benim alintinin icinde kalmis yorumun cnm okudum.Özlemcim dunku menune yazdıgım yorum cıkmamıs, çok kötü bi menu yazmıstım:))
Benimde yakin regl donemim..diyet yapmak zor oluyor gercekten.Ahh ahh bende de var o tatlı aşkı
Birde regl olmayı bekliyorum burnuma geliyor kokuları
Kizlar menumu yazayim
Sabah kepekli tost,bir yumurta,salatalik ve domates
Ogle 12,30 qibi iki dolma az yagli,cacik,bir dilim kepek ekmegi
Aksam iki dilim sinitzel,cacik bir kase cacik.
Iki dilimde karpuz yedim az once..
Eda bu ne kuzum hiç olmamış
Kucuk iki dilim canim kesilmis karpuzdan..buyuk kestigimiz dilim degil.tost iki dilim kepek ekmeginden canim light kasarliAfiyet olsun cnm menun guzel gorunuyor.
Tost miktari ne kadar?birde 2 dilim karpuz yerden.
Dilimlenmis karpuzdan 2 parca seklindemi yoksa keserken 2 dilim mi?
Ay duzgun bir sekilde soramadim ama anladin sanirim:):)
slm herkese baktım da eskilerden kimse kalmamış sanırım herkes kaybolmuş
sanırım yazdığımıda kimse okumadı izinliydim de ben geri dönmek için ne yapmam gerekiyor?
Hosgeldin Gonul'cugum.Merhaba kızlar ben döndüm :)
menüm
sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 domates
poğaçanın ucundan birazcık
öğlen 12.30
1 kase taze fasulye
1 kaç kaşık yoğurt
3-4 tane hurma
ara 1 bademli magnum(şube müdürü almış hayır diyemedim :) )
Akşam 19.00
tavuklu salata
bugun yuruyus yok
kupa yesıl cay
2 lt su
Hosgeldin Gonul'cugum.
Menun bence guzel tabi magnumu gormezden gelirsek.
Cok sık yemezsek bence sıkıntı olmaz.
Tavuklu salatada mayonez varmi cnm?
Bu arada kilo durumun nasil?:)
mayonez yoktu canım, maydonoz, dereotu, domates ve tavuk; zeytinyağlı
kilom 79. bayram ve tatillerde almıştım ama tekrar 79 a döndüm. sen ne durumdasın.
ayy özlemm seni gçrüğüme çok sevindim eski takımdan kimse kalmamış zannettim iyi olmaya çalışıyorum sınavlarım falan bitti şükür tatildeyim tartımı ankarada unuttum da kilo aldım sanırım evde annem sürekli yemek yaptı dışarı falanda çok çıktım arkadaşlarla öyle olunca ipin ucunu biraz kaçırdım birde hastayım bu ara yıne hafta sonu döncem ankaraya pazartesi tekrar başlıcam diyete 26 kilo vermiştim başladığımdan bu yanaMerhaba cnm hosgeldin.nasilsin?
Sen takil buralarda menulerni paylas..
Ebru geldiginde konusursun.
Ayni kilodamisin Havva'cigim?
Bende yoktum gecen cuma listeye girdim tekrardan.ayy özlemm seni gçrüğüme çok sevindim eski takımdan kimse kalmamış zannettim iyi olmaya çalışıyorum sınavlarım falan bitti şükür tatildeyim tartımı ankarada unuttum da kilo aldım sanırım evde annem sürekli yemek yaptı dışarı falanda çok çıktım arkadaşlarla öyle olunca ipin ucunu biraz kaçırdım birde hastayım bu ara yıne hafta sonu döncem ankaraya pazartesi tekrar başlıcam diyete 26 kilo vermiştim başladığımdan bu yana
ayy özlemm seni gçrüğüme çok sevindim eski takımdan kimse kalmamış zannettim iyi olmaya çalışıyorum sınavlarım falan bitti şükür tatildeyim tartımı ankarada unuttum da kilo aldım sanırım evde annem sürekli yemek yaptı dışarı falanda çok çıktım arkadaşlarla öyle olunca ipin ucunu biraz kaçırdım birde hastayım bu ara yıne hafta sonu döncem ankaraya pazartesi tekrar başlıcam diyete 26 kilo vermiştim başladığımdan bu yana
hoşgeldin canım ben eskiden llistedeydim sınavlarım falan başlayınca izne ayrıldım havva ben bu aradamrb havvacım ben de buradayım. ben de listeye gırmek ıstıyorum :) yenı gldım bende ..bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?