Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel valla tebrikler

afiyet olsun suyun az arttır bebeğim akşam güzel ama sabah biraz kaçmış telafi edersin sen

gireriz tatlım listeye bu cuma liste yok biliyorum kuralları belirleyelim .

Su ıkı yetıyormu gülüm 0.35 ml * kılon olmalı
Süzme peynır cokelekmı
ya beril 4 bazen 5 fincan çay içiyorum bide su oturamiyorum git gel den :)
Süzme peynir cokelek değil 2 yıldır türedi tr de beyaz peynir ama yumuşak süzme yoğurt gibi daha sert tabi.

Çocuklar uyuduysa herıfnen fılm ızlenecekse sen gelmen gıbı gıbı
nerde sahura kadar oturuyorlar

Isteyen tartılsın suan uçuşa gecmedıgımden tartıda yok
Ben alıp tartılacam
Bu konuda ortak karar alabılırız
Pzt tartısı gerıyırmu yarıyormu
p.tesi geriyor ama olsa iyi olur.

beğendim mis afiyet olsun

Ahh ahh zalimsin gurbet anacığım iyi sofralarını özledim ....doydum bu yeter derim yetmez yetmez ye der
Annelerin gözünde hep küçük kalacağız galiba ..
canım ya iyi yönlerini görmeye çalış 2 yil çabuk geçer kavusur sun

afiyet olsun. Spor gözlerimi kamaştır di

afiyet olsun guEl bence. geçen gün yine lahmacun yemiş miydin yanlısmi hatırlıyorum

Afiyet olsun güzel menun ve sporun.

İftara doğru eve geldik dışarda yemek istemeyince mecbur dondurucuyu yağmaladım pek iyi olmadı farkındayım

Çok bisi yani böyle ağır yemedim ama dikkat te edemedim otur kalk falan ama baya hareketli geçti suyu 1 litre yapıp yaticam inşallah

Büyük bardak olması süper fikir
Ben sabah erkenden şişelerimi dolduruyorum ben nereye onlar oraya ..gözönünde olunca içiliyor
Oruç tutanlar iftardan sonra yapsınlar
İçine nane yaprakları limon salatalık konulabilir zevke göre
Daha daha fikirler?su metabolizmayı çok hızlandırıyor

Kesinlikle haklısın zukkum günde 1 bardak suyla götürdüğüm haftalar oldu su içmeyi unutup uyuduğum , midem bulanıyor ama şimdi kalkıp yarım lt lik bardağımla bir tane daha içeceğim

Su içme yarışması süper fikir. ..bizim su bakanı tezbitsin in değerli görüşlerini alalım

Aaa bak aklıma ne geldi ..su içmeyi hatırlatan program vardı ..
O olabilir

Su bakanı mışıl mışıl uyuyor sabah kalkıp ne diyecek bakalım buzdolabına her bardağı kaydedebiliriz tlf bizi uyarabilir

Valla bacaklarım iç dış hepsi feci durumda..bu düzelirmiki acep?yukarıya sürünerek çıkacak gibi
ben oturup kalkamıyorum valla masadan zor kalktım kaslarım okadar ağrıyor ki ))

olur uyar bna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…