Kolay gelsın canımKızlar yazamadım kusura bakmayın bugün çok berbat geçti sabahtan beri boya badana temizlik derken ancak bitti şuana kadar toplam 4 dilim börek ve 2 dolu yemek kaşığı yoğurtlu biber yedim 3 bardak da şu sağolsun kayinvalidemden tirtikladim yoksa yemek daha yeni yapıyorum ve 2 aile misafir gelecek o yüzden geç yazarım size spor sorarsanız totom yergormedi desem yeterli olur sanırım akşama hafif şeyler yemeye calisicam söz :)
Ay evet cocegım bocegım spordasım kaderdadım yagdasımHep birlikte spora başladığımız sevgili takımımız için ne kadar da iyi oldu değil mi takımdaşlarım
Su ıkı yetıyormu gülüm 0.35 ml * kılon olmalıKizlar menüm
Sahur
3 dilim karpuz
2 kk suzme peynir
İftar
1 kepce Mercimek çorbası
6 kaşık fırında sebze ( kabak biber patlıcan domates )
2 kaşık makarna
Salata
Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25 dk yuruyus yapıldı jilian yapılacak.
Çocuklar uyuduysa herıfnen fılm ızlenecekse sen gelmen gıbı gıbıBu gece sinema gecesi film izleyelim geliyorum.
Bu menüyü sen nasıl tartmadan yedım bacımMenüm şu şekilde
Kahvaltı 9: 2 dilimlik pide, 1 domates, 1 salatalık, 4 dilim sucuk, 2 sigara böreği, 2 kk süzme peynir, 1 kk dil peyniri
Akşam 20: Fırında levrek yağsız, yağsız salata
Su 1 litre
Spor: 10*3 set squaş mı ondan adını unuttum gene , az ip atlamaca, 60 dakika yürüyüş
Bugün rezalet bir menüm var akşamı hafif geçirsem bile kahvaltım çok kötü biliyorum
Telafi edicem inşallah
Isteyen tartılsın suan uçuşa gecmedıgımden tartıda yokKurallarımızı sorucam
Yarın sabah tartılmaca var mı
Haftada 2 gün mü tartılıcaz hangi günler
Listemiz ne zaman olacak bizim de listemiz olsun listeye girelim üzülüyorum
Biz de bir takımız, birbirimizi çok seviyoruz ve takım ruhundayız. Biz kendimize inanıyoruz önemli olan sadece bu.
Bu haftakitkurdu ile yarışıyorum kendi istemese de
Bencede toparlarsın hemen ..spora aban ..suyu da koy koca bardağa lıkır lıkır içMenüm şu şekilde
Kahvaltı 9: 2 dilimlik pide, 1 domates, 1 salatalık, 4 dilim sucuk, 2 sigara böreği, 2 kk süzme peynir, 1 kk dil peyniri
Su 1 litre
Spor: 10*3 set squaş mı ondan adını unuttum gene , az ip atlamaca, 60 dakika yürüyüş
Bugün rezalet bir menüm var akşamı hafif geçirsem bile kahvaltım çok kötü biliyorum
Telafi edicem inşallah
Valla ikinizin yarışıp pek heyecanlı olurKurallarımızı sorucam
Yarın sabah tartılmaca var mı
Haftada 2 gün mü tartılıcaz hangi günler
Listemiz ne zaman olacak bizim de listemiz olsun listeye girelim üzülüyorum
Biz de bir takımız, birbirimizi çok seviyoruz ve takım ruhundayız. Biz kendimize inanıyoruz önemli olan sadece bu.
Bu haftakitkurdu ile yarışıyorum kendi istemese de
3- acıl kararlar almanız lazımŞimdi tızlar
1)haftasonu kaçamakları için pazartesi tartışalım mı
2)sporları madde madde yazalım mı
Bu iki konuya karar verelim
Yaaaaaaa nolduuuBeste ben sana küstüm
Ablaaa buldummmmm kusmeee. Aksam eve donup yemegini yedikten 1,5 2 saat sonra yap. Ben aksam ciktigimda da gexe yapiyorum mutlaka. Aksatmak yok. Yarim saatciiiiiiikkkkk.13. Takım spor bakanına
Ben 90 plus sıklette üyenızım efendım
Süreklı spor baskısına maruz kalıyorum
Yada spor yapmadığım ıcın kendım tarafından ezıklenıyorum rencıde edılıyorum
Bugun havaalanına cenaze gidecek
Mecbur gıdecez yuzyuze bakıyoz gıtmesem olmaz
Kızlar evıne götürülecek
Rutın ev ıslerı var malum
Tosbıkkerle bırsey yapmam lazım eve tıkayamam
Ne ara spor yapayım
İlginiz ıcın teşekkür eder saygılarımı sunar
Bır çare arz ederım
18.6.17
Beril
Güzelmiş menümSelam kizlar annemin daveti bitti kizceyi uyutuyorum suan drhset yoruldum
Sahur
1 yagda yunurta
Yarim kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Iftar
1 kaseden az yayla corba
3 yk taze fasulye
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
1 dilim.pide
Salata
2 litrr su
Spor yok
Afiyet olsun hepiciği ama hepiciği çok güzel olmuşKizlar menüm
Sahur
3 dilim karpuz
2 kk suzme peynir
İftar
1 kepce Mercimek çorbası
6 kaşık fırında sebze ( kabak biber patlıcan domates )
2 kaşık makarna
Salata
Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25 dk yuruyus yapıldı jilian yapılacak.
Kahvaltının gramajı nerde yada toplam kalori daha işimize yarardı afiyet olsun akşam harika olduğu için sabah telafisi gibi olmuş haftalardır zaten harika gidiyorsun sıkıntı yok ,eğer yarışırsak sana ne tarifler ne ikramlar önereceğim şaşıp kalırsınMenüm şu şekilde
Su 1 litre
Telafi edicem inşallah
Kaptanım her ne kadar yağlı olsak da yağdan vazgeçemeyiz başta kabızlık olmak üzere bir çok sağlık sorununa yol açar kabızlıkla oluşacak fizyolojik ve psikolojik sorunlar birbirini tetikler maazallah tabi bitkisel ve hayvansal yağ seçimi de kişinin tercihi ile ilgiliCanım ben yağ kullanmıyom malum yemeklerımde pek yaranılmıyor
Kımısı kararında sızma zeytın yağı kullanıyor yaptıkları yenıyor tadıda güzel oluyor
Bazıları Arab'ın yağı çoksa mısalı dolduruyor vıcık vıcık oluyor mıdem bulanıyor
Yağ işi önemli
Sırf dıyette degıl normal yemektede kararında olsa şişmek galıba sanırsam
Canım eşin yavrucakların yanında yeni yerler kültürler görüyorsun ahh evrupa diye havanı atarsın dönüşte hepimize ,anneciğin yine donatır sofraları Allah can sağlığı versin bazen uzaklar her şeye iyi geliyor sakın üzülme kız sanki duman yakıp güvercin uçurup mu haberleşiyorsun netten vs arayınca karşında morali bozmak yokAhh ahh zalimsin gurbetanacığım iyi sofralarını özledim ....doydum bu yeter derim yetmez yetmez ye der
Annelerin gözünde hep küçük kalacağız galiba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?