Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karpuz çok olmuş :) patates :) kızartma :) bence daha sağlıklı olabilirdi :) bi akşam yürüyüşüne çık bence :) bana da döner a fazla gelmişti yürüdüm çok iyi oldu :)

Karpuz çok olmuş :) patates :) kızartma :) bence daha sağlıklı olabilirdi :) bi akşam yürüyüşüne çık bence :) bana da döner a fazla gelmişti yürüdüm çok iyi oldu :)
kavun karpuz çok seviyorum ya sabahtan epey spor yapıyorum ya her yanım ağrıyor zaten şuan iyiyim şişlik hissetmiyorum ya

Kızlar light süt içtim bugün... Ay bi koktuuuu sanki inek yuttum... Bi tuhaf geldi.. Yoğurda da para yetiştiremedim eşim de ben de çok yiyoruz...sütçü buldum kendime :) artık yoğurdumu toprak kap ta ben mayalayacağım inşaallah tuttururum :):)

Ebrucum leblebi aşayım değil mi çok sevmem ama canım çekti şimdi yanın da kuru üzüm yesem olur mu :):)

kavun karpuz çok seviyorum ya sabahtan epey spor yapıyorum ya her yanım ağrıyor zaten şuan iyiyim şişlik hissetmiyorum ya
Tamam canım :):) şişlik hissetmeden bile psikolojik olarak moral oluyor :) ben evde yalnız oturacağıma yürürüm daha iyi deyip çıktım :) iyi geldi :) ama sabahı sakinlik daha güzel :):) mesala karpuz kavun yiyorsan kızartma yeme canım :) öğlen karpuz peynir ye :)

sen çocuklara Kuran öğretiyorsun dimi? o zaman gelmeleri bile saçma
Yok canım kış ayında öğretiyorum yazında 1ay çalışıyoruz şimdi tatil :) tabii geleni okuturum...ama bu hatim için yani kadınlarla oturup hatim indiriyoruz :) hatim bitince çay içilip gidilir her yerde böyle... Ama burası farklı :) 5saat dolmadan gitmiyorlar :) 12 kadın :) ...

Ebrucum tebrikler harikasın cuma yaklaşıyor

Sen süper yorumlamışsın zaten kuzum

Menün güzel canım sadece reçel biraz sırıttı orada sankim

Menün 10 üzerinden 7 canim
Neden 7 dersen kızaetma pilav ve patetes eksiler bana höre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…