Zayıflama ugruna her kurala varımAa ne intiharı yaa
Halledicez gidecek kilolar inşallah
Çok güzel bir takım olacak burası
Düzgün insanlar gelsin inşallah abuk subuk bir şeyden anlamayan tipler gelmesin de
Bu arada kuralları yenileyelim güzelleştirelim mi
Istersen yaparsın dıyom hepDaha önce de verdin gene verirsin damada inat
Senin motivasyonun o olsun :)
Çok sındı gelmiyorlar mıBenim de öyleydi başladığımda şimdi yarısı gitti bak demek ki zor da olsa biz başarabiliyoruz
Bunu da bildiğimiz için kilo alıyoruz zaten nasılsa veririm diye
Istedıgım tek şey sakın bır yerBaşka takımdaşımız yok mu yav kim kaptan sen mi seabahar yazıyo üstte o mu kaptan oluyor ben pek bilmiyorum bu işleri yaav
Kaptan kaptan yardımcısı spordan sorumlu devlet bakanı bi de su bakanı bulalım içilen suyu da saysın biri
Nası fikir
Hep derim öncelikle 19 yaşımdan sonrasını hatırlamıyorum nasıl 35 oldum diyeÇok sındı gelmiyorlar mı
65 tım 70 oldum
72 oldu
Ne ara 116 hatırlamıyom
Istedıgım tek şey sakın bır yer
Hepsı olur
Gelen gelecek done
Üyelerı şekerle kandırdım gelırler
Ben 40 ladımHep derim öncelikle 19 yaşımdan sonrasını hatırlamıyorum nasıl 35 oldum diye
Bu son yıllarda da 75 kg olduğumu hatırlıyorum en son, sonrası patır kütür artmış
Aynen aynen saçma sapan tipler olmasın da affedersin tartışmayı seven boş yere hır gür çıkaran internet ortamında saldırganlaşan tipler de yok değil maalesefBır düzene oturalım hepsını secerız
Kurallar koyarız
Yenı üyeler lazım azımlı kafadar kılo vermeye istekli
Şekerle kandırdıııınSana ne ettıydım
Tehdıt mı rüsvet mı
Bende kavgasıyım Çanımı yakarlarsa amaAynen aynen saçma sapan tipler olmasın da affedersin tartışmayı seven boş yere hır gür çıkaran internet ortamında saldırganlaşan tipler de yok değil maalesef
10 kılo ver lolipop alacam hemıde cıleklısındenŞekerle kandırdıııın
Ben haksızlığa gelemiyorum yoksa kavga edesim yok amaBende kavgasıyım Çanımı yakarlarsa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?