Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boyun uzunmus 60 kilo olsan sana yeter ki rahatlikla da düşeceksin ben inanıyorum... evet trambolin su ustunde zipladigimiz evde hic zorulugu yok bende cok korkmustum. Su modaci gulsah saracoglunun onla zayifladigini duydgum an merak saldim bu ne yapacak be diye bi ifade de bulundum.ama 3 dk yapip su içinde kaldigin gibi nefes alamiyorsun seni o denli yoruyor ama bos bos ziplamiyoruz tabi aerobik hareketlerle Aten youtube da trambolin yazdığında 8 dklik 15 dklik 30 veya daha uzun videolar cikiyor koyuyorjm karsima ve onlarla beraber yapıyorum inanir misin çamaşırlarini siktiginda akan teri gor.. ve esit eritiyor simdiki spor salonlarinda oldukca yaygin internetten genis bi arastirmasini yapip da görebilirsin zaten okudugun yorumlara şaşıracaksın ve gerçek de :) gunde bir saat yuruyusun trambolinde 15 dklik yaptigin kalori o kadar etkili evde gayet rahatlıkla da kullanıyorum 92 cm olmasi lazim benimki kapinin arkasina koyuyorum kullanacagim zamanda kolidordo sporumu yapıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın
ilk menümü paylaşayım...

kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı, 1 bardak su

1 dilim tam buğday ekmek
biraz peynir
1 yumurta sarısı
söğüş domates salatalık
1 tane tuzsuz etimek

akşama kadar 3 lt su tamamlarım; zaten emzirdiğim için su alışkanlığım var neyse ki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım günaydın
Menüleri akşam hepsi beraber paylaşırsan daha güzel yorumlar yaparız

Uyandigimda ilk isim plates yapmak oldu 10 dk da olsa buyuk bi ter attırdı :)

selam kızlar birkaç gündür rahatsızdım gelemedim uzak kaldım sizlerden...burası kalabalıklaşmış yeni arkadaşlar katılmış ben en iyisi geçmişe bi gideyim :)

Aksam yemegimi 1 tane kabak 1 tane patates sogan domates patlicanlari ince ince dograyip firina attim yag kullanmadim yagli kagit tercihim yanina 2 kasik yogurtla gayet de kalorisiz ve asiri doyurucu bi yemek yapip indirdim onu migdeye 7 gibi de sporumu yapar 15 dklik soguk dusumu alırım...

selam kızlar birkaç gündür rahatsızdım gelemedim uzak kaldım sizlerden...burası kalabalıklaşmış yeni arkadaşlar katılmış ben en iyisi geçmişe bi gideyim :)

bestecim geçmiş olsun hayrola neyin var kuzum

Iremcim nasıl oldu tadı merak ettim çok
kuru olmadı mı

bestecim geçmiş olsun hayrola neyin var kuzum

Iremcim nasıl oldu tadı merak ettim çok
kuru olmadı mı

Vallahi canım tadi harika oldu kuru degil ama istersen bir tatli kasigi yag surebilirsin yagli kagida ben bayiliyorum bu karisima yanina yogurdu da yakistiriyorum gobegim dumduzdu 1 kaseyle kocaman oldu neredeyse baya da sisiriyor ve uzun sureli tok tutuyor canım en azindan kalori olarak da geri dönmüyor

Bende deneyeceğim en kısa sürede kilo vermek için her şeyi yapacağız mecbur😊😊😊

Bende deneyeceğim en kısa sürede kilo vermek için her şeyi yapacağız mecbur😊😊😊

Dene canim dediğim gibi lezzetli sarimsak seviyorsan sarimsak da koyabilirsin :) bende hurma diyetini duydum bir hafta yapayım dedim cok guzel yorumlar var ama hurma asiri tatli geliyor dişlerim agriyor yiyemiyorum Ayricada tek yogurt yiyemiyorum o yuzden Eledim aklimdan... sizin bildginiz bi diyet var mi 1 2 kilo vermek icin sadece :)

Slm kizlar nasilsiniz?
Yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz

Kizlar toparlanmaliyiz artik!!
Ebru'cum bugun 30dk+1,5 saat yurudum..
Hergun yurusem superr olucakk

Kilo verme isi cok uzadigi zaman insan sıkılıyor sanki:-/

Rakiplerim eda ve gonul sizler ne yapiyorsunuz?

Sabah:çok geç uyandım kahve içebildim
Öğlen : tortelini + bi bardak bira (öğlen biraz abartmış olabilirim )
Akşam:bir avuç taze antep fıstığı

Olur öyle bazen...

Iremcim çok teşekür ederim
Inşallah bende dikkat ederek bir yılda 30 kilo veririm
2014 ramazan bayramını hedef seçtim kendime
1 yıl içinde bende dikkat edip senin gibi zayıflamak istiyorum

Valla bravo! Ben de bu çikolata, bisküvi olayını ne yapacağımı düşünüyorum. Bir kavanoz nutellayı kaşık kaşık bitirebilirim mesela... Akşam çay ya da kahve mutlaka içeriz ve ben mümkün değil boş içemem
Eti form paylaşıyoruz eşimle en azından kalorisi az olsun diye ama tamamen kesmek lazım. Hatta üzerinde light yazan hiç birşeyi yememek lazım...

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…