- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Acı yok Rockyben oturup kalkamıyorum valla masadan zor kalktım kaslarım okadar ağrıyor ki))
olur uyar bna.
Tamam o zaman yarın tartılalım ..bu hafta liste olmayacak ama varmış gibi düzenleriz bizeliya Pembe_patikli yazamıyorum ellerim bile titriyor bu zilli ana bizi pert etti @Besttt bakanlığın hakkını veriyor , bence de yarın tartılalım stres oluyor ama hem haftasonu dizginliyor fazla çıkıncada cumaya kadar toparlanma gayretimiz artıyor
Kolay gelsın canım
Boya yapıtında börek nıye ballı bademim
eliya Bestttt Pembe_patikli @tezbitsin berilceee @burcugncy zukkum tızlar badenin suyu 2 lt ye çıkarması için ne yapsak su içme yarışması ya da 2 lt nin altına düşene ne yapsak sulu şakalara yoğunlaşsak
Evet merhabalar tekrar dan kızlar 3 bardak içmiştim gündüz bir litre doldurdum içmeden yatmam siz 1.5 falan olur o zaman yani aslında bugün içerdim gün içinde ama eşim oruçlu iken bende çok bisi yiyemiyorumKesinlikle haklısınzukkum günde 1 bardak suyla götürdüğüm haftalar oldu su içmeyi unutup uyuduğum , midem bulanıyor ama şimdi kalkıp yarım lt lik bardağımla bir tane daha içeceğim
Bu iyi haber agrinin ustune gidiceeezValla bacaklarım iç dış hepsi feci durumda..bu düzelirmiki acep?yukarıya sürünerek çıkacak gibi
Kız iyi fikir liste hazırlayıp eşleştirip grup içindede bireysel yarışlar yapalımEvet merhabalar tekrar dan kızlar 3 bardak içmiştim gündüz bir litre doldurdum içmeden yatmam siz 1.5 falan olur o zaman yani aslında bugün içerdim gün içinde ama eşim oruçlu iken bende çok bisi yiyemiyorumberilceee kayjnvalidem börek yapmış canım bende git gel tirtikladim aile apartmanı olunca rahatız tabi bide eşim oruçlu iken benn de yiyip içemiyorum boğazımdan geçmez gün içinde o kadar yedim oda badana olmasa onuda yemezdim ama feci yorulmuşum bacaklarım tutmuyor o derece sahuru hazırladım sofra hazır bekliyor eşimi uyandırıp uyucam bunlarda benim eliptik satılmış hain herif hem.bana söz verdi hem başkasına sattı bende ip alıcam el mahkum ip atliyim baari adetten dolayı benim kilo inmeyebilir hatta çıkabilir felaket bi göbeğim var şuan rahat 6 aylık her adet dönemim böyle. Olur benim o yüzden yardımlarınız bekliyorum ödem için bu arada hepinize çok ısındım tanımadan daha :)) ben kimlen yarisiyom burada
Kizlar gobek eritmek icin terlicez. Mekik falan sonraki asama. Kardiyo yapicazz. Ac karna ozellikle. Nabzi hizlandirip vucudu yag yakmaya zorlicaaaazHain adam demek satmış eliptiği ...
Neyse sen hareket ve ipe başlarsın o zaman ..çareler tükenmez
Sen yine de gizli gizli suyunu iç canım..
Göbek olayınıBestttt e soralım
Eşleştirmeler yarın belli olur
İyi dinlenmeler sana
Hahaha pert oliciiizz yapacak birsey yokkkk tas gibi olmak icin zilliye muhtacizeliya Pembe_patikli yazamıyorum ellerim bile titriyor bu zilli ana bizi pert etti @Besttt bakanlığın hakkını veriyor , bence de yarın tartılalım stres oluyor ama hem haftasonu dizginliyor fazla çıkıncada cumaya kadar toparlanma gayretimiz artıyor
Normalde kalcaliyim göbek yok ama adet zamanı böyle şişiyor işte yoksa derdi.basenlerimHain adam demek satmış eliptiği ...
Neyse sen hareket ve ipe başlarsın o zaman ..çareler tükenmez
Sen yine de gizli gizli suyunu iç canım..
Göbek olayınıBestttt e soralım
Eşleştirmeler yarın belli olur
İyi dinlenmeler sana
Sanırım adet zamanı vücudu şu toplayan tek benimKız iyi fikir liste hazırlayıp eşleştirip grup içindede bireysel yarışlar yapalım
Yok ya bende çok şişiyorum ..işte bol su maydanoz ödemi atıyor..Sanırım adet zamanı vücudu şu toplayan tek benim
Hoplamali ziplamali seylerKardiyo ne kinasıl yapcaz? Hızlı yürüme olur mu?
Kardiyo yürüyeceğiz ama adı üstünde kaldırıp indireceğizKardiyo ne kinasıl yapcaz? Hızlı yürüme olur mu?
Olur mu regl oldum hala şişkinlik had safada hormonlar delleniyor ama çivi çiviyi söker suya dayanıyorum tuzu atınca vücuttan ödemi de çözüyorsunSanırım adet zamanı vücudu şu toplayan tek benim
Yok ya bende çok şişiyorum ..işte bol su maydanoz ödemi atıyor..
Basen sorma gidiyor ama zor gidiyor sporsuz olmuyor..
Hatta ben yarın ben ölçeceğim ölçüleri her ay yeniden ölçeceğim bakalım nasıl inceliyorum diye...
Sende yap bence motive sağlar
8 bardağa tamamladım ve uyuyorum hepinize iyi geceler hanımlar kadar. Bakmayın aşırı yorgunumOlur mu regl oldum hala şişkinlik had safada hormonlar delleniyor ama çivi çiviyi söker suya dayanıyorum tuzu atınca vücuttan ödemi de çözüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?