Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tubacım kolay gelsin canım
Konun da zormuş valla

Canım menüler güzel
Sporların ise harika
Tebrikler

Tubacım menün güzel sinemadaki hırsına da bayıldım bende yürüyüşe çıkınca dondurma yiyiyoduk ben yemiyorum onlar yiyiyorlar

Canım alıntılayamadım ama boyle yazayım, öğretmen değilim ben öğrenciyim:) marmara uni de son sınıf:)

Kizlar 1 saat spor yaptim.vantilator acmama ragmen su gibi terledim.
Artik tamamen kurtulmak istiyorum.kiZlar gencligimizin kiymetini bilelim,birakmayalim kendimizi!!.

Canım alıntılayamadım ama boyle yazayım, öğretmen değilim ben öğrenciyim:) marmara uni de son sınıf:)
Tuba'cim yasin kacti?
tebrikediyorum cnm 2 cocukla birlikte ne guzel hem annelik hem ogrencilik.. iyi idare ediyorsun.

Bende bazen sinavlara girsemmi diyorum kendi kendime sonra bu saatten sonra olmaz diyorum.:-/

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı yolculuklar ebru cum
Çok teşekkürler canım. Allaha şükür kazasız belasız geldik bu sabah. Konya yı her ne kadar sevmesem de insanın evi bir başka oluyor.

Neden olmasın ki. Ben altı ayda 24 kiloya yakın verdim. Bir sene de 28 i süper bir şekilde verirsin. Bence de canın sıkılsın ve bu sana örnek olsun. Eğer istersen başarmak çok kolay. Sadece gerçekten iste canım.

Tuba'cim yasin kacti?
tebrikediyorum cnm 2 cocukla birlikte ne guzel hem annelik hem ogrencilik.. iyi idare ediyorsun.

Bende bazen sinavlara girsemmi diyorum kendi kendime sonra bu saatten sonra olmaz diyorum.:-/
Neden olmasın Özlem cim. Okumanın yaşı yok ki. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap. İleriye dönük benim de bir sürü planım var. Yeter ki isteyelim.

Selam kızlar ben geldim Nihayet evimdeyim. Bi de siteyi çözersem tam olacak

Tuba'cim yasin kacti?

Hiç bir şey için geç değil canım :) yap bence açık öğretim okuyabilirsin :)

Menüm :)
Sabah 12.00
Yarım domates
2kuru kayısı 4yarım ceviz
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Bulgur pilavı üstüne yoğurt
Arada spor yaptım ve 9u bi yerde çay içtim..
Akşam (daha yemedim bulguru çok yedim galiba acıkırsam yiyeceğim)
Tavuk çorbası

Canım sıkıldıkta ip atlıyorum kızlar :) squat beni çok zorluyor yaaa... Ama alt göbek hareketini seviyorum 50tane yapıyorum mekik canımı hiç açılmıyor artık bıraksam mı emin değilim.. Yürüyüşe yaptım bugün.. Erken kalkmaya çalışıcam kızlar uyudum öğlene kadar ya oooof

Yaşım 27 , iki kızım var:) marmara üniversitesi ilahiyat fakultesinde son sınıf oğrencisiyim:)

Bence yaparsın özlemcim, hiç kendini geçti bizden diyerek engelleme, hic de gecmedi, asıl simdi yaparsın hemde, herseyin cok daha bilincindeyken , olgunlşasmısken:)

Bugunku menum

Sabah 6:45
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Bir dilimden az ekmek kepekli
Azıcık bal

Ara
Dondurma

Oğlen 12:30
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun

Ara
Serbetli tatlı

Aksam 18:00
Kızarmış piliç
Ayran

Ara
Dondurma

Ay bugun tatlı gunu yapmısım resmen

Spor 2-2,5 saat eminönünde yürüdüm , anneme kumas aldım filan

Su 2-2,5 lt

Tatlılara bak :):):) ah istanbulda bende olaydımmmmmmm...

Kizlar 1 saat spor yaptim.vantilator acmama ragmen su gibi terledim.
Artik tamamen kurtulmak istiyorum.kiZlar gencligimizin kiymetini bilelim,birakmayalim kendimizi!!.

katılıyorum canım sana gen.liğimiz gidiyor oramız çıkıyor buramız çıkıyor derken
ben artık çok sağlam gidicam kendime yazık etmiyeceğim

ebrucum insanın evi gibisi olur mu
uzun yoldan gelince daha evimin kapısını açınca içi huzur doluyor insanın
tatilin en kötü yanı ebrucum iki valiz çamaşır ve ardından ütü maalesef

canım bu sefer kararlıyım atacağım fazla kiloları
hem sen bana moral oldum 6 ayda 24 kilo harika bende öğle bir rekora imza atabilsem süper olur

kızlar iki gündür menü yazamıyorum ama inanın örnek menülerim var sadece zamanım olmadığı için yazamadım
1 kaçamağım bile yok

canım menün güzel afiyet olsun
bulgur çok olmamıştır eminim

canım sen resmen tatlı günü yapmışsın
uzak dur onlardan aman cısssssss
yoksa menün gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…