Sagol cnm aksam gec yedigim icin mi bilmiyorum yada tavuk agir geldi cok rahatsz etti gece yarisina kadar.Canım menü de spor da harika
supersin cnm temizlik,spor bitmis.ellrine saglk kolay gelsn.Ama o gofret ne kadar tatlıyı :):) özel gününde ilaç gibi geldi :):) inşaallah bugün kahvaltımı krallar gibi edeceğim :) açılmayacağım :):)
Sporumu yaptım evimi sildim :) çok uykum var :):) misafir gelecek bugün öğlene :)
Ozellikle pirinc ve makarnaya dikkar et cnm.GüZelmiş canım :) bende kahvaltıda 1dilim kızarmış ekmek yiyeceğim artık :)
Sizin gibi 4yk yemek yiyeyim bari bundan sonra ben kepçeye koyuyordum :)
Yağmurcum çok erkencisin maşallah sana nen ancak kalktım kahvaltımı yapıcamAma o gofret ne kadar tatlıyı :):) özel gününde ilaç gibi geldi :):) inşaallah bugün kahvaltımı krallar gibi edeceğim :) açılmayacağım :):)
Sporumu yaptım evimi sildim :) çok uykum var :):) misafir gelecek bugün öğlene :)
Bence de özlem kilo vermen yavaşladığında sporu artır veya ideal kilona yaklaştığında canım45 dakikalik sporum tamamlanmistir kizlarr..
Ebru'cum sporumu gecen yılki abartmiyorum.30-45-60 dakika arasi degisiyor.genelde 45-60 dk oluyor ama.
Kilom azaldikla cogaltmayi ve agirlastirmayi dusunuyorum.
Gecen yil cok asiri yapmistim.ee kilom azaldigi zaman,duraksadigi ne yapacaktim gunde 10 saat spor yapip, bebek gibimi beslenecektim ideal kiloma gelmek icin.:)
Hic bu sekilde dusunmemistim.:)
Namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum canım :) yürüyüşe gidiyorum :" çok güzel oluyor :) sokakta kimse yoooook :) ilk hangi bakkal açılıyor :) ilk otobüs kaçta falan :) çok köpek sadece onlarda bir şey yapmıyor neyse ki :) ama bugün uyudum döndüğümde :) bende şimdi kahvaltımı bitirdim :) krallar gibi yedim :) öğleyin prenses gibi yiyeceğim :) akşamda fakir gibi :):) neyte duydum bu lafı çok güzel geldi :)Yağmurcum çok erkencisin maşallah sana nen ancak kalktım kahvaltımı yapıcam
Yapmıyorum bilerek onu :):) bulgur yapıyorum artık :) makarna öle çok sevmem :) yerim de yılda 1falan :):)supersin cnm temizlik,spor bitmis.ellrine saglk kolay gelsn.:)
Ozellikle pirinc ve makarnaya dikkar et cnm.
Kahvaltı edebildin mi canım? Bende spora giderken 1elma yemiştim zorla yarım lt su içmiştin eve dönünce bir şey yemek istemedim ama şimdi baya yedim :) sen yiyebildin mi?izlar yaklasik 1 saat olacak uyanmisim.ac degilim sanki cnm bisey yemk istemiyor.
Salatalik yiyorum su an.
Benimde aklıma takılıyor bu soru :):) ben de arttırmalı mıyım sporu ? Arttırın diyorsanız neler yapabilirim başka :)45 dakikalik sporum tamamlanmistir kizlarr..
Ebru'cum sporumu gecen yılki abartmiyorum.30-45-60 dakika arasi degisiyor.genelde 45-60 dk oluyor ama.
Kilom azaldikla cogaltmayi ve agirlastirmayi dusunuyorum.
Gecen yil kiloma ragmen cok asiri yapmistim.ee kilom azaldigi zaman,duraksadigi ne yapacaktim gunde 10 saat spor yapip, bebek gibimi beslenecektim ideal kiloma gelmek icin.:)
Hic bu sekilde dusunememistim o zamanlar.:)
Günaydın :):)Günaydınlar gününüzün güzel geçmesi dileyiğle
Canım sen kaç kiloyla başladın diyeteEvet mantıklı :):) canım ben 68im zaten 60 olmak istiyorum.. Ben sporu arttırmalı mıyım sence
71 le :)Canım sen kaç kiloyla başladın diyete
Namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum canım :) yürüyüşe gidiyorum :" çok güzel oluyor :) sokakta kimse yoooook :) ilk hangi bakkal açılıyor :) ilk otobüs kaçta falan :) çok köpek sadece onlarda bir şey yapmıyor neyse ki :) ama bugün uyudum döndüğümde :) bende şimdi kahvaltımı bitirdim :) krallar gibi yedim :) öğleyin prenses gibi yiyeceğim :) akşamda fakir gibi :):) neyte duydum bu lafı çok güzel geldi :)
Canım sen kaç kiloyla başladın diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?