Yok yok korkma bu gecıcı bır donemDün gece eşim film izleyelim dedi uyuyakaldım izlerken
Sizinle mesajlaşsam uyumazdım vallaha adam beni kapıya koyacak
Tezelden yapalım kararlaştıralım herkeze uygun bır zamandaMinik toplantımız kurallarımız ve kaptan yardımcısı seçip iletme işimizi ne zaman yapalım?
Şiir yaz banaYarından itibaren su çetelesi tutuyorum önce kağıda yazıp sonra buraya yazıcam haftalık toplama yapcam pazartesiden pazartesiye sonra da kim az içtiyse ona şiir yazıcam, dayak atıcam...cezalar bunlar
Tamam mı
Aman kuzum yapmaBugün felekten bir gün çaldım kahvaltıda her şeyi yazdım size yazmaya utanıyorum akşama menü paylaşmasam olur dimi
Vücudumu şaşırttım
Diri bedenim çok şaşkın şu an
Aman yarabbim ne oluyor diyor hayır hayır diye can çekişiyor
Başlangıç yaptın dimi artıkŞiir yaz bana
Icınde susuz kaldım ciceeem dı
Kavruldun böceeeem di
Böyle gıderısen babayı zayıflarsın sısk pattesım dıye bıtır
Bugun başladıkBaşlangıç yaptın dimi artık
Bugün felekten bir gün çaldım kahvaltıda her şeyi yazdım size yazmaya utanıyorum akşama menü paylaşmasam olur dimi
Vücudumu şaşırttım
Diri bedenim çok şaşkın şu an
Aman yarabbim ne oluyor diyor hayır hayır diye can çekişiyor
cokkk aminnn.Sağol canım
Dün gece kaybettı anneyı arkadasım
Bugun yolcu edecez kalanlara sabır versın sevgılıye kavuşana ceza eza gostermesın
Bugün pazar ya babası eğledi biraz sonra da uyudu ama hafta içi ne olacakSpor yaparken çocuk napıyor done
Bu konuda caresızım
Ben yıkayıp çatalla delikler açıp fırına koyuyorum, közlenince kabuğunu soyup tık tıkı tık tık bıçakla doğruyorum (kokoreç doğrar gibi hissetKızlar 2 tane patlıcanım var..az kalorili lezzetli ne yapabilirim ?
Bakanlıktan ne haberi hiç bilmiyorum bu konuyu ben anlattın mı kaçırdım mı geneBugun başladık
Artık moral bozan konularda yok
Bırde su sporu oturtsak
Salonamı yazılsam ama tosbık ne olacak
Ama bır çare bulunacak
Bakanlıktan haber beklıyom sabah dılekce sundum masasına
alemsin kız döneBen yıkayıp çatalla delikler açıp fırına koyuyorum, közlenince kabuğunu soyup tık tıkı tık tık bıçakla doğruyorum (kokoreç doğrar gibi hisset)
Sonra domates, soğan, zeytinyağ, limon ohh yrme de yanında yat canım çekti
Burası da yağmurlu pazara gidicem birazdan. Dönüşte de yürüyüş parkurunda yürürüm.Hafta içi hava günlük güneşlikti
Dün de eymir gölü var ankarada yürüyüş yapılıyor yanında bisikletr binenler var filan bisiklet bebeyle olmaz da yürüyüş yapalım dedik
Ama hava bozuk sabahtan beri evdeyiz yaaaa
Niyetlenince olmuyor spor beni sevmiyor
Sizler dışarda mısınız geziyor musunuz
süper anlatım valla senin yeteneğin var arkadaşım blog falan mı açsan..ben hep okurum seniBen yıkayıp çatalla delikler açıp fırına koyuyorum, közlenince kabuğunu soyup tık tıkı tık tık bıçakla doğruyorum (kokoreç doğrar gibi hisset)
Sonra domates, soğan, zeytinyağ, limon ohh yrme de yanında yat canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?