Gitmesin olur mu uçarak gitsinDedim ya sen gençsin iradeyle daha hızlı verirsin bizdenAnlamadım gitmesin mi berilcim
kaç doğumlusun canımEn küçüğünüz benmiyim aranızda yoksaa
Bak burda ..Jillian michales 30 day yaz canım çok memnun yapanlar..bayağı inceltiyormuş başladık ..
Zor ama inatçı olacağız
jilian teyzeyi ısınmadan kardiyo yapmadan yapmayın feci kas agrısı yapıoBak burda ..
Tam pazartesi yoğunluğu bendeki
Ona zilli ana diyorlarmış
Çok işe yarıyormuş videoları var bak sende..
İncelmek için acıya katlanacağız artık
Bestttt öldüm 25 dakika zilli elim kolum titriyor
Yaaa demek spora başladıııın kankaaa. Ye ye vie şeycik olmaaaz korkmaaa yi kız@eliya perişanım kız bunu yapınca cıssların adını bile duymak istemiyorum şu an
Hoşgeldin canım istersen muhabbete gel istersen takıma gel muhabbet çok bizdeSelam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızdasohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Süper fikir... Bayramda kv ye giditoruz 2 gün kalıcaz vallaha korkuyorum kvvdeeenÖöhhöömm öhhööömm
Şimdi tızlarrr
Bayrama 1 hafta var
BayrAmda tuzaklar cısslar var
Bu bir hafta sporun diyetin suyun dibine vuralım mı
Şahsen benim planım bu
Ben senle eşim banane banane ezeli rakibemKız iyi fikir liste hazırlayıp eşleştirip grup içindede bireysel yarışlar yapalım
Tabıkı gıtsın gülümAnlamadım gitmesin mi berilcim
Tabıkı gıtsın gülümAnlamadım gitmesin mi berilcim
Ben kırklanıyom bu seneBilmem ki bana göre küçüksün de yaşları bir soralım
Kızlar bugün menü de mantar olacak galiba..ev ahalisine makarna pilav yapsamda kendim yemiyorum..
Hergüne bir sebze yapmaya çalışıyorum tabii bazen olmuyor bazen 2 günlük oluyor..
O yüzden galiba birde salatadan mı bilmem çok şişkinlik durumları olmuyor ..
Öğlen etli yemek varsa akşam sebze yiyorum bu aralar..
ama tabii pratik yemekler ..aslında çocuklarda alıştı bakıyorlar başla yemek yok oturup yiyorlar
Yani eskisi gibi çeşit çeşit yemekler yapmıyoruz özel günlerde bir tek..
Bende 40 da sabıtleyım bariBen 35üç senedir sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?