Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar, anlaradayım, dün geldik, esimin akrabalarını ziyaret ediyoruz, regl oldum iki gun once, benim ramazanım gec basladı erken bitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah dediğin gibi olur canım
Azıcık fazla olmuş ama sende bunu fark edince sporunu yspmışsın zaten süper cznım
Bizde her akşam yürüyüşe çıkıyorduk bu akşam çıķmadık çok rahatsız oldum
aynen cnm biraz hareket iyi gidiyor iftardan sonra
Gunaydin kizlar..
günaydınnnn
Günaydın kızlar
sana da günaydınnn
Selam kızlar, anlaradayım, dün geldik, esimin akrabalarını ziyaret ediyoruz, regl oldum iki gun once, benim ramazanım gec basladı erken bitti

iyi bakalım cnm gez :)

Canım başından ve sonundan yiyince borç çok kalıyor artık kışa telafi edersin

Slm kızlarr neyse ki Zeynep uğramış en son kendi mesajımı görmedim ... Azonce avm den geldim bir kez daha kilonun soğuk tarafı buz gibi çarptı yüzüme😭 incecik bacaklı kotlu elbiseli kızları gördükçe, mağazalardaki indirimli ürünlerin bana yakışmadığı gerçeğini gördükçe kendime bir kez daha sinir oldum ve moralim çok bozuldu 😡😫

Hepimizin sorunu o cnm.
Daha cok hirslanmaliyiz..!!!

Canım sıkma canını bizde zayıflıycaz ben kendime 1 yıl verdim 1 yıl sonunda 66 kilo olucam şu an kaç derseniz 91 92
Bu ara menü yazamıyorum pek ama inanın kaçamak yaptığımdan değil vakit problemi yaşıyorum 95.5 tum 8 temmuzda şimdi 91 lerdeyim inşallah bu azmim devam edecek ramazanda bile ziyaret edileceklerin planını yaptım çok ısrar edenleri es geçicam bu bayram

ah Zeynepçimm evde olunca kimseyi görmeyince yine sineye çekiyorsun kiloları bir derece oluyor ama bayramda vs insan içine çıktığın zamanlarda işte dank ediyor kafana ister istemez...ne giyicem derdi başlıyor... neyse bu kdr moral bozmak yeter şuan yapacak bir şey yoksa biz de önümüze bakalım daha çok hırslanalımm
Zayıf olmak müthiş
Istediğini giymek harika bir duygu olmalı

ben o duyguyu gecen sene sonbahar kışta çok güzel yaşamıştım okulda manken gibi dolanıyordum...giydiğim kazaklar kumaş pantolonlar o kadar çok yakışıyordu ki bu his muhteşemdiiii...ama aptal gibi tekrar 60 lara geldim oturdum

selam beybilerr napıyosunuz? arife gününde herkesin telaşı vardır..bizde annemle pazara çıkıcaz avm ye uğrucaz küçük yeğenimin doğumgünü var ona hediye alıcazz sonra evde son işler var...bugün ramazan bitiyor bayramda çok dikkat etmemiz lazımm...tatlılar susamlı ekmekler of of korkuyorum fazla kaçırırsam mazallah 65 e gelir otururum yine Allah korusun

Canım sen şişmam sayılmaxsın ki boyun kaç
Benim boyum 170 ama dombiloyim bays
Sen 60 lara çok diyosun ahh ahh

Ebrucum iyi yolculuklar tren yolculuğu çok güzel bir sefer binmiştim çok eğlenceli
izmirin içine hiç gitmrdim bende merak ediyorum çeşmeye gitmiştik bir kere bayıldım
Aynen canım çok seviyorum tren yolculuğunu cok güzel geçti allaha şükür nihayet Izmir deyim. Çok seviyorum bu şehri. Çeşme ise çok güzel bir yer. Aşığım resmen bu şehre.
Canım başından ve sonundan yiyince borç çok kalıyor artık kışa telafi edersin
benim de 10 gün borcum var

Bende öyle incecik olmak istiyorum. Bigün olacağını biliyorum. Hep birlikte başarabiliriz

Çok almışsın canım yaaa

Canım sen şişmam sayılmaxsın ki boyun kaç
Benim boyum 170 ama dombiloyim bays
Sen 60 lara çok diyosun ahh ahh
Benimde 1,65 cnm evet senin kilona bakıldığında tabi ki az görünüyo ama inan sende 60 lara insen 50 lerde olmak istersin.. Benim kilomda bana göre fazla işte üstelik bekar bi kız için çok çok fazla şöyle kelebek gbi incecik olmak istiyorummm

İzmire vardınız demek cnm çok iyi☺️ Evet Ebru bence de biz de öyle incecik olabilirizZ hep birlikte 💕💕

Evet ebru cum çok aldım
Okul çok yoğundu çocuklar derken sıkıntı stresten yemeğe vuruyorum kendimi
Birde okuldaki arkadaş grubum çok yiyek sonuç bu
Ama artık çok rahatsız olmsya baßladım resmen görüntü kirliliği

Kızlar bayramınız mubarek olsun, suan istanbul yolundayız, ankaradan dönüyoruz.. Korktugum kadar kötü değildi şimdiye kadar, şimdiden sonra da dilkat etmeye calısıcam

Bayramınız kutlu olsun. En kısa zamanda kavuşmak üzere.

Senin de bayramın mübarek olsun canım. Senden benden başka kimse uğramamış. Kızlar aman dikkat bayramı en az zararla atlatmak lazım. Kaçırmayın sakın ipin ucunu.

Canlarım sizinde bayramınız mübarek olsun ben azıcık kaçırdım ama yarından itibaren devam ziyaretleri bitirdim yarın evdeyim allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…