Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlarrr..
ilk kg bildirimini ben ypayım oruçlu değilim.sabah tartıldım. reglim bugün bitiyo sanırsam. yarın bende oruç tutucm.
geçen hafta 62.7
bu hafta 62.2
-500 gr :) çok mutlu oldum ve şunu farkettim oruçlu olmayınca veriyorum. orucu ibadet olarak duşunmem gerekli..kg verme duşuncesi olduğunda ben başarısız oluyorum.kendi adıma soyluyorum tabi.kimisi çok guzel kg da veriyo. ama ben açlığa gelemiyorum. açken yemek yiyince çok yiyesim geliyo.ki bunyemde haklı yemek zorunda . o kadar saat aç kalıyoruz 18 saat dile kolay. oyleee işte sevindim ama uzun zamandan sonra yarım kg verdim :) aynennnn devammmm...guzel hissetmek için .. :)

Super canım, gayet iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım

benim de gözüm dönüyor ya

koşusturmaların içinde kilo veriliyor canım ya. hiç farkına bile varmıyorsun.

tebrik ederim canım.

Kızlar kilomda hiç oynama yok yine 64 üm umudumu önümüzdeki hafta için saklıyorum artık 😔

Allah kolaylık versin canım
Tatlım bu menü hiç olmamış yaa sucuk pilav bide patatess umarım bgn telafi edersin
Wuu burcuu evini hazır ediyorsun günden güne 😀 Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah☺️ Tatlıyı yemeye devam edersen amlamadan kilo alıverirsin ki bu da düğün öncesi çok gereksiz bir durum aklını başına al kuzum😀😉
Kızlar bakıyorum da gelen giden yok, bugun tartı gunu oruclular için, unutmayın :)

Olmaz olaydı yaa niye veremiyorum ben 😫😭
Dün gece de bn öyle hissediyordum çok kötü dimi

Tebriklerrr kuzum harikasın😆

Selamlaaaar :)
Ben geldimmm çok çok sevgili takım arkadaslarım :) nasılsınız keyifler nasıl :)

Hoş geldin canım. Daha bir kaç gün önce anmıştım adını Eda evlendi unuttu bizi diye. Bizde durumlar biraz kötü. Takım olarak iyi durumda değiliz ama en kısa zamanda düzeleceğimize inanıyorum. Asıl havadisler sende. Nasıl gidiyor evlilik ve yeni hayatın

Canlarım gelemedim dünden beri. Dün maalesef iftara 45 dk kala güzel orucum gitti. Bozmak zorunda kaldım. Hem tartı öncesi hem oruç gidince regl olmak üzdü bugün beni ama Allahtan gelince bir şey diyemiyorsun. İnşallah yarın sabah tartılacağım. Umarım regl in şişkinliği tartıyı kötü etkilemez.

Geçmişi okuyamadım. Birazdan bakacağım inşallah. Dün akşam çok erken vakitte uyudum, gelemedim. Bugün iş yerinde bakayım dedim. Açtım alıntı yaptım ama işler birden çoğalınca öyle açık kaldı sayfa. Hatta kapatmayı bile unuttum umarım birileri okumamıştır.

Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5

Fark 500 gr

Selamlaaaar :)
Ben geldimmm çok çok sevgili takım arkadaslarım :) nasılsınız keyifler nasıl :)
hoşgeldin tatlımm :) biz iyiyiz asıl sen anlat evli olmak nasılmış?
Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5

Fark 500 gr

tebrikler cnm bu hafta kilo veren herkese çok imrendim yaaa
Kilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.

Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:
sen de vermişsin ne güzel canım

Canım kolay gelsin. Az kaldı tabi düğününe:) ayy cok heyecanlıı

Allah yardımcın olsun canım

benim de gözüm dönüyor ya

koşusturmaların içinde kilo veriliyor canım ya. hiç farkına bile varmıyorsun.

tebrik ederim canım.

Canim valla hayvan gibi yiyorum ama yine kosusturmadan veruyorum sanirim bakalim nolck boyle suan ne almaliyim ne vrmeliyim bu iyi yarin perde bakmaya gitcm.kizlr optum hepinizi

menümü paylaşayım

sahur
1 dilimden az fazla kızarmış tb
salata, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, azcık tereyağı ve salça vee çay

iftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 4 zeytin
5 adet kürdan kebabı
cacık

kulaklarımda cınlamadı ama :))
Unutmak degil ebrucum bi curcunanın içine düştüm.bütün iznimi temizlik yaparak gecirdim evi sil baştan degiştirdim..durumlar karışıktı yani e ramazanda olunca ben iptal tabii biraz biraz düzen oturttum bakalım.evliliğe pek alıştım sayılmaz ilk hafta aglamakTan içim çıktı benim burda ne işim var diye :)) şimdi idare eder işte :) işin güzel yanı dikkat etmiyorum ama kilo vermişim düğünden bi hafta önce 76.900 idim bugün 75.500 çıktım :))

ooooooo kimleri goruyoruzzzz :) çiçeği burnunda taze gelinnnn :)
iyiyiz bizzz sen nasılsınnn ?? aklımız sendeydi
hamdolsun yaa nasıl olayım alışmaya çalışıyorum onun dışında bi sorun yok :)

Edacım hoş geldin. Özledim seni :)
hoşbuldum gönülüm iyiyim sen nasılsın ne güzel kilo vermişsin :)

hoşgeldin tatlımm :) biz iyiyiz asıl sen anlat evli olmak nasılmış?

tebrikler cnm bu hafta kilo veren herkese çok imrendim yaaa

sen de vermişsin ne güzel canım
evli olmak ve olmamak arasında suana kadar gördüğüm fark daha çok mutfakta zaman harcıyosun sorumlulugun artıyo bide sevdiğin adamla aynı evde uyanıyosun :)))

En son dediğini duyunca evlenesim geldi şimdi 😆 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Cumanın ilk günaydını benden gelsin kızlar umarım bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişizdir.

Ben henüz tartılmadım.

Bakalım yarışmayı kim kazanacak Tuba mı, ben mi, Beste mi

Tebrik ederim canım. Gayet iyi bir sonuç. Bu hafta mutlaka vermen gerekliydi verdin. İnşallah devamını da bekliyoruz.

Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5

Fark 500 gr

Ooooo Tuba süpersin. Umarım bende en az senin kadar vermişimdir Bide iki haftadır kilo veriyorsun farkındasın dimi

Kilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.

Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:

Seni de tebrik ederim Gönül' cüm 78 leri görsen daha iyi olacaktı senin için ama haftaya garantiledin artık 78 leri. Bayram için hedefin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…