- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Bu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Şimdi o kötü menülerden bir kesit sunayım size :)
Sabah 10:30
Patates kızartması( kayınvalidem hazırlamış yemeyince çok ısrar edip üzülüyo)domates
Salatalık
Şekersiz çay
17:30
Yarım kumru
Şekersiz çay
19:30
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu
Spor ve su yok
Canım benim kayınvalidem de yemeğinde üzülüyor. Ama aldığım kilolar nedeniyle eleştirmeyi de ihmal etmiyor.Bu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Patates kızartması( kayınvalidem hazırlamış yemeyince çok ısrar edip üzülüyo)domates
Salatalık
Şekersiz çay
Yarım kumru
Şekersiz çay
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu
Spor ve su yok
canım sen okuldayken kim bakıyo çocuklarına..?kıZlar ödevimi bitirmeme az kaldı, yarında okuldan çıkınca epilasyona gidicem inslalah, nerdeyse 1 yıl olcak gitmeyeli.. Kocam da pazar gunu gelicek bakalım.. Pazarteside kızım antalyaya gidicek insallah..babannesiyle dedesiyle, 1 hafta ayrı kalıcaz
Şimdi ben yeni gelinim ya bişey demiyo ama bi çocuk olsun kilolar yerleşsin eminim hepsi der :)
Canım bir hata olmuş onu gün içinde dengelersin bozma moraliniGünaydın kızlar. Sabah ben cok kötü birşey yaptım. Sabah işe yürüyerek geldim. 1 açık havada mis gibi yürüyüş ama sonra ne yaptım. Baktım dolapta pop kek var. Aldım onu yedim. Kahvaltımı da yapmıstım ac degıldım. Duygusal aclık tamamennn. Mahvettim bütün günümü.
Dilaracım ben azıcık motivasyinum bozulsun alışverişe gidiyorumbende bu hafta hiç güzel bir sonuç beklemiyorum..tatlılara dayanamadım az da olsa yedim hep..şimdiden moralim bozuldu ama önümüzdeki hafta inş.iyi olucak..insülin direnci belası bendede var o yüzden çok zor oluyor aç kalmak ve tatlı yemeden durmak.
Canım adım zeynepyok yok gelme iştaha :) diğer kızların menüleri güzel onları okuyup kilo verme iştahına gelelim :)
hoşgeldin canım..bende aynı soruyu sormuştum ama aktif olmak yetiyo sanırım.. Eda ben iki ay önce listedeydim bende..
gönülüm yine tam rakip olmuşuz sen ben özlem :)
bu kez çok kararlı gördüm seni öslemm :)
günün kalanını iyi gecirip biraz hareket ettin mi hiç sıkma canını canım :)
günaydın canımm..kaç yaşındaydın sen adın kilon hedefin eşin işin :) geçmişi bulmak zor telefonda tanıyalım birbirimizi :) artık hergün burdayım inş.
Edacım agzına biber sürücam seninBu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Salatalık
Şekersiz çay
Yarım kumru
Şekersiz çay
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu
Spor ve su yok
yok yok gelme iştaha :) diğer kızların menüleri güzel onları okuyup kilo verme iştahına gelelim :)
hoşgeldin canım..bende aynı soruyu sormuştum ama aktif olmak yetiyo sanırım.. Eda ben iki ay önce listedeydim bende..
gönülüm yine tam rakip olmuşuz sen ben özlem :)
bu kez çok kararlı gördüm seni öslemm :)
günün kalanını iyi gecirip biraz hareket ettin mi hiç sıkma canını canım :)
günaydın canımm..kaç yaşındaydın sen adın kilon hedefin eşin işin :) geçmişi bulmak zor telefonda tanıyalım birbirimizi :) artık hergün burdayım inş.
Çok çeşit yok canım...az yemişsin ama çeşit arttır ya 2kez kahvaltı yapmışsınSlm kizlar baska bisey yemem sanirim.
Bugunku menum
11:00
2 dilim ekmek
Peynir,cok az tereyag
10 zeytin/minik minik
Domates ve cay
17:00
Tereyagli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
Cay
2 L su
2 turk kahvesi
Spor olarak carsida 1 saat yurudum.
aksamda avmye gidecez oradada yurumus olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?