merhabalar
burda yeniyim; 2. çocuğumu dünyaya getirdim. 6,5 aylık oldu artık kilolardan kurtulma vakti. yeriniz varmış sanırım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar
burda yeniyim; 2. çocuğumu dünyaya getirdim. 6,5 aylık oldu artık kilolardan kurtulma vakti. yeriniz varmış sanırım:)
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
İzmir çok güzel canım. Tatilde öyle. Ama diyeti devam ettirmek zor.Ama ne yapıp ne edip kilo vermeyi başaracağım.
merhabalar
teşekkürler :)
33 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum. 2 oğlum var. şu an doğum iznindeyim, eylül ortasında işe geri döneceğim. 1,62 boyum. bu sabah tartıldım 61,7 geldim. kısa vadede hedefim 28 eylülde arkadaşımın düğününe giderken çok sevdiğim bir elbisemin içine girebilmek:) sanırım 3-4 kilo bunun için yeterli olur.
ama asıl hedefim 50bir yılda bu kiloya gelmek istiyorum ama biraz iddialı bir hedef sanırım.
şartları okudum. beni en çok zorlayacak kısım günde 5 mesaj olabilir. çocuklarımdan biri 2,5 yaşında diğeri 6,5 aylık. bazen tuvalete gitmek bile sorun oluyor... artık olmadı geceleri yazarım:)
bu arada bu ayın ortasına doğru insanity diye bir program var sanırım ona başlayacağım.
aslında ay başı itibariyle başlayacaktım ama 3 hafta önce bileklerimden ameliyat oldum, hala bilekleri zorlayamıyorum. sanırım birkaç haftaya düzelir.
Okudum ve anladim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş geldin canım aramıza. Sende detaylı bir şekilde isminle birlikte kendini tanıtırsan sevinirim. Bir iki mesaj önce ben kendimi tanıtmıştım.Bende senin gibi yeniyim bende geldimmm :):):)
Geçmiş olsun öncelikle. Umarım en kısa zamanda bileklerini rahatça kullanırsın. Boyuna göre çok fazlalığın yok. Anladığım kadarıyla incecik fit bir anne olmayı hedefliyorsun. Eğer istersen mutlaka başarırsın. Bu arada ismin neydi?teşekkürler :)
33 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum. 2 oğlum var. şu an doğum iznindeyim, eylül ortasında işe geri döneceğim. 1,62 boyum. bu sabah tartıldım 61,7 geldim. kısa vadede hedefim 28 eylülde arkadaşımın düğününe giderken çok sevdiğim bir elbisemin içine girebilmek:) sanırım 3-4 kilo bunun için yeterli olur.
ama asıl hedefim 50bir yılda bu kiloya gelmek istiyorum ama biraz iddialı bir hedef sanırım.
şartları okudum. beni en çok zorlayacak kısım günde 5 mesaj olabilir. çocuklarımdan biri 2,5 yaşında diğeri 6,5 aylık. bazen tuvalete gitmek bile sorun oluyor... artık olmadı geceleri yazarım:)
bu arada bu ayın ortasına doğru insanity diye bir program var sanırım ona başlayacağım.
aslında ay başı itibariyle başlayacaktım ama 3 hafta önce bileklerimden ameliyat oldum, hala bilekleri zorlayamıyorum. sanırım birkaç haftaya düzelir.
Sorma canım o dert herkeste var. Benim idealim 63 şuan 65,54 kiloyum ona rağmen göbek çıkıyor. Göbeğin gitmesi için spor şart. Özellikle mekik.teşekkür ederim:)
umarım hep beraber veririz.
asıl dert göbekne giysem taşıyor.
Hoş geldin canım aramıza. Sende detaylı bir şekilde isminle birlikte kendini tanıtırsan sevinirim. Bir iki mesaj önce ben kendimi tanıtmıştım.
Geçmiş olsun öncelikle. Umarım en kısa zamanda bileklerini rahatça kullanırsın. Boyuna göre çok fazlalığın yok. Anladığım kadarıyla incecik fit bir anne olmayı hedefliyorsun. Eğer istersen mutlaka başarırsın. Bu arada ismin neydi?
Sorma canım o dert herkeste var. Benim idealim 63 şuan 65,54 kiloyum ona rağmen göbek çıkıyor. Göbeğin gitmesi için spor şart. Özellikle mekik.
Hoş geldin canım aramıza. Sende detaylı bir şekilde isminle birlikte kendini tanıtırsan sevinirim. Bir iki mesaj önce ben kendimi tanıtmıştım.
Geçmiş olsun öncelikle. Umarım en kısa zamanda bileklerini rahatça kullanırsın. Boyuna göre çok fazlalığın yok. Anladığım kadarıyla incecik fit bir anne olmayı hedefliyorsun. Eğer istersen mutlaka başarırsın. Bu arada ismin neydi?
Sorma canım o dert herkeste var. Benim idealim 63 şuan 65,54 kiloyum ona rağmen göbek çıkıyor. Göbeğin gitmesi için spor şart. Özellikle mekik.
Hosbuldum :) ebru abla diyeyim o zaman tanistigima cook memnun oldum simdiden.
Ben irem 20 yasindayim boy 178 kilom bugun tartildim ve 63... istanbulda yaşıyorum istanbul üniversitesinde sosyal hizmetler okuyorum ve ozel egitim mezunu oldugum icin rehabilitasyon merkezinde de ogretmenlkk yapıyorum.
Bundan 8 ay öncesine kadar 87.5 kiloydum neredeyse 90 yani.simdi 63 e düştüm cok sukur 64 kilo olunca hemen dikkat ederek 62 düşüyorum. 64 u asmayip 62 nin de altina inmiyorum dengeyi böyle sagliyorum acikcasi :)
Merhaba kızlarrr bugün katıldım aranıza birlikte çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde atıcaz tüm ağırlıklarımızı inşallah :)
Olur öyle bazen...
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin irem
Umarım istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın
Bu arada ne yaparak bu kadar kiloyu verdin
Benimde yapmak istediğim tam bu
Kısaca ankatırsan sevinirim
Hosbuldum :) Diyetten diyete atlamadim en onemlisi bu. Suan istediğim kilomdayim ama egzersizi bıraktığım an bi gobek pirtliyor tahta gibi olmadim ama bakldiginda yani small beden giydigim belli oluyor bu insanı baya sevindiriyor...
Ben ilk zaman coook zor olsa da aksam 6 dan sonra yemek yemeyi kestim cok zorlandım çünkü tam bi abur cubur delisiydim çikolata deyince akan sular dururdu ki hos hala var o ama asiri degil frenlemeyi ogrendim kendimi.onceden abartisiz söylüyorum gunde 5 dilin pasta yiyebilen ben simdi cikolata aramiyorum olsugunda tadina bakarak gecistiriyorum ozel gunlerde abartiyorum deli gibi yiyorum ama hemen ardindan 3 gunluk bi diyetle eski halime donuyorum kendimi ayarladim yani. Yesil cay normal cayi cikardim hayatimdan gerçek organik yesil cay ve mateyi karistiriyorum ve 15 günde birer pket bitiyor gunde 3 bardak içiyorum onu da abartmamak lazim sonucta... sekeri ve tuzu kestim ekmek hic sevmem zaten yemiyorum. Ve cidden gobekten kilo vermek istiyorsaniz 3xl dim arkadaslar ve suan small ve kalibi kucuk bedenlerde medium giyiyorum ki medium bile bi basari en azindan ben oyle düşünüyorum ve yogurt da borcluyum bunu ben yogurt sevmem ama zorlamak lazim kendimizi yogurt diyeti yaptim 1 hafta sonra kendi basima dikkat ederek diyet yaptim 1 ay sonra ayran diyeti yaptim 1 haftalik sonra kendi basima hafif beslenerek dikkat ettim ve 1 ay daha dinlenip isvec diyeti yaptim ama daldan dala diyete atlamadim hep 1 ay dinlendim o dinlenmelerde kendi diyetimi uyguladim evde ne pisiyosa yemedim tabi ama heo lifli seyleri tercih ettim sonuc 87.5 dan 63 insallah 62 olurum bakalim :)
Iremcim çok teşekür ederim
Inşallah bende dikkat ederek bir yılda 30 kilo veririm
2014 ramazan bayramını hedef seçtim kendime
1 yıl içinde bende dikkat edip senin gibi zayıflamak istiyorum
Inşallah canim sadece azim ama oyle cok sıkma kendini canin ne istiyorsa nefsini korerterek yemelisin bu arada boy ve kilonu çok merak ettim...
Bak en onemlisi karnin acıktigi anda hemen yemek yememen su ve yesil cayla gecistirmen baktin hala gurulduuyor yada batmalar var karninda iste o zaman acikmissindir... hayatindan yogurdu cikarma sakin hem cok doyurucu hemde yag yakici.... ben spor olarak da trambolin sporu yapiyorm ben hayatımda bu kadar etkili bisey görmedim omuzlarim çok genisti gobek 7 aylık hamile gibiydi kollarim sarkıkti gidigim cok fazla vardi. Ama trambolinle saddce gunde 15 dk ile kas yaptim diyebilirim omuzlarim 15 cm daraldi belim 89dui simdi 72 göbeğim 118di simdi 81 kalcam 105di simdi 90 ve benim icin onemli yerlerden omuzlarim 45 di cok buyuk genisti simdi 30 cm... bu kadar buyuk faydasi var Trambolinin ve su 3 gun dur biraz yemeyi kacirdim diye 15 dk lik spora basladim 64 den 63 e indim diyetsiz dusun yani... canim cok isterim istedigin hedefe ulasmana her zaman yazip sorabilirsin elimden geldiğimce de yardm ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?