Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bende yağı az kullanıyorum..
Kızartma zate

Süper tarif yeni gördüm ..ben mantarı pişirip geleyim..
Jillian jillian doğrayayım bakalım
Hayatımız jilian oldu yav

Ben artık pek çay içmiyorum sabahları birtek..akşamları tarçınlı süt ..bitki çayı..ıhlamurcuyum ben
Ben çok çay içerim ama kendime demlemeye üşeniyorum anca akşam demliyorum şekersiz içiyorum Allahtan da

Nasılsa kv lere gitcez bize de pek gelen olmaz heralde evi temizlemesek mi
Süper fikirya eskiden nasıl daha zormuş annelerimiz nasıl yapmış valla şaşırıyorum..hem temizlik yemek baklava börek ..o enerji neerrde bende..
Herhalde bizim çocuklar bizim gibi bile olmaz

Ay ben baklava açabilseem zaten o löplöp kollar sallanır mı öyle
Bu arada sün demeyi unuttum sanırım
Kendime mayo aldım ama eski bedenim 46 beden aldım
Çoooktandır mayo giymedim bakalım bu yaz giyebilecek miyim özendim aldım ama
Bir de kot pantolon vardı, yanları çiçek desenli işlemeli açık mavi, ama dar paça iniyordu, gittim geldim almadım denemeye korktum 44 beden vardı en büyük

Bak o pantolonları bol gelince atma ..
Böyle üst üste koyup after/before yaparsın
Çok havalı olur ben öyle 50 bedenden 38 e düşen gördüm

E geçen öbür gruba yazmıştım sen var mıydın o zamanlar
Geçenlerde bir arkadaş kv siyle birlikte bize geldiler, kadın zayıflamışsın filan dedi, teşekkür ettim. 46 bedendim dedim bu pantolon 46 hala almadım yenisini dedim. Ordan da anladım zaten sen kışın bu pantolona kendini tepiyordun gene de zor oluyordu sana 48 filansındır sen dedi.
Kadın neyi farketmiş ya şaştım kaldım

Yani ben de 46 diilmişim baksana 50 ye yakınmışım hatta 50 beden bir elbisem vardı geçen anama verdim ya gardrobu boşaltmak istiyorum olanları bile vermek istiyorum
O kadar bıkmışım ki hep bir gün olur belki diye saklamaktan...o bir gün hiiç gelmemiş hiç
Sonra göre göre bıktım aynı şeyler ve hayal kırıklığı...

Aman boşver patavatsızlar her yerde var..
Bir arkadaş demişti
İyice salmış Doğumdan sonraki aylarda ..göbek falan da var tabi
Kaynanası "ne o göbek?yoksa yine mi hamilesin?"diye sormuş herkesin içinde
O da ona inat güzel kilo vermiş

Verirsin canım baksana kaç kilo vermişsin ..herşey kendine bitiyor insanın..senin çok istemen lazım..
Yavaş yavaş gitsin yağdan gitsin ..sporla desteklersen zAten aynı kiloda 1 beden inceliyorsun

Süper fikirya eskiden nasıl daha zormuş annelerimiz nasıl yapmış valla şaşırıyorum..hem temizlik yemek baklava börek ..o enerji neerrde bende..
Herhalde bizim çocuklar bizim gibi bile olmaz
mecbur olsak bizde yaparız emin ol 4 ay boyunca tecrübe ettim. Mecbur değiliz ondan rahatız.

dışardan bakan göz öyledir insanlar başka insanları Süzer de Süzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…