sonu
Ohhh maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Bende de misafir vardı. Biraz önce gittiler. Hiç bir şey yapamadım ama yarın yine temizliğe devam. Camları silmem gerekiyor. Çok işim var çokkkkk. Sanırım spor yerine geçecek
wuhuuu benden başka uyumayanlar da varmış sevindim seni gördüğümesahur menülerimiz aynı ama lütfen kendine hakim ol Ebru zayıf olmak varken artık taşımayalım bu kiloları lokmalarını çok çiğne ve hızlı yeme bunları yaparsan gözün dönse de bişicik olmaz evet ya duş aldım şimdi nasıl hafifledim :)) misafir ağırlamak zordur nasıl yorulmuşsundur şimdi güzelce dinlen evet camlar kesin spor yerine geçer ay bide oruçluyken Allah yardımcın olsun cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?