Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim menü gayet güzel ama sabah çok az olmamış mı?
cnm sabah erken yiyemedim.gormcemler oglen vakti gelcekti.artik hepbirlikte yeriz dedimm:)

.
Ço

çok güzel canım :):) mangalda olan yağsın eti soyana kadar yiyenimizin canım :) saf protein olduğu için kilo yapmaz :) dukan diyeti böyle :)
Yiyemiyorum bu ara yoksa 1-2 parca yemeyi dusunuyordum.

Mesaj eksik olmus.Beste'cim cok erken yiyemedim.gorumcemler gelcekti onlari bekleyim dedim artik.
-----
24 saat adin yagmur muydu?
Aslinsa 1-2 parca yemeyi dusunmustum.ama yiyemedim.

Mesaj eksik olmus.Beste'cim cok erken yiyemedim.gorumcemler gelcekti onlari bekleyim dedim artik.
-----
24 saat adin yagmur muydu?
Aslinsa 1-2 parca yemeyi dusunmustum.ama yiyemedim.
Evet canım yağmur...bugünleri iştahın yok ya senin hayırlısı bakalım... Hit gide midemiz küçülüyor mıdır nedir..

Ya msj.eksik cikmis ve duzenlme yapamiyordum.bastan yazdim.
olmus,bosuna yazdim.:):)
Kizlarrrrrr uygulamaya giremeyecekmiyiz?
Bilgisi olan varmi?:):)

Maşallah sana sabah sabah çok hızlısın
Bu arada da afiyet olsun
Teşekkür ederim :) erken uyanmak çok iyi geliyor :) daha dinç oluyorsun :) öğle uykusu da yapıyorum ama :) veya akşam eşim gelene kadar 1saat kadar kestiriyorum :) gözlerim kayıyor çünkü :)

Kızlar ben çok merak ediyorum yarın kaç kilo olucağım verdim mi vermedim mi verdim ise ne kadar verdim

Kızlar ben çok merak ediyorum yarın kaç kilo olucağım verdim mi vermedim mi verdim ise ne kadar verdim

vallahi canım bende öyle..ilk günler kendimi fazla aç bıraktım muhtemelen 2-3 kilo gitmiştir diye düşünüyorum..Ama az önce ofisteki gıcık arkadaşım en fazla 1,5 kilo gitmiştir dedi biraz moralimi bozdu biliyorum aslında haftada 1-2 kg verilmesi sağlıklı diyorlarda bari ilk hafta biraz fazla vermiş olsam:)şimdi yarın sabah mı tartılıyoruz inşallah işe gelirken unutmam uyku başımdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…