Aaaaa gercektenmıKızlar gecikmiş bir günaydınla beraber ayrıyetten tünaydın
Sabah 6 buçukta kalktım, bebenin kan demiz dvitamini tahlilleri vardı hastanedeyim şu an gene. O nedenle aceleyle evden çıktık yazamadım.
Neyse.
Benim vücut dün sabahki sucuklu sigara börekli kahvaltıya aşırı şaşırmış ne yapacağını bilememiş sanırım
Sabah 76.2 kg geldim benim kantarda
Cumaya göre eksi 900 gr gitmiş yehuuuu
Kilo veren kardeşleri kutluyorum inşallah takımca vr bireyce de tabi sağlığımıza kavuşuruz mis gibi zayıflarız
Kas çalısmaya başladı ya agrıyorYav dün squat yaptıydım ya benim de bacaklar ağrıyor bacak denirse tabi benimkilere
Bugün iyi yürüdüm ama eve gidince ip atlıyım
Daha jilliann yapmadım
Vallaha yav dün kahvaltıdan sonra yemedim akşama kadar akşam balık salata yağsız ekmeksiz ondan oldu heraldeAaaaa gercektenmı
Yoksa sucuklamı erıyor senın yağlar
Gülüm ınsallah sonuçlar ıyı çıkar
Maşallah tebriklerKızlar gecikmiş bir günaydınla beraber ayrıyetten tünaydın
Sabah 6 buçukta kalktım, bebenin kan demiz dvitamini tahlilleri vardı hastanedeyim şu an gene. O nedenle aceleyle evden çıktık yazamadım.
Neyse.
Benim vücut dün sabahki sucuklu sigara börekli kahvaltıya aşırı şaşırmış ne yapacağını bilememiş sanırım
Kilo veren kardeşleri kutluyorum inşallah takımca vr bireyce de tabi sağlığımıza kavuşuruz mis gibi zayıflarız
Ben de eskisine göre az çeşit yapıyorum az yemek yapıyorum eşim bile 7 kilo vermiş rejimsiz yağı da az kullanıyorumBilmem ki bana göre küçüksün de yaşları bir soralım
Kızlar bugün menü de mantar olacak galiba..ev ahalisine makarna pilav yapsamda kendim yemiyorum..
Hergüne bir sebze yapmaya çalışıyorum tabii bazen olmuyor bazen 2 günlük oluyor..
O yüzden galiba birde salatadan mı bilmem çok şişkinlik durumları olmuyor ..
Öğlen etli yemek varsa akşam sebze yiyorum bu aralar..
ama tabii pratik yemekler ..aslında çocuklarda alıştı bakıyorlar başla yemek yok oturup yiyorlar
Yani eskisi gibi çeşit çeşit yemekler yapmıyoruz özel günlerde bir tek..
Aa dinlenince geçer sanmıştım yav gene mi sporKas çalısmaya başladı ya agrıyor
Devam et ki kasın agrısı gecsın
Teşekkür ederim inşallah iyi çıkar rurin testlermiş aslında daAaaaa gercektenmı
Yoksa sucuklamı erıyor senın yağlar
Gülüm ınsallah sonuçlar ıyı çıkar
Jillian canim izlesene ye 30day shred yaz level 1e basla cok iyiiiBu arada bu zilli ana ne olabilir acep iyi biriyse bende yapiyimm
olabilir motivasyon artar hem.Bu arada tartı günlerinde acaba herkes resim mi atsa tartidaki kiloyu çeksek olarak mi
36 yimEn küçüğünüz benmiyim aranızda yoksaa
Hadi inşallah güzel sonuclar çıksınKızlar gecikmiş bir günaydınla beraber ayrıyetten tünaydın
Neyse.
benimki hala ayni doymuyor daha sofrada kalkmadan çekirdek varmı evde dedi dün.Yav biz rejim yapıyoruz adamlar daha çok zayıflıyor bu nasıl iş
Kuzum isinma hareketleri yaptiriyodu hareketler zorlamistir o yapiyo agriyi. 3 4 gun daha yapinca alisiliyojilian teyzeyi ısınmadan kardiyo yapmadan yapmayın feci kas agrısı yapıo
Julyan deyince aklima jillian geldiPembe_patikli yelizim ben mantarı şu şekilde yapıyorum hatta bu akşam ben de yapiyim dün mantar aldım
Önce bir tavada soğanı pembeleşinceyeee kadar döndürüyorum
Sonra kırmızı ve yeşil biberi julyan julyan doğruyup aynı tavada yumuşatıyorum tuz ekliyorum istenirse pul biber karabiber de tabi
Ayrı bir tavada mantarı soteliyorum ve suyunu çekinceeee soğanlı biberli içeriği mantar tavasına döküyorum karıştırıyorum altını 1 dakika sonra kapıyorum
Niçin ayrı ayrı yapıyorsun dersen dene bak böyle daha datlı oluyur bebeeim
Vallaha kız
Pembe_patikli yelizim ben mantarı şu şekilde yapıyorum hatta bu akşam ben de yapiyim dün mantar aldım
Önce bir tavada soğanı pembeleşinceyeee kadar döndürüyorum
Sonra kırmızı ve yeşil biberi julyan julyan doğruyup aynı tavada yumuşatıyorum tuz ekliyorum istenirse pul biber karabiber de tabi
Ayrı bir tavada mantarı soteliyorum ve suyunu çekinceeee soğanlı biberli içeriği mantar tavasına döküyorum karıştırıyorum altını 1 dakika sonra kapıyorum
Niçin ayrı ayrı yapıyorsun dersen dene bak böyle daha datlı oluyur bebeeim
Vallaha kız
Çay icmezsem ölürüm heralde :)Ben artık pek çay içmiyorum sabahları birtek..akşamları tarçınlı süt ..bitki çayı..ıhlamurcuyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?