Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım menü de spor da harika
Sagol cnm aksam gec yedigim icin mi bilmiyorum yada tavuk agir geldi cok rahatsz etti gece yarisina kadar.

kizlar baska bir tat belki rahatlatir diye cook az karpuz,kavun yedim dun aksam.
2-3 bardakta cay ictim.(sekersiz)
Yine gorumcemde pastalari,kekleri reddettim.:):)

supersin cnm temizlik,spor bitmis.ellrine saglk kolay gelsn.:)
GüZelmiş canım :) bende kahvaltıda 1dilim kızarmış ekmek yiyeceğim artık :)
Sizin gibi 4yk yemek yiyeyim bari bundan sonra ben kepçeye koyuyordum :)
Ozellikle pirinc ve makarnaya dikkar et cnm.

izlar yaklasik 1 saat olacak uyanmisim.ac degilim sanki cnm bisey yemk istemiyor.
Salatalik yiyorum su an.

Yağmurcum çok erkencisin maşallah sana nen ancak kalktım kahvaltımı yapıcam

45 dakikalik sporum tamamlanmistir kizlarr..
Ebru'cum sporumu gecen yılki abartmiyorum.30-45-60 dakika arasi degisiyor.genelde 45-60 dk oluyor ama.
Kilom azaldikla cogaltmayi ve agirlastirmayi dusunuyorum.

Gecen yil kiloma ragmen cok asiri yapmistim.ee kilom azaldigi zaman,duraksadigi ne yapacaktim gunde 10 saat spor yapip, bebek gibimi beslenecektim ideal kiloma gelmek icin.:)
Hic bu sekilde dusunememistim o zamanlar.:)

Bence de özlem kilo vermen yavaşladığında sporu artır veya ideal kilona yaklaştığında canım

Yağmurcum çok erkencisin maşallah sana nen ancak kalktım kahvaltımı yapıcam
Namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum canım :) yürüyüşe gidiyorum :" çok güzel oluyor :) sokakta kimse yoooook :) ilk hangi bakkal açılıyor :) ilk otobüs kaçta falan :) çok köpek sadece onlarda bir şey yapmıyor neyse ki :) ama bugün uyudum döndüğümde :) bende şimdi kahvaltımı bitirdim :) krallar gibi yedim :) öğleyin prenses gibi yiyeceğim :) akşamda fakir gibi :):) neyte duydum bu lafı çok güzel geldi :)

supersin cnm temizlik,spor bitmis.ellrine saglk kolay gelsn.:)

Ozellikle pirinc ve makarnaya dikkar et cnm.
Yapmıyorum bilerek onu :):) bulgur yapıyorum artık :) makarna öle çok sevmem :) yerim de yılda 1falan :):)

Bitti sporum ama bende bittim bugün iyice halsizim daha misafir gelecek oooof oooof

izlar yaklasik 1 saat olacak uyanmisim.ac degilim sanki cnm bisey yemk istemiyor.
Salatalik yiyorum su an.
Kahvaltı edebildin mi canım? Bende spora giderken 1elma yemiştim zorla yarım lt su içmiştin eve dönünce bir şey yemek istemedim ama şimdi baya yedim :) sen yiyebildin mi?

Benimde aklıma takılıyor bu soru :):) ben de arttırmalı mıyım sporu ? Arttırın diyorsanız neler yapabilirim başka :)
Canım sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun ?

Kızlar spor konusunda ben diyetisyene gittiğim dönemden bana söylediklerini söyliyeyim
84 kilo ile basladım diyetisyene bana dedi ki senin ideal kilon 62-63 dedi biz 68 kiloya yakar sadece haftada beş gün ortalama 40 dakika yürüyeceğiz dedi ne zaman ki 68 kiloya geldin o zaman bir spor salonuna başlıyacaksın demişti orada da bsnim verdiğim programa göre spor yapıcaksın demişti amma velakin ben 68 kiloya olduktan sonra bir daha gitmedim bu kilo benim için iyi diye
Ve kadın şunu da demişti ideal kulonuza geldikten sonra bile 1 yıl devam etmeliyiz korumak için demişti

Evet mantıklı :):) canım ben 68im zaten 60 olmak istiyorum.. Ben sporu arttırmalı mıyım sence

nekadar güzel erkenden uyanıyorsun canım..ben sabah 7 30 da zor uyanıyorum iş için..hem sizler gibi krallar gibi kahvaltıda yapamıyorum üşengeçliğimden ve evde olamadığımdan :)

kızlar spor yaparken l carnitin kullanıyordum ben spor hocam önermişti ve diyetisyenime sorduğumda zararı olmadığını
söylemişti.hem enerji veriyor hem yağların yakımını kolaylaştırıyor o dönem gerçekten çok güzel kilo vermiştim..ama sizler kullandınız mı hiç solgarınkini kullanmıştım ben..tekrar kullansam mı acaba diyorum spordan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…