Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bu hafta tartilmam sknti olabilit annemlerde kaliyorum ama benim tartiyla bi 500 600 gram oynuo tam.bilmiyorum ama gunaydin bu arada pazartesi yogunligu yasiyorum bugin

Bilmem ki bana göre küçüksün de yaşları bir soralım
Kızlar bugün menü de mantar olacak galiba..ev ahalisine makarna pilav yapsamda kendim yemiyorum..
Hergüne bir sebze yapmaya çalışıyorum tabii bazen olmuyor bazen 2 günlük oluyor..
O yüzden galiba birde salatadan mı bilmem çok şişkinlik durumları olmuyor ..
Öğlen etli yemek varsa akşam sebze yiyorum bu aralar..
ama tabii pratik yemekler ..aslında çocuklarda alıştı bakıyorlar başla yemek yok oturup yiyorlar
Yani eskisi gibi çeşit çeşit yemekler yapmıyoruz özel günlerde bir tek..

Jillian michales 30 day yaz canım çok memnun yapanlar..bayağı inceltiyormuş başladık ..
Zor ama inatçı olacağız
Bak burda ..
Tam pazartesi yoğunluğu bendeki
Ona zilli ana diyorlarmış
Çok işe yarıyormuş videoları var bak sende..
İncelmek için acıya katlanacağız artık

Bestttt öldüm 25 dakika zilli elim kolum titriyor

@eliya perişanım kız bunu yapınca cıssların adını bile duymak istemiyorum şu an
Yaaa demek spora başladıııın kankaaa. Ye ye vie şeycik olmaaaz korkmaaa yi kız
Selam kızlar ne güzel açılmış bu takım kaynaşmışsınızda sohbetiniz çok hoş liste dışı takip edebilir miyim sizi?
Hoşgeldin canım istersen muhabbete gel istersen takıma gel muhabbet çok bizde
Ööhhöömm öhhööömm
Şimdi tızlarrr
Bayrama 1 hafta var
BayrAmda tuzaklar cısslar var
Bu bir hafta sporun diyetin suyun dibine vuralım mı
Şahsen benim planım bu
Süper fikir... Bayramda kv ye giditoruz 2 gün kalıcaz vallaha korkuyorum kvvdeeen
Kız iyi fikir liste hazırlayıp eşleştirip grup içindede bireysel yarışlar yapalım
Ben senle eşim banane banane ezeli rakibem eş olmazsak da gizli gizli

Kızlar gecikmiş bir günaydınla beraber ayrıyetten tünaydın
Sabah 6 buçukta kalktım, bebenin kan demiz dvitamini tahlilleri vardı hastanedeyim şu an gene. O nedenle aceleyle evden çıktık yazamadım.
Neyse.
Benim vücut dün sabahki sucuklu sigara börekli kahvaltıya aşırı şaşırmış ne yapacağını bilememiş sanırım
Sabah 76.2 kg geldim benim kantarda
Cumaya göre eksi 900 gr gitmiş yehuuuu

Kilo veren kardeşleri kutluyorum inşallah takımca vr bireyce de tabi sağlığımıza kavuşuruz mis gibi zayıflarız

Ben kırklanıyom bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…