Kaşarı çok seviyorum kendimi tutmasam bir kase yerimP
işman olmaaaaaa... O kadar kısıtlama kendini de ki yedim ama bu bana kilo olmayacak kiiii yakacak onu vücudum de beynine gönder komutları:):) bi şeftaliden bir şey olmaz aşırıya kaçmamalı lazım:) ben dün gece neler yedim bi bilsen :):) ama bak sabah daha zayıf kilo çıktım :) nolcakki o kadarcıl şeyden çok sıkma canını :) sonra bıkarsın hemen diyetten :):) menümüzde beğendim canım:) hep kaşar yiyorsun çok mu seviyorsun? Yumurta benzese yemelisin :) o zaman ekmeğe gerek kalmıyor :) ara da da ekmek yerine fındık ceviz falan ye :)
Menün güzel canım ama karpuxun ve simitin miktarı ne kadar o da önemliBugunku menum
07:45
1 salatalik
08:30
1 kibrit kutusu simit arasi peynir
2 zeytin
14:00
Karpuz,peynir,2 dilim tb ekmegi
18:00
1,5 ince ve kücük şiş kiyma
1 parca ekmek
1 yk yagsiz sogan salatasi
1 bardak ayran
Spor
07:45
30 dk yuruyus
10 dk k.bisikleti
3 L su
2 sade turk kahvesi
2 sade soda
(aksamda cay iceriz)
Boyoz ne kuzumMenü:)
06.30
Yürüyüş ip atlama squat vs...
08.00 kahvaltı
1boyoz
2haşlanmış yumurta yarım domates
Birkaç tane zeytin
16.00da süt içine müsli
Arada 1kase yoğurt 4hurma
Akşam 20.00 (şimdi hazırladım masayı)
Fırında tavuk 2çatal patates kızartması
Şalgam..
Bugün çok abarttım eşim evde olduğu için bir şey yapamadımcumaya kadar bugünün acısını çıkarıcam...
Ebrucum nereye yazacağım başarı hikayemi bulamadım benGeç oldu ama günaydın herkese
Tamam canım :):) o zaman menün kusursuz :)Kaşarı çok seviyorum kendimi tutmasam bir kase yerim
Yumurtayla aram iyi değil canım yumurta yedikten sonra bütün gün yumurta kokusu geliyor burnuma ondan da hiç hoşlanmıyorum
Poğaça gibi bir şey ben de ilk ke yedim izmirde meşhurdur:) tartı bugünkü çirkin geliyor banaaaaBoyoz ne kuzum
Patates kızartmalarıni yemessen çok değil bence
cnm simiti yazmistim 1 kibrit kutusu kadarMenün güzel canım ama karpuxun ve simitin miktarı ne kadar o da önemli
Çok değilmiş canım güzel afiyet olsuncnm simiti yazmistim 1 kibrit kutusu kadar
Karpuz 1 dilim.:)
Gitmiştir inşallah canımEvimde fare var kızlar ama bulamıyorumçekmecede ki kuru üzümü salep i falan delmiş yemiş küçük bir şey gördüm bir kere ama korkudan kapıyı kapatıp eşimi bekledim şimdide bulamıyoruz balkon kapısını hep açık tuttuk acaba gitti mi ki?
Canım menün güzelSelam kızlar,
Bugünkü menüm,
Sabah 10,00 haşlanmış yumurta,bir dilim dil peyniri,6 zeytin,domates,
Ara birkaç ceviz
15,00 Öğle bir dilim dil peyniri,yeşillik,domates,birkaç zeytin,kepekli grisini 4 parça
Akşam 20 00 ton balıklı salata bir tabak ve bir şeftali
1,5 lt su ve 45 dk leslie yaptım kızlar..haftasonu diyeti uygulamak benim için daha zor..kendime bişeyler hazırlamaya çok üşeniyorum:)
hem de çokGitmiştir inşallah canım
Çok tiksinç bir hayvan
Canım menün güzel
Biraz daha su içmeye çalış
Bilmiyordum canım teşekkürler kayınvalidene koy bakalım sonuç ne olacakHe
hem de çokyarın zehir alacağız bakalım..kayın validem de çekirdek köy Sayıpta yerse kabuğunu bırakır anlarsın dedi öyle yapacağım bakalım...:)
Hallet ebrucum sen işleriniKızlar uğrayamadım bugün. Malum pazar ve uzun bir tatilden sonra yarın ilk defa işe gideceğim. Hazırlık yapıyorum. Ayrıca yarın çok erken kalkmam gerekli. Tatilden sonra işe dönmek çok zor geliyor. Bakalım yarın neler yapacağım. Yoğun olmazsam yarın geçmişi okurum. Eğer işlerim biterse yatmadan uğrarım mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?