Bayramınız kutlu olsun. En kısa zamanda kavuşmak üzere.
Kızlar bayramınız mubarek olsun, suan istanbul yolundayız, ankaradan dönüyoruz.. Korktugum kadar kötü değildi şimdiye kadar, şimdiden sonra da dilkat etmeye calısıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bayramınız mübarek olsun
sağolun kızlar sizin de bayramınız mübarek olsun biz de dün gece eve döndük çok şükür ananemlerde kaldık bir gece ev baklavası yapmış her zamanki gibi cazibesine dayanamayıp az kaçırdım ama neyse ki artık evdeyim bugün hafif beslenerek dengelemeye çalışacağım
Ahh o baklavalar mahvetti bizi
Bende bugün dikkat etmeye başladım
Bayramınız kutlu olsun kızlar
Bayram bitti ben daha yeni kutluyorum bayramınızı ama ne yapayım bayramı çalışarak geçiriyorum
Sorma canım yaa insan hayır diyemiyor ne yazık kiii ben de dün evdeyim demiştim ama beklediğim gibi olmadı 3 yere gittim ve malesef karnımı baklavalarla doyurdum ve bir yerde de baya sarma yedim çok üzgünüm ama artık bugün miladım olmak zorunda ... Herkes evlerine döndüyse biran önce toplanıp motive olmaya başlasak ne güzel olurr
Menümü paylaşıyorum artık bugün
Sabah
Aç karna su
1,5 dilim kızarmış tb
Yarım dilim susamlı çörek
Salata 1 kk peynir a tereyağı salça ve çay
14:00
1 porsiyon sütlü irmik
16:00
Sade soda
Melengiç kahvesi
19:00
1 tabak bamya
Akşam biraz erik ve şeftali yerim belki bol su içiyorum
tabi ki canım nerden başlasak be kadar versek bizim için kar...süpersin Zeynep onları yememen çok iyi olmuşBen dün başladım milada
Kilom yüksek başladım ama 1 yıl süre içinde ki hedefim 30 kilo
30 veremesem de bu rakama yaklaşmak istiyorum bu akşam herkes dondurma yedi çekirdek çitledi ben sadece çay içtim
doğru diyorsun canım bayramda yediklerimizi düşününce iyi sayılırMenün fena değil canım
Bayram sonrası için iyi bir menü
Buğunkü menüm
Sabah: ( 11:00 )
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
ARA: 1 turk kahvesi
Akşam : (18:00)
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
Yoğurt ve söğüş domates
Ara : ( 22:00)
4-5 dilim karpuz
40 dk yürüyüş
2 litre su
Selam canlarımBayram bitti ama gördüğüm kadarıyla gelen giden kimse yok. Artık toparlama zamanı
Selam cnm hep aynı durumdayız artık toparlanma vaktiSelam hanımlar
Bugunden itibaren bayramı telafi etmem lazım, baklava çikolata( yedim valla
Günaydın kızlar
Haftaya takıma dönmeyi düşünüyorum inşallah. İzne ayrıldığımdan beri 1 kilo almışım :26: bu hafta o 1 kiloyu verip herşeye sıfırdan başlarsam çok iyi olacak
Selam canlarımBayram bitti ama gördüğüm kadarıyla gelen giden kimse yok. Artık toparlama zamanı
tabi ki canım nerden başlasak be kadar versek bizim için kar...süpersin Zeynep onları yememen çok iyi olmuş
doğru diyorsun canım bayramda yediklerimizi düşününce iyi sayılır
menün çok güzel canım emin adımlarla ilerliyorsun maşallah[/QUOTE
teşekür ederim canım
azimliyim bu sefer
Selam hanımlar
canım inşallah en kısa sürede telafi ederiz
Kızlar önümde şu kiloların bir kısmından acilen kurtulmam için 1 ayım var ve bugün spora başlamaya karar verdim evimize çok yakın bfit şubesi var bugün deneme dersine gidicem bakalım umarım fayda görürüm
Canım süper olur
Imkanın varsa deģerlendir
Benim çocuklarla vaktim olmuyor ancak evde yürüyüş bandında yürüyorum yada akşamları eşimle 40-50 dakika yürüyoruz
Teşekkürler canım. Yoğun günler geçiriyorum. İzmir'in tadını çıkartmaya çalışıyorum. Bugün tekneyle açıldık balık tutmak için hem çok eğlenceliydi hem de çok yorucu. Havalar çok sıcak. Kötü olan yediklerime dikkat etmemiş olmam ama bu günden itibaren diyete dönmem gerekiyor.hoşgeldin canımmm kesinlikle toparlanma zamanııı...napıyosun Ebrucum ne var ne yok
Ahhh Tuba ahhhh dayaklıksın dayaklık.Selam hanımlar
Hoş geldin canım tekrardan. Kilo almış olman hiç iyi değil. Listeye yeniden girebilmen için + kiloda olmaman lazım biliyorsun dimi?Günaydın kızlar
Haftaya takıma dönmeyi düşünüyorum inşallah. İzne ayrıldığımdan beri 1 kilo almışım :26: bu hafta o 1 kiloyu verip herşeye sıfırdan başlarsam çok iyi olacak
Şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka başla. Eminim çok faydasını göreceksin.Kızlar önümde şu kiloların bir kısmından acilen kurtulmam için 1 ayım var ve bugün spora başlamaya karar verdim evimize çok yakın bfit şubesi var bugün deneme dersine gidicem bakalım umarım fayda görürüm
İzmir çok güzel canım. Tatilde öyle. Ama diyeti devam ettirmek zor.hoşgeldin ebrucum
izmir nasıl güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?