- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Üç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...
canim 25 yasindayim 98 e kdr ciktim ve smdi artik dur dedim kendime.en fazla kilolu donemim bu oldu..93 u gecmemistim hic birkac ay once ablami kaybettim..benim moralimÜç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...
n1,68 boyu. Canim..bende ayni 46 giyiyorum gobek coktu hep basenlerde bu
Sene cok genisledi canim ya...insallah kilo verdikce hem gobek gider hem su basenlerim..
u
Canım ben şu anda evdeyim 1 hafta sonra okula başlıycam benim de biraz bozulur ama yine de bence evden de götürebilirsin bazen veya işyerine nesfitle süt götür baktin sana uygun yemek yok nesfit tüketebilirsin
Tebrik ederim canımBugün sağlıklı beslenme dönemimin ilk günüydü. Menüm
Sabah yumurta, domates, 2 dilim ekmek
Ara 1 ayran
Öğlen 2 YK Müsli, 2 dilim ekmeğe kepekli sandviç
Ara 1 fuse tea
Akşam salata, 1 pors fırında piliç, 1 dişim ekmek
Bu saatten sonra birşey yemem, 2 lt su
Spor yapamadım
Akşam çok az yemişsin dilaracım gece acıkırsın benceKizlae menum
Sabah 9,30 tavada kirilmis yumurta az yagda,iki dilim peynir,domates
Ogle ton balikli salata,kepekli makarna bir kase,kacamak yaptim bir kase dondurma yedim keyfim yoktu hic
Aksam biraz uzum sonrasinda bir kase cacik,az oncede yarin haslanmis misir yedim spor yapmadim disardaydim
Su 1,5 lt
Cok alakasiZ menu oldu ins yarin toparlicam
Tubacım afiyet olsunBugunku menum
Sabah 9:15
1 yumurta
Domates saltalık
Byaz peynir
Biraz ceviz
12:30
Dondurma (ben yaptım)
14:30
Sekersiz neskafe
4 fındık
Oğlen 15:30
1 kase corba
18:00
1 tabak biber (tavada azcık yag ile kapağını kapatıp pişiriyorum bütün bütün)
Beyaz peynir
21:00
Kızımdan kalan bir kaç tane fırında patates
Su 2,5 lt
Spor 1 saat yuzdum
Canım menun bence cok guzel, bir tek aksamki ekmek olmasa iyi olurmus gibi, afiyet olsunBugünkü menüm 26.08.2014
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım yumurya
2 tane ceviz
Ara 12.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
1 dilim ekmek
4 yk taze fasulye
Küçük bir parça hindi eti
1 kase yoğurt
Salata
Ara 17.00
Şekersiz tüfk kahvesi
Ara 17.30
1 orta boy salkım siyah üzüm
Akşam 19.30
1 porsiyon hindi eti
1 dilim dkmek
Söğüş domates
Ara 21.00
Sade soda
35 dakika koşu bandında yürüyüş ve 2.5 litre su
Bugün sağlıklı beslenme dönemimin ilk günüydü. Menüm
Ara 1 ayran
Ara 1 fuse tea
Spor yapamadım
benim son zamanlarımda gelmiştin hatırlıyorum :)Selam kızlar
Bir kaç saat içinde ne cok gecmiş birikmiş boyle:) şenlendi yine takım masallah
Edacım hosgeldin, ben de seni hatırlıyorum ama galiba ben izindeyken sen yarısıyordun.. Bilemedim simdi:)
Ben tuba, 27 yasındayım marmara ilahiyat son sınıf oğrencisiyim, 169 boyum 70 kilom
2 kızım var, ikinciden sonraki kilolarımı vermeye calısıyorum hala... Vermiştim aslında da izine cıkınca geri aldım
Kısa sayılmassın edacım bence birde zayıf olduğun zaman azıcık da topuk giydinmi fıstık gibi hatun olursun
fuestea tarzı içecekler diyet menüsüne pek uymuyo canım ani şeker yüklemesi yaptıkları için farkında olmadan kısa zamanda acıkmamızı saglıyo bu bir, bide enerji olarak tüketemediğimiz kısmı yag olarak depolanıyo bilgine:)Bugün sağlıklı beslenme dönemimin ilk günüydü. Menüm
Ara 1 ayran
Ara 1 fuse tea
Spor yapamadım
başınsagolsun canım.. Ne zor bi süreç Allah sabır selamet versin.. Ben yeni evliyim gurbetteyim bi ölüm korkusu sardı düşününce deli oluyorum.7 kızkardeşiz 5 ablam bi kız kardeşim var onların yokluguna özlemlerine dayanamıyorum iki aydır hergün aglıyorum...C
canim 25 yasindayim 98 e kdr ciktim ve smdi artik dur dedim kendime.en fazla kilolu donemim bu oldu..93 u gecmemistim hic birkac ay once ablami kaybettim..benim moralim
Bozuk oldugunda surekli yemek yerin.direk istahin artiyo boyle oluncada kendimi kaybettigimi farkettim gec olsada..simdi 95 civariyim cuma tartilicam bakalim.hedefin en az 75 ilk basta ins..ama hala keyfin kactiginda yemege sarilasim geliyor zor tutuyorum kendimi..
mısır patates havuç bezelye glisemik indeksi yüksek yiyecekler diyet sırasında tüketmekten kaçmamız lazım yiyosak bile az miktarda ve en gec öğlen olmalı aynı sekilde meyvelerde..yani karatay teyzem öyle diyo :)Kizlae menum
Sabah 9,30 tavada kirilmis yumurta az yagda,iki dilim peynir,domates
Ogle ton balikli salata,kepekli makarna bir kase,kacamak yaptim bir kase dondurma yedim keyfim yoktu hic
Aksam biraz uzum sonrasinda bir kase cacik,az oncede yarin haslanmis misir yedim spor yapmadim disardaydim
Su 1,5 lt
Cok alakasiZ menu oldu ins yarin toparlicam
günaydın canım..bu kez mezun olacaksın galiba :)Gunaydın hanımlar, kacamaksı dorduncu gunumdeyim, gayet iyi gidiyorum:)
hiç duymadım ama sporla inceltsen daha kalıcı olmaz mı..?Kızlar bişe sorucam, waist training korseleri duydunuz mu, yani bel incelten korse, taktıkca yagları eriten ve bir sure sonra incelten, duydunuz mu?
günaydın canım..ben diyet moduna gecemedim kaçamaksızlık şuan için zorgünaydın kızlar..kaçamaksız bir gün dileğiyle :)
Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı
15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret
19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav
Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..
Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?