Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaşarı çok seviyorum kendimi tutmasam bir kase yerim
Yumurtayla aram iyi değil canım yumurta yedikten sonra bütün gün yumurta kokusu geliyor burnuma ondan da hiç hoşlanmıyorum

Menü:)
06.30
Yürüyüş ip atlama squat vs...
08.00 kahvaltı
1boyoz
2haşlanmış yumurta yarım domates
Birkaç tane zeytin
16.00da süt içine müsli
Arada 1kase yoğurt 4hurma
Akşam 20.00 (şimdi hazırladım masayı)
Fırında tavuk 2çatal patates kızartması
Şalgam..
Bugün çok abarttım eşim evde olduğu için bir şey yapamadım cumaya kadar bugünün acısını çıkarıcam...

Menün güzel canım ama karpuxun ve simitin miktarı ne kadar o da önemli

Boyoz ne kuzum
Patates kızartmalarıni yemessen çok değil bence

Keşke kıZartmasaydım eşimde yemedi zaten ben yediğimde kaldım 400ip atladım şimdi :) bugünün cezası o kadar yemek yenir mi ya...oooof

Evimde fare var kızlar ama bulamıyorum çekmecede ki kuru üzümü salep i falan delmiş yemiş küçük bir şey gördüm bir kere ama korkudan kapıyı kapatıp eşimi bekledim şimdide bulamıyoruz balkon kapısını hep açık tuttuk acaba gitti mi ki?

Selam kızlar,

Bugünkü menüm,

Sabah 10,00 haşlanmış yumurta,bir dilim dil peyniri,6 zeytin,domates,

Ara birkaç ceviz

15,00 Öğle bir dilim dil peyniri,yeşillik,domates,birkaç zeytin,kepekli grisini 4 parça

Akşam 20 00 ton balıklı salata bir tabak ve bir şeftali

1,5 lt su ve 45 dk leslie yaptım kızlar..haftasonu diyeti uygulamak benim için daha zor..kendime bişeyler hazırlamaya çok üşeniyorum:)

Gitmiştir inşallah canım
Çok tiksinç bir hayvan

Canım menün güzel
Biraz daha su içmeye çalış

Kızlar uğrayamadım bugün. Malum pazar ve uzun bir tatilden sonra yarın ilk defa işe gideceğim. Hazırlık yapıyorum. Ayrıca yarın çok erken kalkmam gerekli. Tatilden sonra işe dönmek çok zor geliyor. Bakalım yarın neler yapacağım. Yoğun olmazsam yarın geçmişi okurum. Eğer işlerim biterse yatmadan uğrarım mutlaka.

Hallet ebrucum sen işlerini
Iki çocukla işler yoğun oluyor bayağı
Kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…