Sagol Nazmiye'cigim..
Bakim devam ederse dr.a gorunurum.:-/
Insallah herkes cok guzel kilolar verir.
Sen iyi gidiyordun aslinda..:-/
Cnm tabi sen daha iyi bilirsin ama bence buraya ilk basladigin zamanlar gibi kendini cok cok sıkmasan daha iyi olur sanki.:)evet canım çok iyi gidiyordu hem de kendimi saldım ramazan gelince malesef. iftarda gözüm dönüyor resmenneyse ki iki gün kaldı
Cnm tabi sen daha iyi bilirsin ama bence buraya ilk basladigin zamanlar gibi kendini cok cok sıkmasan daha iyi olur sanki.:)
En kötü tarafı sahilden uzaklaşman olmuş ama sonuçta çalışmayan bir insansın. Günün bir çok vaktinde yürüme şansın var. Eminim sen yine en iyi şekilde değerlendirirsin bu durumu. Bir defa gelmiştim ben sizin oralara. Devlet hastanesine gitmiştim. Sahilde de balık yemiştik. Çok hoşuma gitmişti senin memleket. Sanırım sen hastane taraflarında bir yerlere geçtin. Doğru mudur? Ama dediğim gibi önemli olan evi beğenmen. Uzaklığı bir şekilde halledersin.Insallah cnm..
Merkezden biraz uzak diye tereddutlerim vardi ama oturduktan sonra rahatladim.
Ama sahilimden uzaklastim.
Artik sahilde bebek arabasiyla yuruyuslerim olmayacak gibi
İshal kabızlıktan daha iyidir bence. Bol bol su iç ki ishalle kaybettiğin suyu vücudunda yerine koyabilesin. İshal olunca çok güzel kilo veriliyor.Normalde kabizlik sorunum olurdu ortalama 2 haftadir ishal sorunum var Ebru'cum.
Ne yersem afedersiniz kendimi wc'de buluyorum.:-/
Bazen sayamiyorum bile kac defa girdigimi.:-/
Hoş geldin canım seni de merak etmiştik. İyi olmana sevindim. Yoğunluğun bir şekilde geçer. Sen olduğun anın tadını çıkartmaya bak. İstanbul a gitmene üzüldüm sanırım görüşemeyeceğiz. Biz yarın akşam yola çıkıyoruz inşallah. Siz ne zaman gidiyorsunuz İstanbul' a?slm kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi. kaç gündür gelemiyordum. hayatımda gereksiz bir yoğunluk var. hayalet gibi dolaşıyorum ortalıklarda. dinlenmek istiyorum biraz olsun. ramazan beni çok vurdu. kilo da aldım nerdeyse seksene dayandımne uyku ne düzen hak getire. son iki gün dayan nazmiye diyorum. güzel yanı ise eşimle birlikte istanbula gideceğiz iki hafta ordayız. iş yerinde işler çok yoğun olmadıgı için sırayla herkez izne cıkıyor. bana yaradı bu durum
En büyük kısmı halletmişsin zaten canım. İnşallah her şey istediğin gibi oluyordur. Mutfak eşyaları kolay halledersin sen hemen. Kilonu korumanda çok iyi. Tatilden sonra görüşürüz o zaman sana iyi eğlencelerKizlar selam anca gelebildim diyebilirim evle ugrasiyorum mobilya beyaz esya filan bitti artik mutfak esyalari filan kaldi oda bayramdan sonra ins. Bayramin 2..gunu memlekete gidiyoruz kuzenimin dugunu var ins. Donuste buradayim bu arada 60 kiloyum tam 200 gr vermisim kendinize iyi bakin arada ugrayacagim
Herkese selamlar
Bende aralarda uğrayabiliyorum ama inanın hep aklımda burası menülere ara verdim gene kızıyorum kdndime
Ramazan hepimizi vurdu
Bayramdan sonra herkes telafii eder aldıklarını kızlar inşallah
tabi tabi ben usenmen aslinsa spor olsun diye arabayla 5 dk suren annemlerin yanina yuruyerek 45 dk- 60 dakikada bir cok kez gitmisimdir hatta geri donuste bile yururdum bazen.En kötü tarafı sahilden uzaklaşman olmuş ama sonuçta çalışmayan bir insansın. Günün bir çok vaktinde yürüme şansın var. Eminim sen yine en iyi şekilde değerlendirirsin bu durumu. Bir defa gelmiştim ben sizin oralara. Devlet hastanesine gitmiştim. Sahilde de balık yemiştik. Çok hoşuma gitmişti senin memleket. Sanırım sen hastane taraflarında bir yerlere geçtin. Doğru mudur? Ama dediğim gibi önemli olan evi beğenmen. Uzaklığı bir şekilde halledersin.
İshal kabızlıktan daha iyidir bence. Bol bol su iç ki ishalle kaybettiğin suyu vücudunda yerine koyabilesin. İshal olunca çok güzel kilo veriliyor.
Kızlar inşallah bizde yarın akşam yola çıkıyoruz. Şimdiden hazırlıklara başladım. En sinir olduğum şey valiz hazırlamak. Ama uzak yere gidince mecbur kalıyorsun. Ara ara uğramaya çalışırım. Çünkü yapmam gereken yine çok iş var.
eEn kötü tarafı sahilden uzaklaşman olmuş ama sonuçta çalışmayan bir insansın. Günün bir çok vaktinde yürüme şansın var. Eminim sen yine en iyi şekilde değerlendirirsin bu durumu. Bir defa gelmiştim ben sizin oralara. Devlet hastanesine gitmiştim. Sahilde de balık yemiştik. Çok hoşuma gitmişti senin memleket. Sanırım sen hastane taraflarında bir yerlere geçtin. Doğru mudur? Ama dediğim gibi önemli olan evi beğenmen. Uzaklığı bir şekilde halledersin.
İshal kabızlıktan daha iyidir bence. Bol bol su iç ki ishalle kaybettiğin suyu vücudunda yerine koyabilesin. İshal olunca çok güzel kilo veriliyor.
Hoş geldin canım seni de merak etmiştik. İyi olmana sevindim. Yoğunluğun bir şekilde geçer. Sen olduğun anın tadını çıkartmaya bak. İstanbul a gitmene üzüldüm sanırım görüşemeyeceğiz. Biz yarın akşam yola çıkıyoruz inşallah. Siz ne zaman gidiyorsunuz İstanbul' a?
En büyük kısmı halletmişsin zaten canım. İnşallah her şey istediğin gibi oluyordur. Mutfak eşyaları kolay halledersin sen hemen. Kilonu korumanda çok iyi. Tatilden sonra görüşürüz o zaman sana iyi eğlenceler
Hoş geldin Zeynep' cimUmarım dediğin gibi olur bayramdan sonra toparlarız.
Teşekkürler canım valizlerin yarısını hallettim sayılır. İki tane olduğunu bilmiyorum yukarda biryerlerdeydi. Yani sahilden uzaktı. Küçük küçük yolları olan mahallelerden geçmiştik. Devlet hastanesiydi. Hatta tayin yaptırabilir miyim diye uğramıştık. Tepe gibi bir yerdeydi. Adını yazmayayım burda.tabi tabi ben usenmen aslinsa spor olsun diye arabayla 5 dk suren annemlerin yanina yuruyerek 45 dk- 60 dakikada bir cok kez gitmisimdir hatta geri donuste bile yururdum bazen.
2 tane devlet hastanesi var sen hangisine gitmistin cnm?
Haklisin cok yememe ragmen kilo almadim.
Kolay gelsin Ebru'cum iyi tatiller..
e
ebrucum inan korumak için hiç birşey yapmıyorum sahurda börekler iftarda kocaman dillim tatlılar ama kendinden gidiyo sanırım stresten
selam kızlar ben geldimm Ebruyla Burcu da burdaymış :)) napıyosunuz??
Hoş geldin canımBen hazırlık yapıyorum yarın akşam için. İnşallah yola çıkıyoruz. Hatta yarın iftara da hazırlık yapmam gerekiyor. Çünkü tren saatiyle iftar saati aynı. Tam yola çıkmış olacağız ki ezan okunacak. Bu arada trenle gideceğiz İzmir e . Çok eğlenceli oluyor.
anlıyorum canımcım uğrayamaman normal, işlerin çoğunu halletmişsin sevindim canım...arada uğra gözlerimiz arıyor seniKizlar selam anca gelebildim diyebilirim evle ugrasiyorum mobilya beyaz esya filan bitti artik mutfak esyalari filan kaldi oda bayramdan sonra ins. Bayramin 2..gunu memlekete gidiyoruz kuzenimin dugunu var ins. Donuste buradayim bu arada 60 kiloyum tam 200 gr vermisim kendinize iyi bakin arada ugrayacagim
selam Zeynepçim hoşgeldin...daha sık gel ve menülerine şimdiden dikkat et inş bayramdan sonra hepimiz daha hızlı kilo veririz ama bayram ve tatlılar beni korkutmuyor değil...Herkese selamlar
Bende aralarda uğrayabiliyorum ama inanın hep aklımda burası menülere ara verdim gene kızıyorum kdndime
Ramazan hepimizi vurdu
Bayramdan sonra herkes telafii eder aldıklarını kızlar inşallah
ekside olmana sevindim cnmIzne ayrildigim kilodan 1 ile 1,5 kilo arasi eksideyim Ebru'cugum.
Esim izne ayrildi,Tasinmayla ugrastik cnm.sadece ilk 1 hafta oruc tutabildim.
ishal oldum,tasinma isi,eksikler,kosusturmaca derken tek basima birde ufaklik var tabi bir baktim bu zaman olmus.:-/
Cok sukur rahatladik.
internet paketimde bugun yenilenince kendimi burada buldum.
Nazmiye sen nerelerdesin yahuuu cok merak ettik seni...yoğunluk olur ama keşke kilona yansımasaydı..neyse hayatını bi düzene koy bak ne güzel gezmeye de gidiyormuşsun kilonu da toparlarsın inşslm kızlar nasılsınız bakalım özledim hepinizi. kaç gündür gelemiyordum. hayatımda gereksiz bir yoğunluk var. hayalet gibi dolaşıyorum ortalıklarda. dinlenmek istiyorum biraz olsun. ramazan beni çok vurdu. kilo da aldım nerdeyse seksene dayandımne uyku ne düzen hak getire. son iki gün dayan nazmiye diyorum. güzel yanı ise eşimle birlikte istanbula gideceğiz iki hafta ordayız. iş yerinde işler çok yoğun olmadıgı için sırayla herkez izne cıkıyor. bana yaradı bu durum
selam tatlım nasılsın?? ben de 65 lanetini kırıp 63e inmeyi başardım çoooook şükürrrGunaydin kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisiniZdir ve kimse kilo almamistir?
Süpersin Beste. Maşallah sana.Bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.
Evet biraz ucunu bırakınca dediğin gibi oluyor. İnşallah sen beni yakalarsın yoksa sonumuz kötü olur
Erişte ve pilav sakıncalı. Onların dışında gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun canım
İyiyiz Özlem' cim sen nasılsın? Uğramıyorsun ne zamandır? Sende durumlar nasıl? Takım kötü durumda. Maalesef bu hafta ben de kilo aldım vermek yerine. Ama haftaya düzelteceğim inşallah.
Neyse ki çok fazla almamışsın. Biran önce halledeceğine inanıyorum. Ama daha fazla geç kalma çünkü almak vermekten çok daha kolay.
anlıyorum canımcım uğrayamaman normal, işlerin çoğunu halletmişsin sevindim canım...arada uğra gözlerimiz arıyor seni
selam Zeynepçim hoşgeldin...daha sık gel ve menülerine şimdiden dikkat et inş bayramdan sonra hepimiz daha hızlı kilo veririz ama bayram ve tatlılar beni korkutmuyor değil...
ekside olmana sevindim cnm
Nazmiye sen nerelerdesin yahuuu cok merak ettik seni...yoğunluk olur ama keşke kilona yansımasaydı..neyse hayatını bi düzene koy bak ne güzel gezmeye de gidiyormuşsun kilonu da toparlarsın inş
selam tatlım nasılsın?? ben de 65 lanetini kırıp 63e inmeyi başardım çoooook şükürrr
saol kuzucumm :)) erişte sahur da iyi gidiyor da pilav bitti neyse ki
menümü paylaşayım
sahur
4 kaşık erişte
1 dilim kızarmış tb
salata, 1 kk peynir, 2 zeytin az tereyağı salça ve çay
iftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase barbunya
1 kepçe tavuklu pilav
avuç içi kdr pide
karpuzzzzz
türk kahvesi yanında 3 mini bayram çikolatası
biliyorum bu akşam abarttım kızlar bu yüzden leslie ile 20 dk yürüdüm birazdan da bulaşık yıkıcam bol suyu da ihmal etmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?