- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kız dedım ya okumadınmıKızlar 2 tane patlıcanım var..az kalorili lezzetli ne yapabilirim ?
Sen artıkın balık etlı annesın bıkeremBugün pazar ya babası eğledi biraz sonra da uyudu ama hafta içi ne olacak
Uyusa ev işi yapıyom o bile yetişmiyo iftara yemek memek
Şişko anne olmak zor
Yerım senı güzellıkBakanlıktan ne haberi hiç bilmiyorum bu konuyu ben anlattın mı kaçırdım mı gene
Ben sıpacıkları parka götürdüm geldımHafta içi hava günlük güneşlikti
Dün de eymir gölü var ankarada yürüyüş yapılıyor yanında bisikletr binenler var filan bisiklet bebeyle olmaz da yürüyüş yapalım dedik
Ama hava bozuk sabahtan beri evdeyiz yaaaa
Niyetlenince olmuyor spor beni sevmiyor
Sizler dışarda mısınız geziyor musunuz
Avakadonun ıcıne varsa irmik ekleYemek işi de tamam..yağmur dursa yürüyüş yapcam..durmazsa artık evde yaparım..zaten ev almış başını gidiyor..evde de bugün temizlik olmuyor ..en iyisi avakadodan krem yapıp yüzüme süreyim bari bakım olsun ..
Kuzum annemlerin 8 9 aylik sanirim. Sokakta yaraliyken aldilar sonra kaldi kuzuGünaydın tızlaaar :)
Yaa bi de kulaklarını tıkamııııış
Evet evet soğuk renkler mavi siyah filan yedirmiyormuş çok
Tam bana laaım leğen popoma
Badecik tatlı şeylerle aran çok iyi diye düşündüm tüm yorumlarından. Adetliyken ben tatlı yemiyorum mesela o da bir psikoloji sanki insanın kendini inandırıp yiyince mutlu olması gibi.
Kola içmesek yada şimdilik yarım bardak kolaya indirsen?
Suyu da azar azar artırabilirsin hiç su içemeyen insan için 2 litreyi bir anda iç demek anlamsız tabiki önce günde 4 bardak birkaç gün sonra 5 bardak vs diye artırsan işe yarar bence. İçine taze nane de atılabilir yelizin dediği gibi.
Hayııır badeeyle ben yarışcaaaktım yaaa gizli gizli. Korkmasın benden diye söylememiştim
Kanki pilavı ekmekle mi yiyosun cınııım
Menü güzel kız bu arada gitti bizim yarış bu hafta desene.....
İp ne kadar atlıyorsun ben çok tembelim yaa ip eğlenceli olır mu ki
Kedin mi vaaar beste bizim de kedimiz var :) kaç yaşında ne renk
Sen de kaptan yardımcısıymışsın baksana neyse buraya atanmış oldun
Çay içerken fincana çubuk tarçın koyunca da sanki şeker atmış gibi oluyor tadı
Sayılmaaz mı evde oturmaktan iyidir bir kere
Ben de 10*3 set popo yapcam squat mı neyden işte
Benim sütlü tatlılardan aşerdiğim olmadı dondurma severim ama 1 kilo yiyorum kendi başıma yaadudaklarım boğazım donuyor artık
Bir yaz sırf dondurmadan 10 kilo almıştım
Başınız sağolsun ya daha önce yazmış mıydın nasıl okumadım mı o mesajını başınız sağolsun canım berilim
Tempoluysa tadindan yenmez@Besttt erkencisin dışarıya vurup kendimi yürüyeceğim sayılır mı spordan
aç uyuyorum normal de ama geç uyuyorum buna çare lazım erken yatmaliyim.Kızlar bugünün notu
Aç uyumak gençleştiriyor
Akşam yemeğini erken yiyip akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemediğinizde zayıflama süreci daha kolay olmaya başlıyor..neden mi?bir kere akşam gündüze göre metabolizma hızı yavaşlıyor.aynı zamanda uykuda melatonin hormonu artıyor,beraberinde aç uyunduğunda bir gençlik hormonu olan büyüme hormonu salgısı daha çok oluyor..zayıflamak ve gençleşmek için tavsiye "aç uyuyun "
Ramazandan sonra deneyelim bence ..akşam yemeğinden sonra birşey yemeyelim
kapak olsun da hepsi olur.Kızlar hangı model güzel
Yanlış anlaşılmasın tencere ısmarlıyacam
Bır ilgim oluştu ya tencere şişe her kapağı sevıyomaç uyuyorum normal de ama geç uyuyorum buna çare lazım erken yatmaliyim.
kapak olsun da hepsi olur.
Alışırsın badeciğim kahvesini az koy süt ve tarçın ekle zamanla oranları değiştirirsin sade kahveyi yapıp gün kurusunu ısırıp içince şekerli gibi oluyorAlıcam bugün canım ben Latte seviyorum kiz kahveyi şekersiz icemiyom
Şimdi açtım iftar sonrası deneyeceğim ipi sayıyla atlıyorum saatle değil 50 ile başladım artırarak devam edeceğim
Tencere tamamsa yağ çeşitleri içinde sen öneride bulunacaksın bekliyoruzBır ilgim oluştu ya tencere şişe her kapağı sevıyom
Kızlar yazamadım kusura bakmayın bugün çok berbat geçti sabahtan beri boya badana temizlik derken ancak bitti şuana kadar toplam 4 dilim börek ve 2 dolu yemek kaşığı yoğurtlu biber yedim 3 bardak da şu sağolsun kayinvalidemden tirtikladim yoksa yemek daha yeni yapıyorum ve 2 aile misafir gelecek o yüzden geç yazarım size spor sorarsanız totom yergormedi desem yeterli olur sanırım akşama hafif şeyler yemeye calisicam söz :)Alışırsın badeciğim kahvesini az koy süt ve tarçın ekle zamanla oranları değiştirirsin sade kahveyi yapıp gün kurusunu ısırıp içince şekerli gibi oluyor
Şimdi açtım iftar sonrası deneyeceğim ipi sayıyla atlıyorum saatle değil 50 ile başladım artırarak devam edeceğim
Tencere tamamsa yağ çeşitleri içinde sen öneride bulunacaksın bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?