Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün epey iş çıkmış sana bol hareket iyi olmuş misafir telaşından da epey koşturmuşsundur canım ama tertemiz mis gibi oturacaksın şimdi ellerine sağlık akşam umarım hafif beslenebilirsin suyu mutlaka artır zamanla rayına oturacak yarına daha dengeli protein ağılıklı beslenip bol su içersen börekleri bünyede tutmadan gönderirsin zaten kolay gelsin şeker

Ahh bizde giderdik Eymire ..Ankara nın en güzel yeri..biz bisiklet kiralıyorduk arkasına çocuğu oturtmak için olanlardan birde..biniyorduk pek güze orası
Evet evet gördüm geçen yıl o bisikletlerden orda. Ama bizimki küçük onun için de hala.
@

süper anlatım valla senin yeteneğin var arkadaşım blog falan mı açsan..ben hep okurum seni
yok kız kendim de okumam blog pek öyle
Bi kere şöyle bir diyet yapmıştım 10 sene evvel. En geç saat 5 te yiyordum. O da meyveydi biraz. 15 kilo vermiştim kısa sürede. Yani haklısın geç yemek kötü oluyor.
Avakado yiyeniniz var mı bu arada? Bir diyet var duydunuz mu ketojenik diyet diye. Orda çok yağ yeniyor ama karbonh çok az. Avakado çok yiyorlar bazen günde 2 tane bile yiyenler var. Karatay diyetiyle de benziyormuş.
Ev işi bitmiyor ve nankör vallaha
4 börek için cıs diyecektim ki boya badanayı duyuncaaa amaaan ne börek kalmıştır ne bir şey iyi etmişsin canım

Kızlar bugün marketten ip aldım. Size özendim atlıycam ama denedim denedim beceremedim yav gene denerim de. Eşim ipi görünce ne bu dedi çamaşır ipi var ya onunla atlayacaksan dedi bi de eliptik bisiklet alalım desem naapar acaba
Bestttt cim bir de spor defteri aldım kendime hergün yazıcam squaşı ipi filan.

Çok güzel valla tebrikler

Menüm şu şekilde
Kahvaltı 9: 2 dilimlik pide, 1 domates, 1 salatalık, 4 dilim sucuk, 2 sigara böreği, 2 kk süzme peynir, 1 kk dil peyniri
Akşam 20: Fırında levrek yağsız, yağsız salata
Su 1 litre
Spor: 10*3 set squaş mı ondan adını unuttum gene , az ip atlamaca, 60 dakika yürüyüş
Bugün rezalet bir menüm var akşamı hafif geçirsem bile kahvaltım çok kötü biliyorum
Telafi edicem inşallah

Kurallarımızı sorucam
Yarın sabah tartılmaca var mı
Haftada 2 gün mü tartılıcaz hangi günler
Listemiz ne zaman olacak bizim de listemiz olsun listeye girelim üzülüyorum
Biz de bir takımız, birbirimizi çok seviyoruz ve takım ruhundayız. Biz kendimize inanıyoruz önemli olan sadece bu.
Bu hafta kitkurdu ile yarışıyorum kendi istemese de

Yaz kuzum jilliani naptin

Suyu arttir. Telafi edersin donem sen guveniyorum afiyet olsun

Ya bence bir kez de tartilabiliriz diyetisyenler oyle oneriyodu. Cok tartilmak da iyi degil aslinda.

Canım ben yağ kullanmıyom malum yemeklerımde pek yaranılmıyor
Kımısı kararında sızma zeytın yağı kullanıyor yaptıkları yenıyor tadıda güzel oluyor
Bazıları Arab'ın yağı çoksa mısalı dolduruyor vıcık vıcık oluyor mıdem bulanıyor
Yağ işi önemli
Sırf dıyette degıl normal yemektede kararında olsa şişmek galıba sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…