Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebekle deniz en keyifli şey:)

taze balık, börülce falan en sevdiklerim:)
afiyet olsun!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım zaten taze antep fıstığı dediğim çiğ yani dalından kopmuş olan antep fıstığı hani kırmızı kabuğu oluyo dışından fıstığı soyup çıkarıyosun ondan işte çok seviyorum onu şimdi birde mevsimi ya o yüzden günde bi avuç günün erken saatlerinde izin veriyorum kendime
bugünkü menümüde yazayım bu arada : :sabah:kahvaltımı yaptım bol peynir ve sahanda yumurtayla
öğlen:bol salata ve 5 tane küçük köfte bir bardak ayran
akşam bir tane activia yoğurt (öğlen yemeğini geç yediğim için henüz acıkmamıştım

hoşbulduk bu arada tatlım ben 23 yaşındayım mersinde yaşıyorum geçen sene üniversiteden mezun oldum işsizlik dönemi yaşıyorum bu beni çok bunalttı ve kendimi yemeye verdim adeta yemek yemek hayatımın tek amacı olmuştu diyebilirim size ve sürekli fastfood yiyordum en az hafta 3 kez bi baktım artık hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tartı 83 buçuğu gösteriyor dur dedim kendi kendime ve o kararlılıkla başladım diyete bu gidişe bir son vermem gerekti çünkü ve işte 13. takımdayım zaten kuralları okumuştum ilk geldiğim gün kabul ediyorum hepsinide işte bu kadar şekerlerim :)

Evet yapışıp kalıyor. Ne demişler damakta 5 dakika, popoda 5 yıl:) bir spor programına başlayacağım bileklerim iyileşince. Eşim benzer bir programla 2,5 ayda 10 kilo verdi. Çok acı çektiği için abur cubur yemek istemiyor artık. Ben biraz da buna güveniyorum sanırım. Kararlıyım ama zor bir program olduğu için moral ve desteğe ihtiyacım olacak.

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Tekrar merhaba herkese,
Bugün öğle yemeğini atladığım için saçma bir gün oldu ama acıkıp abur cubur yememek için arada bol meyve tükettim.
Hatırladığım kadarıyla saatleri de yazıyorum.

9:30 iki kuru kayısı
10:00 2 yemek kaşığı menemen, az peynir, söğüş domates salatalık, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 tuzsuz etimek
13:00 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem (hepsi çiğ)
2 elma , 1 muz , 2 dilim tuzsuz etimek üzeri ince labne, 1 yağsız süte kafeinsiz latte (bunların herbiri 45 dk 1 saat arayla yendi)
18:30 yaklaşık 100 gr tavuk eti, 2 yk kadar sote sebze, domates salatalık söğüş, 1 tuzsuz etimek

Normalde yaklaşık 4 lt su içerim, bugün 2 lt ancak içebildim sanırım.

Dediğim gibi biraz saçma bir gün oldu ama yaptığım kalori hesabına göre almam gereken kalorinin altında kaldım. Siz ne dersiniz?

Bi tek bu var canim ama burda da 70 kiloydum yani 87.5 dan dusmustum en kilolu fotolarimi silmisim morel bozuklugu yapiyor diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim irem. Umarım ben de aynı dirayeti gösterebilirim.

Tebrik ederim irem. Umarım ben de aynı dirayeti gösterebilirim.

Cok tesekkurler fark var baya dimi amin cooook isterim hepimiz zayıf bayanlar olrak takilicaz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada takımda kaç kişi var? Ebru, irem, ceren... Sanırım ben diğerlerini kaçırdım. Lütfen kusura bakmayın, gündüz çocuklardan çok bakamadığım için yazışmaları kaçırabiliyorum.

daha arkadaşlar var ama bayram tatil nedeniyle çoğu kişi uğrayamıyor
bir hafta 10 gün içinde toplanır herkes

Selam hanımlar, bayram aradından sonra yeniden baslıyoruz duzenimize, ben bugun tartıda cok kotu bir sayı gordum

Az önce sporumu yaptım 1 saat
40 dk leslie
Gerisi simit-göbek hareketleri

1 ay sonra denize gitme ihtimalimiz var. Acilen fit olmam lazım

Karın kaslarım agrıyoooorrr, hemde cook

selam çıtırlar ben geldimmmmmmmm

hepinizi çok çok çokkkkkk özledim

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler.

Karın kaslarım agrıyoooorrr, hemde cook

Tubacım nasılsın. geçmiş olsun spordan dolayı mı ağrın oldu acaba

yeni yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler

Ben Nazmiye. 25 yasındayım 170 boyundayım. ramazanda izne ayrıldım. malesef beni felaket etkiledi sabah tartıldığımda 79.6 kgydim
tabi bugun kaldıgım yerden devam ediyorum. 76,2 ile izne ayrılmıştım. hemen aynı kiloya inip takıma geri dönmek istiyorum

Merhaba canım,

menün güzel az az yemişsin ama göze batan şeyler var tabiyki. mesela bir güne 2 elma ve 1 muz çok fazla. tek bir elma yada tek bir muz yeterli. bir de sabah ekmek yada etimek yeterliydi. karbonhidratlardan mümkün olduğu kadar uzak durmalısın

Ebrucum nasılsın tatilin baya keyifli geçiyor anlaşılan. menülerin de tam ege menüleri bizim tatil yalan oldu. eşimin eniştesi vefat etti. istanbula gidiş dönüş yapıldı. çok kilo aldım bide

dün öğle yemeğini atlayınca biraz dengem şaştı haklısın:)
bir de ben emzirdiğim için biraz daha fazla yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…