Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi akşamlar...
Kuzular yattı, günlük menümü paylaşayım...

Kahvaltı öncesi 2 adet kuru kayısı
Sabah: 1 dilim tam tahıl ekmek, 1 yumurta sarısı, az peynir, söğüş domates, çok açık şekersiz çay, 1 tuzsuz etimek
Ara öğün: 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem
Öğlen: fırında yağsız 1 adet baget (1 dilim soğan ve patatesle), 2 yk salata
Ara öğün: 1 tuzsuz etimek üzeri az labne, 1 muz
Akşam: 1 kaseden az çorba, 2 yk yoğurt

Gün içerisinde 1 fincan yağsız sütten kafeinsiz latte içtim...

Bir de akşam çayı faslımız onu ne yapacağım bilmiyorum... Çayı boş içemiyoruz malesef... Eti form paylaşıyoruz eşimle, inşallah zamanla o da bitecek...

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canim benim tamamen kesmek.lazim degil ama light olan hersey sahte bu gerçek kahvenin yanina yada abur cubur aradigin zaman bitter çikolata yemeni tavsiye eederim tatli canavari olaraktan ben oyle yapıyorum ama paket bitirmek yok bir dilim sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım deneyeceğim. ya da belki bir süre akşam çayını durdurabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uyanir uyanmaz 10 dklik plates ve ardindan sert bi tuk kahvesi ile başladım kahveyi cok severim ardinda kahvaltida yogurdun içine dogrdadigim kuru incir kuru kayisi kuru uzum 500 grmlik yogurdu yedim yogurdu sevmedigim icin kendimce boyle yontem buldum ve bu sabah tartildigimda 62 kilo ciktim inanilmaz bisey bu aksam ki yaptigim trambolin sporunun cok etkisi var suan istedigim kilodayim.... :)

çok iyi tebrikler umarım ben de en kısa zamanda görürüm 62 yi

evet canım aynen hemen toparlanmalıyız doğru diyorsun zaman geçip duruyor biz yerimizde sayıyoruz malesef hala

çok iyi tebrikler umarım ben de en kısa zamanda görürüm 62 yi

insallah canim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz kendimi baya hafif hissediyorum her goren nasil bu kadar zayifladin diyor. s beden kiyafet almak insani cok mutlu ediyor ama asla birakmicam sporu ve cidden hersey spora bağlı oglen yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum suan pek acikmadim o yuzden biraz cerez yicem

Memnun oldum canım. Bu arada abla yok bizim takımda Hepimiz çıtır genç hatunlarız. İsmimizle hitap edebilirsin. Sakıncası yok.

Çok iyi düşünmüşsün Pervin' cim. Eğer dikkat etmezsen verdiğin kilolar yeniden geliyor. En kısa zamanda bütün fazlalıklardan kurtulmak lazım. Ama emzirdiğin için senin dikkatli de olman gerekli.

Merhaba kızlarrr bugün katıldım aranıza birlikte çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde atıcaz tüm ağırlıklarımızı inşallah :)

Olur öyle bazen...
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Eğer kuralları okursan ve uyabileceğini düşünürsen okuduğuna ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca kendini detaylı olarak tanıtırsan sevinirim.

Kahvaltın gayet güzel olmuş canım. Kızlarda söylemiş menülerimizi nasıl paylaşacağımızı. Zaten ilerleyen mesajlarda doğru şekilde paylaşmışsın ama menü paylaşırken öğünlerin yanına mutlaka saatlerini yazmamız lazım.

Saol canım ya sorma midemi bozmuşum da neyse ki bugün daha iyiyim
Geçmiş olsun Beste' cim iyi olmana sevindim.

Hoş geldin Özlem' cim Çok güzel spor yapmışsın ama menünü yazmamışsın. Biran önce kurtulman senin içinde iyi olacak. Zaman uzadıkça tadı da kaçıyor bu işin.

Sabah:çok geç uyandım kahve içebildim
Öğlen : tortelini + bi bardak bira (öğlen biraz abartmış olabilirim )
Akşam:bir avuç taze antep fıstığı

Olur öyle bazen...
Tatlım bu menüyle kilo vermen çok zor. Daha dikkatli olman lazım. Öncelikle asla ve asla ana öğünleri atlamayacaksın. Sabah kahvaltın doyurucu ve protein ağırlıklı olacak. Öğleyi ve akşamı ise dengeleyip hem vitamin hem protein ağırlıklı yapman lazım. Mümkün oldukça alkollü içeceklerden diyet boyunca uzak durman lazım. Kavrulmuş kuruyemişlerin hiç bir faydası yok aksine zararlı. Kavrulmamış kuruyemiş yiyebilirsin. Zamanla daha iyi öğreneceğine eminim. Ama daha sık gelmen lazım takıma.

İşin doğrusunu biliyorsun zaten. Birde uygulayabilsen süper olacak. Şöyle düşün derim. Bu zamana kadar çikolata tatlı yedin de ne oldu. Hepsi kilo olarak yapıştı kaldı üstüne. İdeal kilona ulaşana kadar uzak dur bu yiyeceklerden nasıl olsa zayıfladıktan sonra yiyeceksin. Yani sadece bir süreliğine ara vermiş olacaksın.

Patates ve muz haricinde süper bir menü canım. Afiyet olsun. Umarım akşamki çay faslını hasarsız atlatmışsındır. Ama ben güveniyorum sana şimdiden sen bu işi başaracaksın.

canım menün güzel olmuş afiyet olsun
çay yapma akşamları bir süre sonra da düzene alışınca içerdin boş

Ebrudan sonraki idolüm oldun irem süpersin bende seninle bufliktd gaza geldim
bugün deniz şortu slmaya gittim bulamadım çok moralim bozuldu

Anlaştık ebrucum :) bu arada ogle yemeğin de kendime ödül verip bir top dondurma yedim aksam yemegim de 2 tane kabagi rendeleyip hasladim ve yogurtla hafif mi aksam yemegi yaptım 10 dk plates yapip bıraktım simdi 20 dk da trambolin yapicam :) 62 kiloya dusmusum istediğim kiloydu :) amac artik formda kalmak

Kızlar tatil dolayısıyla uğrayamıyorum sürekli. Bugün denize gittik bütün aile. 15 kişi kadar Bebeğim ilk defa denizle tanıştı ve çok sevdi. Bol bol yüzdük. Ama bol bol da yedik. Deniz çok acıktırıyor insanı. Ama yememe rağmen zayıfladığımı düşünüyorum çünkü yüzerken hepsini yaktım galiba Arada kaçamak yapıyorum ama diğer öğünlerde dengelemeye çalışıyorum.

İki gün önce balık tutmaya çıktık tekneyle birlikte. Yaklaşık 3 kiloya yakın balık avladık. Dün akşam da o vardı menüde. Taze taze çok lezzetli oluyor. Kısacası öğünlerimin çoğunluğu börülce, kereviz, barbunya, balık gibi sağlıklı yemeklerden oluşuyor ama arada midye dolması gibi yememem gerekenlerden de kaçıyor. Umarım cumaya güzel bir sonuç alırız takım olarak. Unutmayın ki kilolar ikiye bölünecek.

Bu hafta herkes kendini toparlasın lütfen.

Canim ya insallah hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz. Ama hizli kilo vermek kesinlikle saglikli degil bunu biliyorum o yuzden yavas vermekte fayda var uyanir uyanmaz hatta el yuz yikamadan 10 dk hareket halinde olun 10 dk plates programi izleyin telden ben aciyorum youtube 10 dk yapiyorum ter atiyorum ardindan kahvalti yapmayi sevmedigim icin kahve iciyorum. Ki her zaman da yapmamazlik yapmıyorum ama kahvalti yaptigim zamanlar salam sosis ayirt etmem yerim dozunda. Oglen aksam ogunleri atlamayalim aralarda da bir avucu asmicak cerezler olabilir gun icersinde mate ve yesil cay unutma vallahi canim coook faydasi var hak vereceksin bana :)

Şort bulamamana üzüldüm canım Umarım bu seni gaza getirir. Artık tam anlamıyla sarıl bu işe. Bak mesela ben bugün denizde bikini giydim. Her ne kadar tam fit olmasam da gayet iyiydi görüntüm. Bir zamanlar bende senin gibiydim. Biliyorsun. İsteyince her şey başarılıyor. Ben sana güveniyorum. Hadi bakalım Zeynep birlikte başaralım şu işi.

Harikasın tatlım. Artık burada bizimle birlikte korursun formunu. Bizim kızlara da güzel örnek olursun. Bir ara öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşsana. Motivasyon olur takıma.

Tabi paylasirim canim da nasil oluyor :)

Simdiki halim :)

Eklentiler

• $1407084164862.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu fotograf 2 gun öncesi elbiseli fotomda 63 kiloydum:)

Eklentiler

• $1407084288251.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
Simdiki halim :)

Bu fotograf 2 gun öncesi elbiseli fotomda 63 kiloydum:)

Resimleri açmıyor canım ama uzak şekliyle göründüğü kadarıyla gayet güzel görünüyorsun. En şişman olduğun halindeyken fotoğrafın yok mu? Öncesini ve sonrasını kıyaslamak için.

Resimleri açmıyor canım ama uzak şekliyle göründüğü kadarıyla gayet güzel görünüyorsun. En şişman olduğun halindeyken fotoğrafın yok mu? Öncesini ve sonrasını kıyaslamak için.

Bi tek bu var canim ama burda da 70 kiloydum yani 87.5 dan dusmustum en kilolu fotolarimi silmisim morel bozuklugu yapiyor diye

Eklentiler

• $1407085911870.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
yorumlar için teşekkürler ebrucum. emzirdiğim için sizden yaklaşık 400-500 kalori fazla almam lazım; onu da şu an için akşam çayında kullanıyorum:) inşallah bu alışkanlıktan kurtulucaz ailecek...
kuruyemişlerin hepsi çiğ. kuru almıyoruz zaten.
birazdan bugünkü menümü yazacağım ama malesef saatler yine olmayacak; dikkat etmedim çünkü. zaten bu arada bugün öğle yemeğini kaçırdığım için ara ara bol meyve yedim. artık yarın itibariyle saat paylaşırım.

bu arada şartları okudum, anladım. sorun yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…