Karpuz çok olmuş :) patates :) kızartma :) bence daha sağlıklı olabilirdi :) bi akşam yürüyüşüne çık bence :) bana da döner a fazla gelmişti yürüdüm çok iyi oldu :)sabah 9:00
1,5 dilim kızarmış ekmek
salata 1 kk peynir az reçel ve çay
11:00
sporrr arkasından 1 br süt yağ yakımını hızlandırıyormuş
öğlen 13:00
1 kase yoğurtlu sebze kızartması
4-5 dilim karpuz
ara 17:00
sade türk kahvesi
akşam 19:00
1 kepçe fırında elma dilim patates
biraz haşlama et ve 2 kaşık pilav
sade soda
bol su içiyorum
Teşekkür ederim canım:)afiyet olsun canımm öğlenki atıştırman da gayet sağlıklı olmuş
Yarında 11de geieceklero kadar oturmaları hata tabi cnm ya insanın kendini bilmesi lazım biraz
Alıştırsın canım zamanla :) ben alıştım çıkta sevdim :) hep kulüpteyim diye galiba :) canım senin adın ne?kızlar yaa sitenin bu haline gözüm alışmadı hiç şuan çok zorlanıyorumD
inşallah canım şuan çok karmaşık geliyor yaaAlıştırsın canım zamanla :) ben alıştım çıkta sevdim :) hep kulüpteyim diye galiba :) canım senin adın ne?
sen çocuklara Kuran öğretiyorsun dimi? o zaman gelmeleri bile saçmaYarında 11de geieceklerbakalım ne zamana giderler
kavun karpuz çok seviyorum yaKarpuz çok olmuş :) patates :) kızartma :) bence daha sağlıklı olabilirdi :) bi akşam yürüyüşüne çık bence :) bana da döner a fazla gelmişti yürüdüm çok iyi oldu :)
Tamam canım :):) şişlik hissetmeden bile psikolojik olarak moral oluyor :) ben evde yalnız oturacağıma yürürüm daha iyi deyip çıktım :) iyi geldi :) ama sabahı sakinlik daha güzel :):) mesala karpuz kavun yiyorsan kızartma yeme canım :) öğlen karpuz peynir ye :)kavun karpuz çok seviyorum yasabahtan epey spor yapıyorum ya her yanım ağrıyor zaten şuan iyiyim şişlik hissetmiyorum ya
Yok canım kış ayında öğretiyorum yazında 1ay çalışıyoruz şimdi tatil :) tabii geleni okuturum...ama bu hatim için yani kadınlarla oturup hatim indiriyoruz :) hatim bitince çay içilip gidilir her yerde böyle... Ama burası farklı :) 5saat dolmadan gitmiyorlar :) 12 kadın :) ...sen çocuklara Kuran öğretiyorsun dimi? o zaman gelmeleri bile saçma
Yağmur :):) memnun oldum :) kaç kilo olmaya çalışıyorsun canım :) evlimisin :)inşallah canım şuan çok karmaşık geliyor yaaadım beste canım seninki neydi?
Ebrucum tebrikler harikasın cuma yaklaşıyorAlıntılarımı yaptım ama minik kuş onları cevaplamama izin vermeyecek galiba. Ben hemen menümü unutmadan yazayım. Bugün benim için çok güzel bir gündü. Uzun zamandan beri ilk defa kaçamaksız bir gün atlattım. Kendimi tebrik edip kocaman alkışlıyorum huzurunuzda
Sen süper yorumlamışsın zaten kuzumMENÜM
Sabah (08:00)
Yarım muz
Ara (11:00)
1 avuç beyaz leblebi
Öğle (13:00)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane köfte
Ara (16:00)
1 tane şeftali
Akşam (19:00)
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1 avuç beyaz leblebi
Suyu sayamadım ama çok az içtim. En fazla 1 lt olmuştur. Ama mutlaka 2,5 lt ye tamamlayacağım. Akşam acıktıkça su içerim artık
Menümü yorumlayayım birde kendi kendime. Sadece kahvaltım kötü. Onun sebebi de işe geç kalmış olmam. Daha sağlıklı bir kahvaltı yapabilirdim ama bu da kötünün iyisi oldu.
Menün güzel canım sadece reçel biraz sırıttı orada sankimMenüm :)
Sabah 06.00
Spor :) yürürken 1tane elma yedim :) yarım litre de su içtim :)
10.30kahvaltı
3kuru kayısı. 5yarım ceviZ
8zeytin 1küp peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek üstüne reçel :):)
Yeşil çay :)
Arada misafir vardı açlığımı bastırayım diye
Birkaç ceviz ve 3hyrma yedim :)
18.30 akşam yemeği
Et döner üstüne yoğurt
Acı Şalgam
Çay
Sonrada yürüyüşe çıktım :)
Su şuanda 2lt oldu
Ama 3ü bulur yatana kadar :)
Menün 10 üzerinden 7 canimsabah 9:00
1,5 dilim kızarmış ekmek
salata 1 kk peynir az reçel ve çay
11:00
sporrr arkasından 1 br süt yağ yakımını hızlandırıyormuş
öğlen 13:00
1 kase yoğurtlu sebze kızartması
4-5 dilim karpuz
ara 17:00
sade türk kahvesi
akşam 19:00
1 kepçe fırında elma dilim patates
biraz haşlama et ve 2 kaşık pilav
sade soda
bol su içiyorum
Yasa deme öyleMenün güzel canım sadece reçel biraz sırıttı orada sankim
doğruya ne denir canımMenün 10 üzerinden 7 canim
Neden 7 dersen kızaetma pilav ve patetes eksiler bana höre
ben de memnun oldum Yağmurcum..bekarım cnm ve 55 olmaya çalışıyorum peki sen??Yağmur :):) memnun oldum :) kaç kilo olmaya çalışıyorsun canım :) evlimisin :)
Evliyim canım 2 yıldır :) 60 olmaya çalışıyorum :):)ben de memnun oldum Yağmurcum..bekarım cnm ve 55 olmaya çalışıyorum peki sen??
ne güzell :) inş en kısa sürede hedeflerimize ulaşırızEvliyim canım 2 yıldır :) 60 olmaya çalışıyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?