Geçmiş olsun canım. Umarım temiz çıkar tahlik sonuçları. Tam olarak ne testi yaptılar? Benim ufaklığın da allerjisi var.:26:
Solunum fonksiyonu testi yapıldı bir de besin testi yapıldı bugun, haftaya da deri testi yapılcak. Kan aldılar filan, sonucları haftaya, birde sümük testi de yapıldı, doktora daha gostermedik. Dışkı testi için de tüp verdiler.. Ay yazması bile yorucu, cok ugrastım
Gıda testi temiz çıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dünkü menüm
11.00
Kepekli ekmek tost(1 dilim)
Ayran
15.00
1 adet haşlanmış mısır
17.00
1 kase üzüm
19.00
3 yk pilav
3 yk et sote
Salata
Ayran
Karpuz
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Selam kızlar. Tüm geçmiş i okudum, takım analizimiz harbiden kötüymüş, ilk 3 takıma çok özendim. Bence girip o ilk 3 takımı inceleyelim, paylaşımları iletişimleri nasıl , fikir bile alabiliriz, al,asak bile biraz onların geçmişide okuyalım, dökülüyoruz resmen, boyle olunca da sık girmiyoruz artık, toparlanmak şart oldu. Hepimiz birbirimiz için bişeyler yapalım. .ben bu takımla çok iyi kilolar verip mezun olmak istiyorum mm,
Ohhh ne güzel evde olmak. Keşke bende evde olsam o zaman pırıl pırıl olur ev ama olmuyor işte. Dün kendime nazar değdim galiba. Akşam gidince sadece yemeği yapabildim. İftardan sonra ise bir bardak çay içip direkt uyudum. İki gece uykusuz kalınca bünye dayanmadı. Ama allah izin verirse bu akşam kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum.
Hadi yaaaaa o zaman bende isterim İzmir' e gelince. Karşında tam bir çiğköfte manyağı duruyor. Günlerce her öğün çiğ köfte yiyebilirim.
Ayy ne güzel sana örnek olduysam. Ama nazar ettim kendi kendime. Dün hiç bir iş yapamadım. Benim de asıl yer kaldı. Mutfağa giremedim daha. Gözüm yemiyor
Maşallah maşallah çok güzel bir menü olmuş.Listedeyken bu kadar güzel menülerin olmuyordu.
Pideler ve mantı hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel. Afiyet olsun.
Ayy maşallah tebrik ederim seni. Bu kadarla durabilmişsin. Normalde pilav ve güllaç olmamış ama menü senin olunca üstüne üstlük birde misafirlikte olunca güzel olmuş.
Sana da günaydın Tuba cım. Saat kaç olmuş gelen giden yok.
Sahur yok
İftar
1 kase corba
1 servis kasıgı pilav
Avuc içim kadar bi parca et
1 yemek kasıgı biber
1 dilim gullac
Misafirlikte daha ne kadar kontrol edilebilirdi bilmiyorum:))
İnş görürsün canım benim ve kendini kontrol edebilmişsindirTeşekkür ederim. İftar öncesi 79.100 cıktım. 79.500 dün. İnşallah cuma gününe kadar 78 leri görürüm. Bu gece de misafirlerim gelecek. İnşallah kontrol edebilirim.
Bence daha iyi nasıl kontrol edilebilirdi biliyomusun pilavı yemeyerekSahur yok
İftar
1 kase corba
1 servis kasıgı pilav
1 yemek kasıgı biber
1 dilim gullac
İşte geldim burdayımGunaydın kızlar nerelerdesiniz??
Tabi canım üst üste iş yormuşsundur kendini ara vermek de lazım dinlendiğin iyi olmuş ... İkisini de istemeyerek yedim haklısın ama neyse ki mantı bitti pideye de dokunmak yok bidahaOhhh ne güzel evde olmak. Keşke bende evde olsam o zaman pırıl pırıl olur ev ama olmuyor işte. Dün kendime nazar değdim galiba. Akşam gidince sadece yemeği yapabildim. İftardan sonra ise bir bardak çay içip direkt uyudum. İki gece uykusuz kalınca bünye dayanmadı. Ama allah izin verirse bu akşam kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum.
Hadi yaaaaa o zaman bende isterim İzmir' e gelince. Karşında tam bir çiğköfte manyağı duruyor. Günlerce her öğün çiğ köfte yiyebilirim.
Ayy ne güzel sana örnek olduysam. Ama nazar ettim kendi kendime. Dün hiç bir iş yapamadım. Benim de asıl yer kaldı. Mutfağa giremedim daha. Gözüm yemiyor
Maşallah maşallah çok güzel bir menü olmuş.Listedeyken bu kadar güzel menülerin olmuyordu.
Ayy maşallah tebrik ederim seni. Bu kadarla durabilmişsin. Normalde pilav ve güllaç olmamış ama menü senin olunca üstüne üstlük birde misafirlikte olunca güzel olmuş.
Haklısın cnm menüler paylaşımlar yetersizAma ama böyle olmaz ki kızlar
Saat kaç olmuş. Gelen giden yok. Kendinize gelin lütfen. Bakın analiz sonuçları ne kadar kötü.
Al benden de okdr cnmSelam kızlar. Tüm geçmiş i okudum, takım analizimiz harbiden kötüymüş, ilk 3 takıma çok özendim. Bence girip o ilk 3 takımı inceleyelim, paylaşımları iletişimleri nasıl , fikir bile alabiliriz, al,asak bile biraz onların geçmişide okuyalım, dökülüyoruz resmen, boyle olunca da sık girmiyoruz artık, toparlanmak şart oldu. Hepimiz birbirimiz için bişeyler yapalım. .ben bu takımla çok iyi kilolar verip mezun olmak istiyorum mm,
Dünkü menüm
11.00
Ayran
15.00
1 adet haşlanmış mısır
17.00
1 kase üzüm
19.00
3 yk pilav
3 yk et sote
Salata
Ayran
Karpuz
gelsin menümm
sahur
bol su
1 dilim kızarmış köy ek
salata, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir
azcık tereyağı ve salça veee çay
iftar
1 kase tarhana çorbası
3 zeytin 1 hurma
1 tabak yoğurtlu kabak
4 dilim karpuz
kilo veremediğimiz zamanlarda beslenme düzenimizi gözden geçirip ben nerde hata yapıyorum diye düşünmek lazım...bu çok faydalı oluyor dün gece bunu gözden geçirirken bazı yanlışlarımı farkettim kızlar...mesela sahurda ekmeği biraz fazla kaçırıyormuşum, reçel artık hiç yemiyorum zaten ama tereyağı da azaltıcam, iftarda pideden uzak duruuyorum..en büyük yanlış da gece 12-1 arası meyve yemem tamam uyumuyorum belki ama yinede çok geç bir de sahurda 2,5 ta sofraya oturduğumuzu düşünürsek artık meyveyi çok az en geç saat 11-11.30 arası yiyeceğim
Sahur yok
İftar
1 kase corba
1 servis kasıgı pilav
1 yemek kasıgı biber
1 dilim gullac
Ohhh ne güzel evde olmak. Keşke bende evde olsam o zaman pırıl pırıl olur ev ama olmuyor işte. Dün kendime nazar değdim galiba. Akşam gidince sadece yemeği yapabildim. İftardan sonra ise bir bardak çay içip direkt uyudum. İki gece uykusuz kalınca bünye dayanmadı. Ama allah izin verirse bu akşam kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum.
Ama ama böyle olmaz ki kızlar
Saat kaç olmuş. Gelen giden yok. Kendinize gelin lütfen. Bakın analiz sonuçları ne kadar kötü.
Dünkü menüm
11.00
Ayran
15.00
1 adet haşlanmış mısır
17.00
1 kase üzüm
19.00
3 yk pilav
3 yk et sote
Salata
Ayran
Karpuz
kizlar selam gelemiyorum bi turlu annemde isten ayrildi laptip a hic oturamiuorum zaten her aksam lojmana gidiyoruz ufak tefek yapmamiz gerekenleri yapiyoruz ole bole sanirim kilo veriuorum ama gun boyu sirf tatli yiyorum yarin ins. Orucumu tutucam 2 gundur abdestleniyorum ama lekeneniyorum bi turlu tutamadim ama tatli isine care bulmam lazim her ogun mitlaka yiyorum bu arada dun tartildim 60.6 geldim 500 gr vermisim fazla da vermicem gelinligi aldigimda 59.7 idim bol gelsin tadilata gitsin istemiuorum ayrilmak istemiuorumneyse kizlar gelmeye calisicam optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?