Valla bravo! Ben de bu çikolata, bisküvi olayını ne yapacağımı düşünüyorum. Bir kavanoz nutellayı kaşık kaşık bitirebilirim mesela... Akşam çay ya da kahve mutlaka içeriz ve ben mümkün değil boş içemem
Eti form paylaşıyoruz eşimle en azından kalorisi az olsun diye ama tamamen kesmek lazım. Hatta üzerinde light yazan hiç birşeyi yememek lazım...
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Uyanir uyanmaz 10 dklik plates ve ardindan sert bi tuk kahvesi ile başladım kahveyi cok severim ardinda kahvaltida yogurdun içine dogrdadigim kuru incir kuru kayisi kuru uzum 500 grmlik yogurdu yedim yogurdu sevmedigim icin kendimce boyle yontem buldum ve bu sabah tartildigimda 62 kilo ciktim inanilmaz bisey bu aksam ki yaptigim trambolin sporunun cok etkisi var suan istedigim kilodayim.... :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar nasilsiniz?
Yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
Kizlar toparlanmaliyiz artik!!
Ebru'cum bugun 30dk+1,5 saat yurudum..
Hergun yurusem superr olucakk
Kilo verme isi cok uzadigi zaman insan sıkılıyor sanki:-/
Rakiplerim eda ve gonul sizler ne yapiyorsunuz?
çok iyi tebrikler umarım ben de en kısa zamanda görürüm 62 yi
Memnun oldum canım. Bu arada abla yok bizim takımdaHosbuldum :) ebru abla diyeyim o zaman tanistigima cook memnun oldum simdiden.
Ben irem 20 yasindayim boy 178 kilom bugun tartildim ve 63... istanbulda yaşıyorum istanbul üniversitesinde sosyal hizmetler okuyorum ve ozel egitim mezunu oldugum icin rehabilitasyon merkezinde de ogretmenlkk yapıyorum.
Bundan 8 ay öncesine kadar 87.5 kiloydum neredeyse 90 yani.simdi 63 e düştüm cok sukur 64 kilo olunca hemen dikkat ederek 62 düşüyorum. 64 u asmayip 62 nin de altina inmiyorum dengeyi böyle sagliyorum acikcasi :)
Çok iyi düşünmüşsün Pervin' cim. Eğer dikkat etmezsen verdiğin kilolar yeniden geliyor. En kısa zamanda bütün fazlalıklardan kurtulmak lazım. Ama emzirdiğin için senin dikkatli de olman gerekli.çok teşekkürler. evet aslında tam dediğiniz gibi ama şu an emziriyorum ve buna rağmen takıldım kaldım 61'e.
doğumdan sonra 3 ay içinde nerdeyse 20 kilo gitti şimdi kıpırdamıyor. bir de iştahım çok açık.
çikolata, tatlı hiç dayanamıyorum. kendime çeki düzen vermezsem 3 ay içinde hepsini geri alacağım
bu arada ismim pervin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Eğer kuralları okursan ve uyabileceğini düşünürsen okuduğuna ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca kendini detaylı olarak tanıtırsan sevinirim.Merhaba kızlarrr bugün katıldım aranıza birlikte çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde atıcaz tüm ağırlıklarımızı inşallah :)
Olur öyle bazen...
Kahvaltın gayet güzel olmuş canım. Kızlarda söylemiş menülerimizi nasıl paylaşacağımızı. Zaten ilerleyen mesajlarda doğru şekilde paylaşmışsın ama menü paylaşırken öğünlerin yanına mutlaka saatlerini yazmamız lazım.herkese günaydın
ilk menümü paylaşayım...
kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı, 1 bardak su
1 dilim tam buğday ekmek
biraz peynir
1 yumurta sarısı
söğüş domates salatalık
1 tane tuzsuz etimek
akşama kadar 3 lt su tamamlarım; zaten emzirdiğim için su alışkanlığım var neyse ki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun Beste' cim iyi olmana sevindim.Saol canım ya sorma midemi bozmuşum da neyse ki bugün daha iyiyim
Hoş geldin Özlem' cimSlm kizlar nasilsiniz?
Yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
Kizlar toparlanmaliyiz artik!!
Ebru'cum bugun 30dk+1,5 saat yurudum..
Hergun yurusem superr olucakk
Kilo verme isi cok uzadigi zaman insan sıkılıyor sanki:-/
Rakiplerim eda ve gonul sizler ne yapiyorsunuz?
Tatlım bu menüyle kilo vermen çok zor. Daha dikkatli olman lazım.Sabah:çok geç uyandım kahve içebildim
Öğlen : tortelini + bi bardak bira (öğlen biraz abartmış olabilirim )
Akşam:bir avuç taze antep fıstığı
Olur öyle bazen...
İşin doğrusunu biliyorsun zaten. Birde uygulayabilsen süper olacak. Şöyle düşün derim. Bu zamana kadar çikolata tatlı yedin de ne oldu. Hepsi kilo olarak yapıştı kaldı üstüne. İdeal kilona ulaşana kadar uzak dur bu yiyeceklerden nasıl olsa zayıfladıktan sonra yiyeceksin. Yani sadece bir süreliğine ara vermiş olacaksın.Valla bravo! Ben de bu çikolata, bisküvi olayını ne yapacağımı düşünüyorum. Bir kavanoz nutellayı kaşık kaşık bitirebilirim mesela... Akşam çay ya da kahve mutlaka içeriz ve ben mümkün değil boş içemem
Eti form paylaşıyoruz eşimle en azından kalorisi az olsun diye ama tamamen kesmek lazım. Hatta üzerinde light yazan hiç birşeyi yememek lazım...
Patates ve muz haricinde süper bir menü canım. Afiyet olsun. Umarım akşamki çay faslını hasarsız atlatmışsındır. Ama ben güveniyorum sana şimdiden sen bu işi başaracaksın.Herkese iyi akşamlar...
Kuzular yattı, günlük menümü paylaşayım...
Kahvaltı öncesi 2 adet kuru kayısı
Sabah: 1 dilim tam tahıl ekmek, 1 yumurta sarısı, az peynir, söğüş domates, çok açık şekersiz çay, 1 tuzsuz etimek
Ara öğün: 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem
Öğlen: fırında yağsız 1 adet baget (1 dilim soğan ve patatesle), 2 yk salata
Ara öğün: 1 tuzsuz etimek üzeri az labne, 1 muz
Akşam: 1 kaseden az çorba, 2 yk yoğurt
Gün içerisinde 1 fincan yağsız sütten kafeinsiz latte içtim...
Bir de akşam çayı faslımız onu ne yapacağım bilmiyorum... Çayı boş içemiyoruz malesef... Eti form paylaşıyoruz eşimle, inşallah zamanla o da bitecek...
Herkese iyi akşamlar...
Kuzular yattı, günlük menümü paylaşayım...
Kahvaltı öncesi 2 adet kuru kayısı
Sabah: 1 dilim tam tahıl ekmek, 1 yumurta sarısı, az peynir, söğüş domates, çok açık şekersiz çay, 1 tuzsuz etimek
Ara öğün: 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem
Öğlen: fırında yağsız 1 adet baget (1 dilim soğan ve patatesle), 2 yk salata
Ara öğün: 1 tuzsuz etimek üzeri az labne, 1 muz
Akşam: 1 kaseden az çorba, 2 yk yoğurt
Gün içerisinde 1 fincan yağsız sütten kafeinsiz latte içtim...
Bir de akşam çayı faslımız onu ne yapacağım bilmiyorum... Çayı boş içemiyoruz malesef... Eti form paylaşıyoruz eşimle, inşallah zamanla o da bitecek...
Uyanir uyanmaz 10 dklik plates ve ardindan sert bi tuk kahvesi ile başladım kahveyi cok severim ardinda kahvaltida yogurdun içine dogrdadigim kuru incir kuru kayisi kuru uzum 500 grmlik yogurdu yedim yogurdu sevmedigim icin kendimce boyle yontem buldum ve bu sabah tartildigimda 62 kilo ciktim inanilmaz bisey bu aksam ki yaptigim trambolin sporunun cok etkisi var suan istedigim kilodayim.... :)
insallah canim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz kendimi baya hafif hissediyorum her goren nasil bu kadar zayifladin diyor. s beden kiyafet almak insani cok mutlu ediyor ama asla birakmicam sporu ve cidden hersey spora bağlı oglen yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum suan pek acikmadim o yuzden biraz cerez yicem
Memnun oldum canım. Bu arada abla yok bizim takımdaHepimiz çıtır genç hatunlarız. İsmimizle hitap edebilirsin. Sakıncası yok.
Çok iyi düşünmüşsün Pervin' cim. Eğer dikkat etmezsen verdiğin kilolar yeniden geliyor. En kısa zamanda bütün fazlalıklardan kurtulmak lazım. Ama emzirdiğin için senin dikkatli de olman gerekli.
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Eğer kuralları okursan ve uyabileceğini düşünürsen okuduğuna ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca kendini detaylı olarak tanıtırsan sevinirim.
Kahvaltın gayet güzel olmuş canım. Kızlarda söylemiş menülerimizi nasıl paylaşacağımızı. Zaten ilerleyen mesajlarda doğru şekilde paylaşmışsın ama menü paylaşırken öğünlerin yanına mutlaka saatlerini yazmamız lazım.
Geçmiş olsun Beste' cim iyi olmana sevindim.
Hoş geldin Özlem' cimÇok güzel spor yapmışsın ama menünü yazmamışsın. Biran önce kurtulman senin içinde iyi olacak. Zaman uzadıkça tadı da kaçıyor bu işin.
Tatlım bu menüyle kilo vermen çok zor. Daha dikkatli olman lazım.Öncelikle asla ve asla ana öğünleri atlamayacaksın. Sabah kahvaltın doyurucu ve protein ağırlıklı olacak. Öğleyi ve akşamı ise dengeleyip hem vitamin hem protein ağırlıklı yapman lazım. Mümkün oldukça alkollü içeceklerden diyet boyunca uzak durman lazım. Kavrulmuş kuruyemişlerin hiç bir faydası yok aksine zararlı. Kavrulmamış kuruyemiş yiyebilirsin. Zamanla daha iyi öğreneceğine eminim. Ama daha sık gelmen lazım takıma.
İşin doğrusunu biliyorsun zaten. Birde uygulayabilsen süper olacak. Şöyle düşün derim. Bu zamana kadar çikolata tatlı yedin de ne oldu. Hepsi kilo olarak yapıştı kaldı üstüne. İdeal kilona ulaşana kadar uzak dur bu yiyeceklerden nasıl olsa zayıfladıktan sonra yiyeceksin. Yani sadece bir süreliğine ara vermiş olacaksın.
Patates ve muz haricinde süper bir menü canım. Afiyet olsun. Umarım akşamki çay faslını hasarsız atlatmışsındır. Ama ben güveniyorum sana şimdiden sen bu işi başaracaksın.
canım menün güzel olmuş afiyet olsun
çay yapma akşamları bir süre sonra da düzene alışınca içerdin boş
Ebrudan sonraki idolüm oldun irem süpersin bende seninle bufliktd gaza geldim
bugün deniz şortu slmaya gittim bulamadım çok moralim bozuldu
Şort bulamamana üzüldüm canımcanım menün güzel olmuş afiyet olsun
çay yapma akşamları bir süre sonra da düzene alışınca içerdin boş
Ebrudan sonraki idolüm oldun irem süpersin bende seninle bufliktd gaza geldim
bugün deniz şortu slmaya gittim bulamadım çok moralim bozuldu
Harikasın tatlım. Artık burada bizimle birlikte korursun formunu. Bizim kızlara da güzel örnek olursun. Bir ara öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşsana. Motivasyon olur takıma.Anlaştık ebrucum :) bu arada ogle yemeğin de kendime ödül verip bir top dondurma yedim aksam yemegim de 2 tane kabagi rendeleyip hasladim ve yogurtla hafif mi aksam yemegi yaptım 10 dk plates yapip bıraktım simdi 20 dk da trambolin yapicam :) 62 kiloya dusmusum istediğim kiloydu :) amac artik formda kalmak
Şort bulamamana üzüldüm canımUmarım bu seni gaza getirir. Artık tam anlamıyla sarıl bu işe. Bak mesela ben bugün denizde bikini giydim. Her ne kadar tam fit olmasam da gayet iyiydi görüntüm. Bir zamanlar bende senin gibiydim. Biliyorsun. İsteyince her şey başarılıyor. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım Zeynep birlikte başaralım şu işi.
Harikasın tatlım. Artık burada bizimle birlikte korursun formunu. Bizim kızlara da güzel örnek olursun. Bir ara öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşsana. Motivasyon olur takıma.
Simdiki halim :)
Bu fotograf 2 gun öncesi elbiseli fotomda 63 kiloydum:)
Resimleri açmıyor canım ama uzak şekliyle göründüğü kadarıyla gayet güzel görünüyorsun. En şişman olduğun halindeyken fotoğrafın yok mu? Öncesini ve sonrasını kıyaslamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?