Tubacım kolay gelsin canımKızlar bugun de sabah 6 olmadan kalktım, eşimin okuluna gittik birlikte orda bi guzel ders çalıstım, bitirme ödevimi yazıyorum, yalnız bu konu beni çok sarstı, yureğim dayanmıyor, okurken arastırırken mahvoluyorum. Konum "cocukların cinsel istismarı hakkıda bilinmesi gerekenler ve alınabilecek önlemler"
Uh cok kötü..
Canım menüler güzelDunku menum
07:00
1 seftali
10:30
1 parca ekmek
1 haslanmis yumurta
Az peynir,5 zeytin
Ve cay
16:30
1 tabak tutmac corbasi
19:00
Biraz bulgurlu,patatesle yogrulmus kofte ve 1 bardak ayran
3 sekersiz turk kahvesi
3 L su
Spor
07:30 1 saat spor
30 dk yuruyus
10 dk bisiklet
20 dk karın,kol,bacak
Gun icinde 20+20 dakika acik havada tempolu yuruyus
-------------
Bugunku menum
12:00
1,5 yumurta
Az peynir
1 parca ekmek
18:30
1 parca tavuk
Yarim domates
2 parca ekmek.
Aksam gittigimiz yerde 1 minik elma ve 1 salatalik yedim.
3 L su
2 turk kahvesi
Spor 1 saat
14:30 30dk yuruyus 200 cal.
10 dk. K.bisikleti
20 dk. Karin,kol,bacak
Tubacım menün güzel sinemadaki hırsına da bayıldım bende yürüyüşe çıkınca dondurma yiyiyoduk ben yemiyorum onlar yiyiyorlarHanımlar gunaydıın
Oluldayım ders arası verdik, dünkü menumu yazayım
Sabah 9:00
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 avuc ceviz
Ara
Ev yapımı dondurma
Oğlen 14:30
1 kase Patlıcanlı köfteli hafif yemek
Aksam 20:30
Mısır ekmekli erişte (trabzon yemeğimiz) :) 1 tabak yaklasık
Spor
30 dk koşu bandı --> 3,5 km--> 440 kalori
20 dk mekik-simit-kol-squat karısımı egzersizler işte
Su yaklasık 3 lt
Dün sinemaya gittik esimle ve herzaman cips mısır cikolata asitlimiçecek alırken bu sefer sadece 1 lt su aldım :) film boyunca içtim ama film arasını zor bekledim tuvalete kostum:)
Tuba'cim yasin kacti?Canım alıntılayamadım ama boyle yazayım, öğretmen değilim ben öğrenciyim:) marmara uni de son sınıf:)
Çok teşekkürler canım. Allaha şükür kazasız belasız geldik bu sabah. Konya yı her ne kadar sevmesem de insanın evi bir başka oluyor.Şimdiden hayırlı yolculuklar ebru cum
Neden olmasın ki. Ben altı ayda 24 kiloya yakın verdim. Bir sene de 28 i süper bir şekilde verirsin. Bence de canın sıkılsın ve bu sana örnek olsun. Eğer istersen başarmak çok kolay. Sadece gerçekten iste canım.Kızlar bir yılda 28 kilo verilir mi sizce düzenli diyet ve sporla acaba
Ben bunu deniycam 10 ağustosta 93.2 ile başladım seneye 10 ağustosta ne olacak
Çok moralim bozuldu eşimin kuzenleri geliyor istanbuldan denize gidelim dediler ben gitmem dedim hepsi 36 beden ben 48 yanlarında balina gibi durucam çok canım sıkıldı
Neden olmasın Özlem cim. Okumanın yaşı yok ki. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap. İleriye dönük benim de bir sürü planım var. Yeter ki isteyelim.Tuba'cim yasin kacti?
tebrikediyorum cnm 2 cocukla birlikte ne guzel hem annelik hem ogrencilik.. iyi idare ediyorsun.
Bende bazen sinavlara girsemmi diyorum kendi kendime sonra bu saatten sonra olmaz diyorum.:-/
Hımm:) yaşın kaç canım :) hangi bölüm okuyorsunCanım alıntılayamadım ama boyle yazayım, öğretmen değilim ben öğrenciyimmarmara uni de son sınıf
Hiç bir şey için geç değil canım :) yap bence açık öğretim okuyabilirsin :)Tuba'cim yasin kacti?
tebrikediyorum cnm 2 cocukla birlikte ne guzel hem annelik hem ogrencilik.. iyi idare ediyorsun.
Bende bazen sinavlara girsemmi diyorum kendi kendime sonra bu saatten sonra olmaz diyorum.:-/
Hoşgeldin canımSelam kızlar ben geldimNihayet evimdeyim. Bi de siteyi çözersem tam olacak
Tatlılara bak :):):) ah istanbulda bende olaydımmmmmmm...Bugunku menum
Sabah 6:45
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Bir dilimden az ekmek kepekli
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Oğlen 12:30
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Aksam 18:00
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Ay bugun tatlı gunu yapmısım resmen
Spor 2-2,5 saat eminönünde yürüdüm , anneme kumas aldım filan
Su 2-2,5 lt
Kizlar 1 saat spor yaptim.vantilator acmama ragmen su gibi terledim.
Artik tamamen kurtulmak istiyorum.kiZlar gencligimizin kiymetini bilelim,birakmayalim kendimizi!!.
Çok teşekkürler canım. Allaha şükür kazasız belasız geldik bu sabah. Konya yı her ne kadar sevmesem de insanın evi bir başka oluyor.
Neden olmasın ki. Ben altı ayda 24 kiloya yakın verdim. Bir sene de 28 i süper bir şekilde verirsin. Bence de canın sıkılsın ve bu sana örnek olsun. Eğer istersen başarmak çok kolay. Sadece gerçekten iste canım.
Neden olmasın Özlem cim. Okumanın yaşı yok ki. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap. İleriye dönük benim de bir sürü planım var. Yeter ki isteyelim.
Menüm
Sabah 12.00
Yarım domates
2kuru kayısı 4yarım ceviz
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Bulgur pilavı üstüne yoğurt
Arada spor yaptım ve 9u bi yerde çay içtim..
Akşam (daha yemedim bulguru çok yedim galiba acıkırsam yiyeceğim)
Tavuk çorbası
Canım sıkıldıkta ip atlıyorum kızlarsquat beni çok zorluyor yaaa... Ama alt göbek hareketini seviyorum 50tane yapıyorum mekik canımı hiç açılmıyor artık bıraksam mı emin değilim.. Yürüyüşe yaptım bugün.. Erken kalkmaya çalışıcam kızlar uyudum öğlene kadar ya oooof
Bugunku menum
Sabah 6:45
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Bir dilimden az ekmek kepekli
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Oğlen 12:30
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Aksam 18:00
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Ay bugun tatlı gunu yapmısım resmen
Spor 2-2,5 saat eminönünde yürüdüm , anneme kumas aldım filan
Su 2-2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?