Selammmm hosgeldin tabi ki dee sohbete dahil olmak istersen beklerizSelam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızdasohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Iste sporun faydasi bunun ustune baklava yesen olmaz yanieliya perişanım kız bunu yapınca cıssların adını bile duymak istemiyorum şu an
HahahahaGece gece spor vay be ne kızsın beste ya
Yeminlen uyku basıyor bana sen spor yapıyorsun ondan işte sen 60 lardasın ben löp löpüm
Hoş geldin gel karış aramıza sohbete memnun oluruzSelam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızdasohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Çok güzel valla tebrikler
afiyet olsun suyun az arttır bebeğim akşam güzel ama sabah biraz kaçmış telafi edersin senMenüm şu şekilde
Kahvaltı 9: 2 dilimlik pide, 1 domates, 1 salatalık, 4 dilim sucuk, 2 sigara böreği, 2 kk süzme peynir, 1 kk dil peyniri
Akşam 20: Fırında levrek yağsız, yağsız salata
Su 1 litre
Spor: 10*3 set squaş mı ondan adını unuttum gene , az ip atlamaca, 60 dakika yürüyüş
Bugün rezalet bir menüm var akşamı hafif geçirsem bile kahvaltım çok kötü biliyorum
Telafi edicem inşallah
gireriz tatlım listeye bu cuma liste yok biliyorum kuralları belirleyelim .Kurallarımızı sorucam
Yarın sabah tartılmaca var mı
Haftada 2 gün mü tartılıcaz hangi günler
Listemiz ne zaman olacak bizim de listemiz olsun listeye girelim üzülüyorum
Biz de bir takımız, birbirimizi çok seviyoruz ve takım ruhundayız. Biz kendimize inanıyoruz önemli olan sadece bu.
Bu haftakitkurdu ile yarışıyorum kendi istemese de
ya beril 4 bazen 5 fincan çay içiyorum bide su oturamiyorum git gel den :)Su ıkı yetıyormu gülüm 0.35 ml * kılon olmalı
Süzme peynır cokelekmı
nerde sahura kadar oturuyorlarÇocuklar uyuduysa herıfnen fılm ızlenecekse sen gelmen gıbı gıbı
p.tesi geriyor ama olsa iyi olur.Isteyen tartılsın suan uçuşa gecmedıgımden tartıda yok
Ben alıp tartılacam
Bu konuda ortak karar alabılırız
Pzt tartısı gerıyırmu yarıyormu
beğendim mis afiyet olsunSelam kizlar annemin daveti bitti kizceyi uyutuyorum suan drhset yoruldum
Sahur
1 yagda yunurta
Yarim kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Iftar
1 kaseden az yayla corba
3 yk taze fasulye
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
1 dilim.pide
Salata
2 litrr su
Spor yok
canım ya iyi yönlerini görmeye çalış 2 yil çabuk geçer kavusur sunAhh ahh zalimsin gurbetanacığım iyi sofralarını özledim ....doydum bu yeter derim yetmez yetmez ye der
Annelerin gözünde hep küçük kalacağız galiba ..
afiyet olsun. Spor gözlerimi kamaştır diBu arada bende menümü yazayım
Oruçlu değildim
Sabah(biraz geç yedim)
2 bardak limonlu su
Peynirli yumurta(5 çatal)
Salatalık
Domates
Maydanoz
Çay
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara
Filtre kahve
1 hurma
Akşam
Bol salata
Patlıcanlı yemek(biberli domatesli sarımsaklı lezzetli oldu)
3 kaşık yoğurt (acıbiberli)
Yarım dilim ekmek
Ara
Yemek istemiyorum acıkırsam tarçınlı süt
Su 3 litreye yakın
Spor
Pilates 30 dk
9000 adım yürüme
35 ip atlama
3*15 squat
Bacak eritme hareketleri
afiyet olsun guEl bence. geçen gün yine lahmacun yemiş miydin yanlısmi hatırlıyorumMENÜM
sahur
1 haş yum
1 kk peynir
2 zeytin
yeşillik
iftar
yarım kepçe yayla çorbası
1 tane lahmacun
3 kaşık yoğurtlu kabak
2 kaşık deniz börülcesi salatası
1 sb ayran
1 Türk akhvesi
1 hurma
4 fındık
spor 4 saat gezinti
50 ip atlama
birazdan bi 50 daha atlarım
zilli abla açık yapar mıyım bilmiyorum şimdilik
su 2lt oldu devam
Afiyet olsun güzel menun ve sporun.Selamlar menuk sahur yulaf lapasi yarim muz bir hurma 2cilek
Iftar bir kase corba 4kofte salata yogurtlu kozlenmis patlican salatasi
4 erik yedim
Cilek ve yogurttan yaptigim dondurmami yedim.
Su 3lt. Spor 20dk kardiyo. Gece de jillian videolarindan yapcam
Tabii ki canım ..kapımız zayıflamak isteyen herkese açık ..uğra sık sıkSelam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızdasohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Benimde valla bu neydiii gızzzTatlı mı tövbeeeeBestttt öldüm 25 dakika zilli elim kolum titriyor
İftara doğru eve geldik dışarda yemek istemeyince mecbur dondurucuyu yağmaladım pek iyi olmadı farkındayım
afiyet olsun suyun az arttır bebeğim akşam güzel ama sabah biraz kaçmış telafi edersin sen
gireriz tatlım listeye bu cuma liste yok biliyorum kuralları belirleyelim .
ya beril 4 bazen 5 fincan çay içiyorum bide su oturamiyorum git gel den :)
Süzme peynir cokelek değil 2 yıldır türedi tr de beyaz peynir ama yumuşak süzme yoğurt gibi daha sert tabi.
nerde sahura kadar oturuyorlar
p.tesi geriyor ama olsa iyi olur.
beğendim mis afiyet olsun
canım ya iyi yönlerini görmeye çalış 2 yil çabuk geçer kavusur sun
afiyet olsun. Spor gözlerimi kamaştır di
afiyet olsun guEl bence. geçen gün yine lahmacun yemiş miydin yanlısmi hatırlıyorum
Afiyet olsun güzel menun ve sporun.
eliya perişanım kız bunu yapınca cıssların adını bile duymak istemiyorum şu an
hoşgeldin istediğin zaman gel karış aramıza.Selam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızdasohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Çok bisi yani böyle ağır yemedim ama dikkat te edemedim otur kalk falan ama baya hareketli geçti suyu 1 litre yapıp yaticam inşallahBugün epey iş çıkmış sana bol hareket iyi olmuş misafir telaşından da epey koşturmuşsundur canım ama tertemiz mis gibi oturacaksın şimdi ellerine sağlık akşam umarım hafif beslenebilirsin suyu mutlaka artır zamanla rayına oturacak yarına daha dengeli protein ağılıklı beslenip bol su içersen börekleri bünyede tutmadan gönderirsin zaten kolay gelsin şeker
Sağol canimmKolay gelsin akşama hafif yersin boya badana çok zor ..bide misafirAllah kolaylık versin
Kesinlikle haklısınBüyük bardak olması süper fikir
Ben sabah erkenden şişelerimi dolduruyorum ben nereye onlar oraya ..gözönünde olunca içiliyor
Oruç tutanlar iftardan sonra yapsınlar
İçine nane yaprakları limon salatalık konulabilir zevke göre
Daha daha fikirler?su metabolizmayı çok hızlandırıyor
Su içme yarışması süper fikir. ..bizim su bakanıtezbitsin in değerli görüşlerini alalım
Aaa bak aklıma ne geldi ..su içmeyi hatırlatan program vardı ..
O olabilir
ben oturup kalkamıyorum valla masadan zor kalktım kaslarım okadar ağrıyor kiValla bacaklarım iç dış hepsi feci durumda..bu düzelirmiki acep?yukarıya sürünerek çıkacak gibi
olur uyar bna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?