namaza kalkıyorum canım :):)nekadar güzel erkenden uyanıyorsun canım..ben sabah 7 30 da zor uyanıyorum iş için..hem sizler gibi krallar gibi kahvaltıda yapamıyorum üşengeçliğimden ve evde olamadığımdan :)
Geri aldın mı canım kilo nü? Ben hiç hap kullanmadım... Ot çayı falan kullanırım çok sadece :)kızlar spor yaparken l carnitin kullanıyordum ben spor hocam önermişti ve diyetisyenime sorduğumda zararı olmadığını
söylemişti.hem enerji veriyor hem yağların yakımını kolaylaştırıyor o dönem gerçekten çok güzel kilo vermiştim..ama sizler kullandınız mı hiç solgarınkini kullanmıştım ben..tekrar kullansam mı acaba diyorum spordan önce
Canım senin zaten verilecek 11 kilon var bence yapabilirsin yoğun sporlar71 le :)
Evet :) artık 8 kaldı o kilodan :):) işte yürüyüş ip atlama squat alt göbek hareketi bunları yapıyorum arttırmak istiyorum...yürüyüşü 1buçuk saate çıkarsam :) başka neler yapabilirim bilmiyorum spor salonu na gitmek istiyorum ama sadece bayanlara özel yer var mı bilmiyorum bulsam orayı devamlı gider miyim bundan da emin değilim evim rahat geliyor bana başka yerde olmayı sevmiyorumCanım senin zaten verilecek 11 kilon var bence yapabilirsin yoğun sporlar
Benim dediğim benim gibi verilecek 30 kilosu olanlar için
Canım ben daha diyetimin ikinci hafta sındayım 93.2 ile başladım geçen hafta 90.6 oldum bu hafta daha tartılmadım cumayı sabırsızlıkla bekliyorumcerencim sen kaç kg ile başladın şu an kaç kg sun acaba?çok istikrarlı görünüyorsun
O ne canım hiç duymadimkızlar spor yaparken l carnitin kullanıyordum ben spor hocam önermişti ve diyetisyenime sorduğumda zararı olmadığını
söylemişti.hem enerji veriyor hem yağların yakımını kolaylaştırıyor o dönem gerçekten çok güzel kilo vermiştim..ama sizler kullandınız mı hiç solgarınkini kullanmıştım ben..tekrar kullansam mı acaba diyorum spordan önce
Canım bence de o kadar oturulmazMisafirler gitti :) böyle konuşmakta çok kötü sonuçta hatim yapmaya geliyorlar evine Nur yapıyor me güzel konuşarak belki sevabı gidiyor ama... Hiç bir yerde görmedim böylesini.. Oturmaya gelmek başka hatim başka... Evi darma duman etti çoçuklar... Neyse ya Rabbim sevabını azaltmaz inşaallah...
Evet çocuk yatak odama çıkıyor biblolarımı kurcalıyor umru değil muhabbet ediyor...Canım bence de o kadar oturulmaz
Ikincisi de çocuğuyla gelen de çocuklarına bsksın ben de sinir oluyorum öğlesine valla
Acıkmadın mı canım :) banaok az geldi :) leblebi tok mu tutuyor :) ben de alsam mı ki yarın pazara gideceğim :)MENÜM
Sabah (08:00)
Yarım muz
Ara (11:00)
1 avuç beyaz leblebi
Öğle (13:00)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane köfte
Ara (16:00)
1 tane şeftali
Akşam (19:00)
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1 avuç beyaz leblebi
Suyu sayamadım ama çok az içtim. En fazla 1 lt olmuştur. Ama mutlaka 2,5 lt ye tamamlayacağım. Akşam acıktıkça su içerim artık
Menümü yorumlayayım birde kendi kendime. Sadece kahvaltım kötü. Onun sebebi de işe geç kalmış olmam. Daha sağlıklı bir kahvaltı yapabilirdim ama bu da kötünün iyisi oldu.
afiyet olsun kaptan gayet iyi görünüyor :)MENÜM
Sabah (08:00)
Yarım muz
Ara (11:00)
1 avuç beyaz leblebi
Öğle (13:00)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane köfte
Ara (16:00)
1 tane şeftali
Akşam (19:00)
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1 avuç beyaz leblebi
Suyu sayamadım ama çok az içtim. En fazla 1 lt olmuştur. Ama mutlaka 2,5 lt ye tamamlayacağım. Akşam acıktıkça su içerim artık
Menümü yorumlayayım birde kendi kendime. Sadece kahvaltım kötü. Onun sebebi de işe geç kalmış olmam. Daha sağlıklı bir kahvaltı yapabilirdim ama bu da kötünün iyisi oldu.
afiyet olsun canımm öğlenki atıştırman da gayet sağlıklı olmuşMenüm :)
Sabah 06.00
Spor :) yürürken 1tane elma yedim :) yarım litre de su içtim :)
10.30kahvaltı
3kuru kayısı. 5yarım ceviZ
8zeytin 1küp peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek üstüne reçel :):)
Yeşil çay :)
Arada misafir vardı açlığımı bastırayım diye
Birkaç ceviz ve 3hyrma yedim :)
18.30 akşam yemeği
Et döner üstüne yoğurt
Acı Şalgam
Çay
Sonrada yürüyüşe çıktım :)
Su şuanda 2lt oldu
Ama 3ü bulur yatana kadar :)
o kadar oturmaları hata tabi cnm ya insanın kendini bilmesi lazım birazMisafirler gitti :) böyle konuşmakta çok kötü sonuçta hatim yapmaya geliyorlar evine Nur yapıyor me güzel konuşarak belki sevabı gidiyor ama... Hiç bir yerde görmedim böylesini.. Oturmaya gelmek başka hatim başka... Evi darma duman etti çoçuklar... Neyse ya Rabbim sevabını azaltmaz inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?