Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar.
Hadi 13. Takım hep beraber zayıflayalım.
Dilara nerdesin.
Ebru nerelerdesin.
Umarım önemli bir durum yoktur.
Sen burayı fazla ihmal etmezdin. Merak ettim.

Kızlar Merhaba nasılsınız? Ben 1. Takımdan kaptan yardımcısıyım ne var ne yok sessiz kalmış buralar canlanır İnşallah en kısa zamanda grsrz yine uğrarım

Günaydınlar.
Hadi 13. Takım hep beraber zayıflayalım.
Dilara nerdesin.
Ebru nerelerdesin.
Umarım önemli bir durum yoktur.
Sen burayı fazla ihmal etmezdin. Merak ettim.

canımm selam..kız kardeşim evleniyor onların işleriyle uğraşmaktan uğrayamadım bir türlü.ama daha sık gelmeye gayret edeceğim..iyice koptuk

canımm selam..kız kardeşim evleniyor onların işleriyle uğraşmaktan uğrayamadım bir türlü.ama daha sık gelmeye gayret edeceğim..iyice koptuk
Merhabalar ben 1. Takımdan April buralar çok sessiz kalmış gerekirse takıma yeni arkadaşlar çağırabilirsiniz canlanır kızlar sizde sıkılmazsınız.bizlerde ara ara uğrarız canlanana kadar ne kadar yarış içinde olsakta tüm takımları cok seviyorum hepimiz kardeşiz sevgilerle....

Evet dilaracım iyice koptuk.
Sen iyisin yine ben kilo alıp geldim.
Hadi bursyı aktif hale getirelim.
Kızlar işe ilk önce yeni üyeler çağırarak başlayabilirsiniz.sohbetsiz takımlar ayakta kalmıyor motive düşüyor maleseff hadi canlandırın takımınızı şenlensin buralar . 1.takımdan sevgiler

Bir hatırlatma..
Performans uygulamamız iki hafta sonra bitiyor.
Laydline Kaptanım, iki sarı kartınız var. Eğer bu iki hafta ilk üçe giremezseniz, dönem sonunda sonuç listelerini hazırlama cezası alan takım veya takımlardan biri siz olacaksınız.
Bilginize..

***13.TAKIM 411.ETAP***

dilarasahra (74.8/ / /%)
LAydLiNe (61.5 / //%)

13. Takım Ortalaması: %

geçen haftanız buymuş sanırım...

***13.TAKIM 412.ETAP***

dilarasahra (74.8/73.9/0.9/%1.20)
LAydLiNe (61.5 / //%)Bildirimde bulunmadı

13. Takım Ortalaması: %0,60

***13.TAKIM 412.ETAP***

dilarasahra (75,1/73.9/0,6/%0,80)önceki etap kilo bildiriminde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
LAydLiNe (61.5 /0 /0/%0)Bildirimde bulunmadı

13. Takım Ortalaması: %0,40

Listenin düzeltilmiş hali

Moni kaptanım son liste ne ise o alınmış o yüzden yanlışlık olmuş hatta üyede yanlış bildirim yapmış süregelen yanlışlıklar olmuş tabii. Eline sağlık
Çok sessiz kaldı 13.takım ve tabiiki bizler ancak kendi takımlarımızla ilgileniyoruz geçmişine bakamıyoruz ne olmuş ne oluyor diye. Elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama daimi üyeler şart !

Laydline kaptanım,

Daha önce paylaşımda da konuya dair mesaj yazdım, sonra özelden de konuştuk.
Yoğun zamanlar geçirmen nedeniyle takımla ilgilenemiyorsun, biliyorum.
Ancak bu işi artık düzene sokmamız gerekiyor.
Zaten üyeniz yok, paylaşım yok. Kapatalım 13. takımı.
Ama bir şartla kapatalım. Seni bekleyelelim adını koyacağımzı bir zaman boyunca..
Baktın hayatını toparlayıp buraya zaman ayırabilecek gibisin, gelir açarsın takımını.
Performans uygulaması cezasını da muhtemelen siz alacaksınız, her Cuma listeleri yapman gerekecek. Korkarım onu da yapamayacaksın, çünkü takım bildirimi yapma konusu bile çok uzun zamandır aksıyor.

Lütfen bu konuyu halledelim artık.

Senden bir hafta içinde cevap vermeni, sevgiyle rica ediyorum.
Eğer cevap alamazsam, takımınızı önümüzdeki etapta yukarıda söylediğim şartla kapatacağım.

Laydline kaptanım, mesajıma cevap veremeyecek kadar yoğunsan daha fazla sürümcemede kalmayalım.
Takımınızı kapatma (arzuna göre süresiz izin) mesajımı paylaşıma yazıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…