benim son zamanlarımda gelmiştin hatırlıyorum :)
Canım maşallah sana çok özenmiştim ilk okudugumda hayalim hep genc anne olmaktı..okulunuda bırakmamışsın tebrik ve takdir benden kocaman :) iki arkadasım var marmara son sınıf biri intibakla gecmişti.. Bende sakarya İlitam okudum alttan derslerim var çocuk falan olmadan mezun olmak istiyorum..28 yaşındayım ailem istanbulda ben aksaraydayım 3 yılım bitti mecburi görevim bu sene bitiyo hayırlısıyla dönmek istiyorum..kilo çocuk kariyer hepsini istiyorum :)))
Cerencim Boyum çok kısa degil çok şükür bide pilates yapınca çok belli ediyo sıkıyımdır zaten normalde 70 olsam bile çok farkeder eminim.ama topuklu pek sevmiyorum ben nedense :)
fuestea tarzı içecekler diyet menüsüne pek uymuyo canım ani şeker yüklemesi yaptıkları için farkında olmadan kısa zamanda acıkmamızı saglıyo bu bir, bide enerji olarak tüketemediğimiz kısmı yag olarak depolanıyo bilgine:)
başınsagolsun canım.. Ne zor bi süreç Allah sabır selamet versin.. Ben yeni evliyim gurbetteyim bi ölüm korkusu sardı düşününce deli oluyorum.7 kızkardeşiz 5 ablam bi kız kardeşim var onların yokluguna özlemlerine dayanamıyorum iki aydır hergün aglıyorum...
mısır patates havuç bezelye glisemik indeksi yüksek yiyecekler diyet sırasında tüketmekten kaçmamız lazım yiyosak bile az miktarda ve en gec öğlen olmalı aynı sekilde meyvelerde..yani karatay teyzem öyle diyo :)
Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı
15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret
19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav
Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..
Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi
Günaydınlar kızlar...özlemcim masaallahın var mezun olacaksın inş :) gönül nerede izne mi ayrıldı..?
eee sende gelsene yahu..özledim kız ben seni :)Eda gelmişsin
yaşım ilerliyo fırsatım varken eşimde istiyoken bebegi çok ertelemek istemiyorum alttan derslerimi bi an önce vermem lazım yüksek falan ondan sonra inş...Cnım benim inaallah sen de biran önce mezun olursun, benim 1 yılım kaldı Allahın izniyle, bi bitirmek istiyorum artık, cocuklarla yorucu oluyor..
Menun tam bi felaket, benimkilere benziyor, ama ben 3 gundur cok iyi gidiyorum , bugun tartı beni mutlu etti, hemen karsılığını alıyor olmak cok guzel,
Artık geri donemem devam etmek zorundayım, zira neredydr basladıgım kiloma dönücem, 70 i gormustum haftasonu, zaten 75 le baslamıstım, Aman allahım cok kötü!
Bir an önce 65 e dusmeliyim...
Herşeye mi :) :) :)hadi başlayalım :)Ben de geldim. Hadi herşeye yeniden başlayalım
Gunaydin kizlar dun pek ugrayamadim ve biseyde yiyemedim.
Kina vardi kosusturma falan..
10:45te uyandim bugun.saate bakinca sok oldum.
dunku menum
10:30
1 minik pogaga
5 zeytin
Cok az ekmek
1 bardak ayran
2 minik lahmacun(minik minik ev yapimi)
1 turk kahvesi
Suyu hesaplayamadim
1 bardak fanta ve cola
Spor olarak aksam dans falan ettik.
sagol cnm gecen cuma girdim listeye yoktum bende:) nasilsin? Nasil gidiyor'Özlem nasılsın tatlım. Hala istikrarla devam ediyorsun ne güzel.
günaydın canım..bu kez mezun olacaksın galiba :)
hiç duymadım ama sporla inceltsen daha kalıcı olmaz mı..?
günaydın canım..ben diyet moduna gecemedim kaçamaksızlık şuan için zorbiraz sonra dün ki menümü yazıcam iğrenç olsada kendimle yüzleşmem kazım :)
Cnm annelik cok guzel bir duygu..eee sende gelsene yahu..özledim kız ben seni :)
yaşım ilerliyo fırsatım varken eşimde istiyoken bebegi çok ertelemek istemiyorum alttan derslerimi bi an önce vermem lazım yüksek falan ondan sonra inş...
Menüm facia farkındayım utanayım diye yazıyorum :)
Dilaracigim msj.i simdi okuyabildim.Özlemcim sen kaç kg ile başlamıştın?
Sagliklimidir acaba Tuba'cim?Arastirmak lazim.:)Kızlar bişe sorucam, waist training korseleri duydunuz mu, yani bel incelten korse, taktıkca yagları eriten ve bir sure sonra incelten, duydunuz mu?
Gunaydin kizlar dun pek ugrayamadim ve biseyde yiyemedim.
dunku menum
1 minik pogaga
5 zeytin
Cok az ekmek
1 bardak ayran
1 turk kahvesi
Suyu hesaplayamadim
1 bardak fanta ve cola
Spor olarak aksam dans falan ettik.[/QUOTE
Bu menu hiç olmamış canım, kendinde farketmişsindir zaten. Afiyet olsun yinede:)
Tebrikler tubacımGunaydın hanımlar, kacamaksı dorduncu gunumdeyim, gayet iyi gidiyorum:)
Tubacım hiç duymadım işe yarıyorsa almak lazımKızlar bişe sorucam, waist training korseleri duydunuz mu, yani bel incelten korse, taktıkca yagları eriten ve bir sure sonra incelten, duydunuz mu?
Eda bu ne kuzum hiç olmamışMenü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret
19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav
Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..
Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi
Eda bu ne kuzum
Hiç olmamış
Özlem yediklerin hakkaten çok azGunaydin kizlar dun pek ugrayamadim ve biseyde yiyemedim.
dunku menum
1 minik pogaga
5 zeytin
Cok az ekmek
1 bardak ayran
1 turk kahvesi
Suyu hesaplayamadim
1 bardak fanta ve cola
Spor olarak aksam dans falan ettik.
Hoşgeldin canımBen de geldim. Hadi herşeye yeniden başlayalım
Ahh ahh bende de var o tatlı aşkıbende son iki gündür tatlıya dayanamıyorum dondurma yiyorum sporda yapamadım...dur demem lazım kendime ..
Haklisin cnm.:)Özlem yediklerin hakkaten çok az
Bu şekilde kilo vermek imkansız
Özlem nen şunu anladım canım yemekte ve sporda düzen olmassa kilo vermek zorHaklisin cnm.:)
dune oZgu biseydi cunku yedigim lahmacun cok rahatsiz etti.sanki 10 tane yemisim gibi.hem agri hem siskinlik.
Gece rahatladim ve aciktim ama 01:30 dan bise yemek istemedim.:)
cnm uyku duzeni cok onemli.Özlem nen şunu anladım canım yemekte ve sporda düzen olmassa kilo vermek zor
O yüzden mdnülerimi aksatmamaya çalışıyorum ama bu gün çok uyuduğumuz için de benim de öglen şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?