Hayırlı sabahlar :):) sabah sporum bitti kızlar :) kral kahvaltısı yapıyorum :) yarın cumaaaa d
:):)
Gunaydin cnm.harikasinn.Hayırlı sabahlar :):) sabah sporum bitti kızlar :) kral kahvaltısı yapıyorum :) yarın cumaaaa d
Sen de harikasın bebeğim :):)Gunaydin cnm.harikasinn.
cnm sabah erken yiyemedim.gormcemler oglen vakti gelcekti.artik hepbirlikte yeriz dedimm:)canım benim menü gayet güzel ama sabah çok az olmamış mı?
Yiyemiyorum bu ara yoksa 1-2 parca yemeyi dusunuyordum.Ço
çok güzel canım :):) mangalda olan yağsın eti soyana kadar yiyenimizin canım :) saf protein olduğu için kilo yapmaz :) dukan diyeti böyle :)
Evet canım yağmur...bugünleri iştahın yok ya senin hayırlısı bakalım... Hit gide midemiz küçülüyor mıdır nedir..Mesaj eksik olmus.Beste'cim cok erken yiyemedim.gorumcemler gelcekti onlari bekleyim dedim artik.
-----
24 saat adin yagmur muydu?
Aslinsa 1-2 parca yemeyi dusunmustum.ama yiyemedim.
Ne uygulaması canım?Ya msj.eksik cikmis ve duzenlme yapamiyordum.bastan yazdim.
olmus,bosuna yazdim.:):)
Kizlarrrrrr uygulamaya giremeyecekmiyiz?
Bilgisi olan varmi?:):)
Kadinlar kulubumun android telefon uygulamasi cnm.Ne uygulaması canım?
Yağmurcum menü olarak hepimiz çok iyi gudiyoruz bu hafta da kesin derece yaoarız gibi geliyor bakalımAynen takımın maşallahı var .):) bu hafta da birinci olacak ıhız ki :):) bende listeye girxem bu hafta inşaallah :):)
Maşallah sana sabah sabah çok hızlısınHayırlı sabahlar :):) sabah sporum bitti kızlar :) kral kahvaltısı yapıyorum :) yarın cumaaaa d
Hımm :)Kadinlar kulubumun android telefon uygulamasi cnm.:)
İnşaallah canım :)/)Yağmurcum menü olarak hepimiz çok iyi gudiyoruz bu hafta da kesin derece yaoarız gibi geliyor bakalım
Teşekkür ederim :) erken uyanmak çok iyi geliyor :) daha dinç oluyorsun :) öğle uykusu da yapıyorum ama :) veya akşam eşim gelene kadar 1saat kadar kestiriyorum :) gözlerim kayıyor çünkü :)Maşallah sana sabah sabah çok hızlısın
Bu arada da afiyet olsun
Insallah cnm:):)Yağmurcum menü olarak hepimiz çok iyi gudiyoruz bu hafta da kesin derece yaoarız gibi geliyor bakalım
Bu leslie nasıl bi hareket ? Video izlersem internetim biter kızlar :) bi anlatır mısınız nereleri eritiyor :)[/QUOTE
Durduğun yerde yürüyorsun canım evin içinde..Kollarını ve bacaklarınıda çalıştırıyorsun aynı zamanda..Hemde Leslie denen hatun çok enerji dolu ve insan sıkılmadan sonuna kadar devam edebiliyor.İzleyerek aynı hareketlerı yapıyorum 45 dk 4 mil yürümüş oluyorum inanılmaz terletiyor..Bir ara dene istersen..Sıkılmıyorsun yaparken.
Kızlar ben çok merak ediyorum yarın kaç kilo olucağım verdim mi vermedim mi verdim ise ne kadar verdim
menün de sporun da çok iyi canım bu arada tanışmamıştık sanırım ben Beste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?