Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm.cok iyisin.
Tek eksigin spor
su iciyormusun:)

Fatmacım aslında ekmekler birer dilim olsaymış cok bomba gibi menu olurmus:) afiyet olsun

Benim menum

Sabah 9:30
Domates
2 tane ucgen peynir (evde peynir bitmiş, koca olmayınca alan da olmamış:) )
1 avuc ceviz

2 fincan yeşil cay

13:30
Dondurma ( kendi yaptıgım)

14:45
20 gr cikolata

16:00 oğlen
1 tabak biber
Beyaz peynir

17:00
Dondurma

23:30 1 tane minicik muffin ( kızımın okulunda yarın piknik olacakmıs, gece gece muffin yaptım onlara, tadına baktım. )

2.5 lt su
Aktiftim cok, dans ettim egzersizler yaptım mekik cektim...

Muffin kaçamağı hariç iyi olmuş canım. Dondurmada şeker var mıydı?

Cnm bu sekilde olmaz ama.
bende boyleydim.
Tabak tabak makarnanin yaninda bile cok ekmek yerdim.
4-5 tabak puding yedim bir ara;(
Kilo verip tekrar aldigim donemde cok samimiyim ac oldugumu hissettigim 30dk bile yoktu.

Bu sekilde hem gunah islemis oluyoruz.

Saat basi bisey yerdim.
Hatta ve hatta pizza yapmistim.1 tepsiyi sabaha kadar saat basi uyanip yaninda colayla birlikte tek basima bitirdim.

Uzuldugumde,biri kiloma laf edince kendimi daha cok yemeye verirdim.

20li yasa kadar cok cok.zayiftim.
45-50 arasiydim.:)
simdi 26 yasindaym. zamanla 35-40 kg falan almisim.
Yani dikkat etmezsem zamanla bi bukadar daha alabilirim.alabiliriz kizlar.
Dikkat edelim bu konuda disiplinli olalim kizlar.!!!!!!!!

Son düzenleme:
H

Haklısın canım. Çok haklısın. Yazdıklarım o kadar yakın ki bana. Bu gruba girmek kırılma noktası olacak benim için. Karar verdim

Günaydın kızlar. Sabah ben cok kötü birşey yaptım. Sabah işe yürüyerek geldim. 1 açık havada mis gibi yürüyüş ama sonra ne yaptım. Baktım dolapta pop kek var. Aldım onu yedim. Kahvaltımı da yapmıstım ac degıldım. Duygusal aclık tamamennn. Mahvettim bütün günümü.

Olsun gölnülcüm gününün geri kalanını iyi geçirmeye çalış. Ara öğün yerine say.

Gunaydin kizlar...:)
--
Gonulcugum sabahin kotu gecti diye diger ogunlerinde kotu gecmek zorunda degilki!!
Dikkat edersen dengeleyebilirsin cnm.:):)

Tamam bugünün ne sıkıntısı popkek olacak :) dengelerim. Sabah da 1 saat yürüdüm. Sol dizim agrıyor. Aslında agrımasa aksam da eve yürüyerek gidebilirim. Ama cok Zorlamak istemiyorum. Onun yerine ebru sallı ile plates yapsam daha iyi olacak.

Gunaydin kizlar...:)
--
Gonulcugum sabahin kotu gecti diye diger ogunlerinde kotu gecmek zorunda degilki!!
Dikkat edersen dengeleyebilirsin cnm.:):)

canım bende bu konuda çok kötüyüm..mesela tüm gün aç kalıp akşam üstü bir dilim kek yediysem ya da dondurma vs..sonrasında nasıl olsa yedim diyip ne bulursam yiyorum motivasyonumu çok etkliyor kötü yönde..kendime dur diyemedim bir türlü.

Ayyy o regl dönemi beni öldürdu
Pazartesinden beri bekliyorum hala tık yok
Bu hafta süper bir sonuç beklemiyorjm

bende bu hafta hiç güzel bir sonuç beklemiyorum..tatlılara dayanamadım az da olsa yedim hep..şimdiden moralim bozuldu ama önümüzdeki hafta inş.iyi olucak..insülin direnci belası bendede var o yüzden çok zor oluyor aç kalmak ve tatlı yemeden durmak.

Eda istaha geldim resmen menuyu okuduktan sonra
yok yok gelme iştaha :) diğer kızların menüleri güzel onları okuyup kilo verme iştahına gelelim :)

slm herkese baktım da eskilerden kimse kalmamış sanırım herkes kaybolmuş
sanırım yazdığımıda kimse okumadı izinliydim de ben geri dönmek için ne yapmam gerekiyor?
hoşgeldin canım..bende aynı soruyu sormuştum ama aktif olmak yetiyo sanırım.. Eda ben iki ay önce listedeydim bende..

mayonez yoktu canım, maydonoz, dereotu, domates ve tavuk; zeytinyağlı
kilom 79. bayram ve tatillerde almıştım ama tekrar 79 a döndüm. sen ne durumdasın.
gönülüm yine tam rakip olmuşuz sen ben özlem :)

kilo almamis olman guzel cnm.:)
Gecen bildirimde 76,5tum.
hadi bu hafta guzel sonuclar alirsin insallah.
Insallah artik 2 ileri 1 geri olmaz cnm.bunun icin ugrasmamiz lazim.:)
bu kez çok kararlı gördüm seni öslemm :)

günün kalanını iyi gecirip biraz hareket ettin mi hiç sıkma canını canım :)

Günaydın takımımın güzel insanları
günaydın canımm..kaç yaşındaydın sen adın kilon hedefin eşin işin :) geçmişi bulmak zor telefonda tanıyalım birbirimizi :) artık hergün burdayım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…