Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol Nazmiye'cigim..
Bakim devam ederse dr.a gorunurum.:-/
Insallah herkes cok guzel kilolar verir.
Sen iyi gidiyordun aslinda..:-/

evet canım çok iyi gidiyordu hem de kendimi saldım ramazan gelince malesef. iftarda gözüm dönüyor resmen neyse ki iki gün kaldı

evet canım çok iyi gidiyordu hem de kendimi saldım ramazan gelince malesef. iftarda gözüm dönüyor resmen neyse ki iki gün kaldı
Cnm tabi sen daha iyi bilirsin ama bence buraya ilk basladigin zamanlar gibi kendini cok cok sıkmasan daha iyi olur sanki.:)

Son düzenleme:
Kizlar selam anca gelebildim diyebilirim evle ugrasiyorum mobilya beyaz esya filan bitti artik mutfak esyalari filan kaldi oda bayramdan sonra ins. Bayramin 2..gunu memlekete gidiyoruz kuzenimin dugunu var ins. Donuste buradayim bu arada 60 kiloyum tam 200 gr vermisim kendinize iyi bakin arada ugrayacagim

Herkese selamlar
Bende aralarda uğrayabiliyorum ama inanın hep aklımda burası menülere ara verdim gene kızıyorum kdndime
Ramazan hepimizi vurdu
Bayramdan sonra herkes telafii eder aldıklarını kızlar inşallah

Insallah cnm..
Merkezden biraz uzak diye tereddutlerim vardi ama oturduktan sonra rahatladim.
Ama sahilimden uzaklastim.
Artik sahilde bebek arabasiyla yuruyuslerim olmayacak gibi
En kötü tarafı sahilden uzaklaşman olmuş ama sonuçta çalışmayan bir insansın. Günün bir çok vaktinde yürüme şansın var. Eminim sen yine en iyi şekilde değerlendirirsin bu durumu. Bir defa gelmiştim ben sizin oralara. Devlet hastanesine gitmiştim. Sahilde de balık yemiştik. Çok hoşuma gitmişti senin memleket. Sanırım sen hastane taraflarında bir yerlere geçtin. Doğru mudur? Ama dediğim gibi önemli olan evi beğenmen. Uzaklığı bir şekilde halledersin.

Normalde kabizlik sorunum olurdu ortalama 2 haftadir ishal sorunum var Ebru'cum.
Ne yersem afedersiniz kendimi wc'de buluyorum.:-/
Bazen sayamiyorum bile kac defa girdigimi.:-/
İshal kabızlıktan daha iyidir bence. Bol bol su iç ki ishalle kaybettiğin suyu vücudunda yerine koyabilesin. İshal olunca çok güzel kilo veriliyor.

Hoş geldin canım seni de merak etmiştik. İyi olmana sevindim. Yoğunluğun bir şekilde geçer. Sen olduğun anın tadını çıkartmaya bak. İstanbul a gitmene üzüldüm sanırım görüşemeyeceğiz. Biz yarın akşam yola çıkıyoruz inşallah. Siz ne zaman gidiyorsunuz İstanbul' a?

En büyük kısmı halletmişsin zaten canım. İnşallah her şey istediğin gibi oluyordur. Mutfak eşyaları kolay halledersin sen hemen. Kilonu korumanda çok iyi. Tatilden sonra görüşürüz o zaman sana iyi eğlenceler

Herkese selamlar
Bende aralarda uğrayabiliyorum ama inanın hep aklımda burası menülere ara verdim gene kızıyorum kdndime
Ramazan hepimizi vurdu

Hoş geldin Zeynep' cim Umarım dediğin gibi olur bayramdan sonra toparlarız.

Kızlar inşallah bizde yarın akşam yola çıkıyoruz. Şimdiden hazırlıklara başladım. En sinir olduğum şey valiz hazırlamak. Ama uzak yere gidince mecbur kalıyorsun. Ara ara uğramaya çalışırım. Çünkü yapmam gereken yine çok iş var.

tabi tabi ben usenmen aslinsa spor olsun diye arabayla 5 dk suren annemlerin yanina yuruyerek 45 dk- 60 dakikada bir cok kez gitmisimdir hatta geri donuste bile yururdum bazen.

2 tane devlet hastanesi var sen hangisine gitmistin cnm?

Haklisin cok yememe ragmen kilo almadim.

Kolay gelsin Ebru'cum iyi tatiller..

Son düzenleme:
e
ebrucum inan korumak için hiç birşey yapmıyorum sahurda börekler iftarda kocaman dillim tatlılar ama kendinden gidiyo sanırım stresten

Teşekkürler canım valizlerin yarısını hallettim sayılır. İki tane olduğunu bilmiyorum yukarda biryerlerdeydi. Yani sahilden uzaktı. Küçük küçük yolları olan mahallelerden geçmiştik. Devlet hastanesiydi. Hatta tayin yaptırabilir miyim diye uğramıştık. Tepe gibi bir yerdeydi. Adını yazmayayım burda.

e
ebrucum inan korumak için hiç birşey yapmıyorum sahurda börekler iftarda kocaman dillim tatlılar ama kendinden gidiyo sanırım stresten

Biliyorum canım zaten ondan söyledim. Ecem' i hatırlamıyor musun düğün hazırlıkları sırasında nasıl zayıflamıştı. Aslında gelinlikte sorun çıkmayacak olsa sen hedefe bile yaklaşırsın bu dönemde.

selam kızlar ben geldimm Ebruyla Burcu da burdaymış :)) napıyosunuz??

Hoş geldin canım Ben hazırlık yapıyorum yarın akşam için. İnşallah yola çıkıyoruz. Hatta yarın iftara da hazırlık yapmam gerekiyor. Çünkü tren saatiyle iftar saati aynı. Tam yola çıkmış olacağız ki ezan okunacak. Bu arada trenle gideceğiz İzmir e . Çok eğlenceli oluyor.

menümü paylaşayım

sahur
4 kaşık erişte
1 dilim kızarmış tb
salata, 1 kk peynir, 2 zeytin az tereyağı salça ve çay

iftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase barbunya
1 kepçe tavuklu pilav
avuç içi kdr pide
karpuzzzzz

türk kahvesi yanında 3 mini bayram çikolatası

biliyorum bu akşam abarttım kızlar bu yüzden leslie ile 20 dk yürüdüm birazdan da bulaşık yıkıcam bol suyu da ihmal etmiyorum tabi

hoşbuldum canım aa ne güzelll değişik yerler gezmek görmek çok güzel hele de izmir gitmek hiç kısmet olmadı ama çook güzel olduğunu duyuyorum hep umarım yolculuğunuz da iyi geçer çok eğlenirsiniz :))

anlıyorum canımcım uğrayamaman normal, işlerin çoğunu halletmişsin sevindim canım...arada uğra gözlerimiz arıyor seni
Herkese selamlar
Ramazan hepimizi vurdu
selam Zeynepçim hoşgeldin...daha sık gel ve menülerine şimdiden dikkat et inş bayramdan sonra hepimiz daha hızlı kilo veririz ama bayram ve tatlılar beni korkutmuyor değil...
ekside olmana sevindim cnm
Nazmiye sen nerelerdesin yahuuu cok merak ettik seni...yoğunluk olur ama keşke kilona yansımasaydı..neyse hayatını bi düzene koy bak ne güzel gezmeye de gidiyormuşsun kilonu da toparlarsın inş
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisiniZdir ve kimse kilo almamistir?
selam tatlım nasılsın?? ben de 65 lanetini kırıp 63e inmeyi başardım çoooook şükürrr

saol kuzucumm :)) erişte sahur da iyi gidiyor da pilav bitti neyse ki

Bayramdan sonra bence daha rahar oluruz düzenli beslenme birde kilo vermek için olmassa olmaz düzenli uyumak adlında benim şu anki uyku düzenim allak pullak inşsllah ramazandan donra düzen oturunca menüler düzenlenince hepimiz eksileri görücaz

Azıcık fazla olmuş ama sende bunu fark edince sporunu yspmışsın zaten süper cznım
Bizde her akşam yürüyüşe çıkıyorduk bu akşam çıķmadık çok rahatsız oldum

Ebrucum iyi yolculuklar tren yolculuğu çok güzel bir sefer binmiştim çok eğlenceli
izmirin içine hiç gitmrdim bende merak ediyorum çeşmeye gitmiştik bir kere bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…