Bu günkü menümü yazayım 27.08.2014
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara 13.00
Türk kahvesi
14.00
Yarım şdftali
15.00
1 kase sütlü nesfit
Akşam 19.30
1 tabak yeşil mercimek yendği
Salata
1 dilim ekmek
Afiyet olsun cnm.cok iyisin.Bu günkü menümü yazayım 27.08.2014
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara 13.00
Türk kahvesi
14.00
Yarım şdftali
15.00
1 kase sütlü nesfit
Akşam 19.30
1 tabak yeşil mercimek yendği
Salata
1 dilim ekmek
27.08 menüm (bugün kendimi çok suçlu hissediyorum, hiç sağlıklı ve dengeli bir menü olmadı, üstelik diyete de uygun değil)
Sabah
3 dilim ekmek
1 Kb kutusu peynir
4 zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
Ara 1 avuç tuzsuz çekirdek
Akşam
1 porsiyon tavuklu pilav
1 kase yoğurt
1 domates
Ara 1 sade Türk kahvesi
Haklısın Tubacım, yarın daha iyi olacak inşallah :)Fatmacım aslında ekmekler birer dilim olsaymış cok bomba gibi menu olurmus:) afiyet olsun
Benim menum
Sabah 9:30
Domates
2 tane ucgen peynir (evde peynir bitmiş, koca olmayınca alan da olmamış:) )
1 avuc ceviz
2 fincan yeşil cay
13:30
Dondurma ( kendi yaptıgım)
14:45
20 gr cikolata
16:00 oğlen
1 tabak biber
Beyaz peynir
17:00
Dondurma
23:30 1 tane minicik muffin ( kızımın okulunda yarın piknik olacakmıs, gece gece muffin yaptım onlara, tadına baktım. )
2.5 lt su
Aktiftim cok, dans ettim egzersizler yaptım mekik cektim...
Cnm bu sekilde olmaz ama.Evet Özlemcim glifor kullanılıyorum. Dr kontrolünde. Ancak diyet ve spor olmayınca hiçbir etkisi olmuyor. Tatlı yemiyorum ama ekmek ve hamur işlerini kesmem lazım. Çok utanıyorum kendimi bu konuda yönetemiyorum bir türlü
Cnm bu sekilde olmaz ama.
bende boyleydim.dusun esim,annem.
Tabak tabak makarnanin yaninda bile cok ekmek yerdim.
4-5 tabak puding yedim bir ara;(
Kilo verip tekrar aldigim donemde cok samimiyim ac oldugumu hissettigim 30dk bile yoktu.
Bu sekilde hem gunah islemis oluyoruz.
Saat basi bisey yerdim.
Hatta ve hatta pizza yapmistim.1 tepsiyi sabaha kadar saat basi uyanip yaninda colayla birlikte tek basima bitirdim.
Uzuldugumde,biri kiloma laf edince kendimi daha cok yemeye verirdim.
20li yasa kadar cok cok.zayiftim.
45-50 arasiydim.:)
simdi 26 yasindaym. zamanla 35-40 kg falan almisim.
Yani dikkat etmezsem zamanla bi bukadar daha alabilirim.alabiliriz kizlar.
Dikkat edelim bu konuda disiplinli olalim kizlar.!!!!!!!!
Olsun gölnülcüm gününün geri kalanını iyi geçirmeye çalış. Ara öğün yerine say.Günaydın kızlar. Sabah ben cok kötü birşey yaptım. Sabah işe yürüyerek geldim. 1 açık havada mis gibi yürüyüş ama sonra ne yaptım. Baktım dolapta pop kek var. Aldım onu yedim. Kahvaltımı da yapmıstım ac degıldım. Duygusal aclık tamamennn. Mahvettim bütün günümü.
Canım su bol bol içiyorum ama sporu her gün yapamıyorumAfiyet olsun cnm.cok iyisin.
Tek eksigin spor
su iciyormusun:)
Günaydın takımımın güzel insanları
Gunaydin kizlar...:)
--
Gonulcugum sabahin kotu gecti diye diger ogunlerinde kotu gecmek zorunda degilki!!
Dikkat edersen dengeleyebilirsin cnm.:):)
Evet ÖZlemcim ekmek yemeden doymuyorum. Benim düşmanın hamur işleri, insülin direncinde olunca iyice zorlanıyorum.
Ayyy o regl dönemi beni öldürdu
Pazartesinden beri bekliyorum hala tık yok
Bu hafta süper bir sonuç beklemiyorjm
yok yok gelme iştaha :) diğer kızların menüleri güzel onları okuyup kilo verme iştahına gelelim :)Eda istaha geldim resmen menuyu okuduktan sonra
hoşgeldin canım..bende aynı soruyu sormuştum ama aktif olmak yetiyo sanırım.. Eda ben iki ay önce listedeydim bende..slm herkese baktım da eskilerden kimse kalmamış sanırım herkes kaybolmuş
sanırım yazdığımıda kimse okumadı izinliydim de ben geri dönmek için ne yapmam gerekiyor?
Merhaba kızlar ben döndüm :)
menüm
sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 domates
poğaçanın ucundan birazcık
öğlen 12.30
1 kase taze fasulye
1 kaç kaşık yoğurt
3-4 tane hurma
ara 1 bademli magnum(şube müdürü almış hayır diyemedim :) )
Akşam 19.00
tavuklu salata
bugun yuruyus yok
kupa yesıl cay
2 lt su
gönülüm yine tam rakip olmuşuz sen ben özlem :)mayonez yoktu canım, maydonoz, dereotu, domates ve tavuk; zeytinyağlı
kilom 79. bayram ve tatillerde almıştım ama tekrar 79 a döndüm. sen ne durumdasın.
bu kez çok kararlı gördüm seni öslemm :)kilo almamis olman guzel cnm.:)
Gecen bildirimde 76,5tum.
hadi bu hafta guzel sonuclar alirsin insallah.
Insallah artik 2 ileri 1 geri olmaz cnm.bunun icin ugrasmamiz lazim.:)
günün kalanını iyi gecirip biraz hareket ettin mi hiç sıkma canını canım :)Günaydın kızlar. Sabah ben cok kötü birşey yaptım. Sabah işe yürüyerek geldim. 1 açık havada mis gibi yürüyüş ama sonra ne yaptım. Baktım dolapta pop kek var. Aldım onu yedim. Kahvaltımı da yapmıstım ac degıldım. Duygusal aclık tamamennn. Mahvettim bütün günümü.
günaydın canımm..kaç yaşındaydın sen adın kilon hedefin eşin işin :) geçmişi bulmak zor telefonda tanıyalım birbirimizi :) artık hergün burdayım inş.Günaydın takımımın güzel insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?