Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geri aldın mı canım kilo nü? Ben hiç hap kullanmadım... Ot çayı falan kullanırım çok sadece :)

Kızlar misafirlerin hala gitmedi 12kadın ve çocukları geldi... Okuma yapıyoruz işte biz toplam yarım saat sürüyor 3saattir bendeler hala da gitmeye niyetleri yok çok sinir oluyorum... Ikram da yapılmıyo bu okumada sadece çay... Normali çayını içen kalkar... Bunlar maşallah ne zaman gelseler pişman ediyorlar oooof ya... Evinde hatim inmese çağırmam sadece sevabı için çağırıyorum ama böylede olma ki daha yemek yemedim açım çok açıktım çocuklara da ben bakıyorum kimse bakmıyor çocuğuna oooof oooof

Canım senin zaten verilecek 11 kilon var bence yapabilirsin yoğun sporlar
Benim dediğim benim gibi verilecek 30 kilosu olanlar için
Evet :) artık 8 kaldı o kilodan :):) işte yürüyüş ip atlama squat alt göbek hareketi bunları yapıyorum arttırmak istiyorum...yürüyüşü 1buçuk saate çıkarsam :) başka neler yapabilirim bilmiyorum spor salonu na gitmek istiyorum ama sadece bayanlara özel yer var mı bilmiyorum bulsam orayı devamlı gider miyim bundan da emin değilim evim rahat geliyor bana başka yerde olmayı sevmiyorum

cerencim sen kaç kg ile başladın şu an kaç kg sun acaba?çok istikrarlı görünüyorsun
Canım ben daha diyetimin ikinci hafta sındayım 93.2 ile başladım geçen hafta 90.6 oldum bu hafta daha tartılmadım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Kuzum bu sefer çok kararlıyım çünku kendimi çok kötü hissediyorum artık istediğini giyemiyorsun sećme hakkın uok sana sunulan bir kaç parça büyük bedenden sećmek zorundasın saģlık olarak beni etkilemeye başladı kızımı kucağımda eve zor çıkarıyorum bunlar birikince dedim artık son şansın kararlı olmak zorundasın iki tane güzel kızın için

O ne canım hiç duymadim

Misafirler gitti :) böyle konuşmakta çok kötü sonuçta hatim yapmaya geliyorlar evine Nur yapıyor me güzel konuşarak belki sevabı gidiyor ama... Hiç bir yerde görmedim böylesini.. Oturmaya gelmek başka hatim başka... Evi darma duman etti çoçuklar... Neyse ya Rabbim sevabını azaltmaz inşaallah...

Canım bence de o kadar oturulmaz
Ikincisi de çocuğuyla gelen de çocuklarına bsksın ben de sinir oluyorum öğlesine valla

Alıntılarımı yaptım ama minik kuş onları cevaplamama izin vermeyecek galiba. Ben hemen menümü unutmadan yazayım. Bugün benim için çok güzel bir gündü. Uzun zamandan beri ilk defa kaçamaksız bir gün atlattım. Kendimi tebrik edip kocaman alkışlıyorum huzurunuzda

MENÜM

Sabah (08:00)
Yarım muz

Ara (11:00)
1 avuç beyaz leblebi

Öğle (13:00)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane köfte

Ara (16:00)
1 tane şeftali

Akşam (19:00)
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1 avuç beyaz leblebi

Suyu sayamadım ama çok az içtim. En fazla 1 lt olmuştur. Ama mutlaka 2,5 lt ye tamamlayacağım. Akşam acıktıkça su içerim artık

Menümü yorumlayayım birde kendi kendime. Sadece kahvaltım kötü. Onun sebebi de işe geç kalmış olmam. Daha sağlıklı bir kahvaltı yapabilirdim ama bu da kötünün iyisi oldu.

Ebru'cum afiyet olsun..
Sen zaten guzel bir sekilde yorumlamissin cnm.
Sabah kahvaltin olsa daha iyi olurdu.insallah suyunuda cogaltabilirsin uyuyana kadar.:):):)

Acıkmadın mı canım :) banaok az geldi :) leblebi tok mu tutuyor :) ben de alsam mı ki yarın pazara gideceğim :)

Menüm :)
Sabah 06.00
Spor :) yürürken 1tane elma yedim :) yarım litre de su içtim :)
10.30kahvaltı
3kuru kayısı. 5yarım ceviZ
8zeytin 1küp peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek üstüne reçel :):)
Yeşil çay :)

Arada misafir vardı açlığımı bastırayım diye
Birkaç ceviz ve 3hyrma yedim :)

18.30 akşam yemeği
Et döner üstüne yoğurt
Acı Şalgam
Çay

Sonrada yürüyüşe çıktım :)
Su şuanda 2lt oldu
Ama 3ü bulur yatana kadar :)

sabah 9:00
1,5 dilim kızarmış ekmek
salata 1 kk peynir az reçel ve çay

11:00
sporrr arkasından 1 br süt yağ yakımını hızlandırıyormuş

öğlen 13:00
1 kase yoğurtlu sebze kızartması
4-5 dilim karpuz

ara 17:00
sade türk kahvesi

akşam 19:00
1 kepçe fırında elma dilim patates
biraz haşlama et ve 2 kaşık pilav

sade soda

bol su içiyorum

afiyet olsun kaptan gayet iyi görünüyor :)

afiyet olsun canımm öğlenki atıştırman da gayet sağlıklı olmuş

o kadar oturmaları hata tabi cnm ya insanın kendini bilmesi lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…