Bugün epey iş çıkmış sana bol hareket iyi olmuş misafir telaşından da epey koşturmuşsundur canım ama tertemiz mis gibi oturacaksın şimdi ellerine sağlık akşam umarım hafif beslenebilirsin suyu mutlaka artır zamanla rayına oturacak yarına daha dengeli protein ağılıklı beslenip bol su içersen börekleri bünyede tutmadan gönderirsin zaten kolay gelsin şekerKızlar yazamadım kusura bakmayın bugün çok berbat geçti sabahtan beri boya badana temizlik derken ancak bitti şuana kadar toplam 4 dilim börek ve 2 dolu yemek kaşığı yoğurtlu biber yedim 3 bardak da şu sağolsun kayinvalidemden tirtikladim yoksa yemek daha yeni yapıyorum ve 2 aile misafir gelecek o yüzden geç yazarım size spor sorarsanız totom yergormedi desem yeterli olur sanırım akşama hafif şeyler yemeye calisicam söz :)
Hahaha kiz 50 bari yappppArada bakayım dedimip atlayacağım bu gün..hedefim düşmezsem 25 olsun..zaten küçüklerde çok başarılı değildim bu sporda
Evet evet gördüm geçen yıl o bisikletlerden orda. Ama bizimki küçük onun için de hala.Ahh bizde giderdik Eymire ..Ankara nın en güzel yeri..biz bisiklet kiralıyorduk arkasına çocuğu oturtmak için olanlardan birde..biniyorduk pek güze orası
@
süper anlatım valla senin yeteneğin var arkadaşım blog falan mı açsan..ben hep okurum seni
Bi kere şöyle bir diyet yapmıştım 10 sene evvel. En geç saat 5 te yiyordum. O da meyveydi biraz. 15 kilo vermiştim kısa sürede. Yani haklısın geç yemek kötü oluyor.Kızlar bugünün notu
Aç uyumak gençleştiriyor
Akşam yemeğini erken yiyip akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemediğinizde zayıflama süreci daha kolay olmaya başlıyor..neden mi?bir kere akşam gündüze göre metabolizma hızı yavaşlıyor.aynı zamanda uykuda melatonin hormonu artıyor,beraberinde aç uyunduğunda bir gençlik hormonu olan büyüme hormonu salgısı daha çok oluyor..zayıflamak ve gençleşmek için tavsiye "aç uyuyun "
Ramazandan sonra deneyelim bence ..akşam yemeğinden sonra birşey yemeyelim
Avakado yiyeniniz var mı bu arada? Bir diyet var duydunuz mu ketojenik diyet diye. Orda çok yağ yeniyor ama karbonh çok az. Avakado çok yiyorlar bazen günde 2 tane bile yiyenler var. Karatay diyetiyle de benziyormuş.Yemek işi de tamam..yağmur dursa yürüyüş yapcam..durmazsa artık evde yaparım..zaten ev almış başını gidiyor..evde de bugün temizlik olmuyor ..en iyisi avakadodan krem yapıp yüzüme süreyim bari bakım olsun ..
Ev işi bitmiyor ve nankör vallahaZaten yemek ve salata hazırlamıştım..şimdi makineye çamaşır atarım yav ben evdeyim birşey yetişmiyor valla..çamaşır sepeti hep dolu ..ütü hep var..temizlik zAten her zamanen iyisi bazen kaçmak..bugün evle ilgili bir yemek yaptım ..yarın pazartesi başlayacağım aman.
4 börek için cıs diyecektim ki boya badanayı duyuncaaa amaaan ne börek kalmıştır ne bir şey iyi etmişsin canımKızlar yazamadım kusura bakmayın bugün çok berbat geçti sabahtan beri boya badana temizlik derken ancak bitti şuana kadar toplam 4 dilim börek ve 2 dolu yemek kaşığı yoğurtlu biber yedim 3 bardak da şu sağolsun kayinvalidemden tirtikladim yoksa yemek daha yeni yapıyorum ve 2 aile misafir gelecek o yüzden geç yazarım size spor sorarsanız totom yergormedi desem yeterli olur sanırım akşama hafif şeyler yemeye calisicam söz :)
Hı hıHep birlikte spora başladığımız sevgili takımımız için ne kadar da iyi oldu değil mi takımdaşlarım
Gerçekten iyi oldu..birbirimizi gaza getirmiş oluruz yoksa sporsuz olmuyorHep birlikte spora başladığımız sevgili takımımız için ne kadar da iyi oldu değil mi takımdaşlarım
Çok güzel valla tebriklerKizlar menüm
Sahur
3 dilim karpuz
2 kk suzme peynir
İftar
1 kepce Mercimek çorbası
6 kaşık fırında sebze ( kabak biber patlıcan domates )
2 kaşık makarna
Salata
Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25 dk yuruyus yapıldı jilian yapılacak.
Yaz kuzum jilliani naptinKızlar bugün marketten ip aldım. Size özendim atlıycam ama denedim denedim beceremedim yav gene denerim de. Eşim ipi görünce ne bu dedi çamaşır ipi var ya onunla atlayacaksan dedibi de eliptik bisiklet alalım desem naapar acaba
Bestttt cim bir de spor defteri aldım kendime hergün yazıcam squaşı ipi filan.
SupersinKizlar menüm
Sahur
3 dilim karpuz
2 kk suzme peynir
İftar
1 kepce Mercimek çorbası
6 kaşık fırında sebze ( kabak biber patlıcan domates )
2 kaşık makarna
Salata
Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25 dk yuruyus yapıldı jilian yapılacak.
Suyu arttir. Telafi edersin donem sen guveniyorum afiyet olsunMenüm şu şekilde
Kahvaltı 9: 2 dilimlik pide, 1 domates, 1 salatalık, 4 dilim sucuk, 2 sigara böreği, 2 kk süzme peynir, 1 kk dil peyniri
Akşam 20: Fırında levrek yağsız, yağsız salata
Su 1 litre
Spor: 10*3 set squaş mı ondan adını unuttum gene , az ip atlamaca, 60 dakika yürüyüş
Bugün rezalet bir menüm var akşamı hafif geçirsem bile kahvaltım çok kötü biliyorum
Telafi edicem inşallah
Ya bence bir kez de tartilabiliriz diyetisyenler oyle oneriyodu. Cok tartilmak da iyi degil aslinda.Kurallarımızı sorucam
Yarın sabah tartılmaca var mı
Haftada 2 gün mü tartılıcaz hangi günler
Listemiz ne zaman olacak bizim de listemiz olsun listeye girelim üzülüyorum
Biz de bir takımız, birbirimizi çok seviyoruz ve takım ruhundayız. Biz kendimize inanıyoruz önemli olan sadece bu.
Bu haftakitkurdu ile yarışıyorum kendi istemese de
Canım ben yağ kullanmıyom malum yemeklerımde pek yaranılmıyorAlışırsın badeciğim kahvesini az koy süt ve tarçın ekle zamanla oranları değiştirirsin sade kahveyi yapıp gün kurusunu ısırıp içince şekerli gibi oluyor
Şimdi açtım iftar sonrası deneyeceğim ipi sayıyla atlıyorum saatle değil 50 ile başladım artırarak devam edeceğim
Tencere tamamsa yağ çeşitleri içinde sen öneride bulunacaksın bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?