Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ideal kilonuza gelmeden spor yapmak zararlıymış dün akşam yengemin komşusu diyetisyene gidiyor çok da kilo vermiş kadın hala spora başlatmamış ben sana söyleyeceğim başlayacağın zamanı diyormuş
Ben diyetisyene gittiğim dönemde de yürüyüş kesinlikle yapmalısın günde en az 40 dakika diyordu anlamadım ben bu işi

Diyetine uymuşsun gayet güzel görünüyor menü. Umarım sonuca ulaşırsın. Bu hurma ne hurması? Bildiğimiz hurma mı yoksa şu cennet meyvesi dedikleri domates gibi olandan mı?

Kizlar şuanda karnim aciktí ama biseyler yemek yok.
En iyisi bol su icmek ve uyumaya calismak.
Herkese iyi geceler..
İnşallah bişeyler yememişsindir. Bu arada menünü yazmamışsın Özlem. Unutmadın inşallah. İyi de olsa kötüde olsa mutlaka menü yazılacak.

Menün ve sporun gayet güzel canım afiyet olsun. Ne kadar su içtiğini ve öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan çok iyi olur.

Bisküviler haricinde menün muhteşem canım. Keşke onun yerine daha başka bişeyler yeseydin. Bu kez olacak inşallah.

kızlar takım sıralamasında birinci bireyselde de birinci olmuşum süperrrrrrr
herkese tebriklerrrr
Senin sayende canım. Kocaman tebrik ediyorum ve inşallah hep böyle güzel gider kiloların. Bu arada bireyselde birinci olduğun için hikayeni yazman gerekiyor. Yazacağın topiği biliyorsun dimi?

Gunaydin kizlar...:)

Günaydın takımımın güzel insanları
Kaçamaksız bir gün dileyiğle

Hepinize günaydın canlarım

Yürüyüş yapman lazım canım. Senin için çok faydalı. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Benim diyetisyenimde her gün ya da en az 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş önermişti. Bence yürünmesi lazım

Yok ebrucum yemedim

Dunku menum
12:00
2 parca ekmek
1 yumurta
Az peynir
Yarim domates

Bu arada 1 bardak kadar kola
Biraz doritos

20:00
2 lokma ekmek
2 lokma yumurta
Salatalik
4 zeytin
Cay

3 l su
1 kahve

Spor
Aksam ustu 20dk basketbol

Son düzenleme:
Yok ebrucum yemedim

Dunku menum
12:00
2 parca ekmek
1 yumurta
Az peynir
Yarim domates

Bu arada 1 bardak kadar kola
Biraz doritos

20:00
2 lokma ekmek
2 lokma yumurta
Salatalik
4 zeytin
Cay

3 l su
1 kahve

Spor
Aksam ustu 20dk basketbol
Doritos ve kola hiç olmamış kuzum

Ama sarkma olmaz mı ya... Ben sporumu yapıyorum sıkılaştığımı hissediyorum...hem üniversitede çok yüyümekten kilo vermiştim yemeklerime dikkat etmediğim halde

Bildiğin hurma :) Ramazan'da yediğimizden:) o meyveyiok seviyorum ben yaa :) ııııımmmm

Selamlar hatunlar ne var ne yok :) syn kaptanım iznin olursa pazartesiden başlayarak takıma geri dönmek istiyorum bıraktıgımda 76.900 idim şimdi 78.500 yani 1 kilo 600 gr almışım 2 ayda..pazartesi pilates e başlıyorum tekrar bugün koşu bandınıda kurucam inş kurbana 70 olmalıyımmmbuarada özledim sizi yaa

Rakibim bizde seni oZledik.bende dun 78 kg ile listeye girdim
Dugunun oldumu cnm?

Bugunku menum
10:30
Yarim simit
Cay

17:00
Yarım porsiyon iskender eti
Bir kac lokma ekmek
Salata
Ayran
(1 porsiyondu kizimla paylastik,ekmekleride o yedi)

3 L su
2 sade turk kahvesi

Bugun spor yok

Menüm :)
Sabah 10.00
Ilık su içine yarım limon
10.30-15.00arası
7hurma 1kase yoğurt
3çatal pilav 2kaşık salata(Mevlüt'e gitmiştik)
16-19.00arası
1haşlanmış yumurta
7hurma 1kase yoğurt
20.00
3hurma 1bardak süt
2buçuk Ltd su

40yürüyüş 50şer squat alt göbek hareketi..500küsür ip atlama

Kızlar gün içinde yokken bile kilom hiç artmadı :) bu diyet iyi galiba kendimi aç ve halsiz de hissetmiyorum :)

A
Bugunku menum
10:30
Yarim simit
Cay

17:00
Yarım porsiyon iskender eti
Bir kac lokma ekmek
Salata
Ayran
(1 porsiyondu kizimla paylastik,ekmekleride o yedi)

3 L su
2 sade turk kahvesi

Bugun spor yok
akşam yemedin mi canım açıkırsın geç vakitte...

Kurban da
kurbanda herkes fit :):):)

Kızlar selam,

Bugün kü menüm,

Sabah 10 30 iki dilim kepek ekmeği,domates,yağsız omlet,birkaçç zeytin,bir dilim peynir

Öğlen 15 00 gibi bisküvi kepekli ve biraz ceviz

Akşamda sadece karpuz yedim 20 00 gibi

1,5 lt su içtim kızlar sporda 20 dk yürüyebildim sadece dışardaydım tüm gün..

Aama canım inanılmaz tatlı istiyor zor tutuyorum kendimi su an:)

Sabahki ogunun guzel cnm onun disinda ac birakmissin kendini.boyle olursa tatli v.b. istegine yenik dusme ihtimalin cok yuksek olur 'bence'.

Sabahki ogunun guzel cnm onun disinda ac birakmissin kendini.boyle olursa tatli v.b. istegine yenik dusme ihtimalin cok yuksek olur 'bence'.
Evett canım ya akşam deli gibi tatlı krizine girdim en sonunda bir armut yedim sonrada 45 dk dhaa leslie yaptım :)akşam öğünlerine dikkat edicem artık:)

Bana da ben söyleyene kadar sakın spor yapma demişti doktor.ama kendini faxla yormayacak kadar yürüyüşün hiç bir zararı olmaz bence..tempolu yürüyüş en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…