Boyun uzunmus 60 kilo olsan sana yeter ki rahatlikla da düşeceksin ben inanıyorum... evet trambolin su ustunde zipladigimiz evde hic zorulugu yok bende cok korkmustum. Su modaci gulsah saracoglunun onla zayifladigini duydgum an merak saldim bu ne yapacak be diye bi ifade de bulundum.ama 3 dk yapip su içinde kaldigin gibi nefes alamiyorsun seni o denli yoruyor ama bos bos ziplamiyoruz tabi aerobik hareketlerle Aten youtube da trambolin yazdığında 8 dklik 15 dklik 30 veya daha uzun videolar cikiyor koyuyorjm karsima ve onlarla beraber yapıyorum inanir misin çamaşırlarini siktiginda akan teri gor.. ve esit eritiyor simdiki spor salonlarinda oldukca yaygin internetten genis bi arastirmasini yapip da görebilirsin zaten okudugun yorumlara şaşıracaksın ve gerçek de :) gunde bir saat yuruyusun trambolinde 15 dklik yaptigin kalori o kadar etkili evde gayet rahatlıkla da kullanıyorum 92 cm olmasi lazim benimki kapinin arkasina koyuyorum kullanacagim zamanda kolidordo sporumu yapıyorum :)Iremcim desteğin için çok teşekür ederim
Canım ben 170 cm boyunda 93 kiloyum
48 beden giyiyorum
yaşım 35 bu yaşta bu kiloda olursam ilerde diyorum hareket edemiycam
görüntüden çok sağlık için istiyorum
trambolin derken bu evde yapılan bir spor mu hiç duymadım
trambolin şu üzerinde zıplanan birşey değil mi evfd nasıl yapıyosun onu anlamadım
herkese günaydın
ilk menümü paylaşayım...
kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı, 1 bardak su
1 dilim tam buğday ekmek
biraz peynir
1 yumurta sarısı
söğüş domates salatalık
1 tane tuzsuz etimek
akşama kadar 3 lt su tamamlarım; zaten emzirdiğim için su alışkanlığım var neyse ki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyandigimda ilk isim plates yapmak oldu 10 dk da olsa buyuk bi ter attırdı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah iremcim sana süpersin
Sen bu gidişle kalan kiloları en kısa sürede veticeksin
hoşgeldin ebrucum
izmir nasıl güzel mi
haklısın canım eve yakın olması çok cazip kilo vermemi hızlandırması için en azından 1 ay da olsa denemeliyimtabi ki canım nerden başlasak be kadar versek bizim için kar...süpersin Zeynep onları yememen çok iyi olmuş
doğru diyorsun canım bayramda yediklerimizi düşününce iyi sayılır
menün çok güzel canım emin adımlarla ilerliyorsun maşallah[/QUOTE
teşekür ederim canım
azimliyim bu sefer
canım inşallah en kısa sürede telafi ederiz
Canım süper olur
Imkanın varsa deģerlendir
Benim çocuklarla vaktim olmuyor ancak evde yürüyüş bandında yürüyorum yada akşamları eşimle 40-50 dakika yürüyoruz
bana da öyle geliyor Ebru deneme seansında 1 tur atttım o bile yetti çok tempolu ve yorucuTeşekkürler canım. Yoğun günler geçiriyorum. İzmir'in tadını çıkartmaya çalışıyorum. Bugün tekneyle açıldık balık tutmak için hem çok eğlenceliydi hem de çok yorucu. Havalar çok sıcak. Kötü olan yediklerime dikkat etmemiş olmam ama bu günden itibaren diyete dönmem gerekiyor.
Ahhh Tuba ahhhh dayaklıksın dayaklık.
Hoş geldin canım tekrardan. Kilo almış olman hiç iyi değil. Listeye yeniden girebilmen için + kiloda olmaman lazım biliyorsun dimi?
Şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka başla. Eminim çok faydasını göreceksin.
kilo vermek isteyen herkese yerimiz var tatlım aramıza hoş geldin....Allah sana ve çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim isteyen herkese de tattırsın bu duyguyu inşallah :) bu arada ben Bestemerhabalar
burda yeniyim; 2. çocuğumu dünyaya getirdim. 6,5 aylık oldu artık kilolardan kurtulma vakti. yeriniz varmış sanırım:)
sen de hoşgeldin tatlım ben Beste umarım sen de hedef kilona ulaşırsınBende senin gibi yeniyim bende geldimmm :):):)
hedefini imkansız görme asla canım insan istediğinde sabırla başarabilir sen de burada bizimle istediğin kiloya varırsın umarım :)teşekkürler :)
33 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum. 2 oğlum var. şu an doğum iznindeyim, eylül ortasında işe geri döneceğim. 1,62 boyum. bu sabah tartıldım 61,7 geldim. kısa vadede hedefim 28 eylülde arkadaşımın düğününe giderken çok sevdiğim bir elbisemin içine girebilmek:) sanırım 3-4 kilo bunun için yeterli olur.
ama asıl hedefim 50bir yılda bu kiloya gelmek istiyorum ama biraz iddialı bir hedef sanırım.
şartları okudum. beni en çok zorlayacak kısım günde 5 mesaj olabilir. çocuklarımdan biri 2,5 yaşında diğeri 6,5 aylık. bazen tuvalete gitmek bile sorun oluyor... artık olmadı geceleri yazarım:)
bu arada bu ayın ortasına doğru insanity diye bir program var sanırım ona başlayacağım.
aslında ay başı itibariyle başlayacaktım ama 3 hafta önce bileklerimden ameliyat oldum, hala bilekleri zorlayamıyorum. sanırım birkaç haftaya düzelir.
bu kadar kilodan kurtulman büyük başarı canım tebrikler...şimdi yapman gereken kilonu sabit tutmakHosbuldum :) ebru abla diyeyim o zaman tanistigima cook memnun oldum simdiden.
Ben irem 20 yasindayim boy 178 kilom bugun tartildim ve 63... istanbulda yaşıyorum istanbul üniversitesinde sosyal hizmetler okuyorum ve ozel egitim mezunu oldugum icin rehabilitasyon merkezinde de ogretmenlkk yapıyorum.
Bundan 8 ay öncesine kadar 87.5 kiloydum neredeyse 90 yani.simdi 63 e düştüm cok sukur 64 kilo olunca hemen dikkat ederek 62 düşüyorum. 64 u asmayip 62 nin de altina inmiyorum dengeyi böyle sagliyorum acikcasi :)
hoşgeldin canım ben Beste hadi bakalım hep birlikte incelelimMerhaba kızlarrr bugün katıldım aranıza birlikte çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde atıcaz tüm ağırlıklarımızı inşallah :)
Olur öyle bazen...
menünün bu kısmı iyi görünüyor canım ama menünün tam halini akşam paylaşsan daha iyi olur yorum yapma açısındanherkese günaydın
ilk menümü paylaşayım...
kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı, 1 bardak su
1 dilim tam buğday ekmek
biraz peynir
1 yumurta sarısı
söğüş domates salatalık
1 tane tuzsuz etimek
akşama kadar 3 lt su tamamlarım; zaten emzirdiğim için su alışkanlığım var neyse ki:)
hoşgeldin ebrucum
izmir nasıl güzel mi
haklısın canım eve yakın olması çok cazip kilo vermemi hızlandırması için en azından 1 ay da olsa denemeliyim
bana da öyle geliyor Ebru deneme seansında 1 tur atttım o bile yetti çok tempolu ve yorucu
kilo vermek isteyen herkese yerimiz var tatlım aramıza hoş geldin....Allah sana ve çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim isteyen herkese de tattırsın bu duyguyu inşallah :) bu arada ben Beste
sen de hoşgeldin tatlım ben Beste umarım sen de hedef kilona ulaşırsın
hedefini imkansız görme asla canım insan istediğinde sabırla başarabilir sen de burada bizimle istediğin kiloya varırsın umarım :)
bu kadar kilodan kurtulman büyük başarı canım tebrikler...şimdi yapman gereken kilonu sabit tutmak
hoşgeldin canım ben Beste hadi bakalım hep birlikte incelelim
menünün bu kısmı iyi görünüyor canım ama menünün tam halini akşam paylaşsan daha iyi olur yorum yapma açısından
Kesinlikle oyle o yuzden tam diyet olmasa da kisarak kendimi yiyorum cok sukur almadim kilo :)
hoşgeldin ebrucum
izmir nasıl güzel mi
haklısın canım eve yakın olması çok cazip kilo vermemi hızlandırması için en azından 1 ay da olsa denemeliyim
bana da öyle geliyor Ebru deneme seansında 1 tur atttım o bile yetti çok tempolu ve yorucu
kilo vermek isteyen herkese yerimiz var tatlım aramıza hoş geldin....Allah sana ve çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim isteyen herkese de tattırsın bu duyguyu inşallah :) bu arada ben Beste
hedefini imkansız görme asla canım insan istediğinde sabırla başarabilir sen de burada bizimle istediğin kiloya varırsın umarım :)
bu kadar kilodan kurtulman büyük başarı canım tebrikler...şimdi yapman gereken kilonu sabit tutmak
menünün bu kısmı iyi görünüyor canım ama menünün tam halini akşam paylaşsan daha iyi olur yorum yapma açısından
Hosbuldum insallah hepimiz hedeflerimize ulasirizzzs :)
selam kızlar birkaç gündür rahatsızdım gelemedim uzak kaldım sizlerden...burası kalabalıklaşmış yeni arkadaşlar katılmış ben en iyisi geçmişe bi gideyim :)
Aksam yemegimi 1 tane kabak 1 tane patates sogan domates patlicanlari ince ince dograyip firina attim yag kullanmadim yagli kagit tercihim yanina 2 kasik yogurtla gayet de kalorisiz ve asiri doyurucu bi yemek yapip indirdim onu migdeye7 gibi de sporumu yapar 15 dklik soguk dusumu alırım...
bestecim geçmiş olsun hayrola neyin var kuzum
Iremcim nasıl oldu tadı merak ettim çok
kuru olmadı mı
bestecim geçmiş olsun hayrola neyin var kuzum
Iremcim nasıl oldu tadı merak ettim çok
kuru olmadı mı
hoşgeldin ebrucum
izmir nasıl güzel mi
çok teşekkürler. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Vallahi canım tadi harika oldu kuru degil ama istersen bir tatli kasigi yag surebilirsin yagli kagida ben bayiliyorum bu karisima yanina yogurdu da yakistiriyorum gobegim dumduzdu 1 kaseyle kocaman oldu neredeysebaya da sisiriyor ve uzun sureli tok tutuyor canım en azindan kalori olarak da geri dönmüyor
Bende deneyeceğim en kısa sürede kilo vermek için her şeyi yapacağız mecbur😊😊😊
Iremcim çok teşekür ederim
Inşallah bende dikkat ederek bir yılda 30 kilo veririm
2014 ramazan bayramını hedef seçtim kendime
1 yıl içinde bende dikkat edip senin gibi zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?