Teşekür ederim özlemTebrikler cerenberen adin zeynepmiydi? :)
Insallah her hafta guzel kilolar verirsin..
insallah hepimiz veririz..
Diyetine uymuşsun gayet güzel görünüyor menü. Umarım sonuca ulaşırsın. Bu hurma ne hurması? Bildiğimiz hurma mı yoksa şu cennet meyvesi dedikleri domates gibi olandan mı?Menüm
Sabah 05.30uyanış 06.00spor
40dk yürüyüş
10dk ip atlama
50squat
50alt göbek hareketi
07.45
Bir haşlanmış yumurta 2şekersiz çay
09.30
Hurma ve yoğurt
Öğlem 15.00
Hurma ve yoğurt
Akşam 07.30
Yarım elma
Hurma yoğurt
2.5lt su
İnşallah bişeyler yememişsindir. Bu arada menünü yazmamışsın Özlem. Unutmadın inşallah. İyi de olsa kötüde olsa mutlaka menü yazılacak.Kizlar şuanda karnim aciktí ama biseyler yemek yok.
En iyisi bol su icmek ve uyumaya calismak.
Herkese iyi geceler..
Menün ve sporun gayet güzel canım afiyet olsun. Ne kadar su içtiğini ve öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan çok iyi olur.İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm,
Sabah 9 iki dilim tuzsuz etimek
Domates ,birkaç zeytin,maydanoz,küçük dilim peynir
Öğle az yağlı kabak yemeği dereotlu bir tabak kadar,bir kase yoğurt
Akşam 4 köfte az yağlı,iki kaşık yoğurt
Az önce de bir maden suyu biraz ceviz yedim acıktım:)) 1 saatte spor yaptım kızlar yürüyüş
Bisküviler haricinde menün muhteşem canım. Keşke onun yerine daha başka bişeyler yeseydin. Bu kez olacak inşallah.bende menümü yazayım:
sabah00
2 bardak çay
1 domates
1kk peynir
1 lokma patlıcan kızartması
ara00
4 tane altınbaşak biküvi
öğle00
1 kase yoğurt ve yarım şeftali ve bir incir ( misafirleri gezdirirken en uygun bunları bulabildim yiyecek)
akşam30
2 parça tavuk ve 1 kase cacık
2 litre su
ayrıca 40 dakika yürüyüş
Senin sayende canım. Kocaman tebrik ediyorum ve inşallah hep böyle güzel gider kiloların. Bu arada bireyselde birinci olduğun için hikayeni yazman gerekiyor. Yazacağın topiği biliyorsun dimi?kızlar takım sıralamasında birinci bireyselde de birinci olmuşum süperrrrrrr
herkese tebriklerrrr
Gunaydin kizlar...:)
Günaydın takımımın güzel insanları
Kaçamaksız bir gün dileyiğle
Hepinize günaydın canlarımGünaydın :):)
Kızlar ideal kilonuza gelmeden spor yapmak zararlıymış dün akşam yengemin komşusu diyetisyene gidiyor çok da kilo vermiş kadın hala spora başlatmamış ben sana söyleyeceğim başlayacağın zamanı diyormuş
Ben diyetisyene gittiğim dönemde de yürüyüş kesinlikle yapmalısın günde en az 40 dakika diyordu anlamadım ben bu işi
Doritos ve kola hiç olmamış kuzumYok ebrucum yemedim
Dunku menum
12:00
2 parca ekmek
1 yumurta
Az peynir
Yarim domates
Bu arada 1 bardak kadar kola
Biraz doritos
20:00
2 lokma ekmek
2 lokma yumurta
Salatalik
4 zeytin
Cay
3 l su
1 kahve
Spor
Aksam ustu 20dk basketbol
Ama sarkma olmaz mı ya... Ben sporumu yapıyorum sıkılaştığımı hissediyorum...hem üniversitede çok yüyümekten kilo vermiştim yemeklerime dikkat etmediğim haldeKızlar ideal kilonuza gelmeden spor yapmak zararlıymış dün akşam yengemin komşusu diyetisyene gidiyor çok da kilo vermiş kadın hala spora başlatmamış ben sana söyleyeceğim başlayacağın zamanı diyormuş
Ben diyetisyene gittiğim dönemde de yürüyüş kesinlikle yapmalısın günde en az 40 dakika diyordu anlamadım ben bu işi
Bildiğin hurma :) Ramazan'da yediğimizden:) o meyveyiok seviyorum ben yaa :) ııııımmmmDiyetine uymuşsun gayet güzel görünüyor menü. Umarım sonuca ulaşırsın. Bu hurma ne hurması? Bildiğimiz hurma mı yoksa şu cennet meyvesi dedikleri domates gibi olandan mı?
İnşallah bişeyler yememişsindir. Bu arada menünü yazmamışsın Özlem. Unutmadın inşallah. İyi de olsa kötüde olsa mutlaka menü yazılacak.
Menün ve sporun gayet güzel canım afiyet olsun. Ne kadar su içtiğini ve öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan çok iyi olur.
Bisküviler haricinde menün muhteşem canım. Keşke onun yerine daha başka bişeyler yeseydin. Bu kez olacak inşallah.
Senin sayende canım. Kocaman tebrik ediyorum ve inşallah hep böyle güzel gider kiloların. Bu arada bireyselde birinci olduğun için hikayeni yazman gerekiyor. Yazacağın topiği biliyorsun dimi?
Hepinize günaydın canlarım
Rakibim bizde seni oZledik.bende dun 78 kg ile listeye girdimSelamlar hatunlar ne var ne yok :) syn kaptanım iznin olursa pazartesiden başlayarak takıma geri dönmek istiyorum bıraktıgımda 76.900 idim şimdi 78.500 yani 1 kilo 600 gr almışım 2 ayda..pazartesi pilates e başlıyorum tekrar bugün koşu bandınıda kurucam inş kurbana 70 olmalıyımmmbuarada özledim sizi yaa
akşam yemedin mi canım açıkırsın geç vakitte...Bugunku menum
10:30
Yarim simit
Cay
17:00
Yarım porsiyon iskender eti
Bir kac lokma ekmek
Salata
Ayran
(1 porsiyondu kizimla paylastik,ekmekleride o yedi)
3 L su
2 sade turk kahvesi
Bugun spor yok
kurbanda herkes fit :):):)Selamlar hatunlar ne var ne yok :) syn kaptanım iznin olursa pazartesiden başlayarak takıma geri dönmek istiyorum bıraktıgımda 76.900 idim şimdi 78.500 yani 1 kilo 600 gr almışım 2 ayda..pazartesi pilates e başlıyorum tekrar bugün koşu bandınıda kurucam inş kurbana 70 olmalıyımmmbuarada özledim sizi yaa
A
akşam yemedin mi canım açıkırsın geç vakitte...[/
Yok cnm az yedim o bile rahatsiz etti.Kurban da
kurbanda herkes fit :):):)
Su an soda iciyorum.
Acikacagimi sanmiyorum.
Sabahki ogunun guzel cnm onun disinda ac birakmissin kendini.boyle olursa tatli v.b. istegine yenik dusme ihtimalin cok yuksek olur 'bence'.Kızlar selam,
Bugün kü menüm,
Sabah 10 30 iki dilim kepek ekmeği,domates,yağsız omlet,birkaçç zeytin,bir dilim peynir
Öğlen 15 00 gibi bisküvi kepekli ve biraz ceviz
Akşamda sadece karpuz yedim 20 00 gibi
1,5 lt su içtim kızlar sporda 20 dk yürüyebildim sadece dışardaydım tüm gün..
Aama canım inanılmaz tatlı istiyor zor tutuyorum kendimi su an:)
Evett canım ya akşam deli gibi tatlı krizine girdim en sonunda bir armut yedimSabahki ogunun guzel cnm onun disinda ac birakmissin kendini.boyle olursa tatli v.b. istegine yenik dusme ihtimalin cok yuksek olur 'bence'.
Yürüyüş yapman lazım canım. Senin için çok faydalı. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Benim diyetisyenimde her gün ya da en az 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş önermişti. Bence yürünmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?