- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
selam kızlarrr..
ilk kg bildirimini ben ypayım oruçlu değilim.sabah tartıldım. reglim bugün bitiyo sanırsam. yarın bende oruç tutucm.
geçen hafta 62.7
bu hafta 62.2
-500 gr :) çok mutlu oldum ve şunu farkettim oruçlu olmayınca veriyorum. orucu ibadet olarak duşunmem gerekli..kg verme duşuncesi olduğunda ben başarısız oluyorum.kendi adıma soyluyorum tabi.kimisi çok guzel kg da veriyo. ama ben açlığa gelemiyorum. açken yemek yiyince çok yiyesim geliyo.ki bunyemde haklı yemek zorunda . o kadar saat aç kalıyoruz 18 saat dile kolay. oyleee işte sevindim ama uzun zamandan sonra yarım kg verdim :) aynennnn devammmm...guzel hissetmek için .. :)
Gunaydın herkese
Dün resmen bir insanın pestili nasıl çıkar, uygulamalı olarak gosterdim:))
Bugun evdeyim, yarın da okul var. Hafta sınavım var bir de bitirme ödevimin bir kısmını yazmam lazım, baslasın gece calısmaları..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de gözüm dönüyor yaDünkü menüm
Sahur
Avuc içim kadar bi pideye sucuklu tost
İftar
1 kepçe corba
1 servis kaşığı pilav
1 parca et
Bir kaç dilim fırında patates (elma dilim)
2-3 y kasıgı Zeytin yaglı patlıcan
2 dilim muhallebi (cok hafifti) sütlü tatlıya dayanamaıyorum
Bol bol su
Bol bol koşturmaca
K
kizlar selam gelemiyorum bi turlu annemde isten ayrildi laptip a hic oturamiuorum zaten her aksam lojmana gidiyoruz ufak tefek yapmamiz gerekenleri yapiyoruz ole bole sanirim kilo veriuorum ama gun boyu sirf tatli yiyorum yarin ins. Orucumu tutucam 2 gundur abdestleniyorum ama lekeneniyorum bi turlu tutamadim ama tatli isine care bulmam lazim her ogun mitlaka yiyorum bu arada dun tartildim 60.6 geldim 500 gr vermisim fazla da vermicem gelinligi aldigimda 59.7 idim bol gelsin tadilata gitsin istemiuorum ayrilmak istemiuorumneyse kizlar gelmeye calisicam optum hepinizi
Ohoo kimse ugramamış bile, hala benim yazdıgım en son mesaj olarak duruyor.. Sonra da boşuna üzülmeyin kilo veremedim, aldım diye.. Boyle kimse motive olamaz, yer durur
haklısın canım gayet de doğrular bunlar
selam kızlarrr..
ilk kg bildirimini ben ypayım oruçlu değilim.sabah tartıldım. reglim bugün bitiyo sanırsam. yarın bende oruç tutucm.
geçen hafta 62.7
bu hafta 62.2
-500 gr :) çok mutlu oldum ve şunu farkettim oruçlu olmayınca veriyorum. orucu ibadet olarak duşunmem gerekli..kg verme duşuncesi olduğunda ben başarısız oluyorum.kendi adıma soyluyorum tabi.kimisi çok guzel kg da veriyo. ama ben açlığa gelemiyorum. açken yemek yiyince çok yiyesim geliyo.ki bunyemde haklı yemek zorunda . o kadar saat aç kalıyoruz 18 saat dile kolay. oyleee işte sevindim ama uzun zamandan sonra yarım kg verdim :) aynennnn devammmm...guzel hissetmek için .. :)
Allah kolaylık versin canımGunaydın herkese
Dün resmen bir insanın pestili nasıl çıkar, uygulamalı olarak gosterdim:))
Bugun evdeyim, yarın da okul var. Hafta sınavım var bir de bitirme ödevimin bir kısmını yazmam lazım, baslasın gece calısmaları..
Tatlım bu menü hiç olmamış yaa sucuk pilav bide patatess umarım bgn telafi edersinDünkü menüm
Sahur
Avuc içim kadar bi pideye sucuklu tost
İftar
1 kepçe corba
1 servis kaşığı pilav
1 parca et
Bir kaç dilim fırında patates (elma dilim)
2-3 y kasıgı Zeytin yaglı patlıcan
2 dilim muhallebi (cok hafifti) sütlü tatlıya dayanamaıyorum
Bol bol su
Bol bol koşturmaca
K
Wuu burcuu evini hazır ediyorsun günden güne 😀 Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah☺️ Tatlıyı yemeye devam edersen amlamadan kilo alıverirsin ki bu da düğün öncesi çok gereksiz bir durum aklını başına al kuzum😀😉kizlar selam gelemiyorum bi turlu annemde isten ayrildi laptip a hic oturamiuorum zaten her aksam lojmana gidiyoruz ufak tefek yapmamiz gerekenleri yapiyoruz ole bole sanirim kilo veriuorum ama gun boyu sirf tatli yiyorum yarin ins. Orucumu tutucam 2 gundur abdestleniyorum ama lekeneniyorum bi turlu tutamadim ama tatli isine care bulmam lazim her ogun mitlaka yiyorum bu arada dun tartildim 60.6 geldim 500 gr vermisim fazla da vermicem gelinligi aldigimda 59.7 idim bol gelsin tadilata gitsin istemiuorum ayrilmak istemiuorumneyse kizlar gelmeye calisicam optum hepinizi
Olmaz olaydı yaa niye veremiyorum ben 😫😭Kızlar bakıyorum da gelen giden yok, bugun tartı gunu oruclular için, unutmayın :)
Dün gece de bn öyle hissediyordum çok kötü dimiOhoo kimse ugramamış bile, hala benim yazdıgım en son mesaj olarak duruyor.. Sonra da boşuna üzülmeyin kilo veremedim, aldım diye.. Boyle kimse motive olamaz, yer durur
selam kızlarrr..
geçen hafta 62.7
bu hafta 62.2
Selamlaaaar :)
Ben geldimmm çok çok sevgili takım arkadaslarım :) nasılsınız keyifler nasıl :)
hoşgeldin tatlımm :) biz iyiyiz asıl sen anlat evli olmak nasılmış?Selamlaaaar :)
tebrikler cnm bu hafta kilo veren herkese çok imrendim yaaaGecrn hafta 68
Bu hafta 67,5
Fark 500 gr
sen de vermişsin ne güzel canımKilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.
Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:
Canım kolay gelsin. Az kaldı tabi düğününe:) ayy cok heyecanlıı
Allah yardımcın olsun canım
benim de gözüm dönüyor ya
koşusturmaların içinde kilo veriliyor canım ya. hiç farkına bile varmıyorsun.
tebrik ederim canım.
Allah kolaylık versin canım
Tatlım bu menü hiç olmamış yaa sucuk pilav bide patatess umarım bgn telafi edersin
Wuu burcuu evini hazır ediyorsun günden güne 😀 Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah☺️ Tatlıyı yemeye devam edersen amlamadan kilo alıverirsin ki bu da düğün öncesi çok gereksiz bir durum aklını başına al kuzum😀😉
Olmaz olaydı yaa niye veremiyorum ben 😫😭
Dün gece de bn öyle hissediyordum çok kötü dimi
Tebriklerrr kuzum harikasın😆
kulaklarımda cınlamadı ama :))Hoş geldin canım.Daha bir kaç gün önce anmıştım adını Eda evlendi unuttu bizi diye. Bizde durumlar biraz kötü. Takım olarak iyi durumda değiliz ama en kısa zamanda düzeleceğimize inanıyorum. Asıl havadisler sende. Nasıl gidiyor evlilik ve yeni hayatın
hamdolsun yaa nasıl olayım alışmaya çalışıyorum onun dışında bi sorun yok :)ooooooo kimleri goruyoruzzzz :) çiçeği burnunda taze gelinnnn :)
iyiyiz bizzz sen nasılsınnn ?? aklımız sendeydi
hoşbuldum gönülüm iyiyim sen nasılsın ne güzel kilo vermişsin :)Edacım hoş geldin. Özledim seni :)
evli olmak ve olmamak arasında suana kadar gördüğüm fark daha çok mutfakta zaman harcıyosun sorumlulugun artıyo bide sevdiğin adamla aynı evde uyanıyosun :)))hoşgeldin tatlımm :) biz iyiyiz asıl sen anlat evli olmak nasılmış?
tebrikler cnm bu hafta kilo veren herkese çok imrendim yaaa
sen de vermişsin ne güzel canım
hamdolsun yaa nasıl olayım alışmaya çalışıyorum onun dışında bi sorun yok :)
hoşbuldum gönülüm iyiyim sen nasılsın ne güzel kilo vermişsin :)
evli olmak ve olmamak arasında suana kadar gördüğüm fark daha çok mutfakta zaman harcıyosun sorumlulugun artıyo bide sevdiğin adamla aynı evde uyanıyosun :)))
Tebrik ederim canım. Gayet iyi bir sonuç. Bu hafta mutlaka vermen gerekliydi verdin. İnşallah devamını da bekliyoruz.selam kızlarrr..
geçen hafta 62.7
bu hafta 62.2
Ooooo Tuba süpersin.Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5
Fark 500 gr
Kilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.
Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?