- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hayatımız jilian oldu yavEvet bende yağı az kullanıyorum..
Kızartma zate
Süper tarif yeni gördüm ..ben mantarı pişirip geleyim..
Jillian jillian doğrayayım bakalım
Ben çok çay içerim ama kendime demlemeye üşeniyorum anca akşam demliyorum şekersiz içiyorum Allahtan daBen artık pek çay içmiyorum sabahları birtek..akşamları tarçınlı süt ..bitki çayı..ıhlamurcuyum ben
Nasılsa kv lere gitcez bize de pek gelen olmaz heralde evi temizlemesek miKıZlar nerdesiniz bayram temizliği yapan başlayan bitiren var mı?banada gaz verinev aldı başını gidiyorrrr
Süper fikirNasılsa kv lere gitcez bize de pek gelen olmaz heralde evi temizlemesek mi
Bak o pantolonları bol gelince atma ..Ay ben baklava açabilseem zaten o löplöp kollar sallanır mı öyle
Bu arada sün demeyi unuttum sanırım
Kendime mayo aldım ama eski bedenim 46 beden aldım
Çoooktandır mayo giymedim bakalım bu yaz giyebilecek miyim özendim aldım ama
Bir de kot pantolon vardı, yanları çiçek desenli işlemeli açık mavi, ama dar paça iniyordu, gittim geldim almadım denemeye korktum 44 beden vardı en büyük
Verirsin canım baksana kaç kilo vermişsin ..herşey kendine bitiyor insanın..senin çok istemen lazım..Yani ben de 46 diilmişim baksana 50 ye yakınmışım hatta 50 beden bir elbisem vardı geçen anama verdim ya gardrobu boşaltmak istiyorum olanları bile vermek istiyorum
O kadar bıkmışım ki hep bir gün olur belki diye saklamaktan...o bir gün hiiç gelmemiş hiç
Sonra göre göre bıktım aynı şeyler ve hayal kırıklığı...
Hemen bakiyimJillian canim izlesene ye 30day shred yaz level 1e basla cok iyiii
Ben yanlış anladım canım herhalde :)Tabıkı gıtsın gülüm
Yanlısmı ıfade ettım yoksa
mecbur olsak bizde yaparız emin ol 4 ay boyunca tecrübe ettim. Mecbur değiliz ondan rahatız.Süper fikirya eskiden nasıl daha zormuş annelerimiz nasıl yapmış valla şaşırıyorum..hem temizlik yemek baklava börek ..o enerji neerrde bende..
Herhalde bizim çocuklar bizim gibi bile olmaz
dışardan bakan göz öyledir insanlar başka insanları Süzer de SüzerE geçen öbür gruba yazmıştım sen var mıydın o zamanlar
Geçenlerde bir arkadaş kv siyle birlikte bize geldiler, kadın zayıflamışsın filan dedi, teşekkür ettim. 46 bedendim dedim bu pantolon 46 hala almadım yenisini dedim. Ordan da anladım zaten sen kışın bu pantolona kendini tepiyordun gene de zor oluyordu sana 48 filansındır sen dedi.
Kadın neyi farketmiş ya şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?