Slm canlarım
Üzgünüm ve sizlerden özür dileyerek bildirimimi yapıyorum. Keşke daha dikkatli olsaydım ama maalesef bu hafta sonucum çok kötü. Hiç bir bahaneye sığınmak istemiyorum ama acayip şekilde şişkinliğim var. Özellikle göbek bölgemde. Sün 3-4 gündür de kabızlığım vardı tuvalete çıkamıyordum. Aksilik yaaa iftardan sonra çıktım tuvalete. Doğal olarak tartıyı kötü olarak etkiledi bu durum. Ayrıca bu hafta oruç olmadığım için yediklerime çok dikkat edemedim. Zamansız ve sağlıksız beslendim. Sonucunu da tartıda şamar yemiş gibi oldum.
Geçen hafta : 64.6
Bu hafta : 65.5
Fark :+ 0.9
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum çünkü dün tartıda 67 yi gördüm. O kadar şişim yani. Bugün 65,5 süper bir sonuç düne göre. Neden böyle şişiyorum bilmiyorum ama regl döneminin sonunda oluyor. Normali başında olması ama nedense bende tam tersi. Son 3-4 aydır böyle. Ayrıca haftaya bildirim yapmıyoruz büyük ihtimal. Bayramdan sonraki hafta sonuçlar ikiye bölünecek. Yani bayramda kendimizi bırakmamak lazım.Kötü olmus ebru yaa, ama şişlinliğin haftaya inmiş olacagı için haftaya daha iyi bir sonuc gelicektir senden, aa bu arada bayramda bildirim yapcakmıyız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah Ebrucumm yaa böyle olmamalıydı biliyorsun.. Tamam kabızlığın şişkinliğin vs olabilir ama yediklerine de dikkat etmemişsin sana hiç yakışmadı
Evet yaa benim de hep aklımda birden bire yok oldu... Umarım iyidir ve en kısa sürede gelirKızlar yaaa Emine yok kaç gündür. Umarım önemli bişeyler yoktur. :44:
Sınavının güzel geçmesine sevindim. İnşallah bütün sınavların güzel geçer canım.
Beste' cim harika bir sonuç canım. Kocaman tebrik ediyorum seni. Bu haftanın galibi belli oldu. Bu arada senin verdiğin 1 kilo ile benim aldığım 0,9 kilo aramızdaki farkı çok açtı. Tam 2,5 kg
Tebrikler Tuba' cım. Hiç yoktan iyidir.
İnşallah canım umarım önemli bir sorun yoktur. Yarın bildirim günü umarım bir şekilde ulaşır bize.Evet yaa benim de hep aklımda birden bire yok oldu... Umarım iyidir ve en kısa sürede gelir
Saol canımcımm💕💕 ben de çok mutlu oldum umarım haftaya sen de bomba gibi gelirsin farkı kapatırsınn bunu yapmalısın zaten
İnşallah canım umarım önemli bir sorun yoktur. Yarın bildirim günü umarım bir şekilde ulaşır bize.
Bu cumartesi yola çıkıyoruz inşallah. İki hafta İzmir' deyiz. Orda mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışacağım. Hatta kendimi bırakmamak adına o kadar eşyanın içine birde tartı ekleyeceğim ki bildirim yapabileyim. İzmir de kilo vereceğime inanıyorum ama arada bir de kaçamaklar olacak. Umarım en güzel şekilde değerlendiririm bu tatili. Çünkü bol bol deniz olacak, bol bol gezme olacak.
İzmir demişken Nazmiye de yok kaç gündür. Noldu bunlara yaaa. Giden gelmiyor. Burası Muş gibi oldu
Hoşgeldin Hilal' cim.Geç bile kaldın izinden dönmekle. Umarım kilo almamışsındır.
Süpersin Beste. Maşallah sana.Kızlaaar bu akşam leslie ile 3 mil yaptım üstüne bel ve bacak çalıştım çok mutluyum hu huu 😃💪❤️❤️
Evet biraz ucunu bırakınca dediğin gibi oluyor. İnşallah sen beni yakalarsın yoksa sonumuz kötü olurEbru bence de dikkt et yoksa beni yakalicaksın yakında, ama demiştim daha önce de, benim seni yakalamam lazım, senin beni değil:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erişte ve pilav sakıncalı. Onların dışında gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun canımBugün kimse menü de paylaşmamış ilk ben olayım bari 😃
Sahur
4 kaşık erişte
1 dilim kızarmış tb
Salata 1,5 kk peynir, salça ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
2 fırın tavuk baget
3 kaşık pilav ( bol tarçınlı yaptım) 😃
Kavunn
İyiyiz Özlem' cim sen nasılsın? Uğramıyorsun ne zamandır? Sende durumlar nasıl? Takım kötü durumda. Maalesef bu hafta ben de kilo aldım vermek yerine. Ama haftaya düzelteceğim inşallah.Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisiniZdir ve kimse kilo almamistir?
Hoşbulduk canımNe yazık ki 1 kiloya yakın aldım :26: Ama bu aydan itibaren tekrar vereceğim inş yine sizlerle birlikte
İyiyiz Özlem' cim sen nasılsın? Uğramıyorsun ne zamandır? Sende durumlar nasıl? Takım kötü durumda. Maalesef bu hafta ben de kilo aldım vermek yerine. Ama haftaya düzelteceğim inşallah.
Kimsecikler kalmamis takimda..*** 13. TAKIM 371. ETAP ***
jessie_j(62.2/62.2/0/%0) Bildirim yapmadı.
LAydLiNe (64.6/65.5/-0.9/%-1.39)
mavera87(67.5/67.3/0.2/%0.30)
13.TAKIM ORTALAMASI : % -0.36
Kilo almamış olman üstüne kilo vermiş olman beni çok sevindirdi. Çünkü son dönemlerde çok zor kilo verebiliyordun. İşlerini halletmiş olmana da ayrıca sevindim. Umarım yeni evin içine sinmiştir. Artık seni daha sık göreceğiz o zaman buralarda.Izne ayrildigim kilodan 1 ile 1,5 kilo arasi eksideyim Ebru'cugum.
Esim izne ayrildi,Tasinmayla ugrastik cnm.sadece ilk 1 hafta oruc tutabildim.
ishal oldum,tasinma isi,eksikler,kosusturmaca derken tek basima birde ufaklik var tabi bir baktim bu zaman olmus.:-/
Cok sukur rahatladik.
internet paketimde bugun yenilenince kendimi burada buldum.
Kimsecikler kalmamis takimda..
Kilo almamış olman üstüne kilo vermiş olman beni çok sevindirdi. Çünkü son dönemlerde çok zor kilo verebiliyordun. İşlerini halletmiş olmana da ayrıca sevindim. Umarım yeni evin içine sinmiştir. Artık seni daha sık göreceğiz o zaman buralarda.
Aynen canım yaaaa. Dedim yaa çok kötü durumdayız diye.
Normalde kabizlik sorunum olurdu ortalama 2 haftadir ishal sorunum var Ebru'cum.
Ne yersem afedersiniz kendimi wc'de buluyorum.:-/
Bazen sayamiyorum bile kac defa girdigimi.:-/
Insallah cnm..
Merkezden biraz uzak diye tereddutlerim vardi ama oturduktan sonra rahatladim.
Ama sahilimden uzaklastim.
Artik sahilde bebek arabasiyla yuruyuslerim olmayacak gibi
Kimsecikler kalmamis takimda..
Izne ayrildigim kilodan 1 ile 1,5 kilo arasi eksideyim Ebru'cugum.
Esim izne ayrildi,Tasinmayla ugrastik cnm.sadece ilk 1 hafta oruc tutabildim.
ishal oldum,tasinma isi,eksikler,kosusturmaca derken tek basima birde ufaklik var tabi bir baktim bu zaman olmus.:-/
Cok sukur rahatladik.
internet paketimde bugun yenilenince kendimi burada buldum.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisiniZdir ve kimse kilo almamistir?
Sagol Nazmiye'cigim..Özlem cim hoşgeldin sende baya yoğunmuşsun neyse ki taşınma işiniz bitmiş yeni eviniz hayırlı olsun. malesef takım olarak berbat durumdayız ama toparlayacagız biliyorum. şahsım adına iki gün sonra başlıyorum tekrar. sağlık durumun olarak da geçmiş olsun canım ya. uzun süre devam ediyorsa bi doktora görün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?