Tatlım, sen yine de bu kilo kaybını güzel bir başlangıç ve seni motive edici bir başarı olarak kabul et..Teşekür ederim çok muylu oldum inşallah haftaya da devam ederim bu hızla kilo vermeye
:) aynen bende yürüyüşümü ip atlamamı vs /) yaptım hepsini :) eekenciyiz bugün :)40 dakikalik sabah sporum tamamlanmistir kizlar.
aslinda 20dk.da kol,karin,bacak yapicaktim ama keyfim yok.
erken uyaninca insan daha cok enerjik oluyor..:) aynen bende yürüyüşümü ip atlamamı vs /) yaptım hepsini :) eekenciyiz bugün :)
Onemli bisey degil cnm sagol dusundugun icin.Niye keyfin yok canım?
Afiyet olsun cnm menun guzel.sabahki menune yumurta eklersen daha doyurucu olur bence.Dünkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 küp kaşar
Ara12.00
1 şekersiz türk kahvesi
Ögle 14.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 17.oo
1 dilim ekmek
Akşam20.30
1 ızgara çupra
Bol salata
Ara22.30
Yarım ßeftali (hiç bir şey yemiycektim kızıma meyveli yöğurt yedirip yatırıyorum onu yaparken çok güzel koktu yedim.şimdi pişmanım )
Evet bi de ben hergün kalabilsemerken uyaninca insan daha cok enerjik oluyor..
Onemli bisey degil cnm sagol dusundugun icin.
En iyisi kendimizi spora ve saglikli beslenmeye verelim.sonuclarini gorunce mutlu olacagimiza eminim.
Afiyet olsun cnm menun guzel.sabahki menune yumurta eklersen daha doyurucu olur bence.
Aksamki meyveyi bilemedim kimi diyetisyenler aksam ara ogunune meyve falan veriyor ama yiyip hemen uyuduysan o iyi olmadi.:)
işman olmaaaaaa... O kadar kısıtlama kendini de ki yedim ama bu bana kilo olmayacak kiiii yakacak onu vücudum de beynine gönder komutları:):) bi şeftaliden bir şey olmaz aşırıya kaçmamalı lazım:) ben dün gece neler yedim bi bilsen :):) ama bak sabah daha zayıf kilo çıktım :) nolcakki o kadarcıl şeyden çok sıkma canını :) sonra bıkarsın hemen diyetten :):) menümüzde beğendim canım:) hep kaşar yiyorsun çok mu seviyorsun? Yumurta benzese yemelisin :) o zaman ekmeğe gerek kalmıyor :) ara da da ekmek yerine fındık ceviz falan ye :)Dünkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 küp kaşar
Ara12.00
1 şekersiz türk kahvesi
Ögle 14.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 17.oo
1 dilim ekmek
Akşam20.30
1 ızgara çupra
Bol salata
Ara22.30
Yarım ßeftali (hiç bir şey yemiycektim kızıma meyveli yöğurt yedirip yatırıyorum onu yaparken çok güzel koktu yedim.şimdi pişmanım )
Ne yedin bakalim gece? Onlarida paylasmamiz lazim.P
işman olmaaaaaa... O kadar kısıtlama kendini de ki yedim ama bu bana kilo olmayacak kiiii yakacak onu vücudum de beynine gönder komutları:):) bi şeftaliden bir şey olmaz aşırıya kaçmamalı lazım:) ben dün gece neler yedim bi bilsen :):) ama bak sabah daha zayıf kilo çıktım :) nolcakki o kadarcıl şeyden çok sıkma canını :) sonra bıkarsın hemen diyetten :):) menümüzde beğendim canım:) hep kaşar yiyorsun çok mu seviyorsun? Yumurta benzese yemelisin :) o zaman ekmeğe gerek kalmıyor :) ara da da ekmek yerine fındık ceviz falan ye :)
:)Ne yedin bakalim gece? Onlarida paylasmamiz lazim.
sana da canım napıyosun görüşmeyeli?Geç oldu ama günaydın herkese
Bugunku menum
07:45
1 salatalik
08:30
1 kibrit kutusu simit arasi peynir
2 zeytin
14:00
Karpuz,peynir,2 dilim tb ekmegi
18:00
1,5 ince ve kücük şiş kiyma
1 parca ekmek
1 yk yagsiz sogan salatasi
1 bardak ayran
Spor
07:45
30 dk yuruyus
10 dk k.bisikleti
3 L su
2 sade turk kahvesi
2 sade soda
(aksamda cay iceriz)
[/QUOTE
Çok güzel bir menü canım:) kahvaltını zenginleştirebilirsin bence :)
Haklısın canım sağlık tabii ki daha önemliTatlım, sen yine de bu kilo kaybını güzel bir başlangıç ve seni motive edici bir başarı olarak kabul et..
Sağlıklı kilo verme limiti haftada 500 gr-1000 gr arasında belirleniyor..
Kilo verelim derken sağlığımızdan, kasımızdan olmayalım.. Sakin, sabırlı ve kendimizi güvenerek yola devam..
Bütün takım arkadaşlarıma da aynı temennilerimi ileteyim yeri gelmişken..
Bana diyetisyenim akşam iki porsiyon meyve veriyodu yatmadan 2 saat önce olmak şartıyla ama ebru çok tasvip etmiyor akşam meyvesinierken uyaninca insan daha cok enerjik oluyor..
Onemli bisey degil cnm sagol dusundugun icin.
En iyisi kendimizi spora ve saglikli beslenmeye verelim.sonuclarini gorunce mutlu olacagimiza eminim.
Afiyet olsun cnm menun guzel.sabahki menune yumurta eklersen daha doyurucu olur bence.
Aksamki meyveyi bilemedim kimi diyetisyenler aksam ara ogunune meyve falan veriyor ama yiyip hemen uyuduysan o iyi olmadi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?