Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar.. Guzel,sagliklí,sporlu ve kacamaksiz bir pazar gunu gecirmemiz dilegiyle.

Günaydın :) bugün güzel bir pazar kahvaltısı yapacağım:) bir günlük diyet molası :)

Teşekür ederim çok muylu oldum inşallah haftaya da devam ederim bu hızla kilo vermeye
Tatlım, sen yine de bu kilo kaybını güzel bir başlangıç ve seni motive edici bir başarı olarak kabul et..
Sağlıklı kilo verme limiti haftada 500 gr-1000 gr arasında belirleniyor..
Kilo verelim derken sağlığımızdan, kasımızdan olmayalım.. Sakin, sabırlı ve kendimizi güvenerek yola devam..

Bütün takım arkadaşlarıma da aynı temennilerimi ileteyim yeri gelmişken..

40 dakikalik sabah sporum tamamlanmistir kizlar.
aslinda 20dk.da kol,karin,bacak yapicaktim ama keyfim yok.

Dünkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 küp kaşar

Ara12.00
1 şekersiz türk kahvesi

Ögle 14.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

Ara 17.oo
1 dilim ekmek

Akşam20.30
1 ızgara çupra
Bol salata

Ara22.30
Yarım ßeftali (hiç bir şey yemiycektim kızıma meyveli yöğurt yedirip yatırıyorum onu yaparken çok güzel koktu yedim.şimdi pişmanım )

:) aynen bende yürüyüşümü ip atlamamı vs /) yaptım hepsini :) eekenciyiz bugün :)
erken uyaninca insan daha cok enerjik oluyor..

Niye keyfin yok canım?
Onemli bisey degil cnm sagol dusundugun icin.
En iyisi kendimizi spora ve saglikli beslenmeye verelim.sonuclarini gorunce mutlu olacagimiza eminim.
Afiyet olsun cnm menun guzel.sabahki menune yumurta eklersen daha doyurucu olur bence.
Aksamki meyveyi bilemedim kimi diyetisyenler aksam ara ogunune meyve falan veriyor ama yiyip hemen uyuduysan o iyi olmadi.:)

Evet bi de ben hergün kalabilsem bazen uyuyorum ya...sabah yürüyüşü gibisi yok ama :) evet spor çok güzel :) spor salonuna gitsem mi ki diyorum? Emin de değilim ya... Ama göbeğimin eridiğinin farkındayım eteklerim azıcık bol geliyor artık:):)

P
işman olmaaaaaa... O kadar kısıtlama kendini de ki yedim ama bu bana kilo olmayacak kiiii yakacak onu vücudum de beynine gönder komutları:):) bi şeftaliden bir şey olmaz aşırıya kaçmamalı lazım:) ben dün gece neler yedim bi bilsen :):) ama bak sabah daha zayıf kilo çıktım :) nolcakki o kadarcıl şeyden çok sıkma canını :) sonra bıkarsın hemen diyetten :):) menümüzde beğendim canım:) hep kaşar yiyorsun çok mu seviyorsun? Yumurta benzese yemelisin :) o zaman ekmeğe gerek kalmıyor :) ara da da ekmek yerine fındık ceviz falan ye :)

Ne yedin bakalim gece? Onlarida paylasmamiz lazim.

merhaba bayanlar...
keyifli bir pazar diliyorum herkese...nasılsınız? ben spora devam ediyorum ayın 6sından beri ve yememe de dikkat ediyorum ama fazla bi incelme hissetmedim daha neyse cuma günü görücez bakalım

Bugunku menum
07:45
1 salatalik

08:30
1 kibrit kutusu simit arasi peynir
2 zeytin

14:00
Karpuz,peynir,2 dilim tb ekmegi

18:00
1,5 ince ve kücük şiş kiyma
1 parca ekmek
1 yk yagsiz sogan salatasi
1 bardak ayran

Spor
07:45
30 dk yuruyus
10 dk k.bisikleti

3 L su
2 sade turk kahvesi
2 sade soda

(aksamda cay iceriz)

Son düzenleme:

Haklısın canım sağlık tabii ki daha önemli
Ama ben emzirdiğim için de herhalde hızlı gidiyor diye düşünüyorum

Bana diyetisyenim akşam iki porsiyon meyve veriyodu yatmadan 2 saat önce olmak şartıyla ama ebru çok tasvip etmiyor akşam meyvesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…