Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugünün notu

Aç uyumak gençleştiriyor

Akşam yemeğini erken yiyip akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemediğinizde zayıflama süreci daha kolay olmaya başlıyor..neden mi?bir kere akşam gündüze göre metabolizma hızı yavaşlıyor.aynı zamanda uykuda melatonin hormonu artıyor,beraberinde aç uyunduğunda bir gençlik hormonu olan büyüme hormonu salgısı daha çok oluyor..zayıflamak ve gençleşmek için tavsiye "aç uyuyun "

Ramazandan sonra deneyelim bence ..akşam yemeğinden sonra birşey yemeyelim

Ben sıpacıkları parka götürdüm geldım

Yemek işi de tamam..yağmur dursa yürüyüş yapcam..durmazsa artık evde yaparım..zaten ev almış başını gidiyor..evde de bugün temizlik olmuyor ..en iyisi avakadodan krem yapıp yüzüme süreyim baribakım olsun ..

Avakadonun ıcıne varsa irmik ekle
Yüzüne masaj yap
Çok ıyı bır piling oluyor

Kızlar hangı model güzel
Yanlış anlaşılmasın tencere ısmarlıyacam

Eklentiler

• IMG_0714.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 44
Kuzum cok etkili hareket amaaa

Kuzum annemlerin 8 9 aylik sanirim. Sokakta yaraliyken aldilar sonra kaldi kuzu

aç uyuyorum normal de ama geç uyuyorum buna çare lazım erken yatmaliyim.

Kızlar hangı model güzel
Yanlış anlaşılmasın tencere ısmarlıyacam
kapak olsun da hepsi olur.

Zaten yemek ve salata hazırlamıştım..şimdi makineye çamaşır atarım yav ben evdeyim birşey yetişmiyor valla..çamaşır sepeti hep dolu ..ütü hep var..temizlik zAten her zamanen iyisi bazen kaçmak..bugün evle ilgili bir yemek yaptım ..yarın pazartesi başlayacağım aman.

Alıcam bugün canım ben Latte seviyorum kiz kahveyi şekersiz icemiyom
Alışırsın badeciğim kahvesini az koy süt ve tarçın ekle zamanla oranları değiştirirsin sade kahveyi yapıp gün kurusunu ısırıp içince şekerli gibi oluyor
Şimdi açtım iftar sonrası deneyeceğim ipi sayıyla atlıyorum saatle değil 50 ile başladım artırarak devam edeceğim

Bır ilgim oluştu ya tencere şişe her kapağı sevıyom
Tencere tamamsa yağ çeşitleri içinde sen öneride bulunacaksın bekliyoruz

Kızlar yazamadım kusura bakmayın bugün çok berbat geçti sabahtan beri boya badana temizlik derken ancak bitti şuana kadar toplam 4 dilim börek ve 2 dolu yemek kaşığı yoğurtlu biber yedim 3 bardak da şu sağolsun kayinvalidemden tirtikladim yoksa yemek daha yeni yapıyorum ve 2 aile misafir gelecek o yüzden geç yazarım size spor sorarsanız totom yergormedi desem yeterli olur sanırım akşama hafif şeyler yemeye calisicam söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…