Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

C
canim 25 yasindayim 98 e kdr ciktim ve smdi artik dur dedim kendime.en fazla kilolu donemim bu oldu..93 u gecmemistim hic birkac ay once ablami kaybettim..benim moralim
Bozuk oldugunda surekli yemek yerin.direk istahin artiyo boyle oluncada kendimi kaybettigimi farkettim gec olsada..simdi 95 civariyim cuma tartilicam bakalim.hedefin en az 75 ilk basta ins..ama hala keyfin kactiginda yemege sarilasim geliyor zor tutuyorum kendimi..

O
Canım ben şu anda evdeyim 1 hafta sonra okula başlıycam benim de biraz bozulur ama yine de bence evden de götürebilirsin bazen veya işyerine nesfitle süt götür baktin sana uygun yemek yok nesfit tüketebilirsin

Oyle yapicam artik mecburen canim baska care yok diyetten sogudum resmen ofis yuzunden

Tebrik ederim canım
Menün gayet güzel afiyeg olsun

Kizlae menum

Sabah 9,30 tavada kirilmis yumurta az yagda,iki dilim peynir,domates

Ogle ton balikli salata,kepekli makarna bir kase,kacamak yaptim bir kase dondurma yedim keyfim yoktu hic

Aksam biraz uzum sonrasinda bir kase cacik,az oncede yarin haslanmis misir yedim spor yapmadim disardaydim
Su 1,5 lt

Cok alakasiZ menu oldu ins yarin toparlicam

Bugünkü menüm 26.08.2014
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım yumurya
2 tane ceviz

Ara 12.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğle 14.00
1 dilim ekmek
4 yk taze fasulye
Küçük bir parça hindi eti
1 kase yoğurt
Salata

Ara 17.00
Şekersiz tüfk kahvesi

Ara 17.30
1 orta boy salkım siyah üzüm

Akşam 19.30
1 porsiyon hindi eti
1 dilim dkmek
Söğüş domates

Ara 21.00
Sade soda

35 dakika koşu bandında yürüyüş ve 2.5 litre su

Akşam çok az yemişsin dilaracım gece acıkırsın bence

Bugunku menum

Sabah 9:15
1 yumurta
Domates saltalık
Byaz peynir
Biraz ceviz

12:30
Dondurma (ben yaptım)

14:30
Sekersiz neskafe
4 fındık

Oğlen 15:30
1 kase corba

18:00
1 tabak biber (tavada azcık yag ile kapağını kapatıp pişiriyorum bütün bütün)
Beyaz peynir

21:00
Kızımdan kalan bir kaç tane fırında patates

Su 2,5 lt
Spor 1 saat yuzdum

Tubacım afiyet olsun
Patates sırıtmış sankim

Canım
Canım menun bence cok guzel, bir tek aksamki ekmek olmasa iyi olurmus gibi, afiyet olsun

Kızlar bişe sorucam, waist training korseleri duydunuz mu, yani bel incelten korse, taktıkca yagları eriten ve bir sure sonra incelten, duydunuz mu?

afiyet olsun canım menün çok başarılı.

benim son zamanlarımda gelmiştin hatırlıyorum :)
Canım maşallah sana çok özenmiştim ilk okudugumda hayalim hep genc anne olmaktı..okulunuda bırakmamışsın tebrik ve takdir benden kocaman :) iki arkadasım var marmara son sınıf biri intibakla gecmişti.. Bende sakarya İlitam okudum alttan derslerim var çocuk falan olmadan mezun olmak istiyorum..28 yaşındayım ailem istanbulda ben aksaraydayım 3 yılım bitti mecburi görevim bu sene bitiyo hayırlısıyla dönmek istiyorum..kilo çocuk kariyer hepsini istiyorum :)))

Kısa sayılmassın edacım bence birde zayıf olduğun zaman azıcık da topuk giydinmi fıstık gibi hatun olursun

Cerencim Boyum çok kısa degil çok şükür bide pilates yapınca çok belli ediyo sıkıyımdır zaten normalde 70 olsam bile çok farkeder eminim.ama topuklu pek sevmiyorum ben nedense :)

fuestea tarzı içecekler diyet menüsüne pek uymuyo canım ani şeker yüklemesi yaptıkları için farkında olmadan kısa zamanda acıkmamızı saglıyo bu bir, bide enerji olarak tüketemediğimiz kısmı yag olarak depolanıyo bilgine:)

başınsagolsun canım.. Ne zor bi süreç Allah sabır selamet versin.. Ben yeni evliyim gurbetteyim bi ölüm korkusu sardı düşününce deli oluyorum.7 kızkardeşiz 5 ablam bi kız kardeşim var onların yokluguna özlemlerine dayanamıyorum iki aydır hergün aglıyorum...

mısır patates havuç bezelye glisemik indeksi yüksek yiyecekler diyet sırasında tüketmekten kaçmamız lazım yiyosak bile az miktarda ve en gec öğlen olmalı aynı sekilde meyvelerde..yani karatay teyzem öyle diyo :)

Gunaydın hanımlar, kacamaksı dorduncu gunumdeyim, gayet iyi gidiyorum:)
günaydın canım..bu kez mezun olacaksın galiba :)

Kızlar bişe sorucam, waist training korseleri duydunuz mu, yani bel incelten korse, taktıkca yagları eriten ve bir sure sonra incelten, duydunuz mu?
hiç duymadım ama sporla inceltsen daha kalıcı olmaz mı..?

günaydın kızlar..kaçamaksız bir gün dileğiyle :)
günaydın canım..ben diyet moduna gecemedim kaçamaksızlık şuan için zor biraz sonra dün ki menümü yazıcam iğrenç olsada kendimle yüzleşmem kazım :)

Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı

15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret

19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav

Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..

Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi

Eda gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…